Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and other...

Το spotify έτοιμο για download... Παει πραγματικα σφαιρα και ηχητικά οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες!

Update: Ενδιαφέρον...παιζει και στο background μουσική ενω ταυτόχρονα παίζεις το παιχνίδι σου! Απο το quick menu μπορείς να το ελεγξεις!

Last edited:

Το PlayStation γιορτάζει το Πάσχα – και προσφέρει δύο PlayStation 4 20th Anniversary Edition στην Αμυμώνη και την UNICEF…

Με αφορμή τα 20 χρόνια από τη δημιουργία της πρώτης κονσόλας PlayStation, η Sony Computer Entertainment, συνεχίζοντας τις φιλανθρωπικές ενέργειες υποστήριξης Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών, δωρίζει στη UNICEF και στην Αμυμώνη 2 επετειακές κονσόλες PlayStation 4 για την ενίσχυση των δράσεών τους. Αυτό το Πάσχα, από τις 3 έως τις 18 Απριλίου, οι επισκέπτες του Golden Hall θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν την συλλεκτική έκδοση του PS4, αγοράζοντας λαχνούς από τα περίπτερα της Αμυμώνης και της UNICEF, που βρίσκονται στο ισόγειο του Golden Hall, με την ευγενική υποστήριξη του εμπορικού κέντρου.

1jlo3k.jpg

http://www.gadgetfreak.gr/2015/04/07/το-playstation-γιορτάζει-το-πάσχα-και-προσφέρε/#more-155155

καλησπερα

επειδη σιγα σιγα βλεπω οτι καπoια παιχνιδια στο ps4 θα "παιζουν" 60 fps εχω μια ερωτηση,
μια τηλεοραση που εχει πανελ 50hz (λεει οτι ειναι 100) παιζει 60 fps η πρεπει να πας σε 100?
οσο το ψαχνα τοσο περισσοτερο μπερδευομουν

πχ η samsung ue40h5000

Εγώ πάντως δοκίμασα το PES2015 του PS4 ως εξής, χωρίς κανένα πρόβλημα. Το αντίθετο θα έλεγα, εικόνα sharp με ομαλή κίνηση και σωστά χρώματα:
PS4---HDMI-->Denon AVR-3808---HDMI-->Sony KDL-46X3500.
No problem.

καλησπερα

επειδη σιγα σιγα βλεπω οτι καπoια παιχνιδια στο ps4 θα "παιζουν" 60 fps εχω μια ερωτηση,
μια τηλεοραση που εχει πανελ 50hz (λεει οτι ειναι 100) παιζει 60 fps η πρεπει να πας σε 100?

πχ η samsung ue40h5000

δεν θα εχεις κανενα προβλημα, μην σε ανυσηχει.

Απάντηση: Re: Sony PS4 tech specs and other...

καλησπερα

πχ η samsung ue40h5000

Μεγάλο μπέρδεμα αυτό το θέμα (και δύσκολα θα βρεις ξεκάθαρη απάντηση) αλλά χοντρικά θα μπορούσα να σου απαντήσω (από αυτά που έχω καταλάβει εγώ) ότι 60 fps θα σου δώσουν μόνο τα 60hz μόνιτορ, οι τηλεοράσεις μας παίζουν στα 50hz...
(Λίγα πράγματα μπορείς να διαβάσεις και εδώ)

Re: Απάντηση: Re: Sony PS4 tech specs and other...

Μεγάλο μπέρδεμα αυτό το θέμα (και δύσκολα θα βρεις ξεκάθαρη απάντηση) αλλά χοντρικά θα μπορούσα να σου απαντήσω (από αυτά που έχω καταλάβει εγώ) ότι 60 fps θα σου δώσουν μόνο τα 60hz μόνιτορ, οι τηλεοράσεις μας παίζουν στα 50hz...
(Λίγα πράγματα μπορείς να διαβάσεις και εδώ)

το θεμα ειναι οτι διαβασα διαφορα π.χ. οτι για να παιξεις 60 fps θελει 120 hz φαντασου βρηκα μεχρι και converter,
http://www.endmemo.com/sconvert/fpshz.php
τωρα βεβαια πως τα μπλεκουν μεταξυ τους ειναι αλλο θεμα

Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

μακάρι η νέα γενιά εκτός απο το 1TB που ειναι καλοδεχούμενο, να ειναι και πιο αθόρυβη γιατι τωρα που πιάνουν οι ζέστες αρχίζει να τουρμπίζει.

Συλλεκτικό Playstation 4 Bundle METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN!

zof704.jpg

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), ανακοίνωσε το “Συλλεκτικό PlayStation®4 Bundle METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN” που θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα την 1η Σεπτεμβρίου 2015, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του τίτλου METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN DAY I EDITION από την Konami Digital Entertainment.

Η έκδοση θα συμπεριλαμβάνει το PlayStation®4 (PS4™) με σκληρό δίσκο (HDD) 500GB και Ασύρματο Χειριστήριο (DUALSHOCK®4), και τα δύο με ειδικό σχεδιασμό METAL GEAR SOLID V, καθώς και τον τίτλο METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN DAY 1 EDITION για το PS4™. Η συλλεκτική έκδοση θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα και σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

Metal-Gear-Solid-V-The-Phantom-Pain_2015 2

Στη συλλεκτική έκδοση συμπεριλαμβάνεται PS4 σε ένα ιδιαίτερο πορφυρό χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες σχεδίασης, εμπνευσμένο από την όψη του “Βιονικού Χεριού” του Snake. Το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4 που περιέχεται, είναι σε μεταλλικό γκρι χρώμα, προσομοιάζοντας το όπλο του Snake. Το PS4 και το Ασύρματο Χειριστήριο DUALSHOCK 4, φέρουν το έμβλημα της Diamond Dogs, της ιδιωτικής στρατιωτικής οργάνωσης, της οποίας ηγείται ο Snake. Επιπλέον, διαθέσιμο θα είναι και το PlayStation®4 Bundle 500GB Jet Black PS4 με το METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN.

Metal-Gear-Solid-V-The-Phantom-Pain_2015 3

Τόσο με το “Συλλεκτικό PlayStation®4 Bundle METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN”, όσο και με το METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN PlayStation®4 Bundle 500GB Jet Black, η SCEE θα συνεχίσει να προωθεί την ανάπτυξη του PS4 παρέχοντας το καλύτερο περιεχόμενο στους λάτρεις του PlayStation!

Τι θα περιλαμβάνει:

Κυκλοφορία: 1 Σεπτεμβρίου, 2015

Bundle

・ PlayStation®4 x 1 *Ειδικού σχεδιασμού

Σκληρός δίσκος χωρητικότητας 500GB

・ DUALSHOCK®4 Ασύρματο Χειριστήριο x1 *Ειδικού σχεδιασμού

・ METAL GEAR SOLID Ⅴ: THE PHANTOM PAIN DAY 1 EDITION για PS4 x 1

・ Mono headset x 1

・ Καλώδιο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος x 1

・ Καλώδιο HDMI x 1

・ Καλώδιο USB x 1

・ Εγχειρίδιο οδηγιών x 1

Απάντηση: Re: Sony PS4 tech specs and other...

άχρηστο εντελώς για μένα !
Δεν παίζει srt υποτιτλους, ούτε καν ήχο AC3 , που έχουν σχεδόν όλες οι ταινίες....

Νομίζω ac3 παίζει .. Έτσι γραφει τουλάχιστον

άχρηστο εντελώς για μένα !
Δεν παίζει srt υποτιτλους, ούτε καν ήχο AC3 , που έχουν σχεδόν όλες οι ταινίες....

Σε μελλοντικο update ισως τα βαλουν και αυτά...σιγα σιγα!
...και δεν ξερω αν θα μπορει να βλεπει δισκους NTFS (το 3 δεν μπορουσε).