Πολύ ωραίο, να γίνει διαγωνισμός ποιος θα πετύχει το μικρότερο νούμερο.Ρε παιδια ξερετε ποσο ειναι πχ. 30 ms?
http://www.online-stopwatch.com/
Καντε κλικ δυο φορες συνεχομενα στο start ετσι για δοκιμη...μην τρελενομαστε για το τιποτα...![]()
3. Σύνδεση xbox 360 με HDMI-HDMI και οπτική ίνα από την τηλεόραση στα ηχεία logitech z5500 - Ναι, μπορεί η τηλεόραση να πάρει HDMI ήχο από το Xbox 360 και να τον μεταφέρει 5.1 Dolby Digital στα ηχεία!! (Δε χρειαζόμαστε δηλαδή κάποιον μετατροπέα που να μας δίνει οπτική έξοδο στο Xbox 360 ! ).
Δε βλέπω γιατί να υπάρχει πρόβλημα, ούτε νομίζω θα υπάρχει διαφορά στη ποιότητα - θα ποστάρει κι ο μάστερ Neof1z όμως να μας πει αν όντως έχουμε δίκιο ^^
Το άλλο καλό είναι ότι γλυτώνεις έξτρα καλώδια για ήχο + ότι ακούς και τηλεόραση μέσω οπτικής ίνας έχοντας και εφφέ Stereo x2 ακούγοντας τα στερεοφωνικά κανάλια τηλεόρασης από 4 ηχεία ^^
(αυτά πάντα για τα Logitech Z5500, δε ξέρω τι εφφέ έχουν άλλα ηχεία )
Σκέφτομαι την αγορά των logitech Z5500, οπότε το εφέ που αναφέρεις είναι όντως ένα πλεονέκτημα. Επίσης αντί για 2 οπτικά καλώδια έχεις 1.
Μήπως όμως παρουσιαστούν προβλήματα συγχρονισμού εικόνας - ήχου με αυτό το setup ;
Αρχικά σκεφτόμουν την αγορά των z5500 σε συνδυασμό με μια καλή κάρτα ήχου, για αυτό ρωτάω για το ποιοτικό αποτέλεσμα. Αν η σύνδεση γίνει πάνω στην TV η κάρτα ήχου θα είναι περιττή ( μια χαρά δουλειά θα γίνει και με την onboard ).
@ noef1z : Τα ηχεία της TV δεν απενεργοποιούνται ( για όλα τα ηχητικά σήματα ) όταν συνδεθούν σε αυτήν τα logitech ; Θυμάμαι και μια επιλογή στις ρυθμίσεις του ήχου που διαλέγεις μεταξύ 'TV speakers' και 'external audio system'.
Αν επιλέξουμε external audio system απενεργοποιούνται τα ηχεία της TV.
Θα προσπαθήσω να τσεκάρω το βράδυ DTS μέσω xbox να δω αν μεταφέρεται και αυτό σωστά.
(ξέρω ξέρω, το έχω αργήσει πάρα πολύ αυτό το τεστ δάσκαλε Neo )
:smile:
GARRET έχουμε κάποιο νέο σχετικά με την μεταφορά του DTS ;
Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα αλλά αν σου είναι εύκολα κάνε ένα τεστάκι.
Ξέρει κανείς βρε παιδιά πότε θα έρθει η 52'' στην Ελλάδα;
Η samsung ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά με τρόμαξαν κάποια (ανεπιβεβαίωτα μέχρι στιγμής) posts για προβλήματα στη σύνδεση PC με HDMI (στη B650). Αυτή θα είναι και η κύρια χρήση της.
Είδα και τα 100Hz της sony στην πράξη και υπάρχει διαφορά με τα 50Hz.
Διάβασα και κάποια προβλήματα με τα 100Hz (πάλι στην B650) σε ξένα forum και διστάζω λίγο.
Δεν ξέρω αν η 750 είναι τόσο διαφορετική από την 650 και δεν έχει κανένα από αυτά τα προβλήματα (η αν τελικά υπάρχουν ή όχι αυτά τα προβλήματα)
Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω sony που την είδα να παίζει κιόλας.
Και τις samsung τις είδα αλλά μόνο με demo και δεν είδα καμια διαφορά ανάμεσα στην 650 και την 750.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.