Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το εκανα εγω χθες το βραδυ, ολα καλα αν και δεν προσεξα τι αναβαθμιστηκε.. παντως δουλευουν ολα ρολοι

Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Mετραω αντιστροφα ,σε 2 ωρες παω να την αγορασω (μετα απο πολλες αλλαγες στην τελικη αποφαση - W805Β/W705Β - παντα ομως Sony που κατα την γνωμη μου πετυχαινει καλυτερη εικονας στην DIGEA). Περα απο την πιο περιορισμενη "δυνατοτητα-ευκολια" στο κομματι του internet συκριτικα με SAMSUNG (F7000 / F8000), καποιο αλλο ουσιαστικο μειονεκτημα υπαρχει ?
Ευχαριστω ολα τα παιδια στο forum για τις συμβουλες και οδηγιες τους...

Last edited:
Μην ασχολεισαι με το κομματι του Internet..Εχεις υπολογιστή...:BDBDG54:

Τι; σε 2 ώρες..;;;;

Επρεπε να ησουν ήδη στο ταμείο....
Καλορίζικη και περιμενουμε review.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η γνωμη μου σαν κατοχος (905) ειναι οτι παιρνεις μια πολυ ποιοτικη τηλεοραση κι απο θεμα εικονας θα μεινεις παραπανω απο ικανοποιημενος.. στα ψηφιακα καναλια παντως μη δωσεις βαση γιατι ειναι αθλια κατα τη γνωμη μου..οταν ομως βαλεις hd υλικο τοτε θα δεις τις δυνατοτητες αυτου του -θηριου-.!! Απο θεμα smart υστερει λιγο (δεν υποστηριζει flash player προς το παρον..) αλλα δεν θα σε πειραξει και πολυ αυτο, το μονο εκνευριστικο ειναι οτι δεν μπορεις να συνδεσεις ασυρματο-ενσυρματο πληκτρολογιο-ποντικι, δεν το αναγνωριζει ενω στις samsung-lg ανεξαρτητως μοντελου αναγνωριζουν τα παντα... συνδεεται ομως με οτιδηποτε εχει bluetooth τεχνολογια.. αν ομως κατεβασεις την εφαρμογη της θα μεινεις πολυ ικανοποιημενος και δεν θα σου χρειαστουν ολα τα παραπανω.. εχει και trackpad kai πληκτρολογιο.. τελος, απο θεμα συμβατοτητας με εξωτερικους δισκους δεν εχει κανενα προβλημα, εχω ενα εξωτερικο 500αρι και τον διαβαζει σε μολις 3 δευτερα..!! Το μονο που θα κανεις ειναι να ρυθμισεις τους υποτιτλους οταν πρωτοβαλεις μια ταινια πας υποτιτλοι-κωδικοποιηση υποτιτλων ειναι στο UTF-8 και το αλλαζεις στο iso κατι και τελειωνει σε 7 δε θυμαμαι καλα τωρα να σου πω.. εκει παιζει ελληνικους και ποιο πανω αλλη μια επιλογη c κατι και τελειωνει σε 3... Αυτα τα λιγα, πιστευω να βοηθησα, καλοθεατη και απροβληματιστη πανω απο ολα!! Κι οτι αλλη απορια σου εδω θα μαστε.

δοκίμασα να ξαναδω βιντεακι με wifi αλλα χωρις κωδικο στο wifi και δουλεψε πολυ καλα, χωρις κανενα σπασιμο.

Update μεσω ιντερνετ δεν μου ηρθε. μπορειτε να ελενξετε ποιο firmware εχετε πλεον?

μηπως ειναι αυτο Όνομα: PKG4.201EUA
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 07/02/2014 το οποιο ισως δεν κανατε manual και τωρα ηρθε αυτοματα?

τι settings χρησιμοποιειτε για την εικονα / ηχο για digea και για mkv?

Τωρα πλεων εδω και λιγη ωρα εχει το PKG4.401EUA,οταν με ρωτουσε για update ελεγα αργοτερα ,και τελικα το εβαλε με δικιατης πρωτοβουλία

Για να μπεις στο μενου , την ωρα που παιζει το usb με το υλικο που θελεις,πατας option απο το χειριστήριο επιλογη υποτιτλων τελευταιο στην λιστα,κατοπιν πατω κωδικοποιηση και επιλεγω αυτο που μου κανει.

Χωρίς καμία διάθεση οφτοπικοτρολαροσπαμαρισματος (τι πλάθω, ο γλωσσοπλάστης!), παρότι φρέσκος κάτοχος της 50αρας 685, γράφω εδώ, αφενός γιατι το δικό μας νήμα εχει νεκρώσει, αλλα κυρίως επειδή διάβασα αρκετά τελευταία ποστ εδω σχετικά με την απορία /ερώτηση μου. Σήμερα και μένα κατεβασε αναβάθμιση με την οποία προστέθηκε browser, ο οποίος όμως δεν υποστηρίζει φλας. Τι μπορώ να κάνω, εκτός απο νηστεία και προσευχή;
(Η προηγούμενη μου, πάντως, εέπιασε! Μας έδωσαν, τους 685-ίτες, browser!)
Πάντως, η περιήγηση πολυ πιο αργή απο τα αντίστοιχα ενσωματωμένα apps, χώρια που 2-3 φορές στο gmail και αλλού μου έβγαλε " ανεπαρκής μνήμη" κτο . Αν ειναι Ετσι, τζαμπα η χαρά!
Μερσι για την ανοχή σας στη.. .διαφορετικότητα ( έστω και μοντέλου)

Αν δεν το δωσει η sony (flash) φιλε μου μαλλον πως δεν μπορεις να κανεις τιποτα.. αυτο παντως με την ανεπαρκης μνημη το εχω δει και σε lg μοντελο (la 620s), αλλες φορες το βγαζει και αλλες οχι στο ιδιο υλικο οποτε δεν ξερω να σου απαντησω..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απο θεμα smart υστερει λιγο (δεν υποστηριζει flash player προς το παρον..) αλλα δεν θα σε πειραξει και πολυ αυτο, το μονο εκνευριστικο ειναι οτι δεν μπορεις να συνδεσεις ασυρματο-ενσυρματο πληκτρολογιο-ποντικι, δεν το αναγνωριζει ενω στις samsung-lg ανεξαρτητως μοντελου αναγνωριζουν τα παντα... συνδεεται ομως με οτιδηποτε εχει bluetooth τεχνολογια.. αν ομως κατεβασεις την εφαρμογη της θα μεινεις πολυ ικανοποιημενος και δεν θα σου χρειαστουν ολα τα παραπανω.. εχει και trackpad kai πληκτρολογιο..

ποια εφαρμογή εννοείς?

IZrs21lz (τι username ειναι αυτο ρε φιλε?..!!!) Η εφαρμογη λεγεται TV side view και ειναι για τις smart tvs της sony το κατεβαζεις απτο κινητο σου...

Αν πάει κάτω από τα 1300 ευρώ θα το σκεφτώ σοβαρά.
Μην περιμενεις να κατεβει σε αυτη τη τιμη... αναλογα βεβαια και τι ιντσες εννοεις.. εγω σου λεω για τις 55' αρκετα δυσκολο εως αδυνατο..