Sony KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SONY KDL W705/6B series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

1. Η 706 έχει ασημί πλαίσιο.

2. Καλά δεν το κάνει να φαίνεται σαν HD αλλά πάντως κάνει πολύ καλή δουλειά. Ειδικά στις 32" θα σου φανεί πολύ καλή ποιότητα.

3. Τι να σου πω σε αυτό ίσως σου "ξινίσει", ειδικά σε αθλητικό περιεχόμενο.

4. Ναι μόνο πιάτο για τα ελεύθερα, για nova και otetv θες οπωσδήποτε τον αποκωδικοποιητή τους.

φίλε μου σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Την είδα σήμερα από κοντά. δεν είχα την δυνατότητα να αλλάξω πολλά κανάλια ούτε και ρυθμίσεις αλλά όντως το αποτέλεσμα στο τηλεοπτικό σήμα σε σχέση με samsung στην ίδια κατηγορία τηλεόρασης μέρα με τη νύχτα. Σαφώς καλύτερο.
Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω αφορά τον player της τν. Πώς τα πάει από κωλύματα; Οι υπότιτλοι έχουν ικανοποιητικό μέγεθος;

Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω αφορά τον player της τν. Πώς τα πάει από κωλύματα; Οι υπότιτλοι έχουν ικανοποιητικό μέγεθος;

Ούτε κωλύματα (εμπόδια) ούτε κολλήματα αντιμετώπισα με τον media player της 705 που πήρα στον πατέρα μου, την εβδομάδα που έκανα κι εγώ τις δοκιμές μου. Και μου τα έπαιξε όλα το δύσκολα για μένα (high bitrate, DTS-MA, Dolby TruHD) mkv αρχεία.
Όχι, οι υπότιτλοι δεν έχουν ικανοποιητικό μέγεθος, ούτε αλλάζουν μέγεθος. Το σώζει κάπως θεωρώ το αχνό background που βάζει πίσω τους, το οποίο καίτοι ασυνήθιστο, τους κάνει πιο ευανάγνωστους.

Ούτε κωλύματα (εμπόδια) ούτε κολλήματα αντιμετώπισα με τον media player της 705 που πήρα στον πατέρα μου, την εβδομάδα που έκανα κι εγώ τις δοκιμές μου. Και μου τα έπαιξε όλα το δύσκολα για μένα (high bitrate, DTS-MA, Dolby TruHD) mkv αρχεία.
Όχι, οι υπότιτλοι δεν έχουν ικανοποιητικό μέγεθος, ούτε αλλάζουν μέγεθος. Το σώζει κάπως θεωρώ το αχνό background που βάζει πίσω τους, το οποίο καίτοι ασυνήθιστο, τους κάνει πιο ευανάγνωστους.

Ποιά τν έχεις; την 42" ή την 32;και συγγνώμη για τα κωλύματα είναι η αυτόματη διόρθωση του κινητού μου.

Δεν την έχω εγώ. Για τους γονείς μου την πήρα, σε 42". Την αγόρασα την τελευταία ημέρα τις προσφοράς με 450 , τέλος Ιουλίου, αλλά λόγω ελλείψεως stock την παρέλαβα αρχές Σεπτέμβρη.
Τότε βρήκα και την ευκαιρία να παίξω λίγο μαζί της. Και αυτό γιατί, αν και φανατικός οπαδός και κάτοχος παλαιότερης plasma, στάθηκα άτυχος στο να εξασφαλίσω μια τελευταίας γενιάς τον Μάρτιο που αποσυρόντουσαν, οπότε τώρα έρχομαι αντιμέτωπος με την προοπτική να αγοράσω LCD όταν η plasma εκπνεύσει. Και όλα τα πράγματα κάποτε εκπνέουν.
Την βρήκα λοιπόν αξιοπρεπέστατη LED-LCD χωρίς έντονα μειονεκτήματα. Παραθέτω τα κατ' εμέ υπέρ και κατά.
Υπέρ:
• Καλή εικόνα σε SD τηλεοπτικό σήμα
• Ύπαρξη δορυφορικού δέκτη για ελεύθερα δορυφορικά προγράμματα
• Ελαφριά
• Μικρή κατανάλωση ρεύματος
• Καλός έως πολύ καλός media player
Κατά:
• Ελαφριά έως φτηνή κατασκευή
• Εξωτερικό τροφοδοτικό (σέρνεται κάπου στο χώρο). Κατά άλλους πλεονέκτημα
• Δυνατότητα μετατροπής της βάσης σε επιτοίχια βάση. Αυτό την καθιστά άθλια βάση, πολύ ασταθή, πολύ χαμηλή και δυσκολεύει την τοποθέτηση σωστής επιτοίχιας βάσης λόγω της διαμόρφωσης της πλάτης
• Κακό browsing από NAS

Δεν την έχω εγώ. Για τους γονείς μου την πήρα, σε 42". Την αγόρασα την τελευταία ημέρα τις προσφοράς με 450 , τέλος Ιουλίου, αλλά λόγω ελλείψεως stock την παρέλαβα αρχές Σεπτέμβρη.
Τότε βρήκα και την ευκαιρία να παίξω λίγο μαζί της. Και αυτό γιατί, αν και φανατικός οπαδός και κάτοχος παλαιότερης plasma, στάθηκα άτυχος στο να εξασφαλίσω μια τελευταίας γενιάς τον Μάρτιο που αποσυρόντουσαν, οπότε τώρα έρχομαι αντιμέτωπος με την προοπτική να αγοράσω LCD όταν η plasma εκπνεύσει. Και όλα τα πράγματα κάποτε εκπνέουν.
Την βρήκα λοιπόν αξιοπρεπέστατη LED-LCD χωρίς έντονα μειονεκτήματα. Παραθέτω τα κατ' εμέ υπέρ και κατά.
Υπέρ:
β€’ Καλή εικόνα σε SD τηλεοπτικό σήμα
β€’ Ύπαρξη δορυφορικού δέκτη για ελεύθερα δορυφορικά προγράμματα
β€’ Ελαφριά
β€’ Μικρή κατανάλωση ρεύματος
β€’ Καλός έως πολύ καλός media player
Κατά:
β€’ Ελαφριά έως φτηνή κατασκευή
β€’ Εξωτερικό τροφοδοτικό (σέρνεται κάπου στο χώρο). Κατά άλλους πλεονέκτημα
β€’ Δυνατότητα μετατροπής της βάσης σε επιτοίχια βάση. Αυτό την καθιστά άθλια βάση, πολύ ασταθή, πολύ χαμηλή και δυσκολεύει την τοποθέτηση σωστής επιτοίχιας βάσης λόγω της διαμόρφωσης της πλάτης
β€’ Κακό browsing από NAS

Εγώ ενδιαφέρομαι για την 32" για την κρεβατοκάμαρα. Υποφερτό μου φάνηκε το σήμα της digea και το μόνο που με χαλάει είναι η κίνηση που δεν είναι 200hz με τίποτα. Κάποιος που έχει συνηθίσει σε τν με πιο ομαλή κίνηση χαλιέται άσχημα. Ακόμη και σε hd με στικάκι που είδα καμιά σχέση με την samsung Η6200 που είδα σε φίλο(319 ). Το θέμα είναι ότι η samsung στο τηλεοπτικό απλά "δεν βλέπεται" γι' αυτό την ψάχνω τη συγκεκριμένη τν.

Δεν υποστηρίζονται εξωτερικοί υπότιτλοι μέσω dlna. Μόνο ενσωματωμένοι, πχ σε mkv.

Αυτό ισχύει και για τα μοντέλα w705 και w805;

Γεια σας παιδες καινουργιος στο φορουμ!Σκεφτομαι να "χτυπησω" και εγω την 32W705b και εχω καποιες αποριες.
1.Μπορω να συνδεσω ακουστικα με καρφι στην συγκεκριμενη tv?
2.Ο media player μπορει να παιξει μεγαλα αρχεια(15+gb) χωρις προβληματα?
3.Εκτος απο mkv εχει δοκιμασει κανεις αναπαραγωγη mp4 και avi?
4.Αληθευει οτι στις 32 ιντσες το clouding ειναι απο ελαχιστο εως ανυπαρκτο?

Γεια σας παιδες καινουργιος στο φορουμ!Σκεφτομαι να "χτυπησω" και εγω την 32W705b και εχω καποιες αποριες.
1. Δεν είμαι σίγουρος νομίζω πως ναι, θα σου πουν και οι άλλοι.
2. Ναι μπορεί, εξαρτάται και από το σκληρό που θα της συνδέσεις.
3. Παίζει και mp4 & avi.
4. Ναι αληθεύει, είναι κατά πολύ περιορισμένο και δε γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Έχει κανείς συνδέσει media player PC να μας πει αν με 24hz 1080p έχει καλή και ομαλή κίνηση στις γρήγορες σκηνές;
Στα specs λέει πως η τν έχει 24p. δουλεύει όμως σωστά; γιατί στα καταστήματα που την είδα δεν μου άρεσε η κίνηση για 200hz.
Αν έχει κάποιος hdpc ας ας απαντήσει ρε παιδιά;

Έχει κανείς συνδέσει media player PC να μας πει αν με 24hz 1080p έχει καλή και ομαλή κίνηση στις γρήγορες σκηνές;
Στα specs λέει πως η τν έχει 24p. δουλεύει όμως σωστά; γιατί στα καταστήματα που την είδα δεν μου άρεσε η κίνηση για 200hz.
Αν έχει κάποιος hdpc ας ας απαντήσει ρε παιδιά;
Σε τι ίντσες την είδες;
Σε 50αρα είναι 100 ΗΖ πραγματικά και στις μικρότερες ίντσες είναι 50 ΗΖ πραγματικά. Αν λοιπόν την είδες σε κάτω από 50 ίντσες , τότε σε κίνηση στα απαιτητικά σημεία δεν είναι κορυφή αλλά καλή, όμως σε 50αρα δε πρέπει να είδες θέμα είναι αξιοπρεπέστατη σε κίνηση, ίσως σε πολύ δύσκολο υλικό να δεις κάτι... και πάλι όμως ελάχιστο το όποιο θέμα.

Σε τι ίντσες την είδες;
Σε 50αρα είναι 100 ΗΖ πραγματικά και στις μικρότερες ίντσες είναι 50 ΗΖ πραγματικά. Αν λοιπόν την είδες σε κάτω από 50 ίντσες , τότε σε κίνηση στα απαιτητικά σημεία δεν είναι κορυφή αλλά καλή, όμως σε 50αρα δε πρέπει να είδες θέμα είναι αξιοπρεπέστατη σε κίνηση, ίσως σε πολύ δύσκολο υλικό να δεις κάτι... και πάλι όμως ελάχιστο το όποιο θέμα.

Την είδα σε 40" κ 32" που θέλω. Το αποτέλεσμα στην κίνηση δεν είναι 200hz και εξηγείται με αυτό που λες ότι είναι 50 πραγματικά. Κρίμα γιατί για μένα που έχω συνηθίσει να βλέπω σε 200hz δεν μπορώ να γυρίσω πίσω. Ελπίζω μέσα στο 15 να βγει κάποια καλύτερη 32άρα. Η samsung που έχει καλή κίνηση δεν βλέπεται σε τηλεοπτικό σήμα ενώ η sony με καλό τηλεοπτικό εχει θεμα με τη κίνηση.Ευχαριστώ.

Την είδα σε 40" κ 32" που θέλω. Το αποτέλεσμα στην κίνηση δεν είναι 200hz και εξηγείται με αυτό που λες ότι είναι 50 πραγματικά. Κρίμα γιατί για μένα που έχω συνηθίσει να βλέπω σε 200hz δεν μπορώ να γυρίσω πίσω. Ελπίζω μέσα στο 15 να βγει κάποια καλύτερη 32άρα. Η samsung που έχει καλή κίνηση δεν βλέπεται σε τηλεοπτικό σήμα ενώ η sony με καλό τηλεοπτικό εχει θεμα με τη κίνηση.Ευχαριστώ.
Σε ποια έβλεπες - βλέπεις που είναι 200 πραγματικά Hz σε μικρές ίντσες;

Σε ποια έβλεπες - βλέπεις που είναι 200 πραγματικά Hz σε μικρές ίντσες;
Μιλάω για 46" samsung που έχω στο σαλόνι. Τώρα ψάχνω μια ποιοτική 32" για την κρεβατοκάμαρα αλλά δεν βρίσκω. Προφανώς οι εταιρίες λόγω ανταγωνισμού δεν κατασκευάζουν ποιοτικές μικρές τν γιατί με ανεβασμένο κόστος δεν θα τις αγοράσει κανείς.

1. Δεν είμαι σίγουρος νομίζω πως ναι, θα σου πουν και οι άλλοι.
2. Ναι μπορεί, εξαρτάται και από το σκληρό που θα της συνδέσεις.
3. Παίζει και mp4 & avi.
4. Ναι αληθεύει, είναι κατά πολύ περιορισμένο και δε γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Οταν λες εξαρταται απο το σκληρο που θα της συνδεσω τι ακριβως εννοεις?Παιζει μονο με συγκεκριμενους "επωνυμους" σκληρους?Ο δικος μου ειναι 1TB με εξωτερικο τροφοδοτικο δεν ξερω αν παιζει ρολο.

Αυτό ισχύει και για τα μοντέλα w705 και w805;

Ναι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

1. Ναι.

2. Ναι μπορεί. Εχώ δοκιμάσει το Avatar σε mkv 20gb (πάνω από 15.000 bitrate με DTS). Εχω βάλει μέχρι 1tb σκληρό (wd passport) και τον διαβάζει μια χαρά αν και όταν είναι φίσκα φορτωμένος με ταινίες, κάνει κάποιο χρόνο να διαβάζει τα folder με το που τον συνδέεις.

3. Ναι κανονικα.

4. Ναι αληθεύει.

Εχω την SONY 42 KDL W706 6B και θα ηθελα να ρωτησω αν γινετε να εχεις στην ιδια λιστα επιγεια ψηφιακα μαζι με δορυφορικα καναλια? θελω να υπαρχει ενα ενιαίο ζαπινγκ σε επιγεια και μερικα Ειδησεογραφικά δορυφορικα καναλια που θελω.

παιδιά σκέφτομαι την W706B για κύρια τηλεόραση για gaming και κατα βάση παρακολούθηση ταινιών μέσω USB. Αυτό που είδα είναι ότι στο συγκεκριμένο μοντέλο υπάρχει θέμα με την εμφάνιση των υποτίτλων. μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος? ευχαριστώ.

Κατοχοι της 32w705bb αναφέρουν οτι το τηλεοπτικο το κανει να φαίνεται σαν HD.

Έλληνες κάτοχοι ή ξένοι κάτοχοι , γιατί άλλο να κάνει μια τηλεόραση upscale ένα Γερμανικό ή Ολλανδικό κανάλι και άλλο πχ. τον ΑΝΤ1.

Η 32"έπεσε στα 369€ και την παράγγειλα. Θέλω να ρωτήσω αν το pvr έχει και timeshift στο ζωντανό πρόγραμμα.

Η 32"έπεσε στα 369€ και την παράγγειλα. Θέλω να ρωτήσω αν το pvr έχει και timeshift στο ζωντανό πρόγραμμα.
Ναι έχει.