Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χίλια ευχαριστώ για την βοήθειά σας. Αν καταλαβαίνω καλά θα το βρω να υπάρχει στα addons ...χρειαζεται κάποια άλλη ρύθμιση ?? Το βράδυ που τα παιδιά κοιμούνται θα ασχοληθώ. Αν χρειάζεται και κατι άλλο παρακαλώ την συμβουλή σας. Και παλι ευχαριστώ όλους για τη βοηθεια. Επίσης απο οτι καταλαβαίνω για μεταγλωττισμένα παιδικά εκτός από το hellenic tv δεν υπάρχει κάτι άλλο σωστά ?? Γϊνεται να τα βρίσκω μέσω Kodi και torrents ? Γενικά μεχρι τώρα χρησιμοποιουσα τη μεθοδο με easybytez και τα φοβάμαι τα torrents αλλα πια καταλαβαίνω ότι θα πρέπει να τα σκαλιξω και αυτά. ΕΥχαριστώ και παλι

Σου εχω στειλει οδηγο μεσω πμ...κοιταξε το...

Με το ολο συστημα που λεγεται kodi ξεχνας σε πολυ μεγαλο βαθμο τα easybytez και τορρεντ γιατι τα βλεπεις ολα με live streaming οποτε δεν χρειαζεται κατεβασματα κτλ κτλ...

Επιτρέψτε μου άλλη μια ερώτηση (γιατι με το ψαξιμο που εκανα δεν βρηκα κατι σχετικό εδώ στο forum) . Στην τηλεοραση εχω συνδεσει εναν εξωτερικο σκληρό με παιδικές ταινιες . Επειδη μεσω λειτουργικού της sony δεν τα επαιζε όλα βρηκα τροπο να παιζουν ολα μεσω es file explorer και kodi. Αυτο που προσπαθω να βρω ειναι αν μπορω να κανω αυτοματη αναπαραγωγή πολλών αρχείων (μέσω es file explorer δινει δυνατοτητα να επιλεξω πολλαπλα αρχεία αλλά μετά δεν εχει λειτουργία πολλαπλης αναπαραγωγής (ή δεν εχω βρει τον τροπο). Ευχαριστώ πολύ

Υπάρχει επιλογή στο kodi να παίζει συνεχόμενα το ένα μετά το άλλο τα αρχεία που βρίσκονται σε ένα φάκελο.
Στο kodi 17 που χρησιμοποιώ, βρίσκεται στο ρυθμίσεις αναπαραγωγής - βίντεο - αυτόματη αναπαραγωγή επόμενου βίντεο.

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Υπάρχει επιλογή στο kodi να παίζει συνεχόμενα το ένα μετά το άλλο τα αρχεία που βρίσκονται σε ένα φάκελο.
Στο kodi 17 που χρησιμοποιώ, βρίσκεται στο ρυθμίσεις αναπαραγωγής - βίντεο - αυτόματη αναπαραγωγή επόμενου βίντεο.

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην τυχη εδώ και μια βδομάδα στην δική μου εκδοση jarvis 1.6. βρηκα στα system - settings - videos - playback επιλογή για play next video automatically την οποία με χαρά ενεργοποίησα ..,αλλά δυστυχως δεν έπαιξε και πήρα τρελλή λύπη γιατι νομιζα οτι το ειχα πετυχει. Εκτοτε δεν ξερω τι αλλο να ψαξω και που δηλ. στο kodi ή στο es file explorer. Γι αυτο και ζήτησα εδώ την βοήθειά σας

Αυτή η επιλογή είναι.
Να υποθέσω ότι προσπαθείς να παίζεις τα αρχεία μέσα από το kodi έτσι;
Περιληπτικά, έχεις ένα φάκελο στον σκληρό σου δίσκο με τα αρχεία μέσα πχ επεισόδια peppa pig. Σκανάρεις με το kodi τον φάκελο αυτόν με αποτέλεσμα τα επεισόδια προστίθενται στη συλλογή σου. Κατόπιν πας στην επιλογή τηλεοπτικές σειρές που έχει εμφανιστεί στο kodi, επιλέγεις τη σειρά peppa pig, επιλέγεις όποιο επεισόδιο θέλεις και από εκεί και πέρα, όταν τελειώνει το ένα επεισόδιο , θα αρχίζει το άλλο...
Για σκέτο φάκελο χωρίς να προστεθεί στην συλλογή δεν έχω δοκιμάσει πως και αν γίνεται

Αυτή η επιλογή είναι.
Να υποθέσω ότι προσπαθείς να παίζεις τα αρχεία μέσα από το kodi έτσι;
Περιληπτικά, έχεις ένα φάκελο στον σκληρό σου δίσκο με τα αρχεία μέσα πχ επεισόδια peppa pig. Σκανάρεις με το kodi τον φάκελο αυτόν με αποτέλεσμα τα επεισόδια προστίθενται στη συλλογή σου. Κατόπιν πας στην επιλογή τηλεοπτικές σειρές που έχει εμφανιστεί στο kodi, επιλέγεις τη σειρά peppa pig, επιλέγεις όποιο επεισόδιο θέλεις και από εκεί και πέρα, όταν τελειώνει το ένα επεισόδιο , θα αρχίζει το άλλο...
Για σκέτο φάκελο χωρίς να προστεθεί στην συλλογή δεν έχω δοκιμάσει πως και αν γίνεται

Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις στο πώς κάνω αυτό το "σκανάρισμα" του σκληρού ?? Ευχαριστώ παρα πολύ εκ των προτερων για όλη τη βοήθεια αλλά φετος με τις ιώσεις των παιδιών δεν μένει χρόνος για ψάξιμο . Αν μπορείς και όποτε με βοηθάς ....παντως και παλι ευχαριστώ !!!!

Να προσθεσω επισης οτι δεν εχω καταφερει μεσω kodi να "δω" τον εξωτερικό σκληρό. Το συνδεδεμενο usb το βλεπω μονο μεσω es file explorer και απο κει καλώ τα αρχεια που θελω να παιξω απο τον εξωτερικό σκληρό. Γιαυτο αρχικα εψαχνα τη λυση της συνεχομενης αναπαραγωγής στον es file explorer. καμια προταση ??

ευχαριστώ και συγγνώμη ....διαβαζοντας το topic θεωρούσα ότι οι εφαρμογές που "ακουμπούν" στην τηλεοραση "υποστηρίζονται" μέσα από ερωτήσεις εδώ ...αν εχεις καποιο άλλο topic στο μυαλό σου παρακαλώ να μου προτείνεις. και παλι συγγνωμη και ευχαριστώ όλους για τη συμβολή σας

μπορεί κάποιος που έχει πάρει φτηνά συμβατά 3d γυαλιά που να παίζουν να ποσταρει το λινκ.
Στο thread διάβασα οτι κάποια γυαλιά παίζουν αλλά δεν είχε Link

Καλημέρα. Δεν έχω ήχο ac3 ή dts απο kodi. Έκανα όλες τις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν (enable pass, enable ac3 receiver) και μου βγάζει ένα διαρκές ήχο σαν σύρσιμο....Καμιά ιδέα!

Αύριο παραλαμβάνει ο κουμπάρος την 75άρα KDL-75W855C με 2.279 .
Δεν είναι 4Κ,αλλά το μόνο που ζητούσε ήταν η αύξηση των διαστάσεων της οθόνης (έρχεται από μία 60άρα FHD LG).
Βλέπει πολύ έως πάρα πολύ ταινίες και σειρές από KODI μέσω desktop pc που είναι συνδεδεμένο με την LG.

Είστε ευχαριστημένοι οι παλαιότεροι κάτοχοι από την ντιλιόρας;
Aξίζει να καταργήσει το KODI μέσω του pc και να παίζει από την SONY ή θα έχει θέματα;

Αύριο παραλαμβάνει ο κουμπάρος την 75άρα KDL-75W855C με 2.279 .
Δεν είναι 4Κ,αλλά το μόνο που ζητούσε ήταν η αύξηση των διαστάσεων της οθόνης (έρχεται από μία 60άρα FHD LG).
Βλέπει πολύ έως πάρα πολύ ταινίες και σειρές από KODI μέσω desktop pc που είναι συνδεδεμένο με την LG.

Είστε ευχαριστημένοι οι παλαιότεροι κάτοχοι από την ντιλιόρας;
Aξίζει να καταργήσει το KODI μέσω του pc και να παίζει από την SONY ή θα έχει θέματα;

για θεαση ταινιων δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που να ειναι δυσαρεστημενος...τωρα η 75 αρα...δεν ξερω εαν εχουν ιδιο πανελ η υποφερουν απο ομοιομορφια λογω διαστασης..αλλα ειναι τερας!!!

Δεν είχα κάνει τις ρυθμίσεις ήχου απο το ACTION MENU, όλα καλά παίζει DTS.

Εγώ αντιθέτως έχω ακόμα το διαρκές σύρσιμο του ήχου και δεν μπορώ να παίξω DTS μέσω του ενισχυτή PIONEER. Τι εννοείς Action Menu? Έχω την KDL-65W857. Απλά πήρα και ένα Pi3 kodi για να ακούω αξιοπρεπή ήχο. Θα το εκτιμούσα να μου έστελνες Ρυθμίσεις. Ευχαριστώ

Pioneer έχω και εγώ τον VSX-516 (Μέσω οπτικής ίνας)
Το action menu του τηλεχειριστηρίου εννοώ, πας στον ήχο - ρυθμίσεις για προχωρημένους-είσοδος αναφοράς- το δυναμικό εύρος Dolby και το δυναμικό εύρος HE-AAC τα θέτεις σε ΚΑΝΟΝΙΚΟ.
Προσοχή όταν είσαι σε περιβάλλον KODI.
Καλή ακρόαση!

Έχω ήδη αυτές τις ρυθμίσεις στην SONY και τον VSX-520-K με HDMI, αλλά με kodi εκτιναζει το βούισμα με την ενταση της στο 100 και με τρελαίνει........

Δεν γνωρίζω με HDMI ποιες ρυθμίσεις χρειάζεται με οπτική ίνα πάντως είναι αυτές
Να υποθέσω ότι στο σετάρισμα kodi έχεις τικάρει τα σχετικά ac3 dts, transcoding.
Ακολούθησα οδηγίες σελίδας 50 παρόντος .
Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά

Last edited: