Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and other...

To Ps4 το πήρα την πρώτη μέρα που βγήκε και έκανε passthrough πάντως (ίσως να μην είχε ενσωματωμένο τον decoder αλλά εφόσον είχες Avr που το υποστηρίζει προχωρούσες άφοβα)

Απάντηση: Re: Sony PS4 tech specs and other...

Μπορεις να μου πεις τι σε οδηγησε σε αυτη την αναβαθμιση?

Dragon age με expansions...
Witcher 3 με expansions
Bloodborne
Destiny με expansions
2 άλλα "μικρά" παιχνίδια..
500ρης τέλος :)

Όλα γίνονται για να σπρώξει το 4Κ

Πάντως η 4Κ υπηρεσία της Sony που ξεκίνησε στο αμερικα εδω και περίπου ενα μήνα ειναι για γέλια: 25-30$ η ταινία, χωρίς επιλογή για rent. Να μου λείπει, ειδικά οσο υπάρχουν άλλες υπηρεσίες 4K με 5$ rent (για να μη μιλήσω για Netflix κλπ που Ok, πες οτι δεν έχουν πολλα new releases...)

Bλεπετε ταινιες με το PS4 ? ... :chinscratch:

Μέχρι πριν 2 μήνες που άλλαξα τηλεόραση σε smart το PS4 ήταν η μοναδική μου πηγή, για bluray, DVD, streaming services κλπ..

Tώρα παίζει μόνο τον ρόλο του bluray.

Μάνο κι εγώ από τότε που βγήκε το ps3 το 2006 και τώρα το Ps4, δεν είχα ποτέ άλλο player για τα δισκάκια μου. Αν είναι να παίξεις μόνο δισκάκια σε αυτό και δεν σε νοιαζουν τα 1080p games καλύτερα να πας για το ps3 που είναι και φθηνότερο και για κάποιο λόγο παίζει πιο δυνατά από το ps4 τον ήχο στα Blu-ray. Αν είχες ενισχυτή ίσως και να μην σε ενδιέφερε το τελευταίο αλλά από τα ηχεία τις TV θα είσαι όλο στο τέρμα και κάποιες φορές όταν μιλάνε οι ηθοποιοί σιγά θα σου σπάει τα νευρά. Οσο για τα games που λεγατε πιο πάνω.....κάποια παιχνίδια είναι σχεδιασμένα έχοντας δώσει βάση στο single player και έχουν και το multiplayer mode σαν bonus αλλά κάποια άλλα παιχνίδια (όπως το Star Wars Battlefront) είναι φτιαγμένα έχοντας οι developers δώσει ξεκάθαρα προτεραιότητα στο multiplayer mode. http://www.cinemablend.com/games/Wh...oesn-t-Have-Single-Player-Campaign-77477.html

Εδώ και μια κουβέντα σχετικά με τα PS3/4 για media centers https://www.avforums.com/threads/ps4-as-a-blu-ray-player-any-better-than-ps3.1890328/

Μα εχω home cinema ... απλα ρωταω αν η επεξεργασια (εικονας/ηχου) ειναι καλυτερη στο PS4.

Το συστηματακι μου ειναι αυτο (Samsung HT-D6750W) >

http://www.trustedreviews.com/samsung-ht-d6750w-review

Παιζει καλα ... απλα δεν ξερω ποσο καλα (για home cinema
οχι συγκρινομενο με τα γαιδουρια που εχει εσυ ! :laugh: Οκ ?)

Σαν ποιότητα στον ήχο και στην εικόνα δεν παρατήρησα καμιά διαφορά (εκτός μιας μικρής διαφοράς στην ένταση που έγραψα πάνω)
Όσο αφορά το Home Cinema σου. Έχει HDMI input??? (το PS3/4 θα πρέπει να το συνδέσεις στο home cinema σου μέσω HDMI και μετά μέσω HDMI OUT θα πηγαίνει απο το Home cinema στην TV)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έχει sorry όλα καλά τότε. (Νόμιζα ότι είναι από αυτά τα all in one που έχουν μόνο ένα bluray player και ενισχύονται από το Sub και υπέθεσα ότι δεν θα έχει HDMI IN, αλλά τώρα βλέπω ότι έχει 2 κιόλας)

Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Παμε για το ps4 Neo?

Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Ή επόμενη γενιά κονσολων πρέπει να εχει τις κάρτες σε σλοτ να γλιτώσουμε όλη αυτή τη βαβουρα!

Re: Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Ή επόμενη γενιά κονσολων πρέπει να εχει τις κάρτες σε σλοτ να γλιτώσουμε όλη αυτή τη βαβουρα!

Κάτι μου θυμίζει αυτό....😎

Τωρα, που το XBox 360 βγηκε εκτος παιχνιδιου ... δεν ξερω ΤΙ θα πιεσει την Sony για modular σχεδιασεις.

Μακαρι ... αλλα ....

Αυτες οι αλλαγες θα ειναι αισθητες σε χρηση?
Αξιζει δλδ κανεις να περιμενει το ΝΕΟ ή να επωφεληθει απο την πτωση τιμης (που φανταζομαι θα υπαρξει) του υπαρχων?

Ακόμα δεν έχουν βγει τιμές...αλλά πιστεύω πως το πάνω χέρι το έχουν οι developers των παιχνιδιών. Αυτοί αποφασίζουν που θα δώσουν έμφαση και άρα αν θα αξίζει η αναβάθμιση ή όχι.