Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω.. παντως ασυρματο δεν το αναγνωριζει..εχω το logitech k400 και παιζει μονο το touch, σε lg kai samsung παιζει κανονικα.. ισως σε καποιο update.. αυτα που αναγνωριζει ειναι οποια εχουν bluetooth

ειναι τοσο δυσκολο δλδ να βαλουν drivers για keyboard και ποντικι ασυρματο;;; δλδ ελεος...

Πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω κι εγω.. σε αυτο το τομεα η samsung kai lg ειναι πολυ ποιο συμβατες.. εγω τα γνωριζα αυτα πριν προβω σε αγορα αλλα το πρωτο στοιχειο που εψαχνα ηταν η ποιοτητα οικονας και μετα ολα τα αλλα αλλιως θα πηγαινα σε σαμσουνγκ χωρις δευτερη σκεψη.. οχι βεβαια οτι εχουν και μεγαλες διαφορες απλα με επεισε η μηχανη επεξεργασιας της σονυ και φυσικα η προσθηκη trilluminos που κανει αυτη τη μικρη διαφορα απο τον υπολοιπο ανταγωνισμο.. οποτε θα προσπαθησω να συμβιβαστω με τα μειονεκτηματα της σε αυτο το τομεα και ας ελπιζουμε να προστεθει σε καποιο update εαν ειναι εφικτο.. παντως η εφαρμογη της ειναι πολυ καλοδουλεμενη και λειτουργει αψογα και σαν mouse και σαν πληκτρολογιο..

Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω κι εγω.. σε αυτο το τομεα η samsung kai lg ειναι πολυ ποιο συμβατες.. εγω τα γνωριζα αυτα πριν προβω σε αγορα αλλα το πρωτο στοιχειο που εψαχνα ηταν η ποιοτητα οικονας και μετα ολα τα αλλα αλλιως θα πηγαινα σε σαμσουνγκ χωρις δευτερη σκεψη.. οχι βεβαια οτι εχουν και μεγαλες διαφορες απλα με επεισε η μηχανη επεξεργασιας της σονυ και φυσικα η προσθηκη trilluminos που κανει αυτη τη μικρη διαφορα απο τον υπολοιπο ανταγωνισμο.. οποτε θα προσπαθησω να συμβιβαστω με τα μειονεκτηματα της σε αυτο το τομεα και ας ελπιζουμε να προστεθει σε καποιο update εαν ειναι εφικτο.. παντως η εφαρμογη της ειναι πολυ καλοδουλεμενη και λειτουργει αψογα και σαν mouse και σαν πληκτρολογιο..
σωστα διαλεξες με βαση την εικονα..ειναι πρωτο σε μια επιλογη τηλεορασης...εαν ειχαν φτιαξει την τελεια εικονα να κοιταγαμε και τα υπολοιπα "μπλιμπλικια"

Παραδόξως ασύρματο/ενσύρματο ποντίκι δουλεύει για scrolling στη σελίδα του Opera browser και άνοιγμα των hyperlink.

Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω.. παντως ασυρματο δεν το αναγνωριζει..εχω το logitech k400 και παιζει μονο το touch, σε lg kai samsung παιζει κανονικα.. ισως σε καποιο update.. αυτα που αναγνωριζει ειναι οποια εχουν bluetooth

Για να καταλάβω.. επειδή σκέφτομαι κ εγώ μήπως αγοράσω την w905.. Όσα πληκτρολόγια έχουν τεχνολογία bluetooth τα αναγνωρίζει κανονικά;;

π.χ. http://www.skroutz.gr/s/418247/Sunday-S-KW421TG-Slim-keyboard-with-touchpad.html

και http://www.skroutz.gr/s/418245/Sunday-S-KW425TB-Mini-keyboard-with-touchpad.html

μολις παρελαβα και εγω επιτελους την 46αρα μου.

δεν θα πω για την εικονα και τα υπολοιπα.

θα πω κριμα, που δεν αναγνωριζει ΟΥΤΕ πληκτρολογιο με καλωδιο.

2hoiqz8.png

settings εβαλα αυτα.

Βρε παιδια καταλαβετε οτι μια smart tv δεν μπορει να αντικαταστησει ενα p.c.Και δεν το λεω προσωπικα για το προβλημα σου φιλε Loto.Μιλάω γενικα.Η τηλεοραση ειναι τηλεοραση.

θα ηταν ασχημα δλδ να μπορουσε καποιος να μπαινει και στο ιντερνετ; σιγα το προβλημα. αφου τον εχει τον browser. το ποντικι δουλευει. ενα πληκτρολογιο μενει.

πειτε μου οτι εχετε και εσεις προβλημα με το wifi....

γιατι απο οτι βλεπω ειανι κλασικο προβλημα εδω και τουλαχιστον 2-3 χρονια στις τηλεορασεις της SONY και φυσικα η εταιρια ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ασυστολα.

βγαζει update firmware για να ειναι
Improve the Skype functionality of your TV

ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΑΜΩΤΟ.

ΕΛΕΟΣ

γιατι απο οτι βλεπω ειανι κλασικο προβλημα εδω και τουλαχιστον 2-3 χρονια στις τηλεορασεις της SONY και φυσικα η εταιρια ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ασυστολα.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΑΜΩΤΟ.

ΕΛΕΟΣ

Τι θα ήθελες δηλαδή να κάνει με ένα μελλοντικό firmware?

Μη μου πεις υποστήριξη για πληκτρολόγιο.. Τηλεόραση αγόρασες, όχι pc.

να λυθει το προβλημα με το wifi. τοσο απλο.

Φιλε τι προβλημα εχεις με το wifi? Εμενα λειτουργει αψογα μεχρι στιγμης.. δοκιμασα και ταινια σε full hd μεσω dlna και παιζει αδιακοπα.. αν εχει προβλημα σοβαρο γιατι δεν την αλλαζεις?

Χάνει την σύνδεση συνεχώς και πρέπει να μπω μετα στις ρυθμίσεις δικτυου για να ξανά κανει connect

ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΑΜΩΤΟ.

ΕΛΕΟΣ
Δεν έχω την τηλεόραση, αν και την σκέφτομαι σοβαρά να την αγοράσω (αντίπαλοι οι LG 47 860 και Samsung 46 8000, με πιο πολλές γκατζετιές αλλά χαμηλότερης ποιότητας εικόνα).
Δοκίμασες να ορίσεις εσύ σταθερό ipadress και να μην παίρνει αυτόματα από το rooter ? Εφόσον βέβαια σου δίνεται η δυνατότητα παραμετροποίησης του wifi (ισως από κάποιο κρυφό μενού). Σε κινητό που είχα το ίδιο πρόβλημα, το έλυσα με αυτό τον τρόπο.

Μηπως ειναι σε μακρινο σημειο το ρουτερ σου και εχει πολλα εμποδια (τοιχους κτλ..) οταν συνδεεται ποσες γραμμες σηματος ποιανει?

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.583441 τσεκαρε αυτο το link αν προκειτε για αδυναμο σημα το εχω παραγγειλει κι εγω για αλλους λογους βεβαια αλλα κανει δουλεια και ειναι σε προσφορα αυτη την εβδομαδα..

Last edited by a moderator:
Χάνει την σύνδεση συνεχώς και πρέπει να μπω μετα στις ρυθμίσεις δικτυου για να ξανά κανει connect
Πριν ξοδέψεις λεφτά δοκίμασε να αλλάξεις απ το router σου το κανάλι εκπομπής του wifi. Ειχα το ίδιο θέμα στην LG μου και μολις το άλλαξα διορθώθηκε

η λύση είναι μια και λέγεται power over ethernet, tp-link 500αρι με κάνα 50 ευρώ και καθάρισες.