Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα.
Μήπως κάποιος γνωρίζει τρόπο για πιο εύκολη οργάνωση
του δορυφορικού τμήματος της tv;
Έχω βάλει Κάποιους δορυφόρους πάνω της, κατέβασε περίπου
2000 ελεύθερα κανάλια και δεν μπορώ να τα ταξινομίσω με τίποτα.
Μπαίνω από τις ρυθμίσεις και είναι απελπιστικά αργή η διαδικασία.
Αργή και άβολη.Δεν βρήκα κάποιο τρόπο να μαρκάρω πολλά κανάλια μαζί
για διαγραφή, ή μεταφορά.
Αν ασχολήθηκε κανείς..... και έβγαλε άκρη ας δώσει τα φώτα του.
Ευχαριστώ.

Το θέμα δεν είναι μονο η οργάνωση αλλα και το πως από αυτα τα 2000 θα βρεις ποια είναι ή πως θα σκανάρεις από την αρχή μόνο τα ελεύθερα (τα περισσότερα που βρίσκει δεν είναι και να τα περάσεις ενα-ενα για να δεις ποιο ειναι τι θα σου παρει μια ζωη). εγω με το συγκεκριμένο ακόμα ακρη δε μπόρεσα να βρω.

Το θέμα δεν είναι μονο η οργάνωση αλλα και το πως από αυτα τα 2000 θα βρεις ποια είναι ή πως θα σκανάρεις από την αρχή μόνο τα ελεύθερα (τα περισσότερα που βρίσκει δεν είναι και να τα περάσεις ενα-ενα για να δεις ποιο ειναι τι θα σου παρει μια ζωη). εγω με το συγκεκριμένο ακόμα ακρη δε μπόρεσα να βρω.

Κατάλαβα .... μάλλον θα βάλω πάλι την κεραία πίσω στον EDISION.
Δεν έχω χρόνο να ψάχνω.

Θα πρέπει να τα σβήσω όμως με κάποιον τρόπο από την μνήμη της tv;
Μήπως θα την επιβαρύνει;

Καλησπερα παιδια,

Εχω την 55W805C.
Ειναι ευκολο να ανεβασει καποιος τις ρυθμισεις που εχει για την εικονα γιατι βλεπω οτι σε καποια HD μου βγαζει πιξελιασματα σε μακρινα πλανα, και λεω μπας και φταει η ρυθμιση?

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας....

Γνωριζει καποιος αν μπορει να γινει κοινοχρηστη η συσκευη (στικακι, εξωτερικος δισκος) που κουμπωνουμε στην usb της tv?

Γνωριζει καποιος αν μπορει να γινει κοινοχρηστη η συσκευη (στικακι, εξωτερικος δισκος) που κουμπωνουμε στην usb της tv?

μπορεις μεσω εφαρμογης να την κανεις ftp σερβερ,οποτε απο εκει και περα κανεις mount οποια usb θυρα θες να μοιρασεις,τωρα αν δεν θες μεσω ftp,ισως να υπαρχει κατι αναλογο,αλλα δεν το εχω ψαξει παραπανω

Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

απο χθες κατοχος της 55w808c...μεχρι στιγμης θετικα σχολια στο συνολο...σε συγκριση με την es7000 samsung 55 διαφορες αρκετες αλλα θα επανελθω για αντικειμενικη συγκριση...μια ερωτηση στους υποτιτλους απο σκληρο γιατι τα βγαζει αλιμπουρνεζικα?κατι μου εχει διαφυγει?

απο χθες κατοχος της 55w808c...μεχρι στιγμης θετικα σχολια στο συνολο...σε συγκριση με την es7000 samsung 55 διαφορες αρκετες αλλα θα επανελθω για αντικειμενικη συγκριση...μια ερωτηση στους υποτιτλους απο σκληρο γιατι τα βγαζει αλιμπουρνεζικα?κατι μου εχει διαφυγει?

πρέπει από τις επιλογές των υποτιτλων να αλλάξεις την κωδικοσελίδα ώστε να υποστηρίζει ελληνικά

Καλοδούλευτη.

Απορία. Υπάρχει μαύρο φόντο στους υπότιτλους από τις ταινίες που βάζεις να δεις;

Ευχαριστώ.

Την παρήγγειλα κι εγώ σήμερα στις 50", την περιμένω το Σάββατο. Στα 699 νομίζω ότι ήταν μια καλή επιλογή. Ερώτηση: χρησιμοποιεί κανείς 3D γυαλιά εκτός από τα επίσημα; Διάβασα ότι είναι συμβατά τα Samsung SSG-P51002, περίπου 30 τα 2 ζευγάρια. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

πρέπει από τις επιλογές των υποτιτλων να αλλάξεις την κωδικοσελίδα ώστε να υποστηρίζει ελληνικά
το βρηκα χθες ευχαριστω παντως..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοδούλευτη.

Απορία. Υπάρχει μαύρο φόντο στους υπότιτλους από τις ταινίες που βάζεις να δεις;

Ευχαριστώ.

σε ευχαριστω πολυ..αντικαταστησε μια παρα πολυ καλη τηλεοραση για μενα και εχει δυσκολο εργο...νομιζω πως το καλυτερο ειναι να εγκαταστησεις kodi...χθες που το εψαξα ειχε ρυθμισεις για αυτο...

μπορεις μεσω εφαρμογης να την κανεις ftp σερβερ,οποτε απο εκει και περα κανεις mount οποια usb θυρα θες να μοιρασεις,τωρα αν δεν θες μεσω ftp,ισως να υπαρχει κατι αναλογο,αλλα δεν το εχω ψαξει παραπανω

Σε ευχαριστω φιλος..
Δε με πειραζει αν ειναι μεσω ftp. Αρκει να μπορω να δω την συσκευη μεσα απο το δικτυο.
Για ποια εφαρμογη λες?

Σε ευχαριστω φιλος..
Δε με πειραζει αν ειναι μεσω ftp. Αρκει να μπορω να δω την συσκευη μεσα απο το δικτυο.
Για ποια εφαρμογη λες?
καλημέρα εγκατεστησε αυτην εδω ειναι ευκολη στο σεταρισμα. και επιλέγεις πανευκολα ποτέ να ειναι ανοιχτος η κλειστος ο σερβερ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theolivetree.ftpserver

στάλθηκε σε από το note2

καλημέρα εγκατεστησε αυτην εδω ειναι ευκολη στο σεταρισμα. και επιλέγεις πανευκολα ποτέ να ειναι ανοιχτος η κλειστος ο σερβερ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theolivetree.ftpserver

στάλθηκε σε από το note2

Την εχω δοκιμασει. Αλλα δεν εχει καπου να μπω στα settings της εφαρμογης κι ετσι δε μπορω να ξεκινησω τον server.
Εχω δοκιμασει και κανα 2 ακομα αλλα δυστυχως δε καταφερα να τις κανω να λειτουργησουν.
Επισης οποια εφαρμογη εχω περασει δε μου την εμφανιζει σαν συντομευση στο μενου. Μονο αν πατησω κατευθειαν "ανοιγμα" μετα την εγκατασταση μπορω να τις τρεξω.

Την εχω δοκιμασει. Αλλα δεν εχει καπου να μπω στα settings της εφαρμογης κι ετσι δε μπορω να ξεκινησω τον server.
Εχω δοκιμασει και κανα 2 ακομα αλλα δυστυχως δε καταφερα να τις κανω να λειτουργησουν.
Επισης οποια εφαρμογη εχω περασει δε μου την εμφανιζει σαν συντομευση στο μενου. Μονο αν πατησω κατευθειαν "ανοιγμα" μετα την εγκατασταση μπορω να τις τρεξω.
δοκιμασε και απο την εφαρμογή Es file εχει αυτην την δυνατοτητα, εμφανίζονται συνηθως στον launcher της τηλεορασης οι εφαρμογές που εγκαθιστούμε μεσω Google play, αν τις κανουμε χειροκίνητα εγκατασταση apk η απο αλλο store τότε δυστηχως δεν φαίνονται και πρεπει τοτε για να τις δεις να πας εκει που λεει ληφθείσες εφαρμογές

στάλθηκε σε από το note2

Μεγειά και καλοθέατη !!! :ernaehrung004:

Πώς και μια τέτοια αλλαγή;

48996c6469e919df67edd02eb7da00ae.jpg
a6c04061b57477240db6dec7d2376641.jpg

στον es file πατα εκει που λεει απι. απομακρυσμενος διαχειριστής

στάλθηκε σε από το note2

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

και αν πας ρυθμησεις εχει την επιλογή καταλόγου που θες να ορίσεις να μοιρασεις
c410a9b75e5fef29d68bc04e51b0c649.jpg

στάλθηκε σε από το note2

Την παρήγγειλα κι εγώ σήμερα στις 50", την περιμένω το Σάββατο. Στα 699 νομίζω ότι ήταν μια καλή επιλογή. Ερώτηση: χρησιμοποιεί κανείς 3D γυαλιά εκτός από τα επίσημα; Διάβασα ότι είναι συμβατά τα Samsung SSG-P51002, περίπου 30 τα 2 ζευγάρια. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

Στη 55w805c ειχα παρει αυτα και δουλευουν κανονικα :a0210:

Μεγειά και καλοθέατη !!! :ernaehrung004:

Πώς και μια τέτοια αλλαγή;

σε ευχαριστω πολυ...μονο σε σονυ δεν δοκιμασα..να την αφησω στεναχωρημενη?χαχαχα..η αληθεια ειναι οτι πηγαινα στην llg 910v αλλα ετυχε κατι και κατεληξα εκει..εχει παντως πολλες διαφορες με την es7000. απογοητευση λιγο το τηλεοπτικο της σε σχεση με αυτην ..οι ταινιες απολαυση...δεν περιμενα τοσο καλη αντιθεση απο μια led..ηθελα επισης περισσοερα δυναμικα/φωτεινοτητα.

Last edited: