Sony Kdl-52x3500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Δύο ειναι οι βασικοί λόγοι, οι οποίοι μ αφήνουν ακόμα αναποφάσιστο.
Πρώτ' απ όλα η σημαντική διαφορά στην τιμή των δύο. Όπως και να το δείς το νούμερο ειναι 4ψήφιο.
Μετά ειναι και το άλλο....
Έχοντας "υποφέρει" απο την έλλειψη καλού πανελ και πιο συγκεκριμένα, το ματι μου δεν έχει δει μαυρο, βλέποντας στα specs της Regtza Δυναμική Αντίθεση 30,000:1 και μη βλέποντας κάποια σημαντική διαφορά στα υπόλοιπα στοιχεία των δύο, αρχίζω και κλίνω προς Toshiba μεριά.
Οι απόψεις σας ειναι που με φρενάρουν ακόμα.............τις οποίες εχω σε εκτίμηση περισσή θε έλεγα.
Now what?

Σε αυτή την Toshiba αναφέρεσαι ?

Toshiba 52ZF355DG

Re: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Είμαι κάτοχος της sony 52x3500 οπότε δεν είμαι αντικειμενικός ...Ούτε έχω δει την Tosh.

Η SONY έχει ένα σύστημα που χαμηλώνει αυτόματα το backlight μόλις ο αισθητήρας ανιχνεύσει μπόλικο μαύρο (πχ σκοτεινά πλάνα).Με αυτό το mode ανοιχτό ο Μανώλης Καστρουνής μέτρησε αντίθεση 21000/1 κάτι πραγματικά μυθικό (διότι δεν είναι ανακοίνωση εταιρείας).Ακόμα και στην περίπτωση που αυτό το σύστημα δεν ενεργοποιείται ,το κοντράστ παραμένει στο 2200/1 νούμερο απλησίαστο για τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς .(Εξαίρεση η kuro).

H τηλεόραση έχει φως -κάτι σημαντικό για ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.

Με ενεργοποιημένα τα 24fps (με ένα ps3 πχ ) η κίνηση είναι μαγική.

Τα χρώματά της είναι πολύ γλυκά χωρίς να είναι ψεύτικα η επιθετικά (όπως στην samsung f που ήταν η άλλη υποψήφια ,όταν έψαχνα)

Έχω μία toshiba lcd 42άρα (δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο κάτι με 58 κλπ)-στα χαρτιά ήταν καταπληκτική -τελικά την φόρτωσα στον γιό μου -γεμάτη νεφος και με παστελ ψεύτικα χρώματα και κόκκο.Να δεις οπωσδήποτε πριν αγοράσεις

Δεν ξέρω αν βοήθησα γιατί είμαι σίγουρα προκατειλημένος .Ο Μανώλης Καστρουνής που είναι επαγγελματίας calibrator ,και έχει παίξει με όλες ,ίσως να τα είπε καλύτερα στο μονολεκτικό post του

Απάντηση: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

@ panosxgr Και βέβαια, ειδικά οταν ειναι όπως είπαμε της τάξης των 1000ων τόσο ευρώ, "ειναι πολλά τα λεφτά Άρη".- Παίρνεις το Bd player μ αυτά!
@ g10rgOs ναι, σ´αυτή, μ´αυτά τα specs και αυτή την τιμή.
@ arg1932 & Tάκης Πετρόπουλος "Έχω μία toshiba lcd 42άρα (δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο κάτι με 58 κλπ)-στα χαρτιά ήταν καταπληκτική -τελικά την φόρτωσα στον γιό μου -γεμάτη νεφος και με παστελ ψεύτικα χρώματα και κόκκο.Να δεις οπωσδήποτε πριν αγοράσεις"
Εδώ "τα είπες όλα" για μένα...... Αυτό που φοβάμαι κάθε φορά, ειναι οι πομπώδεις λίστες χαρακτηριστικών που σε παρασέρνουν να αγοράσεις κατι που υπερτερεί σ'ένα τομέα αλλά πάσχει σε πεντ' εξη. Αν κατάλαβα καλά θελετε να πείτε πως μπορεί να δίνει μαυρο βαθύ το πανελ της Tosh αλλά ποιός μου εγγυάται οτι την ίδια μέτρηση θα έχω σ όλη την επιφάνεια. Και άντε μετά να συσκευάζεις και να αποσυσκευάζεις και να την στέλνεις πίσω. Με την δικαιολογία σωστή για σένα, αλλά αντε να πείσεις τον άλλον (σας εχει τύχει δυστυχώς και σε σας θαρρώ).....
Τεσπα, θα ψάξω να την δώ την Tosh, για να μην λέω πως δεν την είδα, κατι οχι και τόσο ευκολο αν κρίνω απο τις 2-3 πρώτες αποτυχημένες μου προσπάθειες. Αν πάλι κάποιος έχει υπ οψη του κάποιο σοβαρό showroom εν Αθήναις, θα με βοηθήσει πολύ.
Και πάλι ευχαριστώ για τις υποδείξεις σας
Καλή μέρα και καλή δύναμη σ οτι κι αν κάνετε.

Last edited:

@ panosxgr Και βέβαια, ειδικά οταν ειναι όπως είπαμε της τάξης των 1000ων τόσο ευρώ, "ειναι πολλά τα λεφτά Άρη".- Παίρνεις το Bd player μ αυτά!
@ g10rgOs ναι, σ´αυτή, μ´αυτά τα specs και αυτή την τιμή.
@ arg1932 & Tάκης Πετρόπουλος "Έχω μία toshiba lcd 42άρα (δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο κάτι με 58 κλπ)-στα χαρτιά ήταν καταπληκτική -τελικά την φόρτωσα στον γιό μου -γεμάτη νεφος και με παστελ ψεύτικα χρώματα και κόκκο.Να δεις οπωσδήποτε πριν αγοράσεις"
Εδώ "τα είπες όλα" για μένα...... Αυτό που φοβάμαι κάθε φορά, ειναι οι πομπώδεις λίστες χαρακτηριστικών που σε παρασέρνουν να αγοράσεις κατι που υπερτερεί σ'ένα τομέα αλλά πάσχει σε πεντ' εξη. Αν κατάλαβα καλά θελετε να πείτε πως μπορεί να δίνει μαυρο βαθύ το πανελ της Tosh αλλά ποιός μου εγγυάται οτι την ίδια μέτρηση θα έχω σ όλη την επιφάνεια. Και άντε μετά να συσκευάζεις και να αποσυσκευάζεις και να την στέλνεις πίσω. Με την δικαιολογία σωστή για σένα, αλλά αντε να πείσεις τον άλλον (σας εχει τύχει δυστυχώς και σε σας θαρρώ).....
Τεσπα, θα ψάξω να την δώ την Tosh, για να μην λέω πως δεν την είδα, κατι οχι και τόσο ευκολο αν κρίνω απο τις 2-3 πρώτες αποτυχημένες μου προσπάθειες. Αν πάλι κάποιος έχει υπ οψη του κάποιο σοβαρό showroom εν Αθήναις, θα με βοηθήσει πολύ.
Και πάλι ευχαριστώ για τις υποδείξεις σας
Καλή μέρα και καλή δύναμη σ οτι κι αν κάνετε.

Γενικά θεωρώ πως το μέγεθος είναι το τελευταίο πράγμα στο οποίο πρέπει να γίνεται παραχώρηση. Στην περίπτωση σου όμως που είσαι μόλις στα 2.5 μέτρα το να πάρεις την 46άρα Χ3500 αντί της 52άρας δεν νομίζω πως είναι παραχώρηση.

Οι ZF δεν υπάρχουν σε πολλά μαγαζιά. Πάρε ένα τηλ στην Στοά Φέξη (Κοσμάς) ή στην Ηχοέκφραση μήπως παίζει κάποια.

Απάντηση: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

"να πάρεις την 46άρα Χ3500 αντί της 52άρας δεν νομίζω πως είναι παραχώρηση." AΧα! Να η σκέψη της ημέρας, που λέει και στο γ' πρόγραμμα. Θα το σκεφτώ. Σοβαρά μάλιστα.

Tnx 4 the infos.

Παρακαλώ να διαγραφούν τα παραπάνω ποστ πριν τα δει ο Γιάννης (Rivers), γιατί δεν με σώζει τίποτα :flipout:

Καλή σου μέρα Νικ.

όχι πως έχει σημασία ,αλλά το μοντέλο της Toshiba ήταν :42WL58 αγορασμένο τον Οκτώβριο του 2005.Αντικαταστάθηκε το καλοκαίρι του 2006 από μια SONY 46X2000.

Καλό ψάξιμο (έχει και αυτό τη χαρά του)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Παρακαλώ να διαγραφούν τα παραπάνω ποστ πριν τα δει ο Γιάννης (Rivers), γιατί δεν με σώζει τίποτα :flipout:

Καλή σου μέρα Νικ.

Σ αυτό το σημείο, να ...ομολογήσω/παραδεχτώ πως και γω ειμαι κατα κάποιον τρόπο οπαδός του δόγματος "το μέγεθος ειναι που μετράει". Το να προβιβαστείς απο τις 32" στις 42" ειναι μια αυξηση της ταξης του 30%. Απο τις 42" στις 46-47" όμως ειναι ....μόλις....12%! Τα "χώνω" που τα "χώνω" ας την κάνω καλή τη δουλειά. Πάμε για 52"!! κι οπου (μάλλον "όσο") βγεί.-

Απάντηση: Re: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

όχι πως έχει σημασία ,αλλά το μοντέλο της Toshiba ήταν :42WL58 αγορασμένο τον Οκτώβριο του 2005.Αντικαταστάθηκε το καλοκαίρι του 2006 από μια SONY 46X2000.

Καλό ψάξιμο (έχει και αυτό τη χαρά του)

Νομίζω πως έχει την σημασία του το γράμμα που υποδεικνύει το μοντέλο. Όπως τα U - S - W - X της Sony. Το Χ ειναι η κορυφή στις ΒRAVIA Eng, όπως και το Ζ στις Tosh.

Κρατάω αυτό που λές, του Αλεξανδρινού, για το ταξίδι!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Καλή σου μέρα Νικ.

Καλά να πάθεις! Που λες οτι οι 46 ίντσες είναι καλύτερες από τις 52! :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Καλά να πάθεις! Που λες οτι οι 46 ίντσες είναι καλύτερες από τις 52! :flipout::flipout:

Δεν το γλυτώνω το κράξιμο τελικά, αλλά ας κάνω μια προσπάθεια :flipout:

Απλά είπα πως από τα 2.5 μέτρα θα προτιμούσα την 46Χ3500 από κάποια άλλη 52άρα LCD. Εννοείται πως αν υπάρχει η δυνατότητα για 52Χ3500 δεν τίθεται ζήτημα.

Υ.Γ Τώρα μίλησα με τον Αλέξανδρο (τον Λυκουρέζο ντε :D) και μου είπε πως στην υπερασπιστική μας γραμμή θα τονίσουμε πως δεν ανέφερα την λέξη KURO παρόλο που μιλάμε για μεγέθη γύρω στις 50'' ;)

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Δεν το γλυτώνω το κράξιμο τελικά, αλλά ας κάνω μια προσπάθεια :flipout:

Απλά είπα πως από τα 2.5 μέτρα θα προτιμούσα την 46Χ3500 από κάποια άλλη 52άρα LCD. Εννοείται πως αν υπάρχει η δυνατότητα για 52Χ3500 δεν τίθεται ζήτημα.

Υ.Γ Τώρα μίλησα με τον Αλέξανδρο (τον Λυκουρέζο ντε :D) και μου είπε πως στην υπερασπιστική μας γραμμή θα τονίσουμε πως δεν ανέφερα την λέξη KURO παρόλο που μιλάμε για μεγέθη γύρω στις 50'' ;)

Θες να πείς πως σε τόσο κοντινή απόσταση (2,50μ), όσο πιο μεγάλο το πάνελ τόσο πιο ευκολα διακρίνονται τα τυχον τεχνουργήματα......Αρα: όσο πιο κοντά, τόσο πιο..................................Χ3500 να πάρεις!!! Ειναι έτσι;

Re: Απάντηση: Re: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Νομίζω πως έχει την σημασία του το γράμμα που υποδεικνύει το μοντέλο. Όπως τα U - S - W - X της Sony. Το Χ ειναι η κορυφή στις ΒRAVIA Eng, όπως και το Ζ στις Tosh.

H κορυφαια σειρα ειναι η ZF οχι η Ζ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Θες να πείς πως σε τόσο κοντινή απόσταση (2,50μ), όσο πιο μεγάλο το πάνελ τόσο πιο ευκολα διακρίνονται τα τυχον τεχνουργήματα......Αρα: όσο πιο κοντά, τόσο πιο..................................Χ3500 να πάρεις!!! Ειναι έτσι;

Αυτό ακριβώς. Αν το οικονομικό είναι πρόβλημα κάλιο 46 και στο χέρι παρά 52 και ... ότι βρέξει ας κατεβάσει -bye-

Οταν βάζεις 52άρα στο σπίτι σου ποσός σε ενδιαφέρει το αναλογικό "φτωχό" σήμα και πάλι όμως με την σωστή ρύθμιση το αναλογικό φαίνεται άψογο ´

μην το συζητάς, 52άρα χρειάζεσαι να γουστάρεις να κάθεσαι και να ζείς την πιο χλιδάτη αποβλάκωση έβερ!

τεχνουργήματα ??? σατσ γουορντ νταζνοτ ηξιστ με Χ3500 series

Απάντηση: Re: Δεν αντέχεται η αναμονή (Sony Kdl-52x3500)

Οταν βάζεις 52άρα στο σπίτι σου ποσός σε ενδιαφέρει το αναλογικό "φτωχό" σήμα και πάλι όμως με την σωστή ρύθμιση το αναλογικό φαίνεται άψογο ´

μην το συζητάς, 52άρα χρειάζεσαι να γουστάρεις να κάθεσαι και να ζείς την πιο χλιδάτη αποβλάκωση έβερ!

τεχνουργήματα ??? σατσ γουορντ νταζνοτ ηξιστ με Χ3500 series

Tην τελευταία φορά που συζητήσαμε, δια ζώσης, στον Σταυρό, μου είχες προτείνει ανεπιφύλακτα την Samsung σ αυτές τις ιντσες.
Και πρόσθεσες "μακρυά απο Philips".
Δεν σ ειχα ρωτήσει ποιά θα ήταν η δευτερη επιλογή σου............?
Θα μπορούσες να με...φωτίσεις;

Η σαμσουνκ καλή και χρυσή αλλα πολύ γυαλάδα ρε παιδάκι μου και να πω ότι είμαι κανας ωραίος να αρέσκομαι στο να απολαμβάνω την φάτσα μου συνέχεια στο πάνελ ...

τέσπα....2η επιλογή μου -> ZoFερή Τοσοboula!!!!!!!

που εξαφανιστηκες psixakia? :grinning-smiley-043
καλως ηρθες-bye-
πανω που σε χρειαζομουνα:operator:

Δεν έφυγα ποτέ !!!!!!!
Απλά είπα να περιμένω να καλμάρουν λίγο τα πράγματα και μετά να επανέλθω ...