Sony KDL-Z5500

nikos-grfo

Established Member
Καλημέρα σε όλους..
Επειδή είμαι έτοιμος για αγορά τηλεόρασης σκέφτομαι για τη ΣΟΝΥ.
Θα ήθελα τις γνώμες σας. την έχω δει σε κατάστημα σε αντιπαραβολή
με τη Samsung και την προτιμώ γιατί έχει περισσότερες ευκολίες σε συνδέσεις (scart κλπ) και πιο ωραίο design.
Σε εικόνα νομίζω ότι είναι ισάξιες
Ευχαριστώ

Καλημέρα σε όλους..
Επειδή είμαι έτοιμος για αγορά τηλεόρασης σκέφτομαι για τη ΣΟΝΥ.
Θα ήθελα τις γνώμες σας. την έχω δει σε κατάστημα σε αντιπαραβολή
με τη Samsung και την προτιμώ γιατί έχει περισσότερες ευκολίες σε συνδέσεις (scart κλπ) και πιο ωραίο design.
Σε εικόνα νομίζω ότι είναι ισάξιες
Ευχαριστώ

Καλημερα , αν και δεν αναφερεις ποια samsung συγκρινες , οι τελευταιες παιρνουν scart μεσω breakout cable απο οσο εχω διαβασει και δει...
Η σειρα Ζ της sony , ειναι πολυ καλη και ξεκουραστη σε κινηση .Σιγουρα ειναι καλη αγορα .
:ernaehrung004:

κορυφαια κινηση και συνολικη αποδοση.Αν δε σε απασχολει το λεπτο παχος της samsung,συμπεριφερονται ομοια,αλλα η σονυ εχει λιγο πιο φυσικα χρωματα

Παρήγγειλα την Z5500. Την ερχόμενη Τετάρτη θα έρθει οπότε θα δούμε αν έκανα καλά ή όχι. Ελπίζω να μη το μετανοιώσω. Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως η ποιότητα της εικόνας και λιγότερο άλλα χαρακτηριστικά (π.χ. ασύρματη δικτύωση).

Φίλε nelo, αν σου είναι εύκλο να γράφεις με πεζά θα ήταν καλύτερα, τα κεφαλαία στο διαδικτυακό 'διάλογο', δηλώνουν ότι φωνάζεις (και είναι αντίθετα με τους κανονισμούς του forum)...ευχαριστώ.