SONY KDL40W605

ROOKIE

AVClub Enthusiast
4 September 2010
806
Χαλάνδρι
Την βγαζει ο Κωτσοβολος σε προσφορα στα399 και φαινομενικα εχει καλα τεχνικα χαρακτηριστικα.
Νομιζω απλα οτι οι SONY εχουν καποιο θεμα με το media player τους (δεν παιζει υποτιτλους που δεν ειναι ενσωματωμενοι ή κστι τετοιο)

καμμια γνωμη?

Σας ευχαριστω προκαταβολια για τον χρονο σας!

Μια χαρά είναι η τηλεόραση και όπως όλες οι τηλεοράσεις παίζει σχεδόν τα πάντα απο το media player και με ξεχωριστούς υπότιτλους.Σε τι απόσταση θα την τοποθετήσεις?Και το budget σου ποιο είναι?

Μια χαρά είναι η τηλεόραση και όπως όλες οι τηλεοράσεις παίζει σχεδόν τα πάντα απο το media player και με ξεχωριστούς υπότιτλους.Σε τι απόσταση θα την τοποθετήσεις?Και το budget σου ποιο είναι?

Δεν ειναι για μενα.....για μια φιλη ειναι.....αυτο ειναι το budget της και η αποσταση ειναι γυρω στα 3.5 μετρα σε εξοχικο σπιτι. Με το ζορι πειστηκε να παρει 40......ηθελε 32!
Απλα εκλεισε μια Samsung 40H5000 (καινουργιο μοντελο) στα 410 απο Κωτσοβολο χτες χωρις να περιμενει να δει τι θα γινει απο προσφορες στις εκπτωσεις και σημερα ειδα το φυλλαδιο του Κωτσοβολου και νομιζω οτι αυτη η SONY ειναι καλυτερη (τουλαχιστον απο πλευρας τεχνικων χαρακτηριστικων)....δεν ξερω και αν δικαιουται να την αλλαξει ετσι και την ανοιξει....ειναι λιγο μπερδεμα γενικα η ολη φαση....

Μέχρι πότε ισχύει η τιμή του φυλλαδίου; Στο site την δείχνει στα 449

και η KDL40W605 και η 42W705BB μπορούν να μπουν σε τοίχο; Έχω μια παλιά βάση τοίχου που ήταν για πλάσμα και δουλεύει τέλεια με "ίσιες από πίσω" τηλεοράσεις (όπως η παλιά samsung μου), δεν με πάει να την ξηλώσω. Ενώ αυτές που είναι έτσι με επίπεδα, τι γίνεται; επίσης αυτό που γράφω (ότι έχουν πρόβλημα με την τοποθέτηση σε τοίχο) το διάβασα σε διάφορα site του εξωτερικού που τις πουλούν. Υπάρχει κανείς να μου πει σίγουρα και να μου δείξει κάποιο λινκ. Μην την πατήσω παιδιά!

Last edited:
και η KDL40W605 και η 42W705BB μπορούν να μπουν σε τοίχο; Έχω μια παλιά βάση τοίχου που ήταν για πλάσμα και δουλεύει τέλεια με "ίσιες από πίσω" τηλεοράσεις (όπως η παλιά samsung μου), δεν με πάει να την ξηλώσω. Ενώ αυτές που είναι έτσι με επίπεδα, τι γίνεται; επίσης αυτό που γράφω (ότι έχουν πρόβλημα με την τοποθέτηση σε τοίχο) το διάβασα σε διάφορα site του εξωτερικού που τις πουλούν. Υπάρχει κανείς να μου πει σίγουρα και να μου δείξει κάποιο λινκ. Μην την πατήσω παιδιά!

Καλο ειναι να πας-ρωτησεις σε ενα sony center , ισως να χρειαζετε καποιος ανταπτωρας

KSiN9bK.jpg

η KDL-40W605B έχει VESA 300x200mm και η KDL-42W705B έχει δικιά της σταθερή βάση τοίχου(η ίδια επιτραπέζια βάση) ή θέλει τον παραπάνω αντάπτορα για να γίνει VESA.

@villasg, @xavito σας ευχαριστώ παιδιά! μάλλον ανεβαίνει αρκετά η τιμή της 705Β :chinscratch:
Θα δω, δεν σκοπεύω να ξηλώσω την υπάρχουσα βάση σε τοίχο με πέτρινη επένδυση, θα ανοίξω πληγές! μάλλον ξεχνάω την Sony.