Sony KDL40D3500. Γνώμες?

amarakom

New member
22 February 2008
12
0
Ο κύβος σχεδόν ερρίφθη. Πάω για την Sony 40D3500 που για τις ανάγκες μου μοιάζει να είναι value for money.

Πρίν πατήσω την σκανδάλη όμως λέω να πάρω καμιά τελευταία γνώμη (αν είναι και από κατόχους της συγκεκριμένης ακόμα καλύτερα).

budget: 1300-1400 ευρω (με προτίμηση σε άτοκες δόσεις, π.χ. απο πλαίσιο)
απόσταση θέασης: 3 μ.
χρήση: 40% Τηλεοπτικά καναλια (μπαλα κυρίως), 30% παιχνίδια-ταινίες από PC, 30% ταινίες από DVD (με upscaling)

Δηλαδη αν αντι για 108.5 δωσεις 125 γιαυτην χαλιεσε ?
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1018647

Να σου πω την αλήθεια είδα σήμερα οτι έπεσε η τιμή της και έψαξα αρκετά στο internet για να δω τι παίζει. Ακομα δεν έχω πειστεί οτι αξιζει τα 200 παραπάνω αλλα την έχω σταμπάρει για τσεκάρισμα αυριο από κοντα. Το μάτι είναι καλύτερο απο τα reviews.

επισης καλο...........πριζον μπρεηκ αλλα οταν η αγορα γινει εκτος πλαισιου .

επισης καλο...........πριζον μπρεηκ αλλα οταν η αγορα γινει εκτος πλαισιου .

Ετσι είναι.
Αναγκαστικα παίζει πλάισιο γιατι έχει 12 άτοκες. Αν υπήρχε δυνατότητα μετρητών θα τα ακουμπαγα ευχαρίστως στην W3000.

OK,όπως κατάλαβες D3500-XF355

Αφου ρε συ Geo τον ψυχανεμιζομε τον πελατη , δεν τα λεω ετσι ,κι εσυ στην XFασκια τον καταληξες ( αλλο που η συνηδειση σου σου επιβαλει και μια sony μεσα ) .
Αν ειχε η W 1499 στο πλαισιο .........Toshiba θα πουλαγανε ?

όχι απλά το μόνο δίλημμα είναι αν η XF αξίζει τα 200+ της D3500 σε απόδοση

όχι απλά το μόνο δίλημμα είναι αν η XF αξίζει τα 200+ της D3500 σε απόδοση

Αν εκανε η D 1050 που κανει " αλλου " ισως και οχι , τωρα ομως παιρνεις καλο πανελ και μινιμαλ ντιζαιν που χωραει παντου .
Εχει το κατι τις της ρε παιδι μου , δεν παιζει μονο με την αλφαβητο και τις HDMοτρυπες .
Εφερε και το παισιο την ZF σε 46 ομως μονο και μαλιστα ετοιμοπαραδοτη !!!!
Για πεστε μας τιποτα οι γυρολογιστρες του σαββατου αμα πατε κατα κει και κοζαρετε.

Τελικά αφού περιμενα λιγες μέρες ψαχνοντας για καμια ευκαιρία της τελευταίας στιγμής, το πλαίσιο με "απάλλαξε" απο την αναποφασιστικότητα ρίχνοντας την τιμη άλλα 100 δηλαδή στα 1199 ! (και 12 άτοκες φυσικά).

Την παρήγγηλα σήμερα, θα την έχω αυριο, οπότε κάποια στιγμή θα ενημερώσω για εντυπώσεις.

Πιστευω οτι αυτή η τιμή είναι πραγματικά value for money και συμβαδίζει με τις τιμές σε άλλες χώρες πράγμα πολύ σπάνιο.

-bye- Καλοριζικη και περιμενουμε εντυπωσεις απο το .........ZoFερο μωρο σου .

Λοιπόν την παρέλαβα κανονικά χθες οπότε μέχρι αργά το βράδυ τη σκάλιζα για να δω "ψαρια πιάσαμε".

Τα καλά πρώτα (που ήταν και τα περισσότερα):

1. Εξαιρετική εικόνα από DVD (Philips5980, σύνδεση μέσω HDMI) ακόμα και σε κακής ποιότητας divx. Με κάποιες ρυθμίσεις κατάφερα ακόμα και αθλια VCD εφημερίδων να δείχνουν άκρως ικανοποιητικά.
2. Ακόμα και σε SD οπου οι κριτικές που είχα διαβάσει δεν ήταν οι καλύτερες δείχνει πολύ καλά. Παιζει ρόλο φυσικά και το οτι έχω το καλύτερο δυνατό και καθαρό σήμα από την κεραία μου γιατί στα μαγαζιά που την έβλεπα ήταν χειρότερη. Ευχάριστη έκπληξη πάντως.
3. Το μαυρο της είναι πολύ καλό για LCD, ακόμα καλύτερο από αυτό που περίμενα
4. Εύχρηστο menu ρυθμίσεων

Τα κακά νεα:

1. Παρακολουθώντας ποδόσφαιρο παρατήρησα το περίφημο "motion blur". Βέβαια το είχα διαβάσει σε κριτικές και ήμουν προκατηλημένος. Ομως δυστυχώς υπάρχει και νομίζω οτι και προκατηλημένος να μην ήμουν σίγουρα θα το εντόπιζα. Ελπίζω να το συνηθίσω ή να βρω τρόπο μεσω των ρυθμίσεων να το μειώσω.
2. Στις ρυθμίσεις της εικόνας δεν έχει επιλογές χρήστη γα να αποθηκευσω ρυθμίσεις απλά αποθηκευονται οι ρυθμίσεις που κάνω στις επιλογες κανονική/ζωηρή/κινηματογράφος.

Σε γενικές γραμμές πάντως η πρώτη εντύπωση είναι πάρα πολύ καλή και πραγματικά για τα χρηματα που κοστίζει προσφέρει πάρα πολλά.

.... Ελπίζω να το συνηθίσω ή να βρω τρόπο μεσω των ρυθμίσεων να το μειώσω....

Επειδή ο αδερφός μου έχει την δίδυμη 40V3000, αν βρεις ρύθμιση που μειώνει το motion blur, μην ... ντραπείς να την κοινοποιήσεις.
Και αν κάνει δουλειά, θα προσπαθήσω να την προσαρμόσω και στην toshiba μου! :Banane0:

Τη Sony αγοράζει ο ανθρωπος!

c066.gif
c066.gif
ουπς την πατησα again.

Απάντηση: Re: Sony KDL40D3500. Γνώμες?

Λοιπόν την παρέλαβα κανονικά χθες οπότε μέχρι αργά το βράδυ τη σκάλιζα για να δω "ψαρια πιάσαμε".

Τα καλά πρώτα (που ήταν και τα περισσότερα):

1. Εξαιρετική εικόνα από DVD (Philips5980, σύνδεση μέσω HDMI) ακόμα και σε κακής ποιότητας divx. Με κάποιες ρυθμίσεις κατάφερα ακόμα και αθλια VCD εφημερίδων να δείχνουν άκρως ικανοποιητικά.
2. Ακόμα και σε SD οπου οι κριτικές που είχα διαβάσει δεν ήταν οι καλύτερες δείχνει πολύ καλά. Παιζει ρόλο φυσικά και το οτι έχω το καλύτερο δυνατό και καθαρό σήμα από την κεραία μου γιατί στα μαγαζιά που την έβλεπα ήταν χειρότερη. Ευχάριστη έκπληξη πάντως.
3. Το μαυρο της είναι πολύ καλό για LCD, ακόμα καλύτερο από αυτό που περίμενα
4. Εύχρηστο menu ρυθμίσεων

Τα κακά νεα:

1. Παρακολουθώντας ποδόσφαιρο παρατήρησα το περίφημο "motion blur". Βέβαια το είχα διαβάσει σε κριτικές και ήμουν προκατηλημένος. Ομως δυστυχώς υπάρχει και νομίζω οτι και προκατηλημένος να μην ήμουν σίγουρα θα το εντόπιζα. Ελπίζω να το συνηθίσω ή να βρω τρόπο μεσω των ρυθμίσεων να το μειώσω.
2. Στις ρυθμίσεις της εικόνας δεν έχει επιλογές χρήστη γα να αποθηκευσω ρυθμίσεις απλά αποθηκευονται οι ρυθμίσεις που κάνω στις επιλογες κανονική/ζωηρή/κινηματογράφος.

Σε γενικές γραμμές πάντως η πρώτη εντύπωση είναι πάρα πολύ καλή και πραγματικά για τα χρηματα που κοστίζει προσφέρει πάρα πολλά.

βαλε παιδι μου κανα χαιντεφινιλικι να δεις και ασε τα divx και τα αθλια VCD να δει το ματι σου τι εστι χαι ντεφ!!!!!!

ΜΕΓΕΙΑ !! πολυ καλη συσκευη !:ernaehrung004: