Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ενώ είσαι σε ψηφιακό επίγειο κανάλι,

Home>Ρυθμίσεις>TV>Ρύθμιση καναλιού>Ψηφιακές ρυθμίσεις>Ρυθμ. αλληλεπιδραστικής εφαρμ.>Αλληλεπιδραστική εφαρμογή>Ναι>Συμφωνώ

Πας στην ΕΡΤ πατάς κόκκινο κουμπί.

Όταν το είχα κάνει σε μένα δεν είχε λειτουργήσει με την πρώτη. Το ξέχασα και λειτούργησε μετά από restart της τηλεόρασης (για άλλο λόγο)

Καλησπέρα
θα ηθελα να αναφέρω ενα προβλημα που παρουσιαζεται στην sony 50w808c
ξαφνικά ανοιγει μονη της
εχει παρουσιαστει το προβλημα σε καποιο χρηστη?
χρονοδιακοπτες κλπ κλειστα (και τις 2 φορες που το εχει κανει ειναι ανοιχτο το wifi)
ευχαριστω

Προς θεού δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο και το λέω γιατί το έχω κάνει εγώ,
μήπως έχει κάποιος από την οικογένεια σου το πρόγραμμα τις SONY εγκατεστημένο σε smartphone. Παίζει να σου κάνουν πλάκα
Μπορεί να είναι και κάποιος γείτονας ή φιλος που ξερει το WIFI, γιατί νομίζω ότι από κάποιο upgrade και μετά δεν θέλει κωδικό για να συνδεθείς στιν TV.

και το bluetooth ανάβει την τηλεόραση, όταν κάνει κάποιος connect request

Ή μπορεί να έχει γίνει ένα reboot και να άνοιξε μόνη της...

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Εχω θεμα με τη συνδεση γυαλιων 3D (samsung γυαλια), δεν τα βλεπει καν, ενω παλαιοτερα η συνδεση ηταν αψογη. Δοκιμασα 2 διαφορετικα ζευγαρια. Ξερουμε αν ευθυνεται καποιο update που τα εχει κανει μανταρα; Εχω το τελευταιο λογισμικο.

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

έχεις αλλάξει μπαταρίες;
Το είχα και εγώ κάποια στιγμή και ενώ άναβαν δεν έκαναν pair. άλλαξα μπαταρίες και δούλεψαν αμέσως.

Τώρα που το σκέπτομαι, δοκίμασε απλά να βγάλεις και να ξαναβάλεις μετά απο 10 δεύτερα τις μπαταρίες.

Στο ενα η μπαταρια ηταν ολοκαινουρια κ μπηκε κ στα 2 ζευγαρια γυαλια...το ενα μαλιστα ηταν στη ζελατινα ακομη, το αυτο κ η μπαταρια του.

σήμερα πρόσεξα ειδοποίηση για software update σε nougat
δεν ξέρω αν είναι η πρώτη μέσα ή αν έχει βγει μέρες.
την έχει περάσει κανείς;

Re: Απάντηση: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

σήμερα πρόσεξα ειδοποίηση για software update σε nougat
δεν ξέρω αν είναι η πρώτη μέσα ή αν έχει βγει μέρες.
την έχει περάσει κανείς;

παραξενο..στο site της σονυ δεν αναφερει κατι τετοιο..συνηθως ερχεται αναβαθμιση πρωτα στο site...εισαι σιγουρος γι αυτο?θα το κοιταξω οταν παω σπιτι...εαν ισχυει κατι τετοιο θα την κανω την αναβαθμιση...ετσι κι αλλιως εχω τρελλα κολληματα

ναι, σίγουρος, από ότι είδα εκ των υστέρων, δεν έχει βγει ακόμα, αναμένεται μέσα στο Μάρτιο και μετά.

Επιτελους μπας κ δουλεψει καλυτερα η android πλευρα. Αλλιως "Revolution Calling"!!

Ελπίζω να έχουν φτιάξει τα reboot που ταλαιπωρούν την TV, αλλά κρατάω μικρό καλάθι...

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Ριξε μια ενημερωση της επομενες μερες για το πως παει. Μερσι.

Ριξε μια ενημερωση της επομενες μερες για το πως παει. Μερσι.

το εχω βαλει απο Τεταρτη...περα απο διαφορες στην σχεδιαση των μενου..δεν ειδα κατι παραπανω..θελω να δω εαν εχει βελτιωση σε χαμηλης ποιοτητας σηματα...hd και παιχνιδι ps4 δεν εχω δοκιμασει..κολλημα μεχρι στιγμης κανενα..λιγο πιο αργη η αλλαγη στα καναλια..καθως και οταν ανοιγει η τηλεοραση θελει λιγο πιο πολυ χρονο...