sony lcd 2008

Εγω παντος που χαζευε τις Χολης και προολης στο Media χθες ........ λιγο ελειψε να αφησω τη γυναικα μου για ενεχυρο:flipout::flipout:
Ειναι μερικες φορες που το We want thw world and we want it now ειναι αναποφευκτο .

Η αλλιως ο καταναλωτισμος στο μεγαλειο του..:ernaehrung004:

Γιατι να μην την παρεις τωρα? Το μονο που χρειαζεσαι ειναι 1300 ευρω

και άπειρη υπομονή...εγώ ακόμα περιμένω και δε βλέπω φώς:frown:
μου φένεται οτι μέχρι να αξιοθούν στη sony hellas να εισάγουν 46χ3500 θα έχουν κυκλοφορήσει τα νέα μοντέλα.
Ξέρει κανείς πότε περίπου θα έρθουν στην ελληνική αγορά?

Yπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να εχουν φαει "κλισμα" απο την απεργια στα λιμανια και να περιμενουν τα κοντεηνερ χωρις να μπορουν να εκτελωνισθουν .........

νομιζω οτι καποιος φιλος το ειχε ξαναποσταρει αυτο
anyway βλεποντας την κορυφαια Ζ δεν εχει καμια ουσιαστικη διαφορα(100 hz,10 bit,xvc kok kok) απο τις τωρινες εκτος απο το σαφως πιο ασχημο σχημα με την μεγαλη σχισμη απο μπροστα
νομιζω οτι στην επομενη γενια η sony θα μεινει πολυ πισω απο τον ανταγωνισμο(κυριως αυτον των πλασμα βλεπε panasonic) και αυτο που εκανε φετος με την σειρα Χ δυσκολα θα ξαναγινει

Είμαστε σίγουροι πως η Ζ θα είναι η κορυφαία σειρά ? Σίγουρα είναι η κορυφαία από αυτές που παρουσιάστηκαν, αλλά θα μου κάνει εντύπωση αν η Sony σταματήσει την σειρά XBR (Χ στην Ευρώπη) που παραδοσιακά είναι το κορυφαίο μοντέλο της. Στα μοντέλα που παρουσιάστηκαν υπάρχει XBR6 στις 32 και 37 ίντσες, οπότε δεν θα μου κάνει εντύπωση αν προσεχώς παρουσιάσει την ίδια σειρά σε μεγαλύτερα μεγέθη και με τεχνικά χαρακτηριστικά ανώτερα της Z.

GeoGeoGeo έχεις ακούσει τίποτα σχετικό ? :D

Last edited:
η Χ είναι και πάλι η τοπ,στην αμερική στο αντίσχοιχο φόρουμ αποκάλυψε κάπιος ότι θα ναι LED

Δεν μου φάνηκε καθόλου απίθανο,γιατί το πόστ φάνηκε πολύ εμπεριστατωμένο μιας και στην αμερική έγινε ένα sony show ή κάπως έτσι

Yπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να εχουν φαει "κλισμα" απο την απεργια στα λιμανια και να περιμενουν τα κοντεηνερ χωρις να μπορουν να εκτελωνισθουν .........

Απο τον Ιανουάριο την περιμένω. Δεν υπάρχει πρόβλημα εκτελωνισμού υπάρχει πρόβλημα εισαγωγής από την SONY. Έχει κανει πολλές εισαγωγές απο τότε αλλα τα κομμάτια είναι πολύ λίγα. Ποιος να πρωτοπάρει !!!

Απο τον Ιανουάριο την περιμένω. Δεν υπάρχει πρόβλημα εκτελωνισμού υπάρχει πρόβλημα εισαγωγής από την SONY. Έχει κανει πολλές εισαγωγές απο τότε αλλα τα κομμάτια είναι πολύ λίγα. Ποιος να πρωτοπάρει !!!

'Ελεοοοοοςςςς....

μα καλά δεν το βλέπετε ????

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1023284

24 ώρες παράδοση.....

Ξεφεύγουμε από το θέμα! :coool:

Γεγονός είναι οτι με τα προβλήματα διαθεσιμότητας της Χ3500 κάποιοι υποψήφιοι αγοράστες θα κάνουν λίγη υπομονή παραπάνω για τα καινούργια μοντέλα...