Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Από τον ενσωματωμένο player δοκίμασα και τελικά βγάζει. Επίσης από το KOdI (17 εκδοση) τελικά έβγαλε 5.1 αλλάζοντας τη ρύθμιση της εικόνας (settings --> player) ώστε να συγχρονίζεται με της τηλεόρασης . τώρα μη ρωτήσετε γιατί, το δοκίμασα αφού το διάβασα κάπου σε ενα αλλο φόρουμ για το kodi και δούλεψε.
το VLC πάντως ακόμα στέρεο βγάζει, αυτό δεν μπόρεσα να το φτιάξω.

Πάντως μετά το αρχικό πρόβλημα το ΚΟdI δουλεύει μια χαρά, δεν ξαναέβγαλε κάποιο θέμα.

για να βγάλουμε μια ακρη, ας αρχίσουμε απο τα βασικά.
Είπες οτι ο ενσωματωμένος player έδωσε στον ενισχυτή 5.1. Εμένα δεν το κάνει ούτε αυτό. Είμαι με το νεο firmware (android 6) και συνδέω τον ενισχυτή μεσώ τις οπτικής .

Εσύ είσαι στο 5 ή στο 6;

Εγώ πάντως έχω Android 5, HDMI σύνδεση, kodi 17 αλλά δεν μου δίνει το 5.1 στον ενισχυτή.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με το τελευταιο firmware και kodi 17 με βγαζει 5.1 στον ενισχυτη κι εμενα. Συνδεση hdmi.
Δεν το ειχα ξαναδοκιμασει με το παλιο firmware και Kodi.

Καλησπέρα φίλοι μου θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και συγχωρέστε μου την έλλειψη πολλών γνώσεων. Λοιπόν έχω την 55w807c και θέλω να ρίξω πάνω ένα blueray πάνω στη συνέχεια να συνδέσω μια ηχομπαρα με acr. Η ηχομπαρα έχει 5.1 dd και 2 dts. Θα μου παίζει blueray με 5.1 ;

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά, καλησπέρα. Πήρα την Sony KDL-75W855C και ενώ είχα διαβάσει τα καλύτερα για εικόνα και κόντραστ, παρόλα αυτά η εικόνα της δεν μου αρέσει. Υπάρχει περίπτωση να " επηρεάστηκε" από την αναβάθμιση που της έκανα ; Βοηθήστε, γιατί με βλέπω να τη στέλνω πίσω ...

Παιδιά, καλησπέρα. Πήρα την Sony KDL-75W855C και ενώ είχα διαβάσει τα καλύτερα για εικόνα και κόντραστ, παρόλα αυτά η εικόνα της δεν μου αρέσει. Υπάρχει περίπτωση να " επηρεάστηκε" από την αναβάθμιση που της έκανα ; Βοηθήστε, γιατί με βλέπω να τη στέλνω πίσω ...

Έχεις κάνει καλιμπράρισμα; Όλες οι SONY θέλουν αλλιώς βλέπεις ξέπλυμα... Το μοντέλο σου έχει VA panel οπότε μαύρο και contrast πρέπει να είναι super!
Πριν την αναβάθμιση σου έδειχνε καλύτερη εικόνα;

πρεπει να μας βοηθησεις....με τι εχεις μετρο συγκρισης..τι ρυθμισεις εχεις..και τι ειδος εικονας θελεις..πχ θελεις με εντονα χρωματα και οξυτητα η κινηματογραφικη εικονα

Παιδιά, καλησπέρα.Το πρόβλημα ευτυχώς λύθηκε. Το bluray player που είχα συνδέσει, είχε "πειραχτει" στις ρυθμίσεις του και γι αυτό η tv έδειχνε χάλια. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αμεσότητα των απαντήσεων. Εσείς πιο picture mode προτιμάτε, cinema pro ή custom ;

Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

για να βγάλουμε μια ακρη, ας αρχίσουμε απο τα βασικά.
Είπες οτι ο ενσωματωμένος player έδωσε στον ενισχυτή 5.1. Εμένα δεν το κάνει ούτε αυτό. Είμαι με το νεο firmware (android 6) και συνδέω τον ενισχυτή μεσώ τις οπτικής .

Εσύ είσαι στο 5 ή στο 6;

Στο 6.
Ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις στην κατηγορία "ήχος" και διάλεξε την πρώτη επιλογή για να κάνει passthrough προς τον ενισχυτή σου.

Παιδιά, καλησπέρα.Εσείς πιο picture mode προτιμάτε, cinema pro ή custom ;

Προσωπικά, θα σου πρότεινα αυτό που σου κάθεται καλύτερα στο μάτι.
Το cinema pro αν προβάλεις σε σαλόνι με φωτισμό θα σου φανεί πολύ σκοτεινό.

Καλησπέρα παιδιά.Έχω την sony 50W805C . Δεν μου λειτουργεί το kodi 17 και 17.1 . Έχω δοκιμάσει κ έχω κάνει εγκατάσταση και από playstore και σαν ξεχωριστή εφαρμογή από στικάκι.Όταν μπαίνω στο kodi δεν μου εμφανίζει γλώσσες(εμφανίζει μόνο αγγλικά) και φυσικά δεν δέχεται τις πηγές.Έχω πάνω το 16.1 και δουλεύει άψογα.Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό?
Και ένα άλλο θέμα.Προχθές παρατήρησα οτι όταν παίζω ταινία κ υπάρχει μαύρο φόντο ,πάνω αριστερά στην οθόνη σε ένα σημείο βλέπω κάτι σαν θαμπάδα από μέσα(σαν φωτισμό)
Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον?Ευχαριστώ

ntinos_g7 βάλε αυτό Semper Media Center (SPMC in short) is a android-minded fork of Kodi, by the former Kodi android maintainer, Koying...http://spmc.semperpax.com/
Μπορείς να μου πεις τι είναι αυτό και πως μπορώ να το περάσω ; χρειάζεται ;

Re: Απάντηση: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

app είναι και το βάζεις από το store
Και χρειάζεται για την καλύτερη λειτουργία του kodi ;

είναι "άλλο" kodi. Το βάζεις αντί για το kodi.

Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρχουν και τα δυο εγκαταστημένα.

είναι "άλλο" kodi. Το βάζεις αντί για το kodi.

Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρχουν και τα δυο εγκαταστημένα.
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία

ναι, μπορούν να υπάρχουν μαζί και τα δύο ταυτόχρονα εγκατεστημένα

Re: Απάντηση: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ναι, μπορούν να υπάρχουν μαζί και τα δύο ταυτόχρονα εγκατεστημένα
Μπορείς να μου πεις τα προτερήματα του ενός από του άλλου ;

Καλησπέρα και από εμένα. Αγόρασα και εγώ την συγκεκριμένη τηλεόραση.
- Έχει κάποιο clouding και από την μία πλευρά σαν να υπάρχει ένα σημείο 1 εκατοστού που βγαίνει πολύ φως. Το έχει κανείς άλλος αυτό;
- Επίσης έχει ενα καμμένο / κολλημένο pixel ακριβώς στο κέντρο.
- Ήχος χωρίς καθόλου χαμηλές συχνότητες.
- Ελάχιστο lag που δεν ενοχλεί καθόλου (τουλάχιστον εμένα).
- Γρήγορο φόρτωμα ταινιών 15-20GB.
- Νομίζω αρκετά καλή απεικόνιση σε 1080p υλικό.

Θα ήθελα να ρωτήσω
1) Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να βλέπεις πόσα HZ είναι το panel; (Γνωρίζω ότι είναι 100)
2) Το voice όταν ψάχνεις youtube και λοιπά γιατί το έχει; Έχει μικρόφωνο ή τηλεόραση ή το έχει σε περίπτωση που συνδέσεις άλλο τηλεχειριστήριο ή κινητό;