SONY KDL50W805 η SAMSUNG UE50H6400 50''

costas88

New member
25 September 2011
28
Καλησπερα σε ολους . Βοηθεια για αμεση αγορα ποια απο τις 2 θα μου προτεινατε : SONY KDL50W805 η SAMSUNG UE50H6400 50'' Χρηση Ταινιες , αθλητικα , wifi . μετα απο διαβασμα οι αποψεις διιστανται . Θα ηθελα λοιπον μια τελικη αποψη γνωμη για αυτα τα 2 μοντελα . Ενας φιλος μου προτεινε και αυτη στις 55" PANASONIC TX-55AS640E . Ευχαριστω θερμα εκ των προτερων.

Πες μας και την απόσταση θέασης.Γιατι αλλο οι 50" και άλλο οι 55".Μην το μετανιώσεις μετά δλδ.
Αν κατάλαβα καλά,με το wifi εννοείς τις smart δυνατότητες,τότε πήγαινε για την samsung.Αν όμως σε ενδιαφέρουν περισσότερο οι ταινίες,τότε πας σε sony,επειδή θα δεις άριστη ποιότητα εικόνας με ρεαλιστικά χρώματα.
Και η τρίτη σου επιλογή η panasonic είναι αρκετά καλή,αλλά έχει πολύ υψηλό lag για παιχνίδια.

καλησπερα φιλε μου. στα μοντελα αυτα για ταινιες οτι και να παρεις ειναι το ιδιο εκτος αν θα βλεπεις συχνα 3d που πας δαγκωτο samsung οπως και για smart tv επισης οπως λεει και tpap!!! αν ομως παιζεις ps4 πχ πας σε sony λογω πολυ χαμηλοτερου lag... επισης λενε οτι εχει λιγο καλυτερο τηλεοπτικο(digea) η sony...βαλτα κατω λοιπον κ οτι αρεσει στα δικα σου ματια παρε...

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις . Ειμαι στα 2,5 μετρα θεαση, ps4 οχι . smart tv ναι, αθλητικα ναι . Στα χρηματα η PANASONIC TX-55AS640E λογω 55" ειναι 70ευρω διαφορα με την SAMSUNG 50" Δεν βρηκα πολλα για την PANASONIC, ολοι για samsung k sony μιλουν, Ημουν κατοχος panasonic Plasma tx-p42t30e η οποια πουληθηκε αλλα θελω να ανεβω σε ιντζες. Απο οτι φαινεται αποκλειω Sony. Tηλεοπτικο μεταξυ SAMSUNG UE50H6400 50'' ΚΑΙ PANASONIC TX-55AS640E τι λετε ? smart ? ταινιες ,αθλητικα κλπ . Δωστε την γνωμη σας πια εσεις οι κατοχοι και οι γνωστες την εμπειρια να κανω την σωστη επιλογη Ευχαριστω

φιλε μου εγω δεν εχω ιδεα απο το smart της panasonic.... οσον αφορα το τηλεοπτικο το ιδιο ειναι λογικα.δεν νομιζω να δεις διαφορες!!! διαβασε αποψεις και εντυπωσεις κατοχων στο αναλογο thread

στα 2.5 μετρα ισως ειναι οριακα μεγαλη η 55αρα, μπορει η 50αρα να ειναι πιο σωστη επιλογη.καλυτερα να βοηθησει καποιος πιο εμπειρος για το μεγεθος.γιατι για τα μοντελα εχουν γραφτει ηδη παρα πολλα...

στα 2.5 μετρα ισως ειναι οριακα μεγαλη η 55αρα, μπορει η 50αρα να ειναι πιο σωστη επιλογη.καλυτερα να βοηθησει καποιος πιο εμπειρος για το μεγεθος.γιατι για τα μοντελα εχουν γραφτει ηδη παρα πολλα...
Αν το τηλεοπτικό είναι λίγο , κάτω του 30% της συνολικής σου χρήσης , τότε είναι μια χαρά η 55αρα για HD ταινίες. Αν όμως βλέπεις παραπάνω από 30 με 40% τηλεοπτικό η55αρα θα κουράσει μάλλον, ακόμα και σόνυ να πάρεις που έχει αισθητά καλύτερα αποτελέσματα στα ελληνικά κανάλια.

Επειδή σήμερα βρέθηκα σε κατάστημα με ηλεκτρικά είπα να συγκρίνω με τα ίδια μου τα μάτια W805 με Η6200 (αυτές βρήκα πρόχειρες) σε τηλεοπτικό. Ελάχιστες οι διαφορές που είδα σε ANT1 , Star , MEGA (ίσως λίγο πιο ευχάριστα στο μάτι τα χρώματα της Sony σε κάποια preset). Στον ANT1 και οι δύο αναμενόμενα έδειχναν χάλια , λίγο καλύτερο το MEGA. Τελικά παντού υπάρχει ένας μύθος.

Μολις εδωσα την παραγγελια για την Samsung. Ευχαριστω για την βοηθεια ολους, θα ενημερωσω και εγω πια σαν κατοχος την γνωμη μου

Καλησπέρα φίλε μου! Κ συ από το e-shop με την προσφορά; Όταν παραλάβεις πες μας εντυπώσεις και τυχόν πρόβλημα (το απευχομαι)

Καλησπέρα.
Όχι, εγώ δεν παρήγγειλα, έχω μεταθέσει την αγορά για αρκετά αργότερα.
Μην ανησυχείς όμως, νομίζω ότι αυτά που σε φόβισαν δεν είναι ενδεικτικά του μαγαζιού.
Σου εύχομαι να την παραλάβεις με το καλό και να είναι όλα ΟΚ.

Ναι την πρόλαβα απο e-shop τους πήρα και τηλ Μου είπαν οτι θα παραλάβουν απο την εισαγωγική εταιρεία. Πρώτο θετικό οτι δεν ειναι παρα εισαγωγή Θα σας ενημερώνω για ολη την διαδικασία