Sony LED TV KDL-60W855B 60" VS samsung 60h6200

ασε μην μου τα λες... για μια βδομαδα ειχε 590. Την ειχα προτεινει σε εναν φιλο και την πηρε και μετα απο κανενα μηνα την ειδα 300ε πανω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

παλι ομως ειναι για μενα παντα καλυτερη απο οποιαδηποτε led στα 1800ε

Εγω γελαω με αυτον τον τυπο που εχει την 64ρα στα 3600ε απο πριν 3 χρονια και δεν εχει ριξει την τιμη ουτε για 1ε. Αν σου τελειωσει ποτε το stock φιλε να με χεσ$%ς.

Α συγνωμη 3601ε (το ενα ειναι ωστε αν αποφασισει να κανει καμμια υπερπροσφορα τα χριστουγεννα να μπορει να την ριξει στα 3600 ακριβως.....ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ!!! :flipout::flipout::flipout::flipout:

Τι να πω πραγματικά....... εχω καταλαβει οτι όλη η κατασταση ειναι αν προλαβεις προλαβες......Για το γαμωτο δεν θελω να τ παρω γιατι πραγματικά μετα απο τοσο καιρο πρεπει η τιμη της να πέσει, απ την αλλη αφου δεν υπαρχει αλλη επιλογή καλα κανει! Πραγματικά με τ τιμες δεν ξερω τι θα γίνει και ποτε θα αρχισουν να πεφτουν οι τιμές!

Εδω θα διαφωνησω...Οταν εχουμε φτασει να αγοραζουμε κατι καλο στις 60" κατω απο χιλια ευρω θεωρω οτι παει καλα το πραγμα.

oled full hd 55" με κατω απο 2000!

Υπεροχες 50ρες plasma στο 500ρικο???!!!!

Αυτα πριν 6-7 χρονια ηταν σεναρια sci-fi

για να μην μιλησω για προβολεις και βγω εκτος θεματος (κατω απο 1000ευρω αξιοπρεπεστατος προβολεας full hd + πανι)

γνωριζω προσωπικα πολλους ανεργους που αγορασαν προσφατα 55ρες....αυτο θα πει προοδος:drummer: