Χρήστο όπου ακούς προβόλι μέσα είσαι!
Ψήνεται τίποτις;
Στα πέντε μέτρα πιστεύετε ότι είναι καλά?
Καλημερα. Ειμαι νεος εδω μεσα κι ελπιζω να απευθυνομαι στο σωστο thread... Εδω μια 55Α2000 εδω και 2 χρονια και τωρα χρειαζομαι αλλαγη της λαμπας. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που θα βρω (μενω Αθηνα). Μπορειτε εσεις να με βοηθησετε? Οσο για την τηλεοραση την εχω κατευχαριστηθει!!! Μπορει να πιανει καπως χωρο αλλα ειναι απιστευτη!! Το καλυτερο φυσικα ηταν οτι την πηρα μονο 824 Ε επειδη ηταν εκθεσιακο κομματι. Και μαλιστα μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι παροτι εκθεσιακη (με πολλες ωρες στην "πλατη" της), μου δουλευει επι 2 σερι χρονια με την ιδια λυχνια (καθε μερα περιπου 5-6 ωρες, εξαιρουνται φυσικα διακοπες κλπ,αλλα σαβ/κα μπορει να φτανει και τις 10 ωρες. Anyway, ελπιζω να μπορειτε να μου προτεινετε ενα μερος να προμηθευτω λυχνια. Ευχαριστω πολυ.![]()
Ρε παιδιά σε όσους έχουν την 55αρα Α2000, δεν έχετε καθόλου πρόβλημα με τα χρώματα και το optical block? Μόνο εγώ και οι γονείς μου είναι οι γκαντέμηδες?
Απ' ό,τι βλέπω, η 55Α2000, πωλούνταν στις ΗΠΑ ως Grand Wega και στην Ευρώπη ως Bravia.
Επίσης, ο προβολέας που φοράει η τηλεόραση, είναι τεχνολογίας ανακλαστικού LCD (SXRD).
Οπότε, εφόσον η τηλεόραση αγοράστηκε από Ευρώπη, είναι και Bravia και LCD...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.