Ναι ρε γμτ, πηγα και εγω να κανω μια φορα φωτογραφια 'δρομου' με τον 300αρι & την D800 και ολοι με κοιτουσαν καπως...
Απλα ηθελα ενα 'σωμα' μικρο, διακριτικο και ελαφρυ με καλη ποιοτητα εικονας για τις καθημερινες.
Δοκιμασα την ΝΕΧ6 αλλα δεν μου αρεσε οποτε και επεστρεψα ξανα στον 'μαντρι' σαν παιδι και εγω της OLYMPUS (η πρωτη μου dslr ηταν η Ε500 αν θυμαστε).
Μεχρι στιγμης τραβηξα ολο και ολο 10 φωτογραφιες στα 1600iso και απλα δηλωνω 'χαρουμενος' απο την εξελιξη του αισθητηρα.
Οταν βρω καιρο και χρονο θα ανεβασω και μερικες συγκριτικες με σωμα FF μεχρι τα 3200iso με ιδιες ρυθμισεις, ετσι για να παρουμε μια ιδεα-εμπειρικη- που βρισκονται οι αισθητηρες
Την πηρα με τον φακο του κιτ 12-50. Εχω σκοπο να παρω αργοτερα τον μzuiko 45mm/1.8 και τον pany 20mm/1.7.
Αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο ειμαι ολος αυτια μια και για αρκετο καιρο ειχα χαθει απο τον χωρο των μ4/3 και εχω χασει πολλα επεισοδια.
Το μονο που δεν μου αρεσε μεχρι στιγμης ειναι τα μικρα κουπια που εχει στην πλατη της.
Ηρθε με το firm v1.1 και το κουτι ειχε κωδικους Ιανουαριου (αληθεια ποτε προλαβαν?:BDGBDGB53.
Χθες αφου φορτισα την μπαταρια το πρωτο πραμα που εκανα ηταν η αναβαθμιση του λογισμικου.
Α, και ενα 'παραξενο'.... στο κουτι καλωδιο 230v για τον φορτιστη ΔΕΝ υπηρχε μεσα....Το φαγανε ή αρχισαν τις 'εκπτωσεις'?
Την πηρα με τον φακο του κιτ 12-50. Εχω σκοπο να παρω αργοτερα τον μzuiko 45mm/1.8 και τον pany 20mm/1.7.
Αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο ειμαι ολος αυτια μια και για αρκετο καιρο ειχα χαθει απο τον χωρο των μ4/3 και εχω χασει πολλα επεισοδια.
Καλα, θα σου δωσω και την D600 για να ειμαστε οκ. στα 'κιλα'..:ADFADF1:
No problem...
Θα παθεις απο τα 'σκαψιματα στα σκοτεινα'.....
Ναι ρε γμτ, πηγα και εγω να κανω μια φορα φωτογραφια 'δρομου' με τον 300αρι & την D800 και ολοι με κοιτουσαν καπως...![]()
Σε ευχαριστω Βλαση για την ενημερωση.
Θα τα πουμε και απο κοντα, αν θυμηθεις φερε μου και το φακουδακι να το δω....
Ψηφίζω σταθερούς μέχρι να βγάλει η Oly κάνα 12-60/2.8 (όνειρο θερινής νυκτός...)
Δεν μου έχει γεμίσει το μάτι ο 12-35 αλλά θα αναγκαστώ να τον πάρω γιατί δεν υπάρχει άλλη παρεμφερής λύση αυτήν τη στιγμή. Όχι ότι θα πάρω καλύτερο αποτέλεσμα από τους 12/2, 25/1.4 ή 45/1.8, αλλά μέσα στην εκκλησία τι θα λέω στον παππά, βάστα να αλλάξω φακό πριν βάλουν τις βέρες;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.