Το 1Τ ειναι πολυ σημαντικο εναντι των 500gb ?
Αν μου περίσσευε ρευστό (ή αν το έβρισκα πολύ φθηνά) θα αγόραζα και ένα Χ για να παίζω dual platform...
Ε και η Ms στα 399 το έχει μαζί με παιχνίδια
https://www.microsoft.com/en-us/store/b/xboxconsoles?icid=XboxCat_BlueNav_XboxConsolesCat_092218
Ναι μεν, έλα όμως που δε με ενδιαφέρει κανένα απ'αυτά. (Η απουσία δυνατών exclusives που λέγαμε...)
Αν δεν πιάσεις στα χέρια σου τις κονσόλες της Microsoft...Δεν θα μπορέσεις να αντιληφθείς τις οποίες διάφορες που μπορεί να υπάρξουν με τις κονσόλες της Sony για το σήμερα μιλάμε .
Να προσθέσω απλά σε όσα έχω αναφέρει είναι το game control με καλύτερη αίσθηση και ότι ξεχνάς το να το φορτίζεις ,βέβαια υπάρχει και το elite ...
Παιχνίδι σημαίνει και ήχος ...Tomb raider με Atmos που απλά ανατριχιάζεις ακόμη και αν τα ακούς με ακουστικά όπως και με άλλα παιχνίδια πχ pro ,fifa λες και είσαι μέσα στο στάδιο .
Και για τα παρακάτω .
https://gr.pcmag.com/console-games-products/30600/zese-to-gaming-sta-akra-me-tis-konsoles-tes-microsoft
Έχω και τις 2 (pro και x) και αν αναγκαζομουν να κρατήσω μόνο τη μια, αυτή θα ήταν το ps (λόγω exclusives, φυσικά)
Διάφορες στην εικόνα, σε κοινά παιχνίδια, είναι, κατά κανόνα, οριακές (προφανώς αυτό γίνεται επίτηδες, δυστυχώς).
Εγώ δεν γνωρίζω αν γίνεται επίτηδες ...
Εγώ κρίνω τις διάφορες και στα παλιά παιχνίδια όχι μόνο στα καινούργια .
Είναι χάρμα οφθαλμών στο Χ και τα παλιά παιχνίδια αφού τα spec δεν αλλοιώνονται .
Στο θέμα του game control παίρνοντας και από τις δυο πλατφόρμες είναι μακριά μπροστά το game control τηςMicrosoft δεν έχει μόνο να κάνει με την αίσθηση αλλά την αντοχή του στο χρόνο (ειδικότερα στα online παιχνίδια που γίνεται ένας ψιλό χαμός )αλλά και στην διάρκεια της μπαταρίας του κοτσάρεις δυο επαναφορτιζόμενες πχ 2300mAh που μπορεί να κρατήσει μέχρι και δυο εβδομάδες με καθημερινή χρήση 3με 4 ώρες χρήσης .Σου συνιστώ να πιάσεις στα χέρια σου και το elite .
Εγώ δεν γνωρίζω για exclusives,exclusives είναι η κορόιδα που πουλάει η Sony για το ψεύτο 4K.
Όπου η εικόνα στο Χ είναι κρύσταλλο με λεπτομέρεια .
Και προφανώς το Atmos με ακουστικά δεν το κάνει κανένας ενισχυτής .
https://youtu.be/AfGNfgBijR8
Εγώ θα χτύπαγα πάντως το Χ, το σκεφτόμουν όταν πήρα το pro πριν λίγο καιρό. Απλά δεν μου αρέσουν τα αντίγραφα ρε γαμώτο, ξέρεις, ο δεύτερος που ήρθε να πάρει κομμάτι από τη πίτα...iphone vs android, ps4 vs xbox, κ.τ.λ
Στην παλιά τηλεόραση (Sony W5500), το PS4 Pro έκανε, σποραδικά, διακοπές σε ήχο και εικόνα. Στην καινούργια (9005), με το καλώδιο του PS4 Pro, κάνει κάποιες διακοπές (κομπιάσματα) μόνο στον ήχο*. Επειδή έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με το καλώδιο USB του PS4 Pro (δεν αναγνώριζε το χειριστήριο), σκέφτομαι μήπως και το HDMI καλώδιο είναι ανάλογης ποιότητας και πρέπει να το αντικαταστήσουμε. Υποτίθεται ότι ψάχνουμε για High Speed HDMI.
*Διευκρινίζω ότι μιλάω για το Gran Turismo Sport. Οι υπόλοιποι της οικογένειας δεν μου έχουν αναφέρει κάτι γι'αυτά που παίζουν.
Χθες ενώ έπαιζα περίπου δύο ώρες το ps4 έκλεισε και έκανε και μια διακοπή ρεύματος (ούτε δευτερόλεπτο) και δεν άνοιγε μετά, δεν έπεσε κάποια ασφάλεια.
Το άφησα να κρυώσει και μετά άνοιξε κανονικά, έπαιξα μια ώρα και κάτι και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.
Η ψύξη λέτε να φταίει ή το τροφοδοτικό;
Το έχω υπό έρευνα, θα το βγάζω εκτός ντουλαπιού όταν θα παίζω και θα ξανά ενημερώσω.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Από την στιγμή που έκανες αυτά που λες δεν σου ξανά έκανε κάτι παρόμοιο;
Έλεγα ότι ήρθε ο καιρός για αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.