Sony KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

βρε παλαβε!! ακομα κι εγω που ειμαι ασχετος θα ελεγα να παρεις μικροτερη!!!! χαχααχχααχαχ
πω πω αδερφε πρεπει να τραβας ζορι!! πρεπει να ζαλιζει πολυ ρε συ...!!

Το καθιστικό μου είναι όντως μικρό , αλλα στην κρεβατοκάμαρα ( όπου είμαι τώρα ) τα πράματα περνούν άλλη διάσταση και η tv φαντάζει μικρή...

Θα πρέπει να περνάω πιο πολύ χρόνο στο κρεβάτι...

Και τώρα στο καθιστικό μου είμαι περίπου σε απόσταση 2 μέτρον και ανακουφιστικά σημαντικά , οποτε απλά θα πρέπει να διαρρυθμίσω λίγο το χώρο μου και τότε η TV θα είναι τέλεια...

Το ζόρι είναι με τα ακουστικά.

Χρειάζομαι 4 μετρα επέκταση καλώδιο και δεν ξέρω που να απευθυνθώ και ποιον να ρωτήσω ( σε πιο μαγαζί να παο ) , αλλα θα βρω την άκρη...

Το καθιστικό μου είναι όντως μικρό , αλλα στην κρεβατοκάμαρα ( όπου είμαι τώρα ) τα πράματα περνούν άλλη διάσταση και η tv φαντάζει μικρή...

Θα πρέπει να περνάω πιο πολύ χρόνο στο κρεβάτι...

Και τώρα στο καθιστικό μου είμαι περίπου σε απόσταση 2 μέτρον και ανακουφιστικά σημαντικά , οποτε απλά θα πρέπει να διαρρυθμίσω λίγο το χώρο μου και τότε η TV θα είναι τέλεια...

Το ζόρι είναι με τα ακουστικά.

Χρειάζομαι 4 μετρα επέκταση καλώδιο και δεν ξέρω που να απευθυνθώ και ποιον να ρωτήσω ( σε πιο μαγαζί να παο ) , αλλα θα βρω την άκρη...

υπαρχουν και ασυρματα...

υπαρχουν και ασυρματα...

Τα ασύρματα είναι και πανάκριβα , κύριος για το λόγο ότι θα πρέπει να αγοράσω δυο ζευγάρια , ενώ το ένα φορτίζει να χρησιμοποιώ το άλλο...

Ενώ ένα ενσύρματο με επέκταση 4-5 μετρα θα είναι μούρλια.

Ακόμα να πω πως τώρα που " μετακόμισα " και πήγα στα 2 μετρα και 30 cm , τα πράματα είναι πολύ καλλίτερα τώρα , οποτε φαντάζομαι στο κρεβάτι μου πως θα είναι τα πράματα στο οποιο η απόσταση θα είναι 3 ++ μετρα.

Απλά με προβληματίζει και το θέμα με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του PC.

Υπάρχει άραγε επέκταση για αυτά τα δυο ώστε να μπορώ να τα χρησιμοποιώ ενσύρματα από απόσταση 3 μέτρον?

Μακάρι να υπάρχει USB επέκταση...

Τα ασύρματα είναι και πανάκριβα , κύριος για το λόγο ότι θα πρέπει να αγοράσω δυο ζευγάρια , ενώ το ένα φορτίζει να χρησιμοποιώ το άλλο...

Ενώ ένα ενσύρματο με επέκταση 4-5 μετρα θα είναι μούρλια.

Ακόμα να πω πως τώρα που " μετακόμισα " και πήγα στα 2 μετρα και 30 cm , τα πράματα είναι πολύ καλλίτερα τώρα , οποτε φαντάζομαι στο κρεβάτι μου πως θα είναι τα πράματα στο οποιο η απόσταση θα είναι 3 ++ μετρα.

Απλά με προβληματίζει και το θέμα με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του PC.

Υπάρχει άραγε επέκταση για αυτά τα δυο ώστε να μπορώ να τα χρησιμοποιώ ενσύρματα από απόσταση 3 μέτρον?

Μακάρι να υπάρχει USB επέκταση...
υπαρχει ασυρματο πληκρολογιο/ποντικι σετ με 10-15 ευρω

Δεν πιστευω οτι δικαιουσαι καποιον ελεγχο κατα την διαρκεια της παραλαβης εαν αυτη γινει στο σπιτι σου. Εκεις μετα πατας στο DOA για 10 μερες. Βεβαια αν αυτη δεν αναγνωρισουν πχ clouding η κατι τετοιο τοτε θα πρπει να κανεις μανουρα. Καποτε το mediamarkt εκανε επιστροφες χωρις πολλα πολλα αλλα και αυτοι "Ελληνοποιηθηκανε" και τωρα σου βγαζουν το λαδι.

Εαν γινει στο καταστημα η παραδοση και πριν την πληρωσεις δικαιουσαι να την ανοιξουνε και να στην βαλουνε να παιξει για λιγα λεπτα ωστε να δοκιμασεις καποια καρτα μονοχρωμη απο στικακι η καποιο βιντεο. Για clouding πχ μια μαυρη με κατι φωτεινο στην μεση. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι πηγα με στικακι να δοκιμασω απο περιεργεια καποια βιντεο mp4 και τα περισοοτερα δεν τα επαιζε, συγκεκριμενα ενα avi και ενα mp4 δεν τα επαιξε. Ειναι ρε παιδια τοσο κακος ο media player της τηλεορασης? Προσωπικα δεν με ενδιαφερει τοσο για την θελω για συνδεση με Η/Υ αλλα μου εκανε εντυπωση. Τις εικονες που εβαλα τις επαιξε μια χαρα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Λογικά αύριο θα παραλάβω και θα ενημερώσω.

Καλησπέρα παιδιά, πήρα την συγκεκριμένη τηλεόραση από τον Κώτσο και χθες που είδα πρώτη φορά στο απόλυτο σκοτάδι παρατήρησα bleeding στις πλευρες της τηλεόρασης. Δηλαδή δεξιά αριστέρα πάνω κάτω. Είναι φυσιολογικό; το παρατήρησα μόνο όταν έδειχνε σκοτεινή εικόνα η ταινία. Σε μέτρια φωτισμένο δωμάτιο δεν φαίνεται πάντως. Υπάρχει κάποιο sceenshot ή φωτογραφία για να συγκρίνω ώστε να δω αν υπάρχει πρόβλημα και να την επιστρέψω;

Αν μπορεις στειλε μια φωτο. Η τηλεόραση είναι edge led, λογικο είναι σε απόλυτο σκοτάδι να φαίνεται πιο φωτεινή στις γωνίες.

5amixv.jpg

Το πέτυχα πανω που φορτωνε το Sly στο PlayStation, νομιζω φαινονται οι γωνιες και γενικοτετα το light bleed. Περιμενω γνωμη για να την επιστρεψω ή οχι. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Καλησπέρα παιδιά, πήρα την συγκεκριμένη τηλεόραση από τον Κώτσο και χθες που είδα πρώτη φορά στο απόλυτο σκοτάδι παρατήρησα bleeding στις πλευρες της τηλεόρασης. Δηλαδή δεξιά αριστέρα πάνω κάτω. Είναι φυσιολογικό; το παρατήρησα μόνο όταν έδειχνε σκοτεινή εικόνα η ταινία. Σε μέτρια φωτισμένο δωμάτιο δεν φαίνεται πάντως. Υπάρχει κάποιο sceenshot ή φωτογραφία για να συγκρίνω ώστε να δω αν υπάρχει πρόβλημα και να την επιστρέψω;
Με αυτά που λες , φυσιολογικά ακούγονται τα πράγματα. Ασχολήσου και λίγο με τις ρυθμίσεις και ίσως υπάρξει και μια μικρή βελτίωση.

Ποιο πανω μπορεις να δεις και μια χαρακτηριστική φωτογραφία που εβγαλα φιλε μου, δεν γνωριζω αν ειναι φυσιολογικα γι αυτο μοηκα στη διαδικασια να ρωτήσω. Σε ευχαριστω για την απανατηση σου.

Μόλις παρέλαβα δεν την έχω στήσει ακόμα... Μου έκανε εντύπωση που στην συσκευασία δεν είχε το κλασσικό αυτοκόλλητο "do not accept if seal is broken". Άνοιξα το κουτί, δεν έβγαλα τίποτα από μέσα απλά να δω αν είναι όλα καλά και μου φάνηκαν όλα καλά.

Ποιο πανω μπορεις να δεις και μια χαρακτηριστική φωτογραφία που εβγαλα φιλε μου, δεν γνωριζω αν ειναι φυσιολογικα γι αυτο μοηκα στη διαδικασια να ρωτήσω. Σε ευχαριστω για την απανατηση σου.
Στη φωτογραφία η αλήθεια είναι , όσο και αν σίγουρα επιδεινώνει τα πράγματα, δε μου φαίνεται και τόσο εντάξει. Ξαναλέω όμως, ασχολήσου με τις ρυθμίσεις και νομίζω ότι από αυτό που βλέπω τώρα, θα έχεις αισθητή βελτίωση.

Απάντηση: Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

5amixv.jpg

Το πέτυχα πανω που φορτωνε το Sly στο PlayStation, νομιζω φαινονται οι γωνιες και γενικοτετα το light bleed. Περιμενω γνωμη για να την επιστρεψω ή οχι. Ευχαριστω προκαταβολικα.

παρόμοιο θέμα αντιμετώπισα και εγώ με την δικιά (το παρατήρησα από τη 2η μέρα της λειτουργίας της).
επίσης διαπίστωσα πως όταν αλλάζω θέση θέασης αυτό εξαφανίζεται κατά κάποιο τρόπο!
σήμερα πάντως και μετά από αρκετές προβολές ούτε που το παρατηρώ (ιδέα μου?)
έχεις πάντως για να ξέρεις και εσύ και οι υπόλοιποι στο forum : α) 10 ημέρες DOA από την παράδοση και β) 14 ημέρες για την υπαναχώρηση από την αγορά χωρίς καμιά δοθείσα εξήγηση!
το παραπάνω με τις 14 ημέρες ισχύει ανεξαρτήτως εταιρείας λόγω κανονισμών Ε.Ε.

παρόμοιο θέμα αντιμετώπισα και εγώ με την δικιά (το παρατήρησα από τη 2η μέρα της λειτουργίας της).
επίσης διαπίστωσα πως όταν αλλάζω θέση θέασης αυτό εξαφανίζεται κατά κάποιο τρόπο!
σήμερα πάντως και μετά από αρκετές προβολές ούτε που το παρατηρώ (ιδέα μου?)
έχεις πάντως για να ξέρεις και εσύ και οι υπόλοιποι στο forum : α) 10 ημέρες DOA από την παράδοση και β) 14 ημέρες για την υπαναχώρηση από την αγορά χωρίς καμιά δοθείσα εξήγηση!
το παραπάνω με τις 14 ημέρες ισχύει ανεξαρτήτως εταιρείας λόγω κανονισμών Ε.Ε.

Το θεμα ειναι αξιζει να την γυρισω φιλε μου; αν ειναι ολες ετσι, εντάξει, ψιριζω και γω τον κ.. της μαιμους μου φαινεται. Απλα αν η κανονικη εκδοση της τηλεορασης δεν εχει bleed καθόλου τοτε να.πω ημουν ατυχως και την επιστρεφω, αν ολες έχουν ενα τετοιο θεμα τοτε κομπλε. Εν τω μεταξυ μην βγαλω αχρηστη και την τηλεόραση, εκπληκτικη ειναι και οτι καλυτερο εχω δει μεχρι τωρα απλα ελεγα αν εχει θεματακια να την αλλαξω.

Απάντηση: Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το θεμα ειναι αξιζει να την γυρισω φιλε μου; αν ειναι ολες ετσι, εντάξει, ψιριζω και γω τον κ.. της μαιμους μου φαινεται. Απλα αν η κανονικη εκδοση της τηλεορασης δεν εχει bleed καθόλου τοτε να.πω ημουν ατυχως και την επιστρεφω, αν ολες έχουν ενα τετοιο θεμα τοτε κομπλε. Εν τω μεταξυ μην βγαλω αχρηστη και την τηλεόραση, εκπληκτικη ειναι και οτι καλυτερο εχω δει μεχρι τωρα απλα ελεγα αν εχει θεματακια να την αλλαξω.
κράτα την λίγες ημέρες ακόμα, εφάρμοσε τις ρυθμίσεις του xavito αλλά μην αποεπιλέξεις τον αισθητήρα φωτός στις ρυθμίσεις eco, άλλαξε γωνία θέασης αν γίνεται και αν πάλι σου κάνει τα ίδια και σε ενοχλεί επέστρεψέ την, πρόσεξε μόνο μην πετάξεις το κουτί και τα λοιπά συνοδευτικά...

Re: Απάντηση: Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

κράτα την λίγες ημέρες ακόμα, εφάρμοσε τις ρυθμίσεις του xavito αλλά μην αποεπιλέξεις τον αισθητήρα φωτός στις ρυθμίσεις eco, άλλαξε γωνία θέασης αν γίνεται και αν πάλι σου κάνει τα ίδια και σε ενοχλεί επέστρεψέ την, πρόσεξε μόνο μην πετάξεις το κουτί και τα λοιπά συνοδευτικά...
Οι ρυθμίσεις eco πρέπει να είναι ΟΛΕΣ στο off.