Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and other...

φυσικά κυκλοφορεί και σε δισκάκι! το παιχνίδι ομως ειναι multiplayer, δηλαδή παίζεις co-op η Multiplayer με άλλους.

Sony PS4 tech specs and other...

Δεν εχει να κανει με pc ή ps4 - xbox .... Το star wars , οπως και πολλα παιχνιδια ειναι πια κυριως online , ανεξαρτητως πλατφορμας.
Ουτε και σε μενα αρεσει, αλλα ετσι ειναι πια .

Κι εγω σε δισκακι το πηρα επισης.

Σε βαζουν σε τρυπακι ...

Πολλα παιχνιδια τα εξερευνω, τσακιζοντας επιτηδες σκαφη
να δω τι συμβαινει στα ορια, τι υπαρχει πισω απο τα ορια (της πιστας).
Μου στερειται αυτη η χαρα !!!! Της εξερευνησης των γκριζων ζωνων.

Επισης θελω να μην σκεφτομαι οτι καποιος σπαει το κεφαλι του
να με βοηθησει να δρασουμε Co-Οp. Εχω μαθει να σκεφτομαι οτι
το παιχνιδι ειναι σκλαβος μου, θα του κανω οτι θελω, οπως θελω,
οποτε θελω (κυριως το τελευταιο). Με την συμπραξη δυο παιχτων
παει απ'το παραθυρο αυτη η πολυτελεια.

Ουφ .... ολα του γαμου δυσκολα !
Απλα πιστευα οτι δεν ειχε ερθει αυτη η στιγμη ΚΑΙ στα παιχνιδια.

Επισης θελω να μην σκεφτομαι οτι καποιος σπαει το κεφαλι του
να με βοηθησει να δρασουμε Co-Οp. Εχω μαθει να σκεφτομαι οτι
το παιχνιδι ειναι σκλαβος μου, θα του κανω οτι θελω, οπως θελω,
οποτε θελω (κυριως το τελευταιο
). Με την συμπραξη δυο παιχτων
παει απ'το παραθυρο αυτη η πολυτελεια.

Ουφ .... ολα του γαμου δυσκολα !
Απλα πιστευα οτι δεν ειχε ερθει αυτη η στιγμη ΚΑΙ στα παιχνιδια.

Για gta σε βλεπω:2thumb22sup:

Χαχαχαχα ... γυρευεις X-Wing pilot να στριμωξεις TIE Interceptor ? ... :laugh::laugh:

Πρεπει να γνωριζω ποσο απροσκοπτα και εγωιστικα με αφηνει η Εlectronic Αrts να παιζω τα παιχνιδια της.
Ως σοβαρη εταιρεια (και κολλοσος) εχω την εντυπωση οτι θα μου λεγε "πρεπει να βγαλουμε τα κερδη μας,
δεν γινεται να σου παρεχουμε single-player επιλογες γιατι εσυ εχεις καβουρια στις τσεπες, μονο μια φορα
θα μας επισκεφθεις". Aν και αυτο μπορει να το επιζητει και η SONY (δεν ειχα ποτε κονσολα της, δεν ξερω !)

Ειμαι (εδω και δεκαετιες) Ο ορκισμενος εχθρος καθε τομεαρχη μαρκετινγκ .... η απεχθεια του.
Αλλα, υπαρχουν και οι good fellas, τα αλανια ... που "σπανε" οτι βρεθει στα χερια τους.
Ισως εχω ελπιδες .... ισως ....

Παντως, αν κανω το απονενοημενο ... θα το πραξω καπου μετα τις 25 του μηνος.

Last edited:

Άκου...το ps4 και το battlefront δεν είναι αφορμή για εσωτερικές αναζητήσεις και φιλοσοφίες...παρε το γμμν χειριστήριο και kick some assess!!!

Noμιζα οτι δεν χρειαζοταν να μπω στο νετ (οποιοδηποτε νετ) για να παιξω.

Το μονο που εχω να σκεφτω τις προσεχεις μερες (και δεν ειναι φιλοσοφικη ανησυχια)
ειναι αν μoυ ταιριαζει η multiplayer "εμπειρια". Εχω ενα ακομα ατομο να ρωτησω ....-bye-

Gtav, Uncharted 1,2&3 αλλα πιο πολυ απο ολα νομιζω οτι θα σου αρεσει ολη η σειρα assassins creed (αν τα βρεις απο το πρωτο και τα παιξεις με την σειρα δεν θα το μετανιωσεις). Ολα τα παραπανω θα τα απολαυσεις στο 100 % ΜΟΝΟ αν ξερεις καλα αγγλικα ( που ξερεις απο οτι εχω καταλαβει). Μακαρι να μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω να τα παιξω απ την αρχη!

Sony PS4 tech specs and other...

Metal gear solid, Witcher, The last of us, Batman Arckam knight, κλπ κλπ κλ

Single player κι ξερό ψωμί.

Εγώ αν και το πληρώνω το plus έτσι από μαλάκια, online ελάχιστες φορές έχω παίξει στη ζωή μου (και έχω ξεφτιλιστεί από κάτι μάλλον 8χρονα που πρέπει να έχουν τουλάχιστον διδακτορικό στο θέμα!!!)

Δεν με πειραζει να ξεφτιλιστω (αλλωστε, εχω μεινει στα 12 :proud:)
Με πειραζει οτι καποιος καταβαλει προσπαθεια να κανουμε team (και ας μην τον βλεπω).
Δεν ωφειλω πειθαρχια σε κανενα battle plan ... Ι'm one fighter, plan, enemy, battle, and outcome ... altogether.
BΛεπωντας διαγωνισμους πιτσιρικαδομαδων σε σταδια (στην Ταιβαν) πανω σε δημοφιλη παιχνιδια ... με χιλιαδες
θεατες (οχι πανω απο 18) να σειουν το σταδιο ζητωκραυγαζοντας, αντιλαμβανομαι ποσο τραγικα μακρια βρισκομαι.
Ερχομαι απο αλλη εποχη, αλλο πλανητη.

Αλλα να μην φιλοσοφω παλι ... :p .... sorry !

Last edited: