Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οι οδηγίες ρύθμισης της SONY πάντως που δίνει η εταιρεία εδώ
είναι άλλα ντάλα της παρασκευής το γάλα...
Μόνο βασικές 4 ρυθμίσεις δίνει και μετά κατά το δοκούν... Άντε να κάνεις σωστό καλιμπράρισμα έτσι!

Γνωρίζει κάποιος φίλος εάν στέλνω από home cinema LG HDMI εικόνα 1080p/24Hz στη sony kdl-55w808c (που υποστηρίζει σήμα 1080p/24Hz), αν χρειάζεται να έχω ενεργοποιημένο το Motionflow ή όχι;

Γνωρίζει κάποιος φίλος εάν στέλνω από home cinema LG HDMI εικόνα 1080p/24Hz στη sony kdl-55w808c (που υποστηρίζει σήμα 1080p/24Hz), αν χρειάζεται να έχω ενεργοποιημένο το Motionflow ή όχι;

Δεν υπαρχει "χρειαζεται" σ αλλους αρεσει η ομαλη κινηση στις ταινιες σε αλλους το soap opera effect. Ειναι καθαρα υποκειμενικο.

Δεν υπαρχει "χρειαζεται" σ αλλους αρεσει η ομαλη κινηση στις ταινιες σε αλλους το soap opera effect. Ειναι καθαρα υποκειμενικο.

Εννοώ ότι εφόσον Bluray και Tv παίζουν στα 24p (24Hz) που είναι γυρισμένα τα κινηματογραφικά φίλμ, ίσως δεν χρειάζεται το motionflow, μιας και δεν θα δημιουργείται soap opera effect.

εχω την sony kdl 49w8307c . Ξέρει κανείς αν το ασυρματο χειριστήριο παιχνιδιών GENESIS NJG-0693 PV59 PC/PS3 WIRELESS GAMEPAD "παίζει" με την τηλεοραση. Γιατι σε ερωτηση στα mediamarkt μου ειπαν οτι πχ τα logitech είναι σιγουρα συμβατα. Αλλα το συγκεκριμένο έχει προσφορά τώρα και αν κάποιος ξερει θα με διευκολύνει. Ευχαριστώ πολύ

εχω την sony kdl 49w8307c . Ξέρει κανείς αν το ασυρματο χειριστήριο παιχνιδιών GENESIS NJG-0693 PV59 PC/PS3 WIRELESS GAMEPAD "παίζει" με την τηλεοραση. Γιατι σε ερωτηση στα mediamarkt μου ειπαν οτι πχ τα logitech είναι σιγουρα συμβατα. Αλλα το συγκεκριμένο έχει προσφορά τώρα και αν κάποιος ξερει θα με διευκολύνει. Ευχαριστώ πολύ

Υπάρχει τέτοιο μοντέλο SONY kdl 49w8307c ??

sorry δικο μου το λαθος εχω την 49x8305c . μπερδεύτηκα και μαλλον απευθυνομαι σε λαθος topic ??? υπαρχει αραγε σχετικό άλλο για το δικό μου μοντέλο ??

Υπάρχει επίσημη λίστα από την SONY για την αναβάθμιση σε android 6? Για την SONY KDL-65W857C ενδιαφέρομαι....

οσο αφορα την αναβαθμιση μια ερωτηση που εκανα στην σονυ ελαβα την εξης απαντηση

Αγαπητέ πελάτη
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ηλεκτρονικό σας μήνυμα καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα προϊόντα της Sony.
Οσον αφορά τήν ερώτηση σας πότε θα γίνει η αναβάθμηση λογισμικού στο συγκεκριμένο μοντέλο
η ενημέρωση που έχουμε ειναι ότι τόν επόμενο μήνα θα ξεκινήσει σταδιακά χώρίς να γνωρίζουμε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή βοήθεια χρειαστείτε, σας παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινώνήσετε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών SONY στα παρακάτω τηλέφωνα:

Χθες είδα σε bluray3D το Dawn of the Planet of the Apes.
Εξαιρετικό το βάθος του 3D και τα χρώματα!
Καμία σχέση η ποιότητα με ταινίες 3D που "κατεβάζουμε"....
Μάλλον για 3D θα προτιμώ video club :-)

αν το αρχείο είναι MVC είτε ISO ή remux MKV τότε δε νομίζω να έβλεπες διαφορά.
αν το αρχείο είναι TB ή SBS τότε λογικά έχει διαφορά

επίσης αν παίζεις από διαφορετικές πηγές π.χ. media player και BD player, και εκεί μπορεί να βλέπεις

Re: Απάντηση: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αν το αρχείο είναι MVC είτε ISO ή remux MKV τότε δε νομίζω να έβλεπες διαφορά.
αν το αρχείο είναι TB ή SBS τότε λογικά έχει διαφορά

επίσης αν παίζεις από διαφορετικές πηγές π.χ. media player και BD player, και εκεί μπορεί να βλέπεις

.mkv είδα την ίδια ταινία και ήταν χάλια...
Θα δοκιμάσω και με άλλες να το τσεκάρω.