Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung 7000-8000 ή Sony 905 (Mε βαζει σε πειρασμο η προσφορα UE55F6500)

Πες μας και για τον οπισθιο αν ειναι καλυτερος απο την παλια σαμμυ

Σας ευχαριστώ.
Όσο αφορά τις όποιες εντυπώσεις γενικά, αλλά και συγκρίσεις με τη C8000, από Τρίτη και μετά που θα τη φέρω στο σπίτι. Πιστεύω οτι μέχρι τέλους της ερχόμενης εβδομάδας θα έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα τα οποία και θα σας πω.
Το μόνο που εύχομαι, πρώτα από όλα, είναι να μην έχει κανένα πρόβλημα και τρέχω.... και όλα τα άλλα, ρυθμίσεις και τα λοιπά θα γίνουν. Σε δουλειά να βρίσκομαι δηλαδή, αλλά μου αρέσει αφού είναι χόμπυ και μεράκι.

ούτε προβλήματα θα έχεις ούτε καμια ρύθμιση θα κάνεις! τα έχει όλα έτοιμα!

Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πολυ καλη πραγματι... θελω να κανω μια ερωτηση αν και ειναι off topic αλλα θελω την αποψη σας για home cinema.. η αγορα της w905 με ξεπαραδιασε..!!! Δεν πηρα κανονικο home cinema αλλα ειχα το logitech z-5500 5ετιας πολυ δυνατο ηχοσηστημα για υπολογιστη και το συνδεσα με τη τηλεοραση μεσω optical cable.. στο pc πιστευω οτι επαιζε πολυ καλυτερα λογο καρτας ηχου κτλ.. στη tv δεν παιζει καθαρα στις χαμηλες συχνοτητες και στις ψηλες σε κουφαινει και το μπασο σε ταρακουνα χωρις να το δυναμωσω.. απο οτι συμπερανα μαλλον πως δεν ειναι καταλληλο για τηλεοραση και για να αποδοσει τα μεγιστα χρειαζεται pc... σκεφτομαι να αγορασω το samsung ht-f5200 2.1 500w και θα ηθελα την αποψη σας.. αξιζει να προβω σε αυτην την αγορα Η να παραμεινω με το logitech και κανω εγω κατι λαθος?

Last edited:
ερωτησεις :

1) πως μπορω να συνδεσω τον υπολογιστη μου με την τηλεοραση ασυρματα;

2) μπορω να στειλω βιντεο να παιζει με τον player του υπολογιστη και να φαινεται στην τηλεοραση;

3) μπορω να συνδεσω πληκτρολογιο / ποντικι στην τηλεοραση και να σερφαρει καποιος αν θελει;

4) υπαρχουν προτεινομενες ρυθμισεις για βελτιση ποιοτητα εικονας;

Για το μοντέλο KDL-55W905A και μόνο "έχω λοκάρει στόχο" αλλά σε ένα budget αυστηρά 1000 ευρώ. Το ξέρω ότι ζητάω το ακατόρθωτο αλλά, απο την άλλη, έχω γαιδουρινή υπομονή να περιμένω το θαύμα να γίνει..

Πόσο θα χρειαστεί να περιμένω άραγε?!

:willy:

Για το μοντέλο KDL-55W905A και μόνο "έχω λοκάρει στόχο" αλλά σε ένα budget αυστηρά 1000 ευρώ. Το ξέρω ότι ζητάω το ακατόρθωτο αλλά, απο την άλλη, έχω γαιδουρινή υπομονή να περιμένω το θαύμα να γίνει..

Πόσο θα χρειαστεί να περιμένω άραγε?!

:willy:

Δεν πρόκειται ποτέ να κατέβει τόσο. Αντε να πάει 1500 και μετά τέλος, δεν θα την βρίσκεις πουθενά.. Άδικα περιμένεις.

Θα συμφωνησω με τον music_lover,στα 1000 ευρω μου φαινεται δυσκολο να παει ακομη και η 46αρα ποσο μαλλον η 55αρα που σ ενδιαφερει.

Καλησπερα μια ερωτησουλα,εχω παρει αυτο εδω :http://www.crystalaudio.gr/ProductD...ousepad-ασύρματο-USB-2_dot_4GHz-Smart TV.aspx για να μπορεσω να χειριζομαι την τηλεοραση στο διαδικτυο.Το mousepad του μου δουλευει,το πληκτρολογιο ομως,οπως και τα πιο πολλα κουμπια οχι.Πιστευετε οτι ειναι προβλημα μη συμβατοτητας με την τηλεοραση,γιατι οταν βαζω πανω στη θυρα usb το εξαρτηματακι του crystal audio remote μου λεει στην τηλεοραση οτι δεν αναγνωριζεται.Εχει κανεις ιδεα?Και αν εχει καποιος να προτεινει κατι αντιστοιχο για το σερφαρισμα,γιατι με το τηλεκοντρολ της tv,δεν παλευεται.

aggelos29 πληκτρολόγιο δεν αναγνωρίζει.

Λύσεις:

a)Android ή iOS συσκευή (smartphone,tablet) κατεβάζεις δωρεάν εφαρμογή TVSideView...http://helpguide.sony.net/lifestyle/en/view/

b)3D Blu ray player/home cinema που να έχει Web browser και να δέχεται ασύρματο πληκτρολόγιο/ποντίκι.

c)Android player και έχεις τις δικές σου εφαρμογές και όχι ότι δίνει κάθε εταιρία.

d)Smartphone ή tablet που να έχει λειτουργία κατοπτρισμού οθόνης Miracast/Screen Mirroring(ασύρματο) ή να υποστηρίζει MHL (με καλώδιο) στη USB. Αν στη φορητή συσκευή μπορεί να συνδεθεί πληκτρολόγιο/ποντίκι κάνεις την TV σου Android

e)Αν περισσεύει κανά pc σύνδεσε το πάνω μέσω hdmi .

Last edited:

Μια ερωτηση.. οταν βαζω ταινιες μεσω dlna (το προγραμα που εχω κατεβασει ειναι το serviio) δεν μου αναγνωριζει παντα τους υποτιτλους σε ολες τις ταινιες κι ας ειναι το ιδιο φορμα αρχειου.. απο κινητο samsung μου εχει επιλογη επισης να το περασω μεσω dlna αλλα και παλι δεν μου διαβαζει τους υποτιτλους.. υπαρχει καποια λυση? Σε τηλεοραση σαμσουνγκ (es8000) που δοκιμασα τους αναγνωριζει ολους..

Μέσω DNLA δεν μπορείς να δεις εξωτερικούς υπότιτλους (srt). Μπορείς να τους ενσωματώσεις στα mkv αρχεία (mkvmerge) και τελείωσες.

ερωτησεις :

1) πως μπορω να συνδεσω τον υπολογιστη μου με την τηλεοραση ασυρματα;

2) μπορω να στειλω βιντεο να παιζει με τον player του υπολογιστη και να φαινεται στην τηλεοραση;

3) μπορω να συνδεσω πληκτρολογιο / ποντικι στην τηλεοραση και να σερφαρει καποιος αν θελει;

4) υπαρχουν προτεινομενες ρυθμισεις για βελτιση ποιοτητα εικονας;

καποιος;

manolinio7 κατεβασε το plex και θα εισαι ok.
Πολυ καλο ευχαριστω

Φιλε lotos νομιζω σου απαντησε πληρως ο xavito 5 post ποιο πανω..τσεκαρε το...

Last edited by a moderator: