Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

υπαρχει ενα addon για Chrome cast που τρεχει στο Chrome , αλλα δεν θυμαμαι πως λέγεται κανει streaming μεσω του chrome στην τηλεόραση κατευθείαν

στάλθηκε σε από το note2

Re: Απάντηση: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απ'ότι κατάλαβα streaming μέσω περιηγητή δεν γίνεται σε καμμία τηλεόραση. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το επιτρέπει;
Γενικά ποιές εφαρμογές θα προτείνατε γιά να γίνει η όλη εμπειρία πιό ευχάριστη;

Dolphin browser apk

και εγκαθιστάς και το flash player 11.1 έκδοση.

Άλλες εφαρμογές KODI,Sideload launcher,es file explorer.

Αν έχεις iOS συσκευή Airplay Lite (ή PRO) για screen mirroring.

PLEX.

ποστ #2 , ποστ #4 .

Last edited:
εγω την επεκταση "google cast" του Chrome εγκατεστησα και κανει streaming στην τηλεοραδη

στάλθηκε σε από το note2

Εγκαθιστώ τις προτεινόμενες εφαρμογές και "μελετώ" πως να εγκαταστήσω τις μη προβλεπόμενες.
Μέχρι τότε, πως αλλάζουμε την κωδικοποίηση των υποτίτλων; Δεν βλέπω κουμπί "options" στο τηλεχειριστήριο που έκανε αυτή τη δουλειά σε παλιότερες Sony.
Και κάτι άλλο. Έχω συνδέσει τηλεόραση και PC στο διαδίκτυο μέσω homeplugs. Yπάρχει τρόπος να επικοινωνούν μεταξύ τους;
Ευχαριστώ γιά την βοήθεια.

δεν είναι το ίδιο με τις παλιές τηλεοράσεις, είναι android tv, όλα γίνονται με εφαρμογές, ότι αλλαγή θέλεις πας στην εφαρμογή.

Ευχαριστώ τα παιδιά για τις προτάσεις τους.
Λίγο που έψαξα την εφαρμογή KODI, όπως φαίνεται κάνει
"παπάδες". Μόνο που χρειάζεται αρκετό χρόνο για το σετάρισμα,
ειδικά για κάποιον που δεν έχει την σχετική εμπειρία όπως εγώ.

Στο μεταξύ κάποιο μίνι πληκτρολόγιο;
Κάποια πρόταση;
Πρέπει να είναι Bluethooth?

Βάλε την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό σου και χρησιμοποίησε το πληκτρολόγιο του κινητού.
Υπάρχει εφαρμογή και για την τηλεόραση και για το kodi ειδικά

Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση.... μέσω ethernet, θα βλέπει τα αρχεία που βρίσκονται μέσα στο "δίκτυο"??
Η θα χρειαστεί πάλι λύση τύπου KODI, PLEX?

Επίσης, έχετε να προτείνετε κάποια επιτοίχια βάση, με κλίση και περιστροφή, που να μην μας ξετινάξει το πορτοφόλι?
(Απο ότι βλέπω χρησιμοποιεί μια μάλλον "σπάνια" διάσταση VESA).

Last edited:
Το πρόγραμμα video που έχει από τη μάνα της υποστηρίζει δίκτυο μόνο μέσω dlna, αν το nas που έχεις το υποστηρίζει τότε θα τα βλέπει. Ξεχνάς όμως τους υπότιτλους σε αυτή την περίπτωση. Αλλά υπάρχουν ένα σωρό αλλά προγράμματα στο android πχ το mx player που κάνουν αυτό που θέλεις

Βάλε την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό σου και χρησιμοποίησε το πληκτρολόγιο του κινητού.
Υπάρχει εφαρμογή και για την τηλεόραση και για το kodi ειδικά

Ευχαριστώ πολύ Ανδρέα.

Το πρόγραμμα video που έχει από τη μάνα της υποστηρίζει δίκτυο μόνο μέσω dlna, αν το nas που έχεις το υποστηρίζει τότε θα τα βλέπει. Ξεχνάς όμως τους υπότιτλους σε αυτή την περίπτωση. Αλλά υπάρχουν ένα σωρό αλλά προγράμματα στο android πχ το mx player που κάνουν αυτό που θέλεις

Η αλήθεια είναι ότι παίρνοντας μια τέτοια τηλεόραση, πρέπει να καταλάβεις ότι φεύγεις απο την πεπατημένη, και να μπείς στην λογική του android. Μπορώ να κάνω ότι θέλω, κατεβάζοντας μια αντίστοιχη εφαρμογή.
Την παρήγγειλα κι εγώ (την 809C) και περιμένω πότε με το καλό θα έρθει. Μου είπανε σε 10 - 15 ημέρες. Ελπίζω να μην πάει παραπέρα, γιατί..... ποιός περιμένει!!!

Ευχαριστώ τα παιδιά για τις προτάσεις τους.
Λίγο που έψαξα την εφαρμογή KODI, όπως φαίνεται κάνει
"παπάδες". Μόνο που χρειάζεται αρκετό χρόνο για το σετάρισμα,
ειδικά για κάποιον που δεν έχει την σχετική εμπειρία όπως εγώ.

Στο μεταξύ κάποιο μίνι πληκτρολόγιο;
Κάποια πρόταση;
Πρέπει να είναι Bluethooth?
αν θες αγορασε το rii το φερνει πλεον και το eshop εγω το ειχα παρει απο εξω. ειναι με φωτιζομενο πληκτρολογιο και εχει και mauspad για Android ειναι μανα. δουλευει στα 2,4 σε bluetooth μην παιρνεις καλύτερα εχουν αργη απόκριση και αποσυνδεσεις

στάλθηκε σε από το note2

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση.... μέσω ethernet, θα βλέπει τα αρχεία που βρίσκονται μέσα στο "δίκτυο"??
Η θα χρειαστεί πάλι λύση τύπου KODI, PLEX?

Επίσης, έχετε να προτείνετε κάποια επιτοίχια βάση, με κλίση και περιστροφή, που να μην μας ξετινάξει το πορτοφόλι?
(Απο ότι βλέπω χρησιμοποιεί μια μάλλον "σπάνια" διάσταση VESA).
καλος player μετα το kodi χωρις ιδιαίτερα σεταρισματα ειναι ο Archos, γιατι εκτος οτι παιζει τα αρχεία απο σκληρους το ιδιο πανευκολα βλέπει και αναπαραγει τα αρχεια μεσω τοπικου δικτυου και και τους υποτιτλους τους (αν δεν υπαρχει τους κατεβάζει οπως το kodi)

στάλθηκε σε από το note2

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αν θες αγορασε το rii το φερνει πλεον και το eshop εγω το ειχα παρει απο εξω. ειναι με φωτιζομενο πληκτρολογιο και εχει και mauspad για Android ειναι μανα. δουλευει στα 2,4 σε bluetooth μην παιρνεις καλύτερα εχουν αργη απόκριση και αποσυνδεσεις

στάλθηκε σε από το note2

Ευχαριστώ πολύ Παύλο.
Θα δοκιμάσω το rii i8+ που μου άρεσε και το στυλάκι του.

Σάρωση γιά τα κανάλια που δεν έκανα στην αρχή (δεν είχα κεραία) πως κάνω; Πρέπει να ξανακάνω όλη την διαδικασία από την αρχή (γλώσσα, ώρα κτλ);

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

στάλθηκε σε από το note2

Ευχαριστώ πολύ Παύλο.
Θα δοκιμάσω το rii i8+ που μου άρεσε και το στυλάκι του.

και εγω αυτο εχω ειναι υπέροχο. απλα παρε την καινουρια έκδοση που το πληκτρολόγιο ειναι φωτιζονενο, αν σε ενδιαφερει βεβαια για την νυχτα (υπαρχει και πρόγραμματακι για εναλαγη γλώσσας απο ελληνικα σε αγγλικά οπως στο pc αν σε ενδιαφέρει free)

στάλθηκε σε από το note2

Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά....

Εγώ την προηγούμενη μου τηλεόραση, την είχα πανω απο το τζάκι (σωστό ή λάθος, δεν είναι θέμα, γιατί δεν μπορείς να μπεί αλλού).
Αυτό σήμαινε, ότι ήτανε σε ύψος 1,60 περίπου οι υπότιτλοι. Εγώ στον καναπέ, βλέπω σε ύψος 1,10 (εκεί βρίσκονται τα μάτια μου). Κοντινότερο σημείο θέασης τα 2,80.
Στην sony, που είναι VA Panel, αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα?

Σάρωση γιά τα κανάλια που δεν έκανα στην αρχή (δεν είχα κεραία) πως κάνω; Πρέπει να ξανακάνω όλη την διαδικασία από την αρχή (γλώσσα, ώρα κτλ);
όχι, πατάς home και μετά ρυθμίσεις, ρύθμιση καναλιού, ψηφιακές ρυθμίσεις, ψηφιακός συντονισμός

Είναι εύκολο κάποιος απο τους κατόχους, να μου πεί σε τι ύψος βρίσκετε η κάτω βίδα για το wall mount? (ποσα εκατοστά είναι απο την βίδα, μέχρι την κάτω πλευρά της τηλεόρασης).

Ρυθμίζω τα κανάλια τώρα (την σειρά) και η τηλεόραση "σέρνεται". Σαν να έχει τρελό lag. Είναι φυσιολογικό;
Επίσης, υπάρχουν presets στις ρυθμίσεις εικόνας που να τις αλλάζεις ανάλογα με το περιεχόμενο;
Ποιές ρυθμίσεις έχετε δοκιμάσει και σας ικανοποίησε είδατε διαφορά από τις αρχικές ρυθμίσεις;

Μολις λίγες ώρες... με την KDL-55W809C.. Πολύ καλή εικόνα... (βεβαια δεν με εκανε να πω οουααουυ) ισως θελει ρυθμισεις στα settings που δεν εκανα ακομα.. (εκτος απο τα κλασικα...cinema..αθλητικα...εντονο κτλ κτλ)...
ΔΕΝ ειδα πουθενα lag... το kodi μια χαρά (εως οτου απλά κόλησε σε ενα φωρτομα μιας σειρας και απο τότε μένει εκει. απεγκατασταση?? και ξανα??) οσο το δουλεψα ηταν αψογο...
ΔΕΝ βρηκα το genesis αλλα το exodus (τα ιδια ειναι??)
Και κατι αλλο... κάθε φορά που κλεινω και ξανα ανοίγω που βγάινει ενα μυνημα σχετικα με ρυθμισεις εικονας και μου τα ξανα αλλαζει στις αρχικες ρυθμισεις. (κατι επαναφορά γράφει και να το "φτιαξω" στις ρυθμισεις αλλά δεν βρηκα κάτι σχετικο πουθενα)....
ΑΥΤΑ για 2-3 ωρες ενασχόληση...