Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and other...

Βλέπει τα κοινόχρηστα αρχεια του server και μου έπαιξε avi,mp4 αλλά δεν ειχα χρόνο για παραπάνω να δω αν παιζει υπότιτλους ...αλλά και να παιζει αν δεν υποστηρίζει dts δεν βολεύει .Επισης αρχεία βιντεο από action cam δεν τα έβλεπε ..

Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Ta PS2&PS3 δεν έπαιζαν όλα αυτα τα αρχεία απο το δίκτυο;

Re: Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Ta PS2&PS3 δεν έπαιζαν όλα αυτα τα αρχεία απο το δίκτυο;

To 2 δεν είχε τέτοιες δυνατότητες και το 3 που έχω εγώ θέλει media server και πάλι μεγάλα bitrate δεν τα σηκώνει.

Καλη αρχή με το media player. Ειναι κάτι που έλειπε .ας ελπιςουμε σε update

ε καλα κλασσική sony ,θα σου βγάλει την πίστη μέχρι να κάνει αυτά που χρειάζεται ενας μέσος χρήστης... υπομονη... η sony μετά το PS3 ειναι ο ορισμός της "μισοδουλειάς".

Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα, έτσι και με το 3, μέχρι να πάρουμε όλες τις δυνατότητες περάσανε 3 χρόνια, αφού θα τα βάλουν που θα τα βάλουν, ποιος ο λόγος της καθυστέρησης πραγματικά είναι αίνιγμα.

To xbox one υποστηριζει υποτιτλους και dts ?
Αν όχι, μαλλον αυτός είναι ο λόγος που δεν τα δίνει και η sony

Γεια σας!Ειμαι κανουριος και δεν ξερω αν ποσταρω στο σωστο τοπικ.Εχω μια τηλεοραση που δεν υποστηριζει hdmi,εχει scart και τα κλασσικα και θελω να συνδεσω σε αυτην το ps4...ειδα οτι υπαρχουν ανταπτορες που μετατρεπουν το hdmi σε scart αλλα δεν ξερω ποιον να επιλεξω...γνωριζει κανεις?

Mini πληκτρολόγιο και ποντίκι για το PS4 το Νοέμβρη.

hori_ps4_keybmouse_01-590x330.jpg

Re: Απάντηση: Sony Playstation 4 tech specs and other...

Πωπωωωωωω... Πάει το νήμα! Ψόφησε.

Τέλοσπάντων, εγώ θα το κάνω το ερώτημα και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Αν και ακόμα στην ιδέα έχω μείνει, γιατί τις ιδέες πολλοί τις εμίσησαν και το χρήμα ουδείς, έχω αρχίσει να σκέφτομαι να μετακομίσω τον εξοπλισμό μου στο πλυσταριό και υποχρεωτικά πρέπει να βρω κάποια οθόνη.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, αν πάρω αυτό και το κοτσάρω στο PS4 (που δεν έχω αγοράσει ακόμα, αλλά λέμε και καμμιά μ@λ@κ!@ για να περάσει η ώρα) τι εικόνα θα έχω;

Και μιας που βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντ' έξη τι ισχύει για το PS3 και για το laptop?

ΥΓ. Αν πουλάει κανείς και κάνα ράντζο, καλοδεχούμενο και αυτό ...:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony Playstation 4 tech specs and other...

Πωπωωωωωω... Πάει το νήμα! Ψόφησε.

Τέλοσπάντων, εγώ θα το κάνω το ερώτημα και ότι βρέξει ας κατεβάσει.

Αν και ακόμα στην ιδέα έχω μείνει, γιατί τις ιδέες πολλοί τις εμίσησαν και το χρήμα ουδείς, έχω αρχίσει να σκέφτομαι να μετακομίσω τον εξοπλισμό μου στο πλυσταριό και υποχρεωτικά πρέπει να βρω κάποια οθόνη.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, αν πάρω αυτό και το κοτσάρω στο PS4 (που δεν έχω αγοράσει ακόμα, αλλά λέμε και καμμιά μ@λ@κ!@ για να περάσει η ώρα) τι εικόνα θα έχω;

Και μιας που βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντ' έξη τι ισχύει για το PS3 και για το laptop?

ΥΓ. Αν πουλάει κανείς και κάνα ράντζο, καλοδεχούμενο και αυτό ...:flipout:

δεν υποστηρίζουν ανάλυση 2560 x 1080 οι κονσόλες

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony Playstation 4 tech specs and other...

δεν υποστηρίζουν ανάλυση 2560 x 1080 οι κονσόλες

Που σημαίνει πως δεν θα βλέπω τίποτα, θα τα βλέπω όλα μακρόστενα ή θα τα βλέπω με μαύρα borders αριστερά-δεξιά;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony Playstation 4 tech specs and other...

Που σημαίνει πως δεν θα βλέπω τίποτα, θα τα βλέπω όλα μακρόστενα ή θα τα βλέπω με μαύρα borders αριστερά-δεξιά;

Μαύρα δεξιά αριστερά
Ή αν υποστηρίζει ο scaler της οθόνης, και τραβηγμένα σε όλη την οθόνη
Που και πάλι το << τράβηγμα >> θα είναι χάλι

Μόνο σε PC θα εκμεταλλευτείς αυτή την ανάλυση και σε παίγνια που το υποστηρίζουν

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony Playstation 4 tech specs and other...

Μαύρα δεξιά αριστερά
Ή αν υποστηρίζει ο scaler της οθόνης, και τραβηγμένα σε όλη την οθόνη
Που και πάλι το << τράβηγμα >> θα είναι χάλι

Μόνο σε PC θα εκμεταλλευτείς αυτή την ανάλυση και σε παίγνια που το υποστηρίζουν

:2thumb22sup: