edit
Με μέγιστη αποσταση 3 μέτρα για τηλεοπτικο σήμα μήπως να προτιμήσω την 46"
Για εμενα οχι...
edit
Με μέγιστη αποσταση 3 μέτρα για τηλεοπτικο σήμα μήπως να προτιμήσω την 46"
Μήπως πρέπει να μεταφέρω το post στο νήμα της W5500???...:chinscratch:
Φίλε μου σε ζηλεύω.Μέτα απο σκληρά παζάρια στο πλαίσιο μου την άφησαν 1490 με παραλαβή σπίτι μου.
Βέβαια μόνο 3 άτοκες. Αλλά μια χαρά.
Μιλάω για την 52.
Έχω να δω τίποτα άλλο η την παίρνω αμέσως?
+1 για την 5500, η W τα τελευταία χρόνια είναι η πιο value for money σειρά της Σόνυ. Πρόσεχε το clouding, αν έχεις έντονο να την επιστρέψεις.
Η τηλεόραση σε περίπτωση που έχει μεγάλο backlight bleeding η ghosting (δέν ξέρω αν είναι το ίδιο και απο τί πάσχει η συγκεκριμένη τηλεόραση)
Την παίρνουν πίσω τα καταστήματα?
Δηλαδή άν την αγοράσω και υπάρχει αυτό το φαινόμενο το "λούζομαι" ?
To τελευταίο γράμμα υποδηλώνει για ποιά χώρα/ομάδα χωρών προορίζεται το μοντέλο. Οι διαφορές έχουν να κάνουν με τις γλώσσες στα εγχειρίδια χρήσης ή/και στα μενού, όπως και στις δυνατότητες επιλογής και παραμετροποίησης χώρας στα μενού και σε μερικές περιπτώσεις, στον ακροδέκτη ρεύματος.
Μέχρι πρόσφατα η Sony μας είχε στο Ε που υποδήλωνε κεντρική Ευρώπη, αλλά τώρα τελευταία μας έχει βάλει στο Κ (Βουλγαρία, Τσεχία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Σλοβακία, Τουρκία).
Ασ την να παιξει 1 ωρα για να ζεσταθει, και μετα με σβηστα τα φωτα του δωματιου, και βαλε μια σκοτεινη σκηνη απο DVD, (πχ τιτλοι τελους με μαυρο φοντο). Δες τις τεσερις γωνιες της οθονης αν ειναι ενοχλητικα φωτισμενες με λευκο φως. ("ξασπρισμενες")
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.