Sony KDL W5500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony KDL W5500

Δεν αναφερθηκε μια τιμη , το μονο που καταλαβα ειναι πως ο garret δεν εχει καταλαβει lag στα παιχνιδια που επαιξε οχι οτι δεν υπαρχει καθολου , αυτο ειναι σχεδον αδυνατο σε τετοιες τηλεορασεις..

30 m/s δεν ειναι τιποτα αλλα τα 50-80 m/s που διαβαζω σε ξενα forums ειναι ενοχλητικα

Ρε παιδια ξερετε ποσο ειναι πχ. 30 ms?

http://www.online-stopwatch.com/

Καντε κλικ δυο φορες συνεχομενα στο start ετσι για δοκιμη...μην τρελενομαστε για το τιποτα...-bye-
Πολύ ωραίο, να γίνει διαγωνισμός ποιος θα πετύχει το μικρότερο νούμερο.:flipout::flipout::flipout:

3. Σύνδεση xbox 360 με HDMI-HDMI και οπτική ίνα από την τηλεόραση στα ηχεία logitech z5500 - Ναι, μπορεί η τηλεόραση να πάρει HDMI ήχο από το Xbox 360 και να τον μεταφέρει 5.1 Dolby Digital στα ηχεία!! (Δε χρειαζόμαστε δηλαδή κάποιον μετατροπέα που να μας δίνει οπτική έξοδο στο Xbox 360 ! ).

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που αναφέρεις.
Προφανώς το ίδιο θα ισχύει και στην HDMI-HDMI σύνδεση της τηλεόρασης με HTPC.
Σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν προτιμότερο ( quality based ) να συνδεθούν τα ηχεία με αυτόν τον τρόπο ;
Φυσικά έτσι παρακάμπτεται η κάρτα ήχου του HTPC και η διαχείριση του ηχητικού stream γίνεται αποκλειστικά από τα ηχεία. Η μήπως κάνω λάθος ;

Δε βλέπω γιατί να υπάρχει πρόβλημα, ούτε νομίζω θα υπάρχει διαφορά στη ποιότητα - θα ποστάρει κι ο μάστερ Neof1z όμως να μας πει αν όντως έχουμε δίκιο ^^

Το άλλο καλό είναι ότι γλυτώνεις έξτρα καλώδια για ήχο + ότι ακούς και τηλεόραση μέσω οπτικής ίνας έχοντας και εφφέ Stereo x2 ακούγοντας τα στερεοφωνικά κανάλια τηλεόρασης από 4 ηχεία ^^

(αυτά πάντα για τα Logitech Z5500, δε ξέρω τι εφφέ έχουν άλλα ηχεία )

Δε βλέπω γιατί να υπάρχει πρόβλημα, ούτε νομίζω θα υπάρχει διαφορά στη ποιότητα - θα ποστάρει κι ο μάστερ Neof1z όμως να μας πει αν όντως έχουμε δίκιο ^^

Το άλλο καλό είναι ότι γλυτώνεις έξτρα καλώδια για ήχο + ότι ακούς και τηλεόραση μέσω οπτικής ίνας έχοντας και εφφέ Stereo x2 ακούγοντας τα στερεοφωνικά κανάλια τηλεόρασης από 4 ηχεία ^^

(αυτά πάντα για τα Logitech Z5500, δε ξέρω τι εφφέ έχουν άλλα ηχεία )

Ναι δουλευει μια χαρα.Οταν παιζεις ομως κατι με DTS τα ηχεια της TV σταματουν.Δεν ξερω αν παιζει μεσο οπτικης ινας.GARRET βαλε στο XBOX εργο με DTS.

Σκέφτομαι την αγορά των logitech Z5500, οπότε το εφέ που αναφέρεις είναι όντως ένα πλεονέκτημα. Επίσης αντί για 2 οπτικά καλώδια έχεις 1.
Μήπως όμως παρουσιαστούν προβλήματα συγχρονισμού εικόνας - ήχου με αυτό το setup ;
Αρχικά σκεφτόμουν την αγορά των z5500 σε συνδυασμό με μια καλή κάρτα ήχου, για αυτό ρωτάω για το ποιοτικό αποτέλεσμα. Αν η σύνδεση γίνει πάνω στην TV η κάρτα ήχου θα είναι περιττή ( μια χαρά δουλειά θα γίνει και με την onboard ).

@ noef1z : Τα ηχεία της TV δεν απενεργοποιούνται ( για όλα τα ηχητικά σήματα ) όταν συνδεθούν σε αυτήν τα logitech ; Θυμάμαι και μια επιλογή στις ρυθμίσεις του ήχου που διαλέγεις μεταξύ 'TV speakers' και 'external audio system'.

Last edited:

Σκέφτομαι την αγορά των logitech Z5500, οπότε το εφέ που αναφέρεις είναι όντως ένα πλεονέκτημα. Επίσης αντί για 2 οπτικά καλώδια έχεις 1.
Μήπως όμως παρουσιαστούν προβλήματα συγχρονισμού εικόνας - ήχου με αυτό το setup ;
Αρχικά σκεφτόμουν την αγορά των z5500 σε συνδυασμό με μια καλή κάρτα ήχου, για αυτό ρωτάω για το ποιοτικό αποτέλεσμα. Αν η σύνδεση γίνει πάνω στην TV η κάρτα ήχου θα είναι περιττή ( μια χαρά δουλειά θα γίνει και με την onboard ).

@ noef1z : Τα ηχεία της TV δεν απενεργοποιούνται ( για όλα τα ηχητικά σήματα ) όταν συνδεθούν σε αυτήν τα logitech ; Θυμάμαι και μια επιλογή στις ρυθμίσεις του ήχου που διαλέγεις μεταξύ 'TV speakers' και 'external audio system'.

Τετοιο θεμα δεν υπαρχει.
Λογο του setup που εχω δεν μπορω να σου πω σιγουρα τη γινεται οταν διαλεξεις TV speakers και external audio system.Δηλαδη τη απενεργοποιειται και τη οχι η αν παιζουν μαζι.

Αν επιλέξουμε external audio system απενεργοποιούνται τα ηχεία της TV.

Θα προσπαθήσω να τσεκάρω το βράδυ DTS μέσω xbox να δω αν μεταφέρεται και αυτό σωστά.

(ξέρω ξέρω, το έχω αργήσει πάρα πολύ αυτό το τεστ δάσκαλε Neo )

:smile:

Αν επιλέξουμε external audio system απενεργοποιούνται τα ηχεία της TV.

Θα προσπαθήσω να τσεκάρω το βράδυ DTS μέσω xbox να δω αν μεταφέρεται και αυτό σωστά.

(ξέρω ξέρω, το έχω αργήσει πάρα πολύ αυτό το τεστ δάσκαλε Neo )

:smile:

GARRET έχουμε κάποιο νέο σχετικά με την μεταφορά του DTS ;

Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα αλλά αν σου είναι εύκολα κάνε ένα τεστάκι.

GARRET έχουμε κάποιο νέο σχετικά με την μεταφορά του DTS ;

Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα αλλά αν σου είναι εύκολα κάνε ένα τεστάκι.

Πρέπει να το ψάξω, δεν είναι εύκολο να το τεστάρω πάντως. Νομίζω το xbox 360 δεν υποστηρίζει DTS ήχο, και είναι το μόνο player που έχω εύκαιρο εδώ..Δοκίμασα με 1 demo dts dvd αλλά έπαιζε μόνο εικόνα. Δε ξέρω τι γίνεται με το xbox όμως.

Ξέρει κανείς βρε παιδιά πότε θα έρθει η 52'' στην Ελλάδα;

Έχω πείσει τη γυναίκα μου να την πάρουμε και όσο περνάει ο καιρός και δεν την φέρνουν φοβάμαι πως θα το ξανασκεφτεί και θα αρχίσει τις αντιρήσεις :motz:
Όχι πως δεν θα την πάρω δηλαδή :BDGBGDB55: αλλά ποιός έχει όρεξη να ακούει γκρίνιες :argue:

-bye--bye-

Η samsung ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά με τρόμαξαν κάποια (ανεπιβεβαίωτα μέχρι στιγμής) posts για προβλήματα στη σύνδεση PC με HDMI (στη B650). Αυτή θα είναι και η κύρια χρήση της.
Είδα και τα 100Hz της sony στην πράξη και υπάρχει διαφορά με τα 50Hz.
Διάβασα και κάποια προβλήματα με τα 100Hz (πάλι στην B650) σε ξένα forum και διστάζω λίγο.
Δεν ξέρω αν η 750 είναι τόσο διαφορετική από την 650 και δεν έχει κανένα από αυτά τα προβλήματα (η αν τελικά υπάρχουν ή όχι αυτά τα προβλήματα)

Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω sony που την είδα να παίζει κιόλας.
Και τις samsung τις είδα αλλά μόνο με demo και δεν είδα καμια διαφορά ανάμεσα στην 650 και την 750.

Kαι εγω Sony εχω σπιτι μου και μαλιστα 2 αλλα καλο ειναι να μην εχουμε κολληματα με συγκεκριμενη μαρκα αν υπαρχουν αλλες που να συμφερουν περισσοτερο ειτε γιατι παιζουν καλυτερα ειτε γιατι κοστιζουν φθηνοτερα.-bye-

Οι φετινες Samsung κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερες απο τις αντιστοιχες Sony (ποσο μαλλον σε σχεση με αλλες μαρκες) κατι που δεν συνεβαινε παλιοτερα.

Η samsung ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά με τρόμαξαν κάποια (ανεπιβεβαίωτα μέχρι στιγμής) posts για προβλήματα στη σύνδεση PC με HDMI (στη B650). Αυτή θα είναι και η κύρια χρήση της.
Είδα και τα 100Hz της sony στην πράξη και υπάρχει διαφορά με τα 50Hz.
Διάβασα και κάποια προβλήματα με τα 100Hz (πάλι στην B650) σε ξένα forum και διστάζω λίγο.
Δεν ξέρω αν η 750 είναι τόσο διαφορετική από την 650 και δεν έχει κανένα από αυτά τα προβλήματα (η αν τελικά υπάρχουν ή όχι αυτά τα προβλήματα)

Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω sony που την είδα να παίζει κιόλας.
Και τις samsung τις είδα αλλά μόνο με demo και δεν είδα καμια διαφορά ανάμεσα στην 650 και την 750.

Φιλε μου χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου σχετικα με την αγορα σου ειμαι περιφανος κατοχος της 46w5500(Πρωην LG 42' 7000) και σε διαβεβαιωνω οτι η παραπανω συνδεση που αναφερεις ηταν για μενα κριτηριο αγορας της sony και παιζει αψογα,αλλα γενικως τα 100Hz ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

Γι'αυτο εδωσα 1500 ευρω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εναντι 1350 που ειχε samsung.

Ποιος ρε παιδια εβγαλε τα DVD και τα BLU-RAY PS-PS2-PS3 (Χωρια τα VAIO)?

Ειναι δυνατον να μην παιζουν σωστα σε Sony και να παιζουν στης αλλες?

Last edited:

Το dvd τo εβγαλε η toshiba (σκυλια μηχανηματα) και οσο για dvd player sony αστο καλυτερα (για να μην νομισεις οτι δεν παω την sony εχω 52w4000 τηλεοραση και προβολεα hw-10).Εμενα η samsumg 46b650 που πηρα χθες ειναι μια χαρα στα γνωστα θεματα που εχουν αναφερθει για το μοντελo αλλα δυστηχως εχει παραπανω απο οτι θα επρεπε clouding (τελικα περσι και φετος τα εκαναν θαλασσα στα 46 ιντζων s-pva πανελ που βαζουν η sony - samsung).