Sony KDL W5500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μήπως πρέπει να μεταφέρω το post στο νήμα της W5500???...:chinscratch:

Χίλια συγνώμη!!!

Τώρα το είδα. Βεβαίως λάθος νήμα...:damnyou:

-bye-

Μέτα απο σκληρά παζάρια στο πλαίσιο μου την άφησαν 1490 με παραλαβή σπίτι μου.
Βέβαια μόνο 3 άτοκες. Αλλά μια χαρά.
Μιλάω για την 52.
Έχω να δω τίποτα άλλο η την παίρνω αμέσως?
Φίλε μου σε ζηλεύω.
Πριν δύο μήνες αγόρασα την 50S10 στα 1139 από το Πλαίσιο και η Sony είχε 2000!
Την 52W5500 τη γούσταρα τρελά.
Αν τα χεις πάρε τη, μην το συζητάς, είναι πολύ καλή τιμή!

Καλημέρα

Τελικά την παρήγγειλα κι εγώ από αυτούς εδώ στις 37 in

To παρακάτω που γράφει ο φίλος

+1 για την 5500, η W τα τελευταία χρόνια είναι η πιο value for money σειρά της Σόνυ. Πρόσεχε το clouding, αν έχεις έντονο να την επιστρέψεις.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=53922

πώς το καταλαβαίνουμε??? φαντάζομαι δε θα συννεφιάσει η οθόνη:flipout:

έχω να ρίξω πολύ διάβασμα, είμαι πρωτάρης

Ασ την να παιξει 1 ωρα για να ζεσταθει, και μετα με σβηστα τα φωτα του δωματιου, και βαλε μια σκοτεινη σκηνη απο DVD, (πχ τιτλοι τελους με μαυρο φοντο). Δες τις τεσερις γωνιες της οθονης αν ειναι ενοχλητικα φωτισμενες με λευκο φως. ("ξασπρισμενες")

Λοιπόν...
Η τηλεόραση παρελήφθη σήμερα το μεσημεράκι και μετά από 5 λεπτά
ήρθε ενισχυτής και ηχεία.
Βασικά ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Για τηλεοπτικό σήμα ελπίζω να φταίει η κεντρική κεραία της πολυκατοικίας μιας και ήταν κάτι παραπάνω από χάλια.
Το σήμα ΝΕΤ φαινόταν τρεις φορές στην οθόνη.
Η ΕΤ1 είχε κάτι παράλληλες άσπρες γραμμές κατά μήκος της οθόνης.
Γενικά όλα πολύ άσχημα. Βέβαια σαν μέτρο σύγκρισης έχω μια 42PX80 με δικιά της καινούργια κεραία (σε άλλο σπίτι).
Στο ψηφιακά της ΕΡΤ και ειδικά στο sport+ η κατάσταση άλλαξε κατα 180 μοίρες. Πάρα παρα πολύ καλή εικόνα.. Δεν το περιμενα.
Γρήγορα στο υπολογιστή και κατέβασμα trailer σε 1080P.
AΠΟΘΕΩΣΗ.
Εβλεπα με ανοιχτό το στόμα.
Άυριο θα την ρυθμίσω και θα πειράξω και λίγο την πρίζα της κεραίας να δώ τι γίνεται.
Τώρα με τον onkyo έχουμε κάποια προβλήματα συνενόησης:smash: καθώς είναι η πρώτη φορά που έχω ενισχυτή και μάλλον πρέπει να διαβάσω το manual.

Γενικά συγκρατημένα χαρούμενος.
P.S Μπορεί ακόμα να μην έχω καναπέδες αλλα η τηλεόραση τηλεόραση!

Attachments

• photo1.jpg
    photo1.jpg
    100.4 KB · Views: 74
  • photo2.jpg
    photo2.jpg
    95 KB · Views: 58
καλοθεατη φιλε netmin909...περιμενω με αγωνια τα επομενα σχολια σου για την συγκεκριμενη τηλεοραση.( η ασημι λωριδα σε ενοχλει με αντανακλασεις κατα την θεαση?)

Η τηλεόραση σε περίπτωση που έχει μεγάλο backlight bleeding η ghosting (δέν ξέρω αν είναι το ίδιο και απο τί πάσχει η συγκεκριμένη τηλεόραση)
Την παίρνουν πίσω τα καταστήματα?

Η τηλεόραση σε περίπτωση που έχει μεγάλο backlight bleeding η ghosting (δέν ξέρω αν είναι το ίδιο και απο τί πάσχει η συγκεκριμένη τηλεόραση)
Την παίρνουν πίσω τα καταστήματα?

Η Sony δεν γνωριζω να εχει αλλαξει τηλεοραση για clouding , η Samsung το εχει κανει καποιες φορες...

Yperion μηπως ξερεις το Κ τι σημαινει στο μοντελο και τι το διαφοροποιει απο τα υπολοιπα?

Έχει ξανασυζητηθεί:

To τελευταίο γράμμα υποδηλώνει για ποιά χώρα/ομάδα χωρών προορίζεται το μοντέλο. Οι διαφορές έχουν να κάνουν με τις γλώσσες στα εγχειρίδια χρήσης ή/και στα μενού, όπως και στις δυνατότητες επιλογής και παραμετροποίησης χώρας στα μενού και σε μερικές περιπτώσεις, στον ακροδέκτη ρεύματος.

Μέχρι πρόσφατα η Sony μας είχε στο Ε που υποδήλωνε κεντρική Ευρώπη, αλλά τώρα τελευταία μας έχει βάλει στο Κ (Βουλγαρία, Τσεχία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Σλοβακία, Τουρκία).

ευχαριστω.Οσο για το αν μπορεις να την επιστρεψεις,νομιζω οτι για οποιοδηποτε ηλεκτρονικο προιον ,αν δεν εχεις χαλασει, την συσκευασια του, μπορεις να το επιστρεψεις μετα τις πρωτες ημερες αγορας του, χωρις κανεναν λογο.

Καλησπέρα

Η δική μου ήρθε με όλα τα προβλεπόμενα, όπως ορίζει στο site της η εταιρεία αλλά μέσα δεν είχε το cd εγγραφής προϊόντος. Ανησυχητικό ? Αν θυμάμαι καλά μια μικρή 19άρα που είχα αγοράσει πριν 5-6 χρόνια από το ΜediaMarkt επίσης δεν είχε.

Πάντως σε όλα τα άλλα προϊόντα της ίδιας εταιρείας που έχω αγοράσει διαχρονικά , (κυρίως βιντεοκάμερες) υπήρχαν cd μέσα.

Μια και στις προηγούμενες σελίδες μιλούσατε για αυτοκόλλητα ούτε η δική μου είχε.

Μήπως υπάρχει κάποιο νήμα που να μιλάει για καθαρισμό/συντήρηση??? Εχω κοιτάξει αλλά δεν έχω βρει τίποτα

Ασ την να παιξει 1 ωρα για να ζεσταθει, και μετα με σβηστα τα φωτα του δωματιου, και βαλε μια σκοτεινη σκηνη απο DVD, (πχ τιτλοι τελους με μαυρο φοντο). Δες τις τεσερις γωνιες της οθονης αν ειναι ενοχλητικα φωτισμενες με λευκο φως. ("ξασπρισμενες")

Μέχρι στιγμής όλα καλά,δεν παρουσιάζει τίποτα. Ευχαριστώ

Last edited: