Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν είναι 55αρα σε άριστη κατάσταση και με κανονική εγγύσση ναι, αν είναι 46αρα για μένα όχι.

Εφόσον δεν έχει φθορές (γρατσουνιές , καμμένα pixel κτλ) θα έλεγα ότι αξίζει , είναι η καλύτερη επιλογή σε εικόνα από αυτές που κοίταζες. Μόνο αρνητικό οι 46" που σύντομα θα σου φαίνονται λίγες. Αν μιλάμε για 55" (που δεν το νομίζω) δεν τίθεται θέμα η τιμή είναι σούπερ.

Είναι στις 46 ίντσες, αυτό που έψαχνα δηλαδή. Οι 55 μου φαίνονται πολλές, και λόγω χώρου. Την έχω βρει και σε κατάστημα στην Αγγλία που θα πάω τον άλλο μήνα ολοκαίνουρια στα 1.120 , αλλά δεν ξέρω τι κόστος θα έχει η μεταφορά και τι γίνεται με την εγγύηση.

Βασικά τώρα μου είπαν από το κατάστημα ότι την ανοίξανε χθες για λόγους απογραφής. Δεν ξέρω βέβαια αν θα πρέπει να τους πιστέψω. Όπως και να 'χει, ολοκαίνουρια στην Ελλάδα την έχει στα 1.599 στο skroutz, οπότε νομίζω είναι καλή τιμή.

Last edited:
Re: Απάντηση: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στην Αγγλία βρήκα την 46" σε καλή τιμή. Δεν έχει την 55". Τουλάχιστον όχι εκεί που κοιτούσα.

Πότε πήγε στην Ελλάδα ολοκαίνουργια 1599;
Θα τρελαθούμε τώρα, μέχρι πριν λίγες μέρες δίνανε σχεδόν τόσο ολοκαίνουργια την 55αρα, επειδή δεν υπάρχει τώρα πουθενά η 55αρα πήγανε στο Θεό τη 46αρα;
Φίλε αν είναι έτσι τα πράγματα και έχει 1600 η 46αρα, εγώ την 55W905 έχω, και ναι είναι πάρα πολύ καλή, αλλά όχι τόσα λεφτά σε 46αρα και μάλιστα περσυνό μοντέλο, είναι εκμμετάλευση, και όταν μάλιστα η Sony από ότι μαθαίνω ξεστοκάρει ελατωματικά μοντέλα ( για τις 55αρες μιλώ ) με καμμένα πίξελ που άλλες φορές το λέει και άλλες όχι και στέλνει στο πελάτη και μετά κάνει το κινέζο..... μάλιστα υπάρχει εδώ φίλος που δε το έχει ανακοινώσει ακόμα και δεν επεκτείνομαι για να τα πει ο ίδιος.
ΟΧΙ, αυτή δεν είναι συμπεριφορά της Sony και μη καβαλάει το καλάμι για μια καλή τηλεόραση που έβγαλε και ξεχώρισε. Υπάρχουν και άλλες εφάμιλες με περισσότερες δυνατότητες και μάλιστα πολύ καλύτερες από τα καινούργια χάλια που έβγαλε το 2014, για την 955 μιλώ.

Το μονο παράπονο που εχω απο τη τηλεοραση ειναι οτι δε βγαζει ηχο DTS απο την οπτικη ινα και το κανει στερεο... Υπαρχει περιπτωση να διορθωθει αυτο μελλοντικα με καποια αναβαθμιση;

Επισης πως μπορουμε να ξερουμε τι βελτιωσεις εχουν γινει οταν γινεται καποια αναβαθμιση; Υπαρχει καποιο blog της Sony που ενημερωνει για αυτο;

@Leonid
Για εμπορο μιλάς η για αγοραστη? ??
Μιλώ κυρίως για Sony Center, και με λεπτομέρειες θα αναφερθώ σύντομα και εγώ αλλά και 2 φίλοι που τη πάτησαν ( από διαφορετικά sony center ) και τώρα κάνουν το κινέζο έχοντας στείλει τηλεοράσεις με καμένα πίξελ και στο κέντρο και δεξιά αριστερά και οι δύο, και σε πρώτη φάση η αντιμετώπιση από τα σημεία πώλησης είναι, εμείς για πιξελ δε ξέρουμε τίποτα, η sony μία λέει ναι αλλαγή ή έστω αλλαγή πάνελ αν είναι στο κέντρο τα πίξελ, μετά λέει ναι αλλά από 7!!!!!!! πίξελ και πάνω στο κέντρο και άλλες τέτοιες μα......ες.
Θα μπορούσα να λέω τι καλή που είναι η 905, όταν η δική μου μάλιστα είναι άψογη, αλλά μου τη δίνει αυτή η συμπεριφορά και όταν μάλιστα αντί να στηρίξουν το πελάτη σε ολοκαίνουργιο προϊόν, βγαίνουν και λένε 1600 τώρα η 46αρα. Ε ήμαρτον ...... και ξαναλέω δε βλέπουν τα χάλια τους στην 955;
'Όμως αντίστοιχα κρούσματα συμβαίνουν και σε καταστήματα που θέλουν να ξεστοκάρουν. Το λέω ξέροντας και εκεί περιστατικό, αλλά αυτός ο φίλος ήταν τυχερός γιατί το μαγαζί ήταν κοντά του, τη φόρτωσε τη πήγε, τη παράτησε και μετά από μερικά λογάκια..... τα βρήκανε.
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν κυρίως όσοι θέλετε 905, βρωμάει το πράγμα ( για Ελλάδα μιλώ ), αν τις βρείτε να σας τις ανοίξουν να τις δείτε πριν τις πληρώσετε, αλλά επειδή ακούω και τρελά για πίξελ που δεν αναγνωρίζουν ακόμα και στο κέντρο 3 καμένα παρακαλώ, προσέξτε οποιδήποτε μοντέλο, ελέγξε το πριν τη πάρετε γιατί με αυτά που ακούω εγώ δε θα τους είχα καμία εμπιστοσύνη.
Λέω μέσα μου ευτυχώς που δεν έμπλεξα, και εύχομαι να μη μου βγάλει κανένα τέτοιο πρόβλημα και μένα αργότερα ( αν και λίγο δύσκολο τώρα αφού δε το έβγαλε μέσα σε δύο μήνες που την έχω, αλλά ποτέ δε ξέρεις), γιατί ποιος είδε το Θεό και δε το φοβήθηκε;
Επίσης βέβαια να πω, ότι ακόμα και χωρίς κανένα πρόβλημα να έχω εγώ από τη sony, με αυτά που ακούω δε ξαναπαίζω << τζόγο >> μαζί τους, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν ωραιότατα πορτοκάλια ζουμερά ζουμερά και μάλιστα σε κάποια σημεία ( σμαρτ - media Player ) πιο καλά.

Το μονο παράπονο που εχω απο τη τηλεοραση ειναι οτι δε βγαζει ηχο DTS απο την οπτικη ινα και το κανει στερεο... Υπαρχει περιπτωση να διορθωθει αυτο μελλοντικα με καποια αναβαθμιση;

Επισης πως μπορουμε να ξερουμε τι βελτιωσεις εχουν γινει οταν γινεται καποια αναβαθμιση; Υπαρχει καποιο blog της Sony που ενημερωνει για αυτο;
Στο site της sony που λέει υποστήριξη για το προϊόν και δίνει το νέο firmware, κάπου εκεί δίπλα ή κάτω , λέει τι ακριβώς φτιάχνει.

Last edited by a moderator:
Ειναι κριμα να δινεις τοσα λεφτα για να παρεις το καλυτερο δυνατον σε μια τηλεοραση και να σου συμπεριφερονται ετσι.. παντα ειχε η σονυ προβλημα με το service γενικα σε ολα της τα προιοντα, εγω την ειχα πατησει με το ps2.. οι περισοτεροι απο εμας πιστευω οτι κανανε καποιες θυσιες για να παρουν αυτο που τους αρεσει μαζι κι εγω (ακομα ξεχρεωνω..) οποτε κατι πρεπει να γινει και να ακουστει αυτο για ολες τις εταιριες κι απ'οτι καταλαβα στο μελλον πρεπει να εχουμε προτο κριτηριο την υποστηριξη ενος προιοντος και μετα ολα τα αλλα..

Πότε πήγε στην Ελλάδα ολοκαίνουργια 1599;
Θα τρελαθούμε τώρα, μέχρι πριν λίγες μέρες δίνανε σχεδόν τόσο ολοκαίνουργια την 55αρα, επειδή δεν υπάρχει τώρα πουθενά η 55αρα πήγανε στο Θεό τη 46αρα;
Φίλε αν είναι έτσι τα πράγματα και έχει 1600 η 46αρα, εγώ την 55W905 έχω, και ναι είναι πάρα πολύ καλή, αλλά όχι τόσα λεφτά σε 46αρα και μάλιστα περσυνό μοντέλο, είναι εκμμετάλευση, και όταν μάλιστα η Sony από ότι μαθαίνω ξεστοκάρει ελατωματικά μοντέλα ( για τις 55αρες μιλώ ) με καμμένα πίξελ που άλλες φορές το λέει και άλλες όχι και στέλνει στο πελάτη και μετά κάνει το κινέζο..... μάλιστα υπάρχει εδώ φίλος που δε το έχει ανακοινώσει ακόμα και δεν επεκτείνομαι για να τα πει ο ίδιος.
ΟΧΙ, αυτή δεν είναι συμπεριφορά της Sony και μη καβαλάει το καλάμι για μια καλή τηλεόραση που έβγαλε και ξεχώρισε. Υπάρχουν και άλλες εφάμιλες με περισσότερες δυνατότητες και μάλιστα πολύ καλύτερες από τα καινούργια χάλια που έβγαλε το 2014, για την 955 μιλώ.

http://www.skroutz.gr/s/3202729/Sony-KDL-46W905.html

Εκτός αν έχετε υπόψη σας κάποιο άλλο κατάστημα εκτός skroutz. Βέβαια με αυτά που λέτε για καμμένα pixel και την αντιπροσωπία της Sony, έχει αρχίσει και δεν μου αρέσει το θέμα.

Leonid, ποιες θεωρείς εφάμιλλες της W905; Ελπίζω να αναφέρεσαι σε μοντέλα που μπορεί να βρει κανείς!

Επίσης, αν και το ρώτησα στο forum της αγοράς τηλεόρασης (και δεν πήρα απάντηση), έστω ότι αγοράζω από χώρα της ΕΕ (πχ Αγγλία). Έχει κάποια πανευρωπαϊκή εγγύηση η Sony που να με καλύπτει εδώ;

http://www.skroutz.gr/s/3202729/Sony-KDL-46W905.html

Εκτός αν έχετε υπόψη σας κάποιο άλλο κατάστημα εκτός skroutz. Βέβαια με αυτά που λέτε για καμμένα pixel και την αντιπροσωπία της Sony, έχει αρχίσει και δεν μου αρέσει το θέμα.

Leonid, ποιες θεωρείς εφάμιλλες της W905; Ελπίζω να αναφέρεσαι σε μοντέλα που μπορεί να βρει κανείς!

Επίσης, αν και το ρώτησα στο forum της αγοράς τηλεόρασης (και δεν πήρα απάντηση), έστω ότι αγοράζω από χώρα της ΕΕ (πχ Αγγλία). Έχει κάποια πανευρωπαϊκή εγγύηση η Sony που να με καλύπτει εδώ;

Φίλε μου για φέτος δε νομίζω οτι έχουμε όλα τα στοιχεία όσο αφορά τις samsung κυρίως για να πούμε με βεβαιότητα. ϊσως οι σειρα 7... να είναι πολύ κοντά. Η σειρά 8.... πάλι ειναι 4κ αν δε κανω λάθος, οπότε είναι άλλη ιστορία και για μένα δεν είναι ούτε φέτος να κοιτάξει κανείς για 4κ, από του χρόνου ίσως και αν, και ο λόγο οτι βρισκόμαστε Ελλάδα, οπότε το θέμα είναι για το τηλοπτικό και όχι μόνο...
Από σονυ μεριά πάντως σίγουρα καμία full hd δεν είναι ισάξιά της και σίγουρα όσο αφορά το τηλεπτικό ούτε και 4Κ αλλά και στη κίνηση οι 4κ θα είναι πίσω αφού από πάνελ πραγματικά Hz είναι 100 όπως όλες.
Για LG δε τίθεται θέμα σύγκρισης με καμία, μεγάλη η απόσταση που τις χωρίζει με την 905.
Οπότε γνώμη μου, αν δε βρεις καμία 905 που να είσαι σίγουρος οτι είναι οκ ( κυρίως από καμένα πίξελ ) περίμενε να βγουν οι εντυπώσεις απο τα τεστ των ακριβών σειρών της Samsung, που η αίσθησή μου, μου λέει οτι φέτος τα μοντέλα της τα αντίστοιχα των σειρών του 2013 τα F7000 & F8000 θα είναι μάλλον οτι καλύτερο κυκλοφορεί για το 2014. Έτσι πιστεύω, μένει να το δούμε. Για το θέμα της εγγύησης που ρωτάς, δε ξέρω να σου πω, λυπάμαι

Last edited:
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Επειδή θα είμαι κοντά στην περιοχή αύριο, λέω να πάω να ρίξω μια ματιά στο εκθεσιακό κομμάτι. Ο διευθυντής του καταστήματος που τυγχάνει να είναι φίλος ενός δικού μου φίλου, τον διαβεβαίωσε ότι η τηλεόραση είναι σε άριστη κατάσταση.

Υπάρχει κάποιο test να κάνω για να ψάξω για καμμένα πίξελ; Μην σκάσω μύτη με το μεγενθυντικό φακό! :p

@Leonid: Για τη σειρά H7000 που πάει να αντικαταστήσει τα περυσινά F7/8000 δεν διάβασα και πολύ ενθαρρυντικά πράγματα, και το budget ξεφεύγει αρκετά. Για τη σειρά H8000 το είπες και μόνος σου ότι είναι 4k, κάτι το οποίο δεν έχει νόημα για το άμεσο μέλλον, καθώς ούτε bluray σε 4k έχει βγει - μόνο κάτι 1080p mastered σε 4k - ό,τι και να σημαίνει αυτό.

Για το θέμα της εγγύησης, έστειλα ένα ερώτημα στην Sony Ελλάδας, και μου είπαν ότι η εγγύηση ισχύει σε όλη την ΕΕ για 2 χρόνια (το οποίο ήταν και το λογικό). Αυτό σε περίπτωση που ενδιαφερθεί κάποιο άλλο μέλος.

Εγω πάντως παιδιά πήρα την 55 905 με ενα καμμενο πιξελ (το ειδα ) στα 1400 και με δωρεάν επέκταση εγγυησης στα 5 χρόνια. Η αλήθεια είναι πως μετα απο πολλά χρόνια και αρκετές χιλιάδες ευρώ, την πατησα με service κινητού sony Ericsson και είχαν φάει άκυρο για πολλά χρόνια.

Η τηλεόραση θα ειναι απλά το τεστ. ..
Ελπίζω να πάνε ολα καλά. ..

Οπότε γνώμη μου, αν δε βρεις καμία 905 που να είσαι σίγουρος οτι είναι οκ ( κυρίως από καμένα πίξελ ) περίμενε να βγουν οι εντυπώσεις απο τα τεστ των ακριβών σειρών της Samsung, που η αίσθησή μου, μου λέει οτι φέτος τα μοντέλα της τα αντίστοιχα των σειρών του 2013 τα F7000 & F8000 θα είναι μάλλον οτι καλύτερο κυκλοφορεί για το 2014. Έτσι πιστεύω, μένει να το δούμε. Για το θέμα της εγγύησης που ρωτάς, δε ξέρω να σου πω, λυπάμαι

Πάντως τα πρώτα τεστ δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικα τουλάχιστον για την H8000.Που για μένα είναι κάκιστη όταν χρειάζονται 2,500 ευρώ μόλις για να την αποκτήσεις!Μιλάω για την Full HD έκδοση.

The only area where the H8000 showed any real weakness was in terms of its backlight uniformity, which was a little patchy in places, although this was only evident on very dark scenes when watching at night. However, we were reviewing an early production sample but, having now seen full production models, the backlight uniformity has been significantly improved. The overall uniformity for our H8000 review sample can be evidenced by the ANSI graphic below, which shows measurements for each of the black and white squares. The H8000 was pleasingly free of the two other common issues often found on LED LCD TVs - dirty screen effect and banding. These can be especially noticeable on football broadcasts, where the camera pans across the pitch or in areas of uniform colour such a sky, so we were glad the H8000 had no such problems.

Samsung are using a SPVA panel on the H8000 and in our testing we measured the native black level at 0.09cd/m2 which is good for a LCD TV. The H8000 is also bright, hitting our target of 120cd/m2 for white easily, which resulted in a very good on/off contrast ratio of 1,333:1 and a suitably wide dynamic range. Surprisingly, the ANSI contrast ratio was actually higher, coming in at 1,660:1. The use of a SPVA panel may deliver better blacks than an IPS panel but it also results in a narrower optimum viewing angle. Anything outside a 90 degree radius began to look a bit washed out, so correct placement will be critical, especially since the panel can't be swivelled. However the curved nature of the screen does actually help in this aspect because when viewing at an angle the far edge of the screen is curved towards the viewer and thus isn't as washed out.

http://www.avforums.com/review/samsung-55h8000-ue55h8000-h8000-curved-full-hd-led-tv-review.10191

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Επειδή θα είμαι κοντά στην περιοχή αύριο, λέω να πάω να ρίξω μια ματιά στο εκθεσιακό κομμάτι. Ο διευθυντής του καταστήματος που τυγχάνει να είναι φίλος ενός δικού μου φίλου, τον διαβεβαίωσε ότι η τηλεόραση είναι σε άριστη κατάσταση.

Υπάρχει κάποιο test να κάνω για να ψάξω για καμμένα πίξελ; Μην σκάσω μύτη με το μεγενθυντικό φακό! :p

@Leonid: Για τη σειρά H7000 που πάει να αντικαταστήσει τα περυσινά F7/8000 δεν διάβασα και πολύ ενθαρρυντικά πράγματα, και το budget ξεφεύγει αρκετά. Για τη σειρά H8000 το είπες και μόνος σου ότι είναι 4k, κάτι το οποίο δεν έχει νόημα για το άμεσο μέλλον, καθώς ούτε bluray σε 4k έχει βγει - μόνο κάτι 1080p mastered σε 4k - ό,τι και να σημαίνει αυτό.

Για το θέμα της εγγύησης, έστειλα ένα ερώτημα στην Sony Ελλάδας, και μου είπαν ότι η εγγύηση ισχύει σε όλη την ΕΕ για 2 χρόνια (το οποίο ήταν και το λογικό). Αυτό σε περίπτωση που ενδιαφερθεί κάποιο άλλο μέλος.
Αν η 905 που πας να δεις είναι οκ, << κτύπα τη >>. Πάρε μαζί σου ένα USB με ένα πατερνάκι που έχει μονόχρωμες καρτέλες και αν υπάρχει καμένο πίξελ θα το δεις.
Δε ξέρω δυστυχώς να σου βάλω το link για να το βρεις άμεσα , αλλά αν ψάξεις εδώ που αφορά τις τηλεοράσεις θα το βρεις εύκολα.

Αν η 905 που πας να δεις είναι οκ, << κτύπα τη >>. Πάρε μαζί σου ένα USB με ένα πατερνάκι που έχει μονόχρωμες καρτέλες και αν υπάρχει καμένο πίξελ θα το δεις.
Δε ξέρω δυστυχώς να σου βάλω το link για να το βρεις άμεσα , αλλά αν ψάξεις εδώ που αφορά τις τηλεοράσεις θα το βρεις εύκολα.

Σήμερα έρχεται και σε μένα το μανάρι μου...

Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να βρω κάποια αξιόλογη βάση τοίχου με ενα βραχίονα και σε φυσιολογική τιμή <100 .

Σήμερα έρχεται και σε μένα το μανάρι μου...

Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να βρω κάποια αξιόλογη βάση τοίχου με ενα βραχίονα και σε φυσιολογική τιμή <100 .
Με το καλό να παραλάβεις και περιμένουμε εντυπώσεις. Δες και τις ρυθμίσεις που είχα δώσει και πες μας.
Τώρα για βάση, δε λέω να δώσεις μια περιουσία αλλά << το πολύ φθηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι >> πάρε μια καλή να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φιλε LEONID μια ερωτηση σχετικα με τις ρυθμισεις που εδωσες.. αλλα και γενικα θελω να μου πειτε, σας αρεσει η εικονα σε επιλογη cinema mode? Αυτο το θερμο χρωμα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου, πως γινεται να το επιλεγουν σαν ιδανικο για ταινιες? Τα χρωματα δεν ειναι σωστα, ολα κιτρινιζουνε και γενικως με χαλαει οσο κι αν προσπαθησα να τη συνηθισω.. στο ουδετερο φαινονται ολα σωστα και με τις σωστες ρυθμισεις οπως του Leonid εκτος την επιλογη χρωματος που το εβαλα απο θερμο σε ουδετερο και χωρις να πειραξω τα χρωματα βγαζει καλο μαυρο-αντιθεση η-φωτεινοτητα.. πειτε μου τη γνωμη σας γιατι δε μπορει να ειμαι μονο εγω ο παραξενος..!

Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φιλε LEONID μια ερωτηση σχετικα με τις ρυθμισεις που εδωσες.. αλλα και γενικα θελω να μου πειτε, σας αρεσει η εικονα σε επιλογη cinema mode? Αυτο το θερμο χρωμα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου, πως γινεται να το επιλεγουν σαν ιδανικο για ταινιες? Τα χρωματα δεν ειναι σωστα, ολα κιτρινιζουνε και γενικως με χαλαει οσο κι αν προσπαθησα να τη συνηθισω.. στο ουδετερο φαινονται ολα σωστα και με τις σωστες ρυθμισεις οπως του Leonid εκτος την επιλογη χρωματος που το εβαλα απο θερμο σε ουδετερο και χωρις να πειραξω τα χρωματα βγαζει καλο μαυρο-αντιθεση η-φωτεινοτητα.. πειτε μου τη γνωμη σας γιατι δε μπορει να ειμαι μονο εγω ο παραξενος..!
- Αρχικά, σίγουρα δεν είναι θέμα παραξενιάς, αλλά γούστου και καλά κάνεις.
- Όπως και να έχει το σίνεμα είναι αυτό μόνο που μπορεί να δώσει τη πιο σωστή εικόνα και σε αυτή τη τηλεόραση, αλλά όπως και στις περισσότερες.
- Τα χρώματα σου λέω με απόλυτη βεβαιότητα ότι είναι απολύτως σωστά , είναι κάτι που το βλέπω με τα μάτια μου αλλά ο καλύτερος μάρτυρας είναι το μηχάνημα. Αυτό όμως όσο αφορά την εικόνα από τις πηγές μου με σύνδεση Hdmi. Όσο αφορά το τηλεοπτικό είναι σίγουρο ότι στα χρώματα άλλες φορές είναι περίπου σωστά, άλλες ίσως σωστά και άλλες λίγο έως πολύ λάθος. Μη το ψάχνεις, στο τηλεοπτικό δύσκολο να ρυθμίσεις πολύ καλά, δεν γίνεται. ´´Όμως και πάλι με σιγουριά σου λέω ότι και εκεί με τις ρυθμίσεις που έχω δώσει στο θερμό ήταν το όσο το δυνατόν καλύτερο. Απλά δε το έχεις συνηθίσει, και σίγουρα στο ουδέτερο πάει όπως και να έχει στο << ψυχρό >> μπλεδίζει λίγο έως πολύ.
Επίσης ίσως ξέρεις ότι ακόμα και στο τηλεοπτικό αν βάζαμε δίπλα δίπλα τις τηλεοράσεις μας με ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις και πάλι θα υπήρχαν διαφορές λίγο πολύ, στα σίγουρα.
Όσο δε αφορά τις ρυθμίσεις στις πηγές με hdmi, εκεί το είχα πει από την πρώτη στιγμή, ότι οι διαφορές θα είναι μεγαλύτερες γιατί επηρεάζουν την απόδοση η κάθε πηγή.
Οπότε πάρε τις ρυθμίσεις αυτές σαν μπούσουλα και προσάρμοσέ τες στα δικά σου γούστα, εξάλλου μη φανταστείς ότι και τις τέλειες ρυθμίσεις να είχες κάνει σε όλα και να είχες το πιο φυσικό αποτέλεσμα, ότι θα σου άρεσε κιόλας. Υπάρχουν πολλοί που ζητούν να ρυθμιστεί απολύτως σωστά το προβολικό τους μέσο και μετά δε τους αρέσει, γιατί δεν έχουν μάθει να βλέπουν σωστά. Θέλει και αυτό το χρόνο του, αλλά άμα το μάθεις μετά καταλαβαίνεις το πόσο λάθος μπορεί να έβλεπες.
Έχω περάσει από αυτά τα στάδια και ξέρω....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορει να φταιει αυτο, εννοειτε οτι αναφερομουνα μονο σε HD υλικο, τηλεοπτικο δεν βλεπω σχεδον καθολου.. ισως να μου φαινεται καλυτερα επειδη φαινονται ποιο εντυπωσιακα τα χρωματα δε ξερω.. θα προσπαθησω παντως να το εχω λιγο καιρο στο cinema και μετα θα ξανα κανω την αλλαγη να δω πως θα μου φανει, προς το παρων βλεπω ταινιες μεσω ενος εξωτερικου δισκου Η με το plex μεσω pc μεχρι να παρω ενα Mp της προκοπης και δε ξερω το ποσο το επηρεαζει.. αυτο που μπορω να πω με βεβαιοτητα ειναι οτι στο cinema βγαζει καλυτερο μαυρο σε σκοτεινες σκηνες.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορει να φταιει αυτο, εννοειτε οτι αναφερομουνα μονο σε HD υλικο, τηλεοπτικο δεν βλεπω σχεδον καθολου.. ισως να μου φαινεται καλυτερα επειδη φαινονται ποιο εντυπωσιακα τα χρωματα δε ξερω.. θα προσπαθησω παντως να το εχω λιγο καιρο στο cinema και μετα θα ξανα κανω την αλλαγη να δω πως θα μου φανει, προς το παρων βλεπω ταινιες μεσω ενος εξωτερικου δισκου Η με το plex μεσω pc μεχρι να παρω ενα Mp της προκοπης και δε ξερω το ποσο το επηρεαζει.. αυτο που μπορω να πω με βεβαιοτητα ειναι οτι στο cinema βγαζει καλυτερο μαυρο σε σκοτεινες σκηνες.

εαν σου αρεσει καποια ρυθμιση στο δικο σου ματι,γιατι να το αλλαξεις και να περιμενεις να το συνηθισεις...αφου σου αρεσει φιλε μου ετσι τοτε αστο εκει...εγω ακομα και με βεντουζα που αγορασα και εφερνα τις τηλεορασεις ακριβως εκει που πρεπει(πολυ κουραστικη διαδικασια) ηταν πολυ κινηματογραφικο και σε ταινιες αλλες μου αρεσε και αλλες οχι...τεσπα εαν σου λενε ετσι πρεπει να ειναι και εσενα δεν σου αρεσει μην πιεζεις τον εαυτο σου..