Re: Απάντηση: Sony KDL W75xC : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Οκ. εσύ ξέρεις καλύτερα. Απλά να σου υπενθυμίσω ότι ο player ΕΧΕΙ σημασία ειδικά αν μιλάμε για το KODI όπως και οι ρυθμίσεις που θα κάνεις σε αυτό (αν έχεις επιλεξει αποκωδικοποίση, passthrough κλπ) καθώς και στον ενισχυτή (αν έχεις επιλέξει PCM, ή digital, HDMI, optical κλπ).
εγώ σου βάζω ενα λινκ και αν θες κοίτα το...
http://www.htpcbeginner.com/kodi-audio-settings/
επίσης δοκίμασε και το παρακάτω αν και είναι για άλλο πρόβλημα... ποτέ δεν ξέρεις.
"""" Για τον πολυκάναλο ήχο από την οπτική κάνε το παρακάτω από το μενού της τηλεόρασης κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής που ακούγονται τα κλικ (με την προϋπόθεση ότι έχεις ενεργοποιήσει το passthrough στο KODI): "action menu" --> sounds/advanced setting/input related και βάλε Dolby Dynamic range and/or HE-AAC dynamic range στην επιλογή STANDARD. .."""
Λέω να μη μπλέξουμε τους players γιατί δεν θα βρουμε άκρη. Βασικά χρησιμοποιώ KODI, και έχω κάνει όλες τις σχετικές ρυθμίσεις. Θεωρώ όμως πιο σωστό (πιθανό να κάνω λάθος) να δοκιμάζω κατευθείαν από την τηλεόραση, ούτως ώστε να μη απαιτηθούν προς το παρόν τίποτε codecs και πάει λέγοντας. Υπάρχουν κανάλια στον ΟΤΕ TV που μεταδίδουν dolby digital (sundance) και από εκεί βλέπω ότι δεν κατεβαίνει το dolby στον ενισχυτή
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, προσπάθησε όμως να εστιάσεις στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης.
Οκ. εσύ ξέρεις καλύτερα. Απλά να σου υπενθυμίσω ότι ο player ΕΧΕΙ σημασία ειδικά αν μιλάμε για το KODI όπως και οι ρυθμίσεις που θα κάνεις σε αυτό (αν έχεις επιλεξει αποκωδικοποίση, passthrough κλπ) καθώς και στον ενισχυτή (αν έχεις επιλέξει PCM, ή digital, HDMI, optical κλπ).
εγώ σου βάζω ενα λινκ και αν θες κοίτα το...
http://www.htpcbeginner.com/kodi-audio-settings/
επίσης δοκίμασε και το παρακάτω αν και είναι για άλλο πρόβλημα... ποτέ δεν ξέρεις.
"""" Για τον πολυκάναλο ήχο από την οπτική κάνε το παρακάτω από το μενού της τηλεόρασης κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής που ακούγονται τα κλικ (με την προϋπόθεση ότι έχεις ενεργοποιήσει το passthrough στο KODI): "action menu" --> sounds/advanced setting/input related και βάλε Dolby Dynamic range and/or HE-AAC dynamic range στην επιλογή STANDARD. .."""