Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KDL W905 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε παιδια σιγουρα εχει ips panel? Αν ειναι ετσι τοτε εννοειτε οτι δεν θα ειναι καλητερη...

Last edited:
Re: Sony KDL W905 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδες μια απορια,υποστηριζει η τηλεοραση μας arc???????

Απάντηση: Re: Sony KDL W905 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βεβαια φιλε, το γραφει απο πισω..

Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βεβαια φιλε, το γραφει απο πισω..

Φιλε μου,που απο πισω το γραφει κ επισης στο μενου της που υπαρχει η επιλογη για arc???

εδώ και περίπου ένα μήνα που την έχω μπορώ να πώ πως δεν μετάνιωσα καθόλου. Είναι ότι καλύτερο έχουν δεί τα μάτια μου.

μπράβο στην SONY. (Ειρωνεία είναι ότι την έχω συνδεδεμένη με XBOXone)

εδώ και περίπου ένα μήνα που την έχω μπορώ να πώ πως δεν μετάνιωσα καθόλου. Είναι ότι καλύτερο έχουν δεί τα μάτια μου.

μπράβο στην SONY. (Ειρωνεία είναι ότι την έχω συνδεδεμένη με XBOXone)

απο εικονα/κινηση πιστευω ειναι κορυφη....λιγο πιο φθηνη να ηταν ...

Στα 1650 ευρώ η 55άρα για την καλύτερη led τηλεόραση του 2013 δεν νομίζω πως είναι πολλά..το σκέφτομαι πολύ,κάθε φορά που την πετυχαίνω σε μαγαζί λατρεύω να την κοιτάω!

Χαίρεται, είμαι και εγώ από προχθές ένας κάτοχος της 55W905A. Μετά το αρχικό σοκ απόδοσης και μεγέθους, βλέπετε αντικατέστησε μια 32 πλάσμα Phillips , μπορώ να πω ότι ήταν ότι έψαχνα σε όλους τους τομείς. Άψογη εικόνα ψηφιακών καναλιών, εύκολη σύνδεση με το οικιακό δίκτυο με nas δίσκους, με κινητό...Έχω ακόμα να δοκιμάσω αρκετά, αλλά σιγά σιγά.

Σήμερα πήγα τελικά και έκλεισα στο Πλαίσιο τη 905 στις 55 ίντσες, και παραλαμβάνω την Τρίτη, αν και είχαν ετοιμοπαράδοτα τα δύο τελευταία κομμάτια ( στο Πλαίσιο Αλίμου , δε ξέρω αν έχουν μείνει και αλλού άλλα ) αλλά λόγο δουλειάς δε προλάβαινα να τη πάρω, οπότε είπα καλύτερα από Τρίτη να έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί της, και να μη χάνω μέρες από DOA.
Πάντως η εικόνα της με λίγο που έπαιξα μαζί της ήταν κατά 90% έτοιμη, πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ, και έτσι << πρόδωσα >> τη samsung μια και στην αρχή έλεγα να πάω πάλι εκεί μια και με έχει αφήσει πάρα πολύ ευχαριστημένο μια 46C8000 που έχω.
Άντε να δούμε...

Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος ,γιατί εκτός του ότι οι φετινές οι σειρές της SONY έχουν πολύ καλή εικόνα,γενικώς είναι πολύ αξιόπιστες ως προϊόντα ! Καλές και χορταστικές τηλεθεάσεις !

Re: Samsung 7000-8000 ή Sony 905 (Mε βαζει σε πειρασμο η προσφορα UE55F6500)

Καλες θεασεις και μεγεια η καινουρια σου tv.

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω, ο αντικατροπτισμός οθόνης δουλεύει με όλα τα android κινητά ή μόνο με τα sony; Προσπάθησα με ένα HTC one αλλά δεν τα κατάφερα παρόλο που συνδέθηκε με wifi direct.

Καλες θεασεις και μεγεια η καινουρια σου tv.
Ευχαριστώ να είσαι καλά.

Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος ,γιατί εκτός του ότι οι φετινές οι σειρές της SONY έχουν πολύ καλή εικόνα,γενικώς είναι πολύ αξιόπιστες ως προϊόντα ! Καλές και χορταστικές τηλεθεάσεις !
Ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά.

Last edited by a moderator:
Re: Samsung 7000-8000 ή Sony 905 (Mε βαζει σε πειρασμο η προσφορα UE55F6500)

Καλές θεάσεις , για τοπ τηλεόραση στις 55" η τιμή που την πήρες είναι πάρα πολύ καλή.