SONY KLV-V40A10E και laptop hp Pavilion dv9770ev

konst

New member
13 March 2008
4
καλημέρα, θα ήθελα βοήθεια σχετικά με σύνδεση SONY KLV-V40A10E και laptop hp Pavilion dv9770ev
εχω δοκιμάσει σύνδεση hdmi -hdmi και δεν εχω εικόνα και εχω δοκιμάσει σύνδεση s-video με χάλια εικόνα . Επιπλέον στα settings της καρτας γραφικών μου δεν μου επιτρέπει να αλλάξω τα hertz
Εχετε κάποια ιδέα που θα μπορούσε να με βοηθήσει?
Ευχαριστώ Κώστας

Κώστα, καλώς ήρθες στην παρέα μας :ernaehrung004:

Οπως περιγράφεις το πρόβλημά σου, τρία πράγματα μου έρχονται στο μυαλό.
1. Δίνεις ανάλυση στην έξοδο εικόνας από τον υπολογιστή σου μεγαλύτερη από αυτό που σηκώνει η τηλεόρασή σου (νομίζω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υποστηρίζει 1080p, εκτός κι αν δεν θυμάμαι καλά...)
2. Φταίει το καλώδιο που χρησιμοποιείς. Δοκίμασες κάποιο άλλο HDMI καλώδιο?
3. Το πρόβλημα να είναι στην κάρτα γραφικών σου και να φταίνε τα Hz τα οποία δίνεις προς τα έξω.
-bye-

Re: Απάντηση: SONY KLV-V40A10E και laptop hp Pavilion dv9770ev

Κώστα, καλώς ήρθες στην παρέα μας :ernaehrung004:

Οπως περιγράφεις το πρόβλημά σου, τρία πράγματα μου έρχονται στο μυαλό.
1. Δίνεις ανάλυση στην έξοδο εικόνας από τον υπολογιστή σου μεγαλύτερη από αυτό που σηκώνει η τηλεόρασή σου (νομίζω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υποστηρίζει 1080p, εκτός κι αν δεν θυμάμαι καλά...)
2. Φταίει το καλώδιο που χρησιμοποιείς. Δοκίμασες κάποιο άλλο HDMI καλώδιο?
3. Το πρόβλημα να είναι στην κάρτα γραφικών σου και να φταίνε τα Hz τα οποία δίνεις προς τα έξω.
-bye-

Σ ευχαριστώ για την απάντηση Πάνο.
1. πράγματι δεν υποστηρίζει 1080p και έχω προσπθήσει και με αλλα
2. Δεν αποκλείεται να φταίει το καλώδιο ( δεν το ειχα σκεφτει ) Θα προσπαθήσω να βρώ κάτι άλλο.........αλλά τι ????
3. Τα Hz που δίνει η κάρτα μου στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι 25 και δεν μου δίνει την δυνατότητα να τ αλλάξω
Αν έχεις κάποια ιδέα για τον τύπο καλωδίου που πρέπει να αγοράσω θα σου ήμουν ευγνώμων

Σευχαριστώ

Προσπάθησες να δώσεις ανάλυση εικόνας 1366*768? Δουλεύει σε αυτή την ανάλυση? Δοκίμασε και πες μας...

δυο χρονια μετα εχω ακομα το ιδιο προβλημα
Τωρα βεβαια εχω ηχο αλλα οχι εικονα