Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and other...

Ρε σεις, κάτι κουφό (το οποίο μάλιστα δε συνέβαινε στο PS4 αλλά συμβαίνει στο Pro.)

Το κοντρόλ της LGB7 λειτουργεί στα μενού του Playstation (αυτό δεν το είχα τσεκάρει στο απλό PS4 για να'μαι ειλικρινής), και αυτό είναι γαμάτο.

Αυτό που δεν είναι γαμάτο, είναι ότι όταν ανάβω την τηλεόραση, τσουπ, ανάβει και το PS4, και το αντίστροφο (σβήνει όταν τη σβήνω).

Φαντάζομαι ότι είναι κάποια ρύθμιση, κάπου κάπως κάποτε;

Μεγειά tegonik και Maestro !!!

https://youtu.be/ynAr9kP-Xq8

https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2018-playstation-4-pro-cuh-7200-review

Ιάσων, πρέπει να φταίει το CEC, στην LG θα το βρεις ως Simplink στα μενού...

Θαενκς! Θα το κοιτάξω αυτό με το Simplink.

Όσο για το βίντεο... το μόνο που με χάλασε ως τώρα στο Pro (και φυσικά ίσχυε και στο απλό) είναι ο θόρυβος του ανεμιστήρα. Που είναι ενοχλητικότατος, ειδικά σε κάτι cinematics στον Spiderman που είναι ήσυχα, σου χαλάει την όλη ψευδαίσθηση.

...και ναι, έχω το "upgraded" 7200 που λέει ο τύπος. Φαντάζομαι τι θα γινόταν στο προηγούμενο...

Με βλέπω τα Χριστούγεννα να μου κάνω δώρο κάνα headset.

Παιδιά, δεν ξέρω αν είναι το σωστό θρεντ για να το γράψω αυτό αλλά...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το Spider-man. Απίστευτη παιχνιδάρα. Από όποια μεριά και να το πιάσεις, gameplay, graphics, sound, story, open world, side missions...

Εκεί που ακούμπαγα την κονσόλα μια φορά τη βδομάδα (ή και το μήνα σε άλλες περιπτώσεις), τώρα πιάνω τον εαυτό μου να χάνει ύπνο για να παίζω 1-2 ώρες τη μέρα. Και δεν τελειώνει και με τίποτα!

Παιδια καλησπερα,

Μια ερωτηση μια και θα ειμαι κατοχος του ps4 pro.
Επειδη θελω να εχω και ενα μονιτορ 19-23'' για το δωματιο ,ποια η γνωμη σας για ποιο μονιτορ χωρις να ξεφευγουμε πολυ στην τιμη ??
Τι πρεπει να προσεξω? αποιο λινκ θα ηταν ευπρόσδεκτο :)

Δεν έχω δει κάποια προσφορά για το PS4 (Pro) ενόψει Black Friday. Θα το ανακοινώσει τελευταία στιγμή η Sony;
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 410 ευρώ μόνο του ή 449 με το Spider-man, μέχρι 24 άτοκες.

Last edited:

Δεν έχω δει κάποια προσφορά για το PS4 (Pro) ενόψει Black Friday. Θα το ανακοινώσει τελευταία στιγμή η Sony;
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 410 ευρώ σχέτο ή 449 με το Spider-man, μέχρι 24 άτοκες.

Αυτή ακριβώς είναι κι η δικιά μου απορία! Περίμενα πως και πως να το αγοράσω στο Black Friday αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει προσφορά όχι μόνο στο pro, αλλά ούτε καν στο slim! Όλοι έχουν τα XBOX, και απο PS hardware, μόνο το VR headset έχουν. Αν δεν βγει τώρα, τότε θα περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα...

Εδώ (ΗΠΑ) πάντως έχουν ανακοινωθεί όλες οι προσφορές όλων των major καταστημάτων και δεν υπάρχει τίποτα σε Pro. Το έψαξα εξωνυχιστικά γιατί κι εγώ το περίμενα, και τελικά κατέληξα στο πακέτο του Red Dead αφού στα $399+Tax τουλάχιστον έδινε δώρο το παιχνίδι.

Γενικώς στο Ίντερνετ γράφεται ότι πουλάει στα ζεστά ψωμάκια, οπότε δεν προβλέπεται να υπάρξει κάτι στην Black Friday.

Και καμία είδηση περί γενικότερης πτώσης τιμής ακόμα.

Αφού λοιπόν πουλάει και η μαμά SONY είναι ιδιαίτερα σφιχτή με τους προμηθευτές, όσον αφορά τις τιμές, ίσως ούτε για Χριστούγεννα δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι σημαντικό.

Αφού λοιπόν πουλάει και η μαμά SONY είναι ιδιαίτερα σφιχτή με τους προμηθευτές, όσον αφορά τις τιμές, ίσως ούτε για Χριστούγεννα δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι σημαντικό.

Το παράξενο είναι ότι η τιμή του κινείται ανοδικά σε σχέση με πέρσι. Τέτοια εποχή το 2017 έβρισκες μπόλικες προσφορές με 340 (δυστυχώς δεν έβγαινα τότε!!!). Φέτος δεν έχω βρει τίποτα κάτω από 399.

Σε αυτή τη Βλακ Φράιντευ σπρώχνουν όλοι το πακέτο PSslim+Spider-Man στα 200$.

Ουσιαστικά είναι όπως αυτή των 449 αφού ένα χειριστήριο κοστίζει γύρω στα 40 .

Βρήκα στη Βλακ Φράιντευ το Uncharted Lost Legacy με κάτι λιγότερο από $10, και δεν άντεξα.

Παιδιά, πραγματικά δεν ξέρω ποιός από τους τρεις κρίκους της αλυσίδας ευθύνεται περισσότερο (PS4Pro - HDR - 4Κ OLED), αλλά μιλάμε για συγκλονιστικά visuals που ποτέ δεν είχα πλησιάσει στο προηγούμενό μου setup (PS4 - non HDR - 4Κ LCD). Νομίζω ότι είναι συνδυασμός και των τριων, αφού το Pro δίνει λίγο παραπάνω ανάλυση (νομίζω 1440p στο Uncharted, σε κάποια ανεβαίνει στα 4Κ), το HDR ΚΕΝΤΑΕΙ, ειδικά σε κάτι νυχτερινά πλάνα με ημίφως (Chapter 1-2), και βέβαια η OLED κάνει τα υπόλοιπα που ξέρει να κάνει καλύτερα από κάθε μέσο προβολής (εντείνει τα δύο πρώτα, αφού λόγω αυξημένου κοντραστ, η εικόνα φαίνεται να έχει μεγαλύτερο βάθος, ενώ και το HDR εφέ πολλαπλασιάζεται).

Τη βασική διαφορά την κάνει η OLED Ιάσων, τα άλλα δύο μικρά λιθαράκια προσθέτουν συγκριτικά. Have fun... -bye-

Τη βασική διαφορά την κάνει η OLED Ιάσων, τα άλλα δύο μικρά λιθαράκια προσθέτουν συγκριτικά. Have fun... -bye-

I will!!! Βασικά ξανάνιωσε η gaming ζωή μου, εκεί που'χα 3 μήνες να τ'ανάψω, τώρα ένα μισαωράκι τη μέρα το ρίχνω, σε κόστος του ύπνου μου βέβαια.

Σίγουρα η OLED είναι μεγάλο κομμάτι, αλλά αρχίζω να σκέφτομαι και ότι τα lighting effects ελέω HDR προσθέτουν σημαντικά. Απ'την άλλη, αν δεν κάνω λάθος και το απλό PS4 υποστήριζε HDR (απλά δεν έτυχε ποτέ να το δοκιμάσω για να δω διαφορές..)

Το uncharted 4 πάντως θυμάμαι το χα δοκιμάσει όταν είχε πρωτοβγει νομίζω με την oled B6 και οι διαφορες με μη hdr mode ήταν αμελητέες...

Το uncharted 4 πάντως θυμάμαι το χα δοκιμάσει όταν είχε πρωτοβγει νομίζω με την oled B6 και οι διαφορες με μη hdr mode ήταν αμελητέες...

Έχει να κάνει πολύ με το τι σκηνή βλέπεις. Και στο Lost Legacy, από το Chapter 3 και μετά που είναι μέρα σε δάση κλπ, δεν τρελαίνεσαι κιόλας, αλλά στα πρώτα δυο που είναι στην πόλη σε ημίφως έως σκοτάδι, με τα νέον σε ταμπέλες να λάμπουν, είναι αποκάλυψη.

...Πάντως, η αληθεια είναι ότι όταν ξεφύγεις από τα PS Exclusives που λάμπουν, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πολύ απογοητευτικά.

Έπαιξα 3 άλλα παιχνίδια.

Read Dead 2: Ψιλο-θολούρα από δω κι απο κει, ανύπαρκτο HDR (τη στιγμή που το XBOX Χ είναι σε 4Κ)
Hitman 2 Introduction (το free demo): Frame drops. Ανεπαίσθητα μεν, καμία σχέση με σταθερό >30 δε.
Star Wars Battlefront 2: Το ίδιο (αν και μόλις το εγκατέστησα και δεν πρόλαβα να κατεβάσω τα updates, δεν ξέρω αν έχουν κάνα performance improvment).

Τελικά μάλλον η δύσκολη (και πανάκριβη) αλήθεια είναι ότι πρέπει να'χεις και ένα ΧΒΟΧ 1 Χ δίπλα για να παίζεις όλα τα dual platform. Πφφ.... Είναι κανείς εδώ μέσα που τα'χει και τα 2?

...Πάντως, η αληθεια είναι ότι όταν ξεφύγεις από τα PS Exclusives που λάμπουν, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πολύ απογοητευτικά.

Έπαιξα 3 άλλα παιχνίδια.

Read Dead 2: Ψιλο-θολούρα από δω κι απο κει, ανύπαρκτο HDR (τη στιγμή που το XBOX Χ είναι σε 4Κ)
Hitman 2 Introduction (το free demo): Frame drops. Ανεπαίσθητα μεν, καμία σχέση με σταθερό >30 δε.
Star Wars Battlefront 2: Το ίδιο (αν και μόλις το εγκατέστησα και δεν πρόλαβα να κατεβάσω τα updates, δεν ξέρω αν έχουν κάνα performance improvment).

Τελικά μάλλον η δύσκολη (και πανάκριβη) αλήθεια είναι ότι πρέπει να'χεις και ένα ΧΒΟΧ 1 Χ δίπλα για να παίζεις όλα τα dual platform. Πφφ.... Είναι κανείς εδώ μέσα που τα'χει και τα 2?

Το HDR του RDR 2 πάντως είναι μούφα (τουλάχιστον στο Xbox 1 X) / google it

Κατά τα αλλα, έχω και τα 2 (αλλά παίζω ελάχιστα)

Sony PS4 tech specs and other...

Το HDR του RDR 2 πάντως είναι μούφα (τουλάχιστον στο Xbox 1 X) / google it

Κατά τα αλλα, έχω και τα 2 (αλλά παίζω ελάχιστα)

Χμμ κατάλαβα, κάποια μαλακια έχουν κάνει, και μεγαλύτερη στο PS4 που τα γραφικά είναι ψιλοαπαραδεκτα και ανεξαρτήτως HDR.

Το player του Xbox X τι λέει σαν βασικό UHD player?
(Ψάχνω δικαιολογία, ξέρεις... )