Να σαι καλά φίλε. Μπορείς να γράψεις μήπως και τον τρόπο που περνάμε τα παιχνίδια, από που τα βρίσκουμε κτλ. Πιστεύω ότι θα βοηθούσε αρκετούς.. Να σαι καλά και πάλι...Μου ήρθαν τα bluetooth χειριστήρια από Κίνα - 2 GEN GAME S3. Για 7.30 το ένα είναι κελεπούρι. Η τηλεόραση τα είδε απροβλημάτιστα και τα 2.
Στα πιο σημαντικά.
Nintendo 64
To mupen64plus FZ παίζει απροβλημάτιστα. Θέλει να κάνεις χειροκίνητο mapping των πλήκτρων των χειριστηρίων, αλλά μετά απλά τρέχεις ότι rom θες και παίζεις. Η τηλεόραση το σηκώνει για πλάκα. Α, είναι και δωρεάν!
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mupen64plusae.v3.fzurita
Playstation 1
To ePSXe παίζει επίσης απροβλημάτιστα και ο επεξεργαστής μας το σηκώνει. Για γραφικά σίγουρα δεν σηκώνει OpenGL, αλλά με την επιλογή σε hardware παίζει μια χαρά. ΟΚ, κάνει 3 ευρώ, αλλά σιγά το ποσό.
Βασικά με ελάχιστο κόστος μπορείς να παίξεις πολλά παιχνίδια χωρίς καμία εξτρά συσκευή στην τηλεόραση. Προφανώς δεν ήθελα να κάνω την τηλεόραση σούπερ παιχνιδομηχανή, αλλά μια παιχνιδομηχανή για παρέα. Με παρέα και τα γραφικά να μην είναι τέλεια, δεν πειράζει ιδιαίτερα. Επίσης λόγω των πιο καρτουνίστικων γραφικών του Nintendo 64 νομίζω φαίνεται καλύτερα στο μάτι το τελικό αποτέλεσμα από ότι στο playstation 1 (δεν έχω παίξει ακόμη αρκετά με επιλογές για βελτίωση των γραφικών με καλύτερους αλγορίθμους resizing) στις σημερινές τηλεοράσεις. Ένα εύκολο τεστ είναι να τρέξεις το worms world party και στα δύο και να δεις...
Πάντως αν ξεκινήσετε μην ξεχάσετε να παίξετε τα:
- Bust a move
- Mario Kart 64
- Worms World Party
Πάντως με έπιασε η νοσταλγία να ξαναπαίξω και μόνος μου το Super Mario 64 και το Donkey Kong 64. Το αστείο είναι πως κοιτώντας τώρα σίγουρα πιστεύω πως το Ν64 είναι πιο διαχρονικό. Το cd είχε δώσει ένα άλλο αέρα τότε στο psx, αλλά ενώ τα παιχνίδια του Psx φαίνονται τώρα παλιά λόγω χάλια βίντεο σκηνών κλπ, στο N64 που απουσιάζουν το κάνουν να φαίνεται πιο κοντά.
Να σαι καλά φίλε. Μπορείς να γράψεις μήπως και τον τρόπο που περνάμε τα παιχνίδια, από που τα βρίσκουμε κτλ. Πιστεύω ότι θα βοηθούσε αρκετούς.. Να σαι καλά και πάλι...
Καλησπερα παιδια,
Εχω την 55w850c και ΔΕΝ εχω κανει αναβάθμιση αλλα εχω το 5.5.1 ακομα πανω.
ειναι καιρος τωρα που μου εχει σπασει τα νευρα στα καλα καθουμενα μου κανει restart.
Εχει κανενας καμια ιδεα?Εχει συμβει και σε αλλους?
Σε μένα δεν είναι όμως τόσο συχνά τα restart όπως πριν.Κ στη τελευταια αναβαθμιση τα ιδια κανει. Πλην ομως δεν εχω κανει clean install.
Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
http://sony-eur-eu-en-web--eur.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/66442/related/1Μπορει καποιος να με καθοδηγησει για το πως γινεται το clean install?
Καποιος οδηγος?
Σε μένα δεν είναι όμως τόσο συχνά τα restart όπως πριν.
Εξαιρουμένου αυτού, στα μάτια μου η τηλεόραση είναι πολύ καλύτερη σε εικόνα και απόκριση.
Επειδή βλέπεις 3D, να ξέρεις οτι στο 6 δεν παίζει όπως στο 5. Το 3D menu δεν παίζει παντού, ακόμα και αν το ενεργοποιήσεις από το smartphone.
Γράψε τον τρόπο που βλέπεις τα 3D για να σου πω αν συνεχίζει να παίζει και στο 6.
http://sony-eur-eu-en-web--eur.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/66442/related/1
Μάλλον κάτι λάθος έχεις δει.. Η έκδοση Nougat για τα μοντέλα του 2015 και 2016 θα κυκλοφορήσει Θεού θέλοντος την Άνοιξη του 18. Αυτή την στιγμή για την w809c η τελευταία έκδοση είναι η v3. 925Καλησπέρα παιδιά!
Έχω την W809C. Έχω μείνει στην έκδοση νο. 5 του firmware και απέφυγα το Marshmallow λόγω των προβλημάτων που είχαν αναφερθεί.
Τώρα απ'ό,τι είδα βγήκε το Nougat για την τηλεόραση. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας; Να την αναβαθμίσω; Φοβάμαι ότι επειδή είναι μοντέλο του 2015, μήπως με τις νεότερες εκδόσεις λογισμικού σέρνεται στην απόκριση και στις εναλλαγές του μενού. Και το φοβάμαι αυτό διότι μετά downgrade δεν μπορείς να κάνεις..
Το κόκκινο κουμπί στο RC κάνει δυο πράγματα
Με απλό πάτημα βάζει την TV σε standby, στην ουσία είναι αυτό που λες "κλείνω την TV".
Με παρατεταμένο πάτημα κάνει restart την TV.
Μήπως το πατάς λίγο παραπάνω και κάνει (σωστά) restart?
Μάλλον κάτι λάθος έχεις δει.. Η έκδοση Nougat για τα μοντέλα του 2015 και 2016 θα κυκλοφορήσει Θεού θέλοντος την Άνοιξη του 18. Αυτή την στιγμή για την w809c η τελευταία έκδοση είναι η v3. 925
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.