Sony KDL65W859C αξίζει τα λεφτά της?

Αξιζει για σενα τα 1300 η xd7505?
Αποφασισα να μη παρω προβολεα για αυτα που θελω...
Και τελος πιστευεις με 60" ή 65" ή καμια απο τις δυο διαστασεις θα εχω "κινηματογραφικη εμπειρια" στα 3μ αποσταση..?\
Σε ευχαριστω για το χρονο σου :) !

καλυτερα να ρωτησεις καποιον απο τους κατοχους που ειναι εδω παρα εμενα που δεν την εχω.
εγω θα την αγοραζα γιατι δινω εμφαση στο μεγεθος, μου κανει πιο πολυ σε κινηματογραφο.

Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου, θα σκεφτω αυτα που μου πες και θα γραψω τι αγορασα τελικα!

H 65ρα έκδοση της XD7505 είναι 100Hz σε αντίθεση με την 55ρα και την 49ρα.

Όντως... :a0210:

Kαλημέρα, σίγουρα έχει hdr η Sony KDL65W859C ?
Γιατί δεν το βλέπω στα χαρακτηριστικά.....

Σάμπως έχουν οι άλλες δύο; :laugh:

Το ότι παίζει μία τηλεόραση υλικό HDR, δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα δεις κάτι διαφορετικό/καλύτερο από αυτό που δείχνει σε SDR. Χωρίς υψηλό contrast, wide gamut και υψηλή φωτεινότητα (με αυτή τη σειρά), HDR δεν υφίσταται...

Τα χρωματα σε μια samsung δεν ηταν πολυ ζωντανα και το 4k upscaling ηταν κακο νομιζω οπως επισης "κολλαγε ελαφρως η εικονα σε γρηγορες αλλαγες"... 55" ηταν μοντελο δεν ξερω ,του 2016
αλλα νομιζω η ku6000 πρεπει να ναι αξιοπρεπεις απο τα review που μου στειλες στο ratings και ειδα...

Αν πέσεις σε κομμάτι με VA, αξιοπρεπής είναι...

Απλα παιζει να "νιωσω" κινηματογραφικη εμπειρια με τοσες ιντσες ή μαλλον οχι
Μου εχουν πει πως για 3μ αποσταση το minimum για "κινηματογραφικη εμπειρια" (σε εισαγωγικα το βαζω) ειναι 65" το Minimum...
Ποια ειναι η γνωμη σου?

Αν ο στόχος είναι η κινηματογραφική εμπειρία, υπάρχει και η λύση του προβολέα... :rolleyes: