Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

για μενα πολυ σημαντικο κριτηριο στην επιλογη της ηταν το εξαιρετικα χαμηλο input lag ειδικα για την κατηγορια!
Δηλαδη OK μπορουσα να παω και σε χαμηλοτερη sony ισαξια και καλυτερη σε αυτο το θεμα, αλλα χωρις το υπερπληρες πακετο της W9. Αντιθετα, σε samsung της οποιας ειμαι fan γενικα, στις 7000 και 8000 που ειναι αντιστοιχης κατηγοριας, η κορυφαια εικονα ερχεται πακετο με input lag που σε σκοτωνει!

Ενα δευτερο στοιχειο που με ειχε εντυπωσιασει στα καταστηματα ηταν το 3D της, το οποιο ειναι το μοναδικο ενεργητικο 3D που εχω δοκιμασει και δε με κουραζε τοσο! Δε ξερω τι εχουν κανει, ισως εχει διπλασιο refresh rate? Δεν ξερω αν ειανι εφικτο τεχνικα αυτο, αλλα σιγουρα μπορουσα να παρακολουθησω σε αντιθεση με οτιδηποτε αλλο σε ενεργο 3D εχω δοκιμασει. Μενει να τη δοκιμασω και στο σπιτι σε αυτο το θεμα...

Αφηνοντας παντως τα παραπανω στην ακρη, πιστευω οτι τα εγγενη πλεονεκτηματα μιας plasma ειναι πολλα για να τη χτυπησει ακομα και η καλυτερη LCD, αλλα αφου ηθελα χρηση monitor νομιζω δε μπορουσα να βρω καλυτερη περιπτωση... Το μονο που μπορει να μετανιωσω ειναι το μεγεθος και το κοστος, αλλα πιστευω στα 2.20μ θα ειμαι ΟΚ με τη 46αρα, αν οχι θα προσπαθησω να μειωσω την αποσταση στα 1.8-2μ γιατι πλεον αλλαγη μοντελου δεν παιζει...

Ενδιαφερομαι και εγω για την 905.2 ερωτησεις. Πως φαινονται οι ωρες λειτουργιας? και για χρηση tv μεσω inernet [sportlemon πχ] ειναι κατωτερη απο τις αντιστοιχες samsung?

Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ενδιαφερομαι και εγω για την 905.2 ερωτησεις. Πως φαινονται οι ωρες λειτουργιας? και για χρηση tv μεσω inernet [sportlemon πχ] ειναι κατωτερη απο τις αντιστοιχες samsung?
Φιλε μου flash player δυστυχως δεν υποστηριζουν οι sony τηλεορασεις αντιθετως samsung και lg εχουν.. σε γενικες γραμμες παντως ολες οι smart tvs ανεξαρτητως εταιριας το ιντερνετ ειναι πολυ αργο και δεν βολευει παρα μονο για βασικα πραγματα.. (αποψη μου)

Last edited:
Conclusion
There’s just no sugarcoating this: the KDL-55W955B is the worst-performing Sony Bravia flagship HDTV we’ve reviewed in terms of picture quality. It’s a disappointing departure from the excellent heritage of high-end Bravia TVs, all because of the use of IPS-type LCD TV panel that’s notorious for shallow blacks – perhaps it’s a strategic decision by Sony to funnel potential buyers towards the company’s 4K Ultra HD models?
If you can find a set free of the backlight uniformity issues that plagued our sample, and are going to use the television primarily in a bright room, then the KDL-55W955 is not without its virtues. It has great out-of-the-box greyscale accuracy, good colour balance, impressive motion rendition, and first-rate gaming responsiveness. Nevertheless, this year’s midrange Sony W705 and W829, or even better, last year’s top-end Bravia W9 (if you can still find stock) are wiser buys due to their superior contrast performance.

διαβάστε λίγο το conclusion απο ενα reveiew της W955.. Τελικά είμαστε πολύ τυχεροί όσοι προλάβαμε και αγοράσαμε την W905..

Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

MACLEAN MC-602 TV WALL BRACKET 32''-70 πολυ καλη βαση και αρκετα οικονομικη

καλησπερα παιδες ειμαι ευτηχης κατοχος της w905 την οποια επελεξα διαβαζοντας εσας. η τηλεωραση εχοντας δει και αλλες τα σπαει. επειδη η προγουμενη τηλεοραση μου ηταν crt δεν κατεχω το θεμα καθολου. θα ηθελα την βοηθεια σας και σας ζηταω συγνωμη εκ των προτερων για τις αφελεις για εσας ερωτησεις.
Η απορια μου για αρχη ειναι το οτε tv και το home cinema το βαζω σε οποια θυρα hdmi θελω η εχουν καποια προτεραιοτητα; Μπορω να ρυθμισω καθε θυρα ξεχωριστα;
το ote tv δυστηχως το εχω μεσω ιντερνετ οποτε δεν ειναι HD, γι´αυτο δεν μου βγαζει λειτουργια εικονας true cinema και τι αλλο εχει;

Ναι μπορείς να τα βάλεις σε όποια θύρα θέλεις, και ναι η κάθε είσοδος μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά, και μάλιστα στη κάθε είσοδο μπορείς να κάνεις ξέχωρες ρυθμίσεις για κάθε mode, και να επιλέγεις ανάλογα τις συνθήκες στη κάθε θύρα το mode που θέλεις.

καλησπερα παιδες ειμαι ευτηχης κατοχος της w905 την οποια επελεξα διαβαζοντας εσας. η τηλεωραση εχοντας δει και αλλες τα σπαει. επειδη η προγουμενη τηλεοραση μου ηταν crt δεν κατεχω το θεμα καθολου. θα ηθελα την βοηθεια σας και σας ζηταω συγνωμη εκ των προτερων για τις αφελεις για εσας ερωτησεις.
Η απορια μου για αρχη ειναι το οτε tv και το home cinema το βαζω σε οποια θυρα hdmi θελω η εχουν καποια προτεραιοτητα; Μπορω να ρυθμισω καθε θυρα ξεχωριστα;
το ote tv δυστηχως το εχω μεσω ιντερνετ οποτε δεν ειναι HD, γι´αυτο δεν μου βγαζει λειτουργια εικονας true cinema και τι αλλο εχει;

Απο τις καλύτερες επιλογές σε ότι κυκλοφορεί μέχρι σήμερα :a0210::a0210: Καλορίζικη και καλοθέατη !!!!!!

Μπορεί και κανένας να μη το γνωρίζει, εγώ τουλάχιστον δε ξέρω και δε με νοιάζει να το δω αφού όλα οκ.
Εσύ γιατί τόσο πολύ αν δεν έχεις πρόβλημα; Να ξέρεις πως είναι και λίγο επικίνδυνο να μπαίνεις στα κρυφά σέρβις μενού, μπορεί να κάνει και ζημιά και να μπλέξεις και να χάσεις και εγγύηση.

Πάντως για τις ώρες λειτουργίας δεν βλέπω κανέναν να απαντάει...

In standby mode, press buttons on the remote commander sequentially in rapid succession as shown below:

DISPLAY[πλήκτρο i+],5,Volume -,TV POWER

7c862868_vbattach248421.png

Από αριστερά προς τα δεξιά
Total operation time by hour (MAX:65535),Boot count (MAX:65535),Panel operation time by hour (MAX:65535)

Exiting the Self-diagnostic screen
To exit the Self Diagnostic screen, turn off the power to the TV by pressing the POWER button on the remote or the POWER button on the TV.

Πάντως για τις ώρες λειτουργίας δεν βλέπω κανέναν να απαντάει...

To access it, first turn the tv on then on the remote quickly push display, 5, volume +, then power. It will bring up a little menu with green writing then on the bottom it will say PNL: and then list your panel model number. To exit push home.

Δες και
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

εχει νομιζω hours μετρητη ;-)

Ώπα;! Επανέφεραν τους παλιούς κωδικούς από τις CRT;! :2thumb22sup:

Και δε μου λέτε βρε παιδιά εσείς που γνωρίζετε τον τρόπο για να δούμε ώρες, όταν μπούμε μέσα στο σέρβις μενού, μετά χάνει όλες τις ρυθμίσεις η τηλεόραση;
Το ρωτάω γιατί σε 2 σάμυ που το έκανα, αυτό συνέβαινε.

1.099 εκθεσιακή αξίζει; Δεν ξέρω, αλλά αυτά τα εκθεσιακά τα ακούω με μεγάλη επιφύλαξη...

1.099 εκθεσιακή αξίζει; Δεν ξέρω, αλλά αυτά τα εκθεσιακά τα ακούω με μεγάλη επιφύλαξη...

Αν είναι 55αρα σε άριστη κατάσταση και με κανονική εγγύσση ναι, αν είναι 46αρα για μένα όχι.

Εφόσον δεν έχει φθορές (γρατσουνιές , καμμένα pixel κτλ) θα έλεγα ότι αξίζει , είναι η καλύτερη επιλογή σε εικόνα από αυτές που κοίταζες. Μόνο αρνητικό οι 46" που σύντομα θα σου φαίνονται λίγες. Αν μιλάμε για 55" (που δεν το νομίζω) δεν τίθεται θέμα η τιμή είναι σούπερ.