Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ξέρω τι άποψη έχετε για τον τύπο του πάνελ της τηλεόρασης (VA) σε σχέση με τα πάνελ IPS.
Η προηγούμενη τηλεόρασή μου ήταν LG με πάνελ IPS και νομίζω υπό γωνία η θέαση ήταν κάπως καλύτερη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

.mkv είδα την ίδια ταινία και ήταν χάλια...
Θα δοκιμάσω και με άλλες να το τσεκάρω.

πρέπει να είναι είτε mkv είτε iso με MVC δηλαδή full 3D

Δεν ξέρω τι άποψη έχετε για τον τύπο του πάνελ της τηλεόρασης (VA) σε σχέση με τα πάνελ IPS.
Η προηγούμενη τηλεόρασή μου ήταν LG με πάνελ IPS και νομίζω υπό γωνία η θέαση ήταν κάπως καλύτερη.

Όντως το μαύρο της τα σπάει. Σε σκηνές στο διάστημα το απόλυτο μαύρο είναι απίστευτα ρεαλιστικό! Όπως και η ευκρίνεια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

πρέπει να είναι είτε mkv είτε iso με MVC δηλαδή full 3D

θα δοκιμάσω το ΣΚ κάποια 3D να δω... Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Last edited:
Τρέχει μια προσφορά για το σαββατοκύριακο απο την cosmote tv για τα αθλητικά.
https://www.cosmote.gr/cosmotetv/all-star-game

να αναφέρω οτι παρ οτι το πρόγραμμα δεν ειναι διαθέσιμο για τις TV, αν γινει εγκατάσταση η tablet έκδοση, παίζει κανονικά. Προσοχή, η tablet έκδοση.

Εγώ το έκανα εγκαθιστώντας το cosmote TV σε tablet και με μια εφαρμογή που αντιγράφει τα apk την μετέφερα στην TV και την έκανα εγκατάσταση.
Το πρόγραμμα που εχω για file copies αν κάποιος δεν ξέρει, είναι το x-plore αλλά κάνει και το ES. Για ξεκίνημα του cosmotetv το sideloader.

Άψογος φίλε ευχαριστούμε πολύ! !!

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το τελευταίο κομμάτι 55w808c στα 749 έφυγε από το πλαίσιο στην Κρήτη.
Σε αυτή την τιμή δεν ξέρω αν διατίθεται πλέον, μάλλον όλα τα κομμάτια πουλήθηκαν.
Η 55w805c στα σκρουτζομάγαζα είναι πολύ ακριβότερη.

αν το αρχείο είναι MVC είτε ISO ή remux MKV τότε δε νομίζω να έβλεπες διαφορά.
αν το αρχείο είναι TB ή SBS τότε λογικά έχει διαφορά

επίσης αν παίζεις από διαφορετικές πηγές π.χ. media player και BD player, και εκεί μπορεί να βλέπεις

Ανοίγω τις ταινίες μέσα από KODI Crypton, γιατί με αυτό τον τρόπο μου βάζει και ελληνικούς υπότιτλους χωρίς να μπλέκω με αλχημείες.
Όλες όσες έχω κατεβάσει είναι mkv 1080p SBS. Έχει σημασία ο τύπος του αρχείου ή αν είναι active ή passive το 3D της TV?

Να τα ξεχωρίσουμε

Α) Το αν η TV είναι active ή passive δεν παίζει κανένα ρόλο στην ποιότητα της ταινίας. Απλα άλλοι προτιμάνε το active και άλλοι το passive. Είναι πάντως γενικά αποδεκτό ότι το passive είναι ποιο ξεκούραστο ενώ το active ποιο εντυπωσιακό.

Β) την καλύτερη 3D ποιότητα έχουν τα blueray ή τα αρχεία που είναι ακριβή αντίγραφα από blueray όπως αναφέρθηκε και ποιο πάνω. Τα SBS και τα OU (πάνω/κάτω) χάνουν την μισή ανάλυση και επειδή μιωνετε το μέγεθος τους με την επεξεργασία χάνουν και σε 3D πληροφορία.
http://www.mede8erforum.com/index.php?topic=13497.0

Είναι δύσκολο να βρεις Blue ray ISO files. Λογικά πρέπει να είναι πάνω από 40 GB (προσωπικά δεν έχω βρει, στον λίγο καιρό που ασχολούμαι)

Να τα ξεχωρίσουμε

Α) Το αν η TV είναι active ή passive δεν παίζει κανένα ρόλο στην ποιότητα της ταινίας. Απλα άλλοι προτιμάνε το active και άλλοι το passive. Είναι πάντως γενικά αποδεκτό ότι το passive είναι ποιο ξεκούραστο ενώ το active ποιο εντυπωσιακό.

Β) την καλύτερη 3D ποιότητα έχουν τα blueray ή τα αρχεία που είναι ακριβή αντίγραφα από blueray όπως αναφέρθηκε και ποιο πάνω. Τα SBS και τα OU (πάνω/κάτω) χάνουν την μισή ανάλυση και επειδή μιωνετε το μέγεθος τους με την επεξεργασία χάνουν και σε 3D πληροφορία.
http://www.mede8erforum.com/index.php?topic=13497.0

Είναι δύσκολο να βρεις Blue ray ISO files. Λογικά πρέπει να είναι πάνω από 40 GB (προσωπικά δεν έχω βρει, στον λίγο καιρό που ασχολούμαι)

Έχω βρει σε ISO το Gravity (30GB). Θα σας ενημερώσω αύριο για την ποιότητα του 3D.

Τζίφος. Το kodi μου το εμφανίζει σε 2D και μου λέει όταν πάω να μπω στο μενού του iso ότι ο Player δεν υποστηρίζει 3d... :(

αν το έχεις κατεβάσει δεν έχεις ανάγκη το kodi. Εγώ δουλεύω είτε τον ενσωματωμένο player της sony είτε το bs player

αν το έχεις κατεβάσει δεν έχεις ανάγκη το kodi. Εγώ δουλεύω είτε τον ενσωματωμένο player της sony είτε το bs player

Ποιος είναι ο ενσωματωμένος player της sony?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γιατί εδώ αναφέρει ότι η sony bravia δεν υποστηρίζει ISO αρχεία και χρειάζεται μετατροπή...

out of the box, το android δεν παίζει iso files. δοκίμασε με άλλο player. Αν θυμάμαι καλά ο vlc ανοίγει iso.

Μου ήρθε ειδοποίηση για upgrade σε android 6.
Με τρώει το χέρι μου αλλά μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα.