Καλύτερα κοίτα για καινούργια, είναι ασύμφορη η αλλαγή πάνελ, όταν είσαι εκτός εγγύησης.Εχω την συγκεκριμενη τηλεοραση SONY KLV-S32A10E.Εχει σπασει το panel.Γνωριζει καποιος ποσο κοστιζει το ανταλλακτικο? Ή τουλαχιστον στο περιπου.
Υπαρχει περιπτωση να βρω καποιο πανελ οχι το αυθεντικο απο τη sony που να ειναι συμβατο με αυτο το μοντελο? Υπαρχουν service εστω μη εξουσιοδοτημενα που να επισκευαζουν τετοιου ειδους ζημιες(αλλαγη πανελ)?Καλύτερα κοίτα για καινούργια, είναι ασύμφορη η αλλαγή πάνελ, όταν είσαι εκτός εγγύησης.
Υπαρχει περιπτωση να βρω καποιο πανελ οχι το αυθεντικο απο τη sony που να ειναι συμβατο με αυτο το μοντελο? Υπαρχουν service εστω μη εξουσιοδοτημενα που να επισκευαζουν τετοιου ειδους ζημιες(αλλαγη πανελ)?
Εχω καινουρια απλα ηθελα να την επισκευασω.Πανω απο 200Ε?σου προτεινω να μην ασχοληθεις με την επισκευη...κοστιζει οσο μια νεα και με την νεα εχεις και εγγυηση..
Εχω καινουρια απλα ηθελα να την επισκευασω.Πανω απο 200Ε?
μια ερωτηση στο σερβις θα σου πουν ακριβως αλλα συνηθως στοιχιζει σχεδον οσο εκανε καινουρια
Πριν απο 4 χρονια μου χαν πει καπου στα 500 ευρω.Ψαχνω μηπως βρω καποιο αλλο πανελ που να κανει.Για να βρω καποιο συμβατο τι πρεπει να κοιταξω?Αρκει να ειναι 32 ιντσες?
Καποιο σαιτ ή καταστημα με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα υπαρχει?δεν νομιζω οτι μπορεις να βρεις κατι "συμβατο"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.