Sony KDL W5500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

επίσης ξέρει κανείς πως βγαίνει από το hotel mode όταν κάνεις τελικά τη μλκ και το ενεργοποιείς???

Δεν μπήκε στο service menu, μάλλον από την ώρα που τη σετάριζε το έκανε και τώρα δεν λειτουργεί καθόλου το μενού....

Για να κάνω μια mini ανάλυση : Πήρα εκθεσειακό κομμάτι τη συγκεκριμένη τηλεόραση για λόγους κόστους... Όταν έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όλα καλά. Η τηλεόραση έπαιζε χωρίς κανένα πρόβλημα ή μήνυμα. Όταν όμως έκλεισε και ξανάνοιξε έδειχνε μόνιμα το μήνυμα "Hotel mode settings in process"...
Προσπαθώντας λοιπόν να απαλλαγώ από αυτό το μήνυμα έψαχνα διάφορα και έκανα τη μλκ να μπω σε hotel mode.
Τώρα το menu είναι απενεργοποιημένο και δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα...
Εκτιμώ ότι από το κατάστημα θα είχαν κάνει κάποια αλλαγή και θα είχαν την επιλογή του hotel mode στο menu σε σχέση με άλλες τηλεοράσεις που δεν έχουν αυτή την επιλογή.
Τώρα από το service μου λένε να την πάω εκεί να δουν τι μπορούν να κάνουν...
Αλλά κάθε βοήθεια από εσάς ευπρόσδεκτη...

και αυτό το έκανα... αλλά μου είπαν οτι πρέπει να την πάω από εκεί καθώς θα πρέπει να μπουν σε service mode και δε λένε από το τηλ... Όμως αυτό σημαίνει για μένα ότι θα μείνω για λίγες μέρες χωρίς τηλεόραση κι έλεγα μήπως το γλιτώσω με τη βοήθεια σας...

Οταν ακούμε από A/V Receiver, κλείνουμε τελείως (volume -> 0) τον ήχο της τηλεόρασης.

Η διαφορα ειναι τετοια που φαινεται καθαρα, η διαφορα συνχρονισμου μεταξυ ηχου και στόματος...

Παιδιά βρήκα την 46W5500 999 Euro. Με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας. Τι λέτε; Αξίζει απόδοση-τιμή

Συγνώμη για το κωλοβό μήνυμα...

Παιδιά βρήκα την 46W5500 999 Euro. Με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας. Τι λέτε; Αξίζει απόδοση-τιμή; Η 46άρα εμφανιζει περισσότερο lag από την 40άρα ή δεν παίζουν ρόλο οι ίντσες; Οι κάτοχοι τι έχουν να πουν για το clouding?

Βασικά η απόστασή του καναπέ μου είναι minimum 1.5 m και μάξιμουμ στα 2-2.5 (προσαρμόζεται). Οπότε πάμε για τις 46 ίντσες της Σόνυ ή σε μία ποιοτικότερη (πιθανότατα) 40Β750 (870 Euro)? Τι θα κάνατε αν αγοράζατε τηλεόραση πάλι; Την ίδια Sony ή την Panasonic B750?

Παιδιά ακόμη μία ερώτηση:

διάβασα ΟΛΑ τα ποστς του thread αυτού και δεν εντόπισα κάπου να γίνεται κάποια αναφορά στο lag της 46W5500 με παιχνίδια στο PS3.

Κάποια γνώμη;

οσο αφορα την τιμη νομιζω οτι ειναι super!!! η αποσταση ειναι καλη. εγω εχω τις 46 σε αποσταση 3,2 μετρα απο καναπε...και πλεον μου φενεται μικρη. ανετα θα εβαζα 50+ .αλλα ειναι ακριβες. ισως η επομενες να ειναι 60 με 80 ιντσες.

Paidia kalispera!

sygnomi gia ta greeklish, grafo apo net cafe kai den exei ellinikous xaraktires afto to mixanima.

Tin Pempti tha exo kai ego sta xeria mu tin 46W5500 (sto epiplo vasika!). Tin agorasa apo Kotsovolo opote tha mu tin ferun oi idioi spiti kai tha prepei na tin anoixo oste na tus doso to OK, pos ola einai ok. Erotisi:

1. Ti prepei na kano gia na katalavo an exei clouding, bleeding klp? Na paixo kapoio video me skoteini eikona sosta? Yparxei anevasmeno kapoio arxeio video sto site na paixo oste na katalavo ta parapano?

2. Epipleon de tha ithela opos oi perissoteroi apo esas na katalavo pos einai montelo apo epeidixi. Ayto apo osa diavasa edo apo tin parea, "anixneuetai" an i tv exei idi perasmena kanalia etsi? Mipos exei kapoion metriti oron to montelo mesa gia na tsekaro?

3. Genika ti tha prepei na prosexo?

ps: euxaristo ola ta paidia pou me voithisan stin epilogi tin sygekrimenis tileorasis kai ena parapano ston Yperion. Naste kala oloi!

Συγνώμη για το κωλοβό μήνυμα...

Παιδιά βρήκα την 46W5500 999 Euro. Με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας. Τι λέτε; Αξίζει απόδοση-τιμή; Η 46άρα εμφανιζει περισσότερο lag από την 40άρα ή δεν παίζουν ρόλο οι ίντσες; Οι κάτοχοι τι έχουν να πουν για το clouding?

Βασικά η απόστασή του καναπέ μου είναι minimum 1.5 m και μάξιμουμ στα 2-2.5 (προσαρμόζεται). Οπότε πάμε για τις 46 ίντσες της Σόνυ ή σε μία ποιοτικότερη (πιθανότατα) 40Β750 (870 Euro)? Τι θα κάνατε αν αγοράζατε τηλεόραση πάλι; Την ίδια Sony ή την Panasonic B750?

εγω ειμαι στα 3 μετρα, και 46W5500 δεν μου φαινεται μεγαλη... 40αρα θα επερνα μονο για δωματιο 2*2

Παιδιά την παρέλαβα πριν 3 ώρες. Έχει λίγη ώρα που παίζω playstation 3. δε παρατήρησα καθόλου lag και γενικά η τηλεόραση είναι το μέγεθος που "κάθεται" καλά τόσο στο χώρο όσο και στην απόσταση από τον καναπέ.

Ένα πρόβλημα μόνο: Στις κατάμαυρες εικόνες (πχ όταν μπαινοβγαίνεις στο menu, ή loading) φαίνεται πως υπάρχει έντονο πρόβλημα clouding: Εντοπίζεται πάνω κέντρο, πάνω δεξιά, δεξιά και κάτω δεξιά. Το θέμα είναι πως δε φαίνεται καθόλου ούτε με ενοχλεί όταν η TV έχει χρώμα. Οπότε θα πρέπει να περιμένω να δω στις ταινίες το βράδυ πόσο επηρεάζει.

Αυτά τα ολίγα και ασήμαντα από μένα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.

Μικρό πρόβλημα + έντονο clouding δεν συμβαδίζουν σαν έννοιες.
Αν πάντως εσένα δεν σε ενοχλεί εμάς δεν μας πέφτει λόγος.
Γενικά δεν έχω ακούσει για έντονο clouding ( γιατί πάνω κάτω όλες οι lcd έχουν) στην συγκεκριμένη οπότε πρόσεχε μήπως σου έτυχε κάποιο προβληματικό κομμάτι.
Καλορίζικη πάντως και καλή θέαση!

Nαι ίσως δεν το έγραψα ορθά (καθόλου μάλιστα). Βέβαια δεν έχω δει άλλες για να μπορώ να συγκρίνω αλλά αυτό που βλέπω είαι λευκά διάσπαρτα συννεφάκια σε μαύρο φόντο (4 μεγάλα). Δε μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό έτσι δεν είναι; Η Sony δεν το αναγνωρίζει ως πρόβλημα.

Παιδιά την παρέλαβα πριν 3 ώρες. Έχει λίγη ώρα που παίζω playstation 3. δε παρατήρησα καθόλου lag και γενικά η τηλεόραση είναι το μέγεθος που "κάθεται" καλά τόσο στο χώρο όσο και στην απόσταση από τον καναπέ.

Ένα πρόβλημα μόνο: Στις κατάμαυρες εικόνες (πχ όταν μπαινοβγαίνεις στο menu, ή loading) φαίνεται πως υπάρχει έντονο πρόβλημα clouding: Εντοπίζεται πάνω κέντρο, πάνω δεξιά, δεξιά και κάτω δεξιά. Το θέμα είναι πως δε φαίνεται καθόλου ούτε με ενοχλεί όταν η TV έχει χρώμα. Οπότε θα πρέπει να περιμένω να δω στις ταινίες το βράδυ πόσο επηρεάζει.

Αυτά τα ολίγα και ασήμαντα από μένα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.

Φιλε σου ευχομαι καλοριζικη η tv καλες και απροβληματιστες θεασεις με το εργαλειο