Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάντως παιδιά,η 75άρα σε καθηλώνει.Ξεχνάς οτι εχεις δει εως τότε.
Η εικόνα της σε ταινιες απο Kodi-που εγκαταστάθηκε και έπαιξε απροβλημάτιστα-αλλά και βιντεάκια από youtube είναι εξαιρετική.

Re: Απάντηση: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλοθέατη, αυτό έλειψε να μην είναι εξαιρετική.

Re: Απάντηση: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πήγα και είδα από κοντά χθες την SONY KDL-55W805C 55''.
Εξαιρετική τηλεόραση, πολύ ζωντανή εικόνα.
Όμως όταν ζήτησα από τον πωλητή να μου τη γυρίσει στα τηλεοπτικά κανάλια της DIGEA σκέτη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!
Άθλια εικόνα ακόμα και στα HD κανάλια των σταθμών. Λόγω των 55'' η εικόνα δυστυχώς μαύρο χάλι, σε σχέση με την 42'' LG που έχω.
Τελικά αποφάσισα να παραμείνω στην LG μου και ταινίες να συνεχίσω να βλέπω στις 90'' με τον EPSON HD projector που έχω...
Κρίμα γιατί την είχα βρει και σε προσφορά εκθεσιακή με 750 .

τόσο πήρα την δικιά μου 808c πριν 5 μέρες και εσύ θα έπαιρνες εκθεσιακή ?

Απο τις 55ρες έχει ίσως την καλύτερη τηλεοπτική εικόνα. Σαφέστατα δεν μπορεί να συγκριθεί με μια καλή 42ρα. Μαύρο χάλι όμως δεν είναι. Μήπως έβλεπες ant1 ή έψιλον ?

Απο τις 55ρες έχει ίσως την καλύτερη τηλεοπτική εικόνα. Σαφέστατα δεν μπορεί να συγκριθεί με μια καλή 42ρα. Μαύρο χάλι όμως δεν είναι. Μήπως έβλεπες ant1 ή έψιλον ?

Από πού την πήρες; Εγώ μόνο εκθεσιακή βρίσκω σε αυτή την τιμή, μετά πάμε στο 1000αρικό!
Όντως ο ANT1 HD ήταν άθλιος. Όχι ότι τα άλλα κανάλια ήταν πολύ καλύτερα πάντως...

Πλαισιο

Σήμερα μου είπαν από το ΠΛΑΙΣΙΟ ότι σε αυτή την τιμή είναι όλες οι διαθέσιμες εκθεσιακές.
Είσαι σίγουρος ότι δεν σου έδωσαν εκθεσιακή;

ναι, την έχω τεστάρει. Πρέπει να πήρα από τις τελευταίες.
πρόσεχε γιατι οι εκθεσιακές λογικά έχουν παίξει πολλλλες ώρες

ναι, την έχω τεστάρει. Πρέπει να πήρα από τις τελευταίες.
πρόσεχε γιατι οι εκθεσιακές λογικά έχουν παίξει πολλλλες ώρες

Θέλει πολλή προσοχή γιατί λόγω εκπτώσεων έχουν βγάλει όλη τη σαβούρα σε προσφορές (εννοώ όλες τις εκθεσιακές 1 έτους +)
Οπουδήποτε βρήκα τη SONY στα 749 είναι εκθεσιακή, απλά δεν το γράφουν στο site!

Κατάφερα και πήρα την τελευταία σφραγισμένη 808C 55'' από Πλαίσιο Μεταμόρφωσης στα 749 .
Μέχρι στιγμής πολύ θετικές εντυπώσεις!!

κοίτα, οποιαδήποτε γυαλιά είναι active με bluetooth κάνουν. Κατι έχω διαβάσεις για διαφορές φάσης και άλλα, αλλά πραγματικά δεν ξέρω.
Δοκιμάζω τώρα κάποια sumsung που μου έδωσε ένας φίλος και μου φαίνονται καλά. είναι αυτά:

www.skroutz.gr/s/3053476/Samsung-SSG-P51002.html τα 2 39
http://www.skroutz.gr/s/2156444/Samsung-SSG-3550CR.html το 1 45

Αν όμως δεν βρω Sony γυαλιά να τα συγκρίνω, δεν θα ξέρω ποτέ αν βλέπω σωστά ή όχι.

Τώρα, τα Sintron που βρήκες, λογικά παίζουν. Έχουν άλλωστε το μοντέλο στην λίστα (805, 806, 807 και 808 είναι το ίδιο μοντέλο). Η τιμή όμως είναι παραπλήσια με τα samsung. Δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένεις και να μην πάρεις τα samsung

EDIT: Αυτός είναι ποιο φτηνός. Μπορεί να τα πάρω για δεύτερη δυάδα.
http://www.ebay.com/itm/Sintron-2X-...0A-/182114347247?_trksid=p2349526.m2548.l4275

κοίτα, οποιαδήποτε γυαλιά είναι active με bluetooth κάνουν. Κατι έχω διαβάσεις για διαφορές φάσης και άλλα, αλλά πραγματικά δεν ξέρω.
Δοκιμάζω τώρα κάποια sumsung που μου έδωσε ένας φίλος και μου φαίνονται καλά. είναι αυτά:

www.skroutz.gr/s/3053476/Samsung-SSG-P51002.html τα 2 39
http://www.skroutz.gr/s/2156444/Samsung-SSG-3550CR.html το 1 45

Αν όμως δεν βρω Sony γυαλιά να τα συγκρίνω, δεν θα ξέρω ποτέ αν βλέπω σωστά ή όχι.

Τώρα, τα Sintron που βρήκες, λογικά παίζουν. Έχουν άλλωστε το μοντέλο στην λίστα (805, 806, 807 και 808 είναι το ίδιο μοντέλο). Η τιμή όμως είναι παραπλήσια με τα samsung. Δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένεις και να μην πάρεις τα samsung

EDIT: Αυτός είναι ποιο φτηνός. Μπορεί να τα πάρω για δεύτερη δυάδα.
http://www.ebay.com/itm/Sintron-2X-...0A-/182114347247?_trksid=p2349526.m2548.l4275

Δεν καταλαβαίνω γιατί η samsung τα δίνει 38 το ζευγάρι και η SONY 120!
Μήπως παίζει τίποτε στην ποιότητα της εικόνας;

το φοβάμαι και εγώ αυτό. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος μπορεί να απαντήσει.

Στέφανε, έχουμε πλέον συλλεκτικά κομμάτια. Την Παρασκευή SONY και LG ανακοίνωσαν ότι σταματούν την παραγωγή 3D TV!
Τελικά θα πάρω και εγώ 3D γυαλιά της SAMSUNG. Τα βρήκα στα 30 το ζευγάρι σε σκρουτζομάγαζο.

Πήρα αυτά τελικά Samsung SSG-P51002 στα 33 το ζευγάρι!
Πολύ καλά εδώ και 2 ώρες έχω χαζέψει να βλέπω HD, 4k 3D από youtube!
Παιδεύτηκα να τα κάνω σύνδεση με bluetooth και τελικά το μόνο που θέλουν είναι να πατήσεις το on μέχρι να ανάψει πράσινο φωτάκι και είσαι οκ!

Μου καρφώθηκε στο μυαλό κι εμένα κάποια στιγμή να πάρω 3D γυαλιά, τελικά αγόρασα τα Samsung που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω. Εδώ και κάποιους μήνες μαζεύουν σκόνη στο ράφι...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Μου καρφώθηκε στο μυαλό κι εμένα κάποια στιγμή να πάρω 3D γυαλιά, τελικά αγόρασα τα Samsung που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω. Εδώ και κάποιους μήνες μαζεύουν σκόνη στο ράφι...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Το 3d δεν είναι για κάθε μέρα. Άντε να δεις 2-3 ταινίες το χρόνο!
Αλλά θεωρώ ότι αν το έχει ως πρόσθετο η TV έχει χαβαλέ και αν έχεις και μικρά παιδιά εκεί να δεις.
Χθες η δικιά μου η μικρή είχε τρελαθεί με ένα 3D με ψάρια του ωκεανού στο youtube :flipout:

Δοκίμασα για 3D τα Samsung SSG-5100GB και συγχρονίζονται κανονικά ,επειδή είχε αναφερθεί σε παλαιότερο ποστ ότι δεν δουλεύουν.

Όντως δουλεύουν, απλά δεν γίνονται pair με το bluetooth. Aπλά τα ενεργοποιείς, έχει ενεργό το 3D στην tv και παίζουν.
Εγώ πάλευα μια ώρα να τα κάνω pair από το menu του bluetooth και τίποτε.
Και τελικά τα γυαλιά έπαιζαν κανονικά! Παραλίγο θα τα γύρναγα πίσω...