Γιατί τη γύρισες πίσω;Προσωπικη μ αποψη οχι.ειχα παρει την 50 τη 4κ κ μετα απο 1 μερες πηγα κ την αλλαξα κ πηρα την 756.εννοειται πως ειμαι full ικανοποιημενος..840 που τη βρηκες;;εγω στα 800 πηρα την 50αρα.η επιλογη δικη σ
Καλησπέρα, έχω παραγγείλει την Sony KDL55W755C στα 840 euros αλλά δεν έχει έρθει ακόμα, μόλις είδα σε ένα post για την Sony KD55X8005C (4Κ) της οποίας η τιμή είναι στα 999euros, αξίζει κατά την γνώμη σας να πάρω την 4Κ? Ευχαριστώ.
Νομίζω είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων: Αν σκοπεύεις να βλέπεις 4K υλικό, καλύτερα να τα σκάσεις τα 150 για να πάρεις την native ανάλυση. Εξάλλου, οι Sony απ'οσα έχω διαβάσει (κι απ'όσα βλέπω απ'τη δική μου) έχουν πάρα πολύ καλό scaler, οπότε όταν βλέπεις 1080 σήμα επί της ουσίας δε χάνεις κάτι σε ποιότητα, η εικόνα είναι ξυράφι σε βαθμό που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είναι 'απλα´ αυτό που έβλεπες παλια. Εγώ πήγα στα 4K αφενός επειδή βρήκα μια καλή προσφορά (την 55άρα που λες στα 780$, από 999 που έχει κανονικά), αφετέρου επειδή βλέπω συστηματικά 4Κ υλικό. Πιθανολογώ πάντως ότι δε θα αργήσει πολύ να γίνει στάνταρ το 4Κ, σε ένα χρόνο από τώρα θα υπάρχουν πολλές επιλογές σε software.
Αν είσαι και σε απόσταση <3m, τότε νομίζω ότι πρέπει να πας σε 4Κ.
Καλησπέρα, έχω παραγγείλει την Sony KDL55W755C στα 840 euros αλλά δεν έχει έρθει ακόμα, μόλις είδα σε ένα post για την Sony KD55X8005C (4Κ) της οποίας η τιμή είναι στα 999euros, αξίζει κατά την γνώμη σας να πάρω την 4Κ? Ευχαριστώ.
Maestro μιας και είσαι κάτοχος της Sony XBR-55X810C(USA) αντίστοιχη της KD-55X8005C(Europe) θα ήταν χρήσιμες οι συμβουλές/εντυπώσεις/σχόλια σου στο νήμα κατόχων Sony KD X8005C : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.