Sony KDL W75xC : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Sony KDL W75xC : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λέω να μη μπλέξουμε τους players γιατί δεν θα βρουμε άκρη. Βασικά χρησιμοποιώ KODI, και έχω κάνει όλες τις σχετικές ρυθμίσεις. Θεωρώ όμως πιο σωστό (πιθανό να κάνω λάθος) να δοκιμάζω κατευθείαν από την τηλεόραση, ούτως ώστε να μη απαιτηθούν προς το παρόν τίποτε codecs και πάει λέγοντας. Υπάρχουν κανάλια στον ΟΤΕ TV που μεταδίδουν dolby digital (sundance) και από εκεί βλέπω ότι δεν κατεβαίνει το dolby στον ενισχυτή
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, προσπάθησε όμως να εστιάσεις στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης.

Οκ. εσύ ξέρεις καλύτερα. Απλά να σου υπενθυμίσω ότι ο player ΕΧΕΙ σημασία ειδικά αν μιλάμε για το KODI όπως και οι ρυθμίσεις που θα κάνεις σε αυτό (αν έχεις επιλεξει αποκωδικοποίση, passthrough κλπ) καθώς και στον ενισχυτή (αν έχεις επιλέξει PCM, ή digital, HDMI, optical κλπ).

εγώ σου βάζω ενα λινκ και αν θες κοίτα το...

http://www.htpcbeginner.com/kodi-audio-settings/

επίσης δοκίμασε και το παρακάτω αν και είναι για άλλο πρόβλημα... ποτέ δεν ξέρεις.

"""" Για τον πολυκάναλο ήχο από την οπτική κάνε το παρακάτω από το μενού της τηλεόρασης κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής που ακούγονται τα κλικ (με την προϋπόθεση ότι έχεις ενεργοποιήσει το passthrough στο KODI): "action menu" --> sounds/advanced setting/input related και βάλε Dolby Dynamic range and/or HE-AAC dynamic range στην επιλογή STANDARD. .."""

γεια χαρα, ενδιαφερομαι για την 756, σε 55''. Στο ποδοσφαιρο θα ειμαι οκ; Εννοω σε κινηση και γενικοτερα, θα μεινω ικανοποιημενος; Ψαχνω για αντικατασταση της plasma μου (εκαψε τις hdmi και ειναι ασυμφορη η επισκευη) και οσο να ναι εχω συνηθισει το στυλ της εικονας που δινουν οι plasma και δε θελω να παω σε κατι υποδεεστερο. Δεν εχω καμια κορυφαια βεβαια, μια s30 panasonic ειναι. Ασε που δε θα λεγα πως εχω και το κορυφαιο μαυρο :) ισα ισα που ψαχνομουν συνεχεια για να ερθει το μαυρο λιγο πιο ικανοποιητικα. Στις ταινιες ολα καλα; η ξεχναμε την κινηματογραφικη αισθηση και παμε σε εντυπωσιακη μεν εικονα αλλα καπως διαφορετικη; Και κατι ακομα, απο ηχο αν καταλαβα καλα δε δινει rca; Πως συνδεω εναν κλασικο stereo ενισχυτη που εχει μονο rca; Ευχαριστω...

Παιδιά καλησπέρα εχω μια ερώτηση : θα ηθελα να βλεπω την επιφανεια εργασιας του υπολογιστη μου στην τηλεοραση , και κυρίως θελω να κανω εργασιες στον υπολογιστη κ να τα προβαλω στη τηλεοραση μου. Γίνεται αυτό όπως το έκανα και στην παλιά μου sony w5500 ?

Πρόσφατος ευτυχής κάτοχος της 55αρας (755) απο την προσφορα του Κοτσόβολου.
- Υπάρχει η δυνατότητα να ορίσω να κλείνει η τηλεόραση για παράδειγμα καθε μερα στις 3 το βράδυ ?
- Υπάρχει δυνατότητα αν μείνει ανενεργή (πχ χωρις αλλαγη καναλιού ή εντασης) για ενα χ χρονικο διάστημα αν σβήσει μόνη της ?

Απάντηση: Re: Sony KDL W75xC : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπραβο μας εδωσες μια λυση.

Κατοχος και εγω της 55w 756c και προσπαθω να βρω πως ενεργοποιηται το multi channel preview .( καθως επαιζα με το control , καποια στιγμη μου εβγαλε 4 παραθυρα με καναλια).δεν μπορω να βρω ομως πως θα το ξανακανω

Και η δική μου γνώμη. Πηρα την 55άρα απο την προσφορα βολιδα του Κωτσοβολου Σταδιου/Κοραη, στα 499 ευρω.

Για τα λεφτα της εξαιρετική.

Καλή εικόνα αλλα όχι εξαιρετική. ΚΑΚΗ γωνία θέασης, αν δεν είσαι κεντρο τα βλεπεις όλα ποιο ξεβαμενα και φωτεινά (καπως ετσι).

Μέτριας ποιότητας κατασκευή. Μετριο τηλεκοντρόλ. Η "βαση" ειναι φτερο στον ανεμο αλλα οκ για 18 κιλα (η 46αρα μου Panasonic Plasma 2008 ήταν 36 κιλα και τουβλο).

Πολύ καλο το Android, δεν μου κόλησε πουθενα και ποτε αν και του εβγαλα τα μάτια.

Και η αποδοση των καναλιων TV πολυ καλή.

Και το wifi μια χαρα.

Και το Bravia sync μια χαρα, μπορω και με ενα remote να ελεγχω και το player (Mede8er) και τον Marantz μου. Μεγαλη ευκολια.

Ενα προβλημα με τους υποτιτλους που αλλαζαν την φωτεινότητα ξαφνικα το έλυσα απο-ενεργοποιωντας τα 2 φιλτρα μαυρου (αν και μαλλον το ενα εφταιγε).

Κατα τα αλλα σε Cinema Pro και αγιος ο θεός.

Λίγο την βοήθεια σας γιατι τα χω μπλέξει....
Εχω κάνει την αναβαθμιση με usb οπως λεει η sony στο site και ολα ΟΚ. Στη συνέχεια θέλω να βάλω το Kodi, το κατεβάζω απο το play store αν δεν κανω λάθος. Μετα πρεπει να βάλω το ES Explorer?Και αυτο απο το play store? Ειναι το ιδιο με το fusion installer ή πρεπει να εγκαταστησω και αυτο? Στο τέλος config wizards για τα Kodi addon?
Ελπίζω να μην μπέρδεψα και εσας...:)

Λίγο την βοήθεια σας γιατι τα χω μπλέξει....
Εχω κάνει την αναβαθμιση με usb οπως λεει η sony στο site και ολα ΟΚ. Στη συνέχεια θέλω να βάλω το Kodi, το κατεβάζω απο το play store αν δεν κανω λάθος. Μετα πρεπει να βάλω το ES Explorer?Και αυτο απο το play store? Ειναι το ιδιο με το fusion installer ή πρεπει να εγκαταστησω και αυτο? Στο τέλος config wizards για τα Kodi addon?
Ελπίζω να μην μπέρδεψα και εσας...:)

Βαζεις απλα το Kodi απο το Google Play store. Τιποτα αλλο.

και μετα μπορω να δω ταινιες κτλ..?και ολοι αυτοι οι οδηγοι για τα προγραμματα μετα την εγκατασταση του kodi τι ρολο παιζουν?

και μετα μπορω να δω ταινιες κτλ..?και ολοι αυτοι οι οδηγοι για τα προγραμματα μετα την εγκατασταση του kodi τι ρολο παιζουν?

Μετα την εγκατασταση του Kodi, πρεπει να κανεις αρκετα πραγματα. Περιγραφονται αναλυτικα σε video στο Youtube. Ψαξε για "kodi" και δες τα top.

Νέος κάτοχος Sony KDL-55W755C , εντυπωσιασμένος μέχρι στιγμής , απίστευτο εργαλείο το kodi .

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα στον κουμπί netflix να οριστεί το kodi ; Επίσης σκεφτόμουν ότι θα χρειαστώ ένα πληκτρολόγιο και είδα το logitech k400 plus . Το έχει δοκιμάσει κανείς στην τηλεόραση αναγνωρίζεται κανονικά ;

Κουμπί DISCOVER >εμφανίζεται η Content Bar>μετακινείσαι τέρμα κάτω>αναδιάταξη>τοποθετείς τις εφαρμογές να εμφανίζονται πρώτες-πάνω>μπαίνεις στις εφαρμογές και βάζεις τις εφαρμογές (πχ. KODI) που θέλεις ως συντόμευση.
Οπότε πατάς DISCOVER και επιλέγεις την εφαρμογή που θέλεις.

Το Kb/touchpad που αναφέρεις αναγνωρίζεται κανονικά.

Το κουμπί NETFLIX δεν παραμετροποιείται.Μόνο το πλήκτρο TV για επιλογή εισόδου.

Καλημέρα σας,
Νέος στο forum και εγώ. Διαβάζω καιρό τώρα για την εν λόγω τηλεόραση την οποία σκέφτομαι να αγοράσω. Η ερώτηση μου είναι η εξής:
Μέσω dlna από pc υπάρχει τρόπος να διαβάσει εξωτερικούς υποτίτλους; Από αυτά που έχω διαβάσει υπάρχουν οι εφαρμογές KODI και PLEX. Κάνουν την ίδια δουλειά όπως το Allshare της samsung (όπου κάνεις share ένα folder με ένα αρχείο ταινίας και το αντίστοιχο υποτίτλων και το παίζει κανονικά);;
Ευχαριστώ

Καλημέρα σας,
Νέος στο forum και εγώ. Διαβάζω καιρό τώρα για την εν λόγω τηλεόραση την οποία σκέφτομαι να αγοράσω. Η ερώτηση μου είναι η εξής:
Μέσω dlna από pc υπάρχει τρόπος να διαβάσει εξωτερικούς υποτίτλους; Από αυτά που έχω διαβάσει υπάρχουν οι εφαρμογές KODI και PLEX. Κάνουν την ίδια δουλειά όπως το Allshare της samsung (όπου κάνεις share ένα folder με ένα αρχείο ταινίας και το αντίστοιχο υποτίτλων και το παίζει κανονικά);;
Ευχαριστώ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Δεν υπάρχει κάποιος (κάτοχος της KDL-55W755C) που να γνωρίζει αυτό το case?
Ρώτησα και στον κοτσόβολο αλλά ούτε από εκεί μου απάντησαν με σαφήνεια...

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,

Σε συνέχεια των παραπάνω θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι τελικά αγόρασα την εν λόγω tv. Έλυσα και τα όποια προβλήματα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου (ειδικά σε σχέση τιμής-ποιότητας).

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία!

Καλησπέρα και εδώ.Διάβασα προσεχτικά και τις 12 σελ του trhead,και ήμουν έτοιμος για την αγορά της 55αρας.
Το μόνο που με προβλημάτισε είναι κάποια κωλύματα στην αλλαγή των καναλιών απο το remote που είχαν κάποιοι κάτοχοι στις προηγούμενες σελ.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουν λυθεί με κάποια πρόσφατη αναβάθμιση ή αν συνεχίζουν.?
Και 2ον αν συνεχίζεται να είστε ευχαριστημένοι απο την συγκεκριμένη tv.

Καλησπέρα φίλε

Όπως έγραψα νωρίτερα σε αλλο θεμα, εχω την 55" απο το Σεπτέμβρη κ είμαι υπερευχαριστημενος. Δυστυχώς δεν τη δουλευω καθόλου με τηλεοπτικό για να σε βοηθήσω , κυρίως ΟΤΕ, Kodi & PS4. Παρολα αυτα θα σε αποζημιώσει κ με το παραπάνω.