Sony KDS 70'' R2000 SXRD

Οχι δεν ηταν ντεμο.Την ειχαμε τσεκαρει οταν τις πηραμε.πηγαμε μετα στην σονυ περιστεριου και η ντεμο ηταν ακομα εκει.Μας το ειπε και ο πωλητης οτι ηταν του κουτιου και οι δυο που πηραμε...

Μια παρατηρηση μονο στους φιλους που παραπονεθηκαν γιατι ο πωλητης προσπαθησε να πουλησει την υποτιθεμενη ελλατωματικη τηλεοραση.
Εαν διαβασετε προσεχτικα το νημα οταν εγραψε το προβλημα ακολουθησαν συμβουλες του στυλ ξεφορτωσου την το συντομοτερο δυνατον .
Εκει γιατι δεν διαμαρτηρηθηκε κανεις ?
-Εαν την τηλεοραση την επαιρνε δωρο θα επρεπε να την κανει δωρο ?
-Ολοι γραφουν οτι η τιμη ηταν ευκαιρια και προφανως ηταν τα τελευταια κομματια γιατι εαν την πουλησει ακριβοτερα ειναι φαουλ ? υπαρχει δυνατοτητα αγορας αναλογης σε χαμηλοτερη τιμη ?
-Ειναι φαουλ βεβαια γιατι αποκρυπτει τα σοβαρα ελλατωματα της συγκεκριμενης σειρας που σιγουρα θα εμφανιστουν σε αυτη που πουλαει αλλα μην ξεχνατε οτι καποιοι στο νημα τον παροτρυναν σε αυτο.

φίλε μου, δίνοντας τέλος στα offtopic μου με αυτό το μήνυμα σε αυτό το thread, πιστεύω οτι ο καθένας είναι ικανός να κρινει και να αξιολογήσει σε κάθε αγγελία το κάθε προϊόν / τιμή πώλησης με βάση το τεχνολογικο παρόν.

Μια τηλεόραση 70 ιντσών φουλ HD με πολύ καλή ποιότητα εικόνας ακόμα και για το σήμερα, δεν νομίζω να μην αξίζει 2500 χιλιάδες. Ειδικά αν ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΜΕ...

Τέλος offtopic και σχολίων ελπίζω...

70'' Sony KDS R2000 full HD 1080p στις 2500 χιλιάδες ευρώ με τραπέζι βάση και λάμπα αλλαγής. Όποιος ενδιαφέρεται ας ποστάρει λοιπόν

Δεν μπορούσα να ποστάρω και είπατε όλοι τις μπαρούφες σας...

Θα σας ποστάρω αν θέλετε φωτογραφίες με τις 2 διαφορετικές αποδείξεις από το Sony Center καλιθέας για να δείτε ότι αυτή που πουλάω είναι του φίλου μου που δεν έχει κανένα πρόβλημα...

Απλά δεν είχα μπει καθόλου στο νήμα για να απαντήσω ή να διορθώσω την τιμή που είχα κάνει λάθος. Ούτε τσάτσος είμαι να πουλήσω κάτι χαλασμένο, την στιγμή που έχω δηλώσει ότι η δικιά μου είχε πρόβλημα (τώρα πλέον θα φτιαχτεί τσάμπα από sony service χεχε), ούτε χαζός...

Λίγο σεβασμός και να μην προτρέχουμε δεν κάνει κακό...

2500 ευρώ λοιπόν σε άριστη κατάσταση, παιγμένη 50 ώρες μαζί με τραπεζάκι και λάμπα αλλαγής. Τιμή πρόκληση...

Θεωρώ παντελώς αντιδεοντολογικό, για να μην πω κάτι χειρότερο, να πουλά κάποιος μια τηλεόραση ενός φίλου του. Το σωστό θα ήταν να μπει ο φίλος του και να την πουλήσει. Ειδικά όταν εσύ έχεις γίνεις στόχος τόσων σχολίων και έχεις τύχει τόσης βοήθειας από το φόρουμ, δεν θα έπρεπε να αναλάβεις τέτοιο ρίσκο. Γιατί πρόκειται για ρίσκο....

Απάντηση: Re: Sony KDS 70'' R2000 SXRD

Θεωρώ παντελώς αντιδεοντολογικό, για να μην πω κάτι χειρότερο, να πουλά κάποιος μια τηλεόραση ενός φίλου του. Το σωστό θα ήταν να μπει ο φίλος του και να την πουλήσει. Ειδικά όταν εσύ έχεις γίνεις στόχος τόσων σχολίων και έχεις τύχει τόσης βοήθειας από το φόρουμ, δεν θα έπρεπε να αναλάβεις τέτοιο ρίσκο. Γιατί πρόκειται για ρίσκο....

+ 1000
Μα θα επρεπε να ποσταρει 70 και μυνηματα ο φιλος και μετα να βαλει αγγελια ...

Re: Απάντηση: Re: Sony KDS 70'' R2000 SXRD

Μα θα επρεπε να ποσταρει 70 και μυνηματα ο φιλος και μετα να βαλει αγγελια ...

+1000 και στους δυο σας... κάτι που επαναφέρει στο προσκήνιο το πόσο παράλογο είναι το θέμα των 70 posts...

+1000 και στους δυο σας... κάτι που επαναφέρει στο προσκήνιο το πόσο παράλογο είναι το θέμα των 70 posts...

ίσα ίσα. Η συγκεκριμένη τηλεόραση πωλείται αρκετό καιρό. Αν ο κάτοχός της ενδιαφέρεται πραγματικά για av είχε όλο το χρόνο να μπει και να γράψει 70 μηνύματα. Sites για αγγελίες υπάρχουν πολλά.... εδώ θέλουμε πραγματικά μέλη. Ας γίνει μέλος, ας δείξει ότι ενδιαφέρεται για το φόρουμ και όχι μόνο για την τσέπη του κι ας πουλήσει.

ίΑς γίνει μέλος, ας δείξει ότι ενδιαφέρεται για το φόρουμ και όχι μόνο για την τσέπη του κι ας πουλήσει.

Ή πολύ πιο απλά,η ευκολη λύση, είτε να γράψει 70 μπούρδες, είτε να βάλει έναν φίλο του από μέσα να κάνει τη δουλειά. Όπως θα έχεις σίγουρα δει και ο ίδιος, και τα δύο συμβαίνουν και όχι σπάνια.

Ας αφήσουμε την αγγελία όμως να πάρει το δρόμο της, σίγουρα θα ξανασυζητηθούν αυτά σε πιο κατάλληλο thread...

Το θέμα έχει τραβήξει πάρα πολύ. Όλη τη μέρα ασχολούμαι με αυτήν την αγγελία.
Έχω αφήσει επίτηδες όλα τα ποστ ώστε κάποιος να διαβάσει και τις δύο πλευρές και να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Βλάση, έτσι κι αλλιώς απαγορεύονται οι αγγελίες για λογαριασμό τρίτων αλλά έκανα μια εξαίρεση για να μην θεωρηθεί ότι υπάρχει μεροληψία.

Όσον αφορά το θέμα των 70, το έχουμε λάβει πολύ σοβαρά υπ'όψιν μας και σύντομα θα έχετε νέα.

Παρακαλώ πολύ να μην ξαναυπάρξουν ποστ άσχετα προς την αγγελία. Ούτε από τον πωλητή, αλλά ούτε και από τους συνφορουμίτες.

Οποιοδήποτε επόμενο θα το διαγράφω και συμπαθάτε με...-bye-

Πολύ ευχαρίστως να τα συζητήσουμε κάπου αλλού.