Ακομα δεν εχεις δει την επανασταση στα γραφικα που λες!!διοτι τα περισσοτερα παιχνιδια που εχουν βγει αυτην την στιγμη στις νεες κονσολες!!! ειναι καθαρα πορτ απο την υπαρχουσα γενια που μας εφυγε.Το 2K καταρχην κανει 2 ωρες να γινει install.
Κατα την διαρκεια του install εκανε και σε μενα μερικες διακοπουλες (HDMI στον ενισχυτη)
Μετα δεν επαιξα καθολου για να δω.
Εικαζω οτι ειναι θεμα του παιχνιδιου και θα λυθει με κανα patch / update
Εχοντας παντως δει τα 4 από 5 κορυφαια games (2K14, Fifa, Assassin, Killzone) μπορω να πω ότι δεν ειναι και καμία επανάσταση.
Ειναι απλώς ενα λιγο καλύτερο PS 3.
Τα γραφικά του Fifa πχ με απογοητευσαν.
Από τα 4 παραπάνω παιχνίδια, το μονο που μου κανει κεφι να ασχοληθω ειναι το NBA.
υπομονή... καμία κονσόλα ποτέ δεν έδειξε τα δόντια της στο launch. Χρειάζεται αρκετός καιρός μέχρι να καταφέρουν και οι προγραμματιστές να την "ξεζουμίσουν". Μην ξεχνάμε οτι το PS4 θα το έχουμε για τουλάχιστον 6 χρόνια στο rack μας![]()
+ 1 !!!Λίγες ώρες που το είδα στα παρακάτω κατέληξα ...
1)Σε σχέση με το 3 , εχει όντως upgrade στα γραφικά , αλλα σε οτι έχει βγει ειναι 2 σκαλοπάτια κάτω απο το max που μπορεί να δωσει μια midrange vga.
2)Ακριβή κονσόλα , και λίγοι τίτλοι χωρίς να είναι κάποιος κράχτης.Αν έβγαινε μαζι με ενα uncharted/GTurismo θα ηταν αλλιώς.
3)Πρώτη φουρνιά = παιδικές ασθένειες.Hδη κάποιες κονσόλες (στην χώρα μας) ειναι για rma
4)Τρελό downgrade σε media αναπαραγωγή.Καθολου mp3,cd audio,cd ripping και δικτυο , και το blu ray playback ειναι μόνο για 2D και κατώτερο του ps3.
5)Καλό χειριστήριο,λίγο μικρότερες οι αποστάσεις στα επάνω trigger αλλα τελικά με βόλεψε.Για αυτονομία δεν γνωρίζω.
6)Η μαγεία όμως της κονσόλας (ολων βασικά) παραμένει η ίδια.Βαζεις ένα παιχνίδι μέσα και θα σου παίξει!Ούτε να δεις αν η vga σου είναι dx11 , ούτε να πειράξεις ρυθμίσεις κλπ.Pure gaming!
Θεωρώ οτι σίγουρα θα βγουν αναβαθμίσεις sw που θα προσθέσουν cd audio/mp3/lan κάποια στιγμή , οπως και οτι θα βγουν νεα rev που θα διορθώνουν τα θεματακια του.
Θα το πάρω κάποια στιγμή ,αλλα οχι πάνω απο 349
Του χρόνου τέτοια εποχή, μάλλον θα είναι ιδανικά...
To καλύτερο ποστ μακράν!Λίγες ώρες που το είδα στα παρακάτω κατέληξα ...
1)Σε σχέση με το 3 , εχει όντως upgrade στα γραφικά , αλλα σε οτι έχει βγει ειναι 2 σκαλοπάτια κάτω απο το max που μπορεί να δωσει μια midrange vga.
2)Ακριβή κονσόλα , και λίγοι τίτλοι χωρίς να είναι κάποιος κράχτης.Αν έβγαινε μαζι με ενα uncharted/GTurismo θα ηταν αλλιώς.
3)Πρώτη φουρνιά = παιδικές ασθένειες.Hδη κάποιες κονσόλες (στην χώρα μας) ειναι για rma
4)Τρελό downgrade σε media αναπαραγωγή.Καθολου mp3,cd audio,cd ripping και δικτυο , και το blu ray playback ειναι μόνο για 2D και κατώτερο του ps3.
5)Καλό χειριστήριο,λίγο μικρότερες οι αποστάσεις στα επάνω trigger αλλα τελικά με βόλεψε.Για αυτονομία δεν γνωρίζω.
6)Η μαγεία όμως της κονσόλας (ολων βασικά) παραμένει η ίδια.Βαζεις ένα παιχνίδι μέσα και θα σου παίξει!Ούτε να δεις αν η vga σου είναι dx11 , ούτε να πειράξεις ρυθμίσεις κλπ.Pure gaming!
Θεωρώ οτι σίγουρα θα βγουν αναβαθμίσεις sw που θα προσθέσουν cd audio/mp3/lan κάποια στιγμή , οπως και οτι θα βγουν νεα rev που θα διορθώνουν τα θεματακια του.
Θα το πάρω κάποια στιγμή ,αλλα οχι πάνω απο 349
Του χρόνου τέτοια εποχή, μάλλον θα είναι ιδανικά...
μια ερωτηση εχω το PS4 εχω και μια samsung B8000 οταν βαζω το RGB στο full τα χρωματα ειναι πιο ζωντανα ενω ειναι πιο ξεπλυμμενα με το limited υποστηριζει full rgb η tv μου?
δεν ειμαι καθολου καλος στο calibration δεν εχω ιδεα ειναι γεγονος οτι σε σκοτεινες σκηνες στα games αυξανω την φωτεινοτητα γιατι σβηνουν τα led και δεν φαινεται τιποταΣτο ps3 μ αυτή τη ρύθμιση παρατήρησα κι εγώ το ίδιο όμως αν βάλεις πάτερνς θα δεις ότι χάνεις στη κλίματα του γκρι, δύο - τρεις διαβαθμίσεις του μαύρου, δεν είναι σωστή η εικόνα. Limited είναι η σωστή ρύθμιση, τώρα βέβαια είναι και θέμα γούστου.
δεν ειμαι καθολου καλος στο calibration δεν εχω ιδεα ειναι γεγονος οτι σε σκοτεινες σκηνες στα games αυξανω την φωτεινοτητα γιατι σβηνουν τα led και δεν φαινεται τιποτα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.