Sony PlayStation 4

Re: Sony PS4 tech specs and other...

Πρεπει να εχεις παιξει το πρωτο για να παρεις χαμπαρι ?

Όχι ιδιαίτερα...αλλά τι εννοείς να έχεις παίξει το πρώτο;; Υπάρχει gamer εκεί έξω που δεν το έχει παίξει???..χαχα....τέρμα οι κουβέντες τραβά να τελειώσεις το πρώτο και μην χάνεις χρόνο.χαχα

Υ.Γ. Το έχω τελειώσει 4-5 φορές το πρώτο, άνετα ένα από τα καλύτερα games που έχω παίξει ποτέ, αν όχι το καλύτερο. Δεν φεύγει ποτέ από την μνήμη μου και μάλλον η Sony κατάφερε το αδύνατο να βγάλει ένα ακόμα καλύτερο παιχνίδι. Σε 6 μέρες που το παραλαμβάνω έχω πάρει άδεια για να το λιώσω όλη μέρα.

Υ.Γ Όπως λέει και σε ένα review για το last of us 2 που διάβασα πριν λίγο...The greatest game of this console generation? Of that there is absolutely no doubt. It’s also, quite possibly, the greatest video game of all time.

Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Αυτό δεν ήταν που είχε διαρρεύσει ολόκληρο πριν λίγο καιρό και είχε γίνει χαμός;
Το heany Rain είχα παίξει και ήταν πολύ καλό και μάλλον μοιάζει ή κάνω λάθος;

Ουδέ μια σχέση έχει με το Heavy rain που ήταν καλό game κατά τα αλλά, αλλά με λίγο πραγματικό gameplay. Το last of us είναι εμπειρία, λίγο resident evil, λίγο uncharted, λίγο stealth αλλά κυρίως γεμάτο συναίσθημα και ανθρωπιά, το τέλος δε θα το θυμάμαι για πολλά χρόνια, και για το 2 μάλλον μιλάμε από τώρα για το παιχνίδι της δεκαετίας. Τέτοια παιχνιδια είναι που με κάνουν να αγαπώ το gaming.

Υ.Γ. Είχε διαρρεύσει ότι η πρωταγωνίστρια η Elly είναι ομοφυλόφιλη και έγινε χαμός στο internet.
Υ.Γ. Το last of us το έχει τερματίσει και η σύζυγος μου, το μόνο παιχνίδι που έχει τελειώσει αποκλειστικά μόνη της και αυτο λέει πολλά.
Υ.Γ. Αν σου άρεσε το heavy rain πρέπει να παίξεις οπωσδήποτε το Detroit become human του ίδιου studio, εγώ είχα πάθει σοκ, ανατρίχιασα σε πολλές φάσεις στο παιχνίδι και είναι ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια που με έκαναν να σκεφτώ και να αναθεωρήσω κάποια πράγματα μαζί με λίγα δάκρυα στα μάτια.

Αν έχω όρεξη το καλοκαίρι θα πάρω από ένα ανιψιό μου το ps4 να δοκιμάσω αυτά που λες.
Αφού πρώτα ξεκινήσω το odyssey που το έχω πάρει όπως και το Red dead πάνω από χρόνο και ούτε τα έχω κατεβάσει.

Re: Απάντηση: Sony PS4 tech specs and other...

Αν έχω όρεξη το καλοκαίρι θα πάρω από ένα ανιψιό μου το ps4 να δοκιμάσω αυτά που λες.
Αφού πρώτα ξεκινήσω το odyssey που το έχω πάρει όπως και το Red dead πάνω από χρόνο και ούτε τα έχω κατεβάσει.

Όχι το odyssey Παναγιώτη, γραφικάρες μεν αλλά μονότονο και βαρετό σε πολλά σημεία, το Red Dead απορώ που δεν το έχεις πιάσει ακόμα, ΕΠΟΣ.

Η μέρα μου ξεκινάει μετά τις 23:00 που αδειάζει η τηλεόραση του σαλονιού.
Κοιμάμαι πάντα αργά αλλά και πάλι κάτι θα προκύψει και αυτές τις ώρες και δε θα ανοίξει η κονσόλα.
Καλά να είμαστε και βλέπουμε.

Η μέρα μου ξεκινάει μετά τις 23:00 που αδειάζει η τηλεόραση του σαλονιού.
Κοιμάμαι πάντα αργά αλλά και πάλι κάτι θα προκύψει και αυτές τις ώρες και δε θα ανοίξει η κονσόλα.
Καλά να είμαστε και βλέπουμε.

Μια από τα ίδια, άλλος ένας λόγος να μην πιάσεις το odyssey που θες 100+ ωρες..χαχα

Μόλις παρέλαβα το Last of us 2....δεν κρατιέμαι απλά, είχα πολύ καιρό να χαρώ τόσο..χαχα....κάνω εγκατάσταση τώρα και για τις επόμενες 2 ημέρες θα κολλήσω στον καναπέ και την τηλεόραση...μετράω τα δευτερόλεπτα να τελειώσει η εγκατάσταση!!!

Μόλις παρέλαβα το Last of us 2....δεν κρατιέμαι απλά, είχα πολύ καιρό να χαρώ τόσο..χαχα....κάνω εγκατάσταση τώρα και για τις επόμενες 2 ημέρες θα κολλήσω στον καναπέ και την τηλεόραση...μετράω τα δευτερόλεπτα να τελειώσει η εγκατάσταση!!!

Καλοριζικο.

Εχω την εντυπωση οτι παιζει να υπάρχει κλείδωμα μεχρι αυριο.
Εκτός αν ισχύει μονο για τα digital (προφανές).

Καλοριζικο.

Εχω την εντυπωση οτι παιζει να υπάρχει κλείδωμα μεχρι αυριο.
Εκτός αν ισχύει μονο για τα digital (προφανές).

Ευχαριστώ!!

Α μην μου λες τέτοια, κανονικά κάνει εγκατάσταση πάντως άλλα μιλάμε για πολλά gb, ούτε ξέρω τι κατεβάζει μέσα στον SSD.

Ευχαριστώ!!

Α μην μου λες τέτοια, κανονικά κάνει εγκατάσταση πάντως άλλα μιλάμε για πολλά gb, ούτε ξέρω τι κατεβάζει μέσα στον SSD.

Και για αλλους εχω διαβασει για εγκατασταση, αλλα και για αναμονή ταυτογχρονα ... :p

Και για αλλους εχω διαβασει για εγκατασταση, αλλα και για αναμονή ταυτογχρονα ... :p

Και εγω που πηρα το RDR2, τοε εκανα εγκατάσταση και περιμενα....ποσα GB ειναι το Last of us 2 ?

μμμμμ πράγματι περιμένεις, το κέρατό μου!!!χαχα
Λογικά στις 12 το βράδυ θα ανοίξει ε??
Εγκατάσταση 85gb μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι μετά.
Να πούμε και ένα καλό για την Sony Ελλάδος, το παιχνίδι είναι πλήρως εξελληνισμένο τόσο τα μενού όσο και σε μεταγλώττιση. Ξέρουμε Αγγλικά άλλα είναι σημαντικό να υπάρχει κάτι τέτοιο, μπράβο στην Sony για αυτό.

Καλό παιχνίδι.
Πόσο έκανε;

Special Editon στα 90 ευρώ την πήρα. Η βασική ξεκινάει από τα 55 περίπου....και όχι καλό παιχνίδι, από αυτά που έχω δει και διαβάσει μιλάμε μάλλον για το παιχνίδι της δεκαετίας.... γνωστός μου που το έχει παίξει ήδη του έπεσαν τα σαγόνια και έπαθε πλάκα με το παιχνίδι, ειδικά με τα γραφικά δεν περίμενε με τίποτα να δει τέτοιο πράγμα....αύριο θα ξέρω πάντως....

Το ξενύχτησα εχτές βράδυ, 6 ώρες σερί με μια ώρα ύπνο. Δεν έχω να πω κάτι για το παιχνίδι που δεν έχει γραφτεί σε τόσα reviews, ΕΠΟΣ απλά. Το μόνο που θα γράψω είναι για τα γραφικά που είναι απλά συγκλονιστικά το λιγότερο, σε μια εποχή που τρελαινόμαστε για Tflops επιδόσεις κλπ. η Naughty Dog μας δείχνει για άλλη μια φορά πως παίζεται το παιχνίδι, ξεζουμίζει την κονσόλα και βγάζει αποτέλεσμα που απλά δεν υπάρχει. Δεν χρειαζόμαστε νέες κονσόλες κλπ. μόνο εταιρίες σαν την Naughty Dog η οποία για άλλη μια φορά απέδειξε γιατί είναι το καλύτερο studio παραγωγής παιχνιδιών μαζί με την Rockstar αυτή την στιγμη στον πλανήτη.

Υ.Γ. Αν ενδιαφέρεστε έστω και λίγο για Gaming κάντε στον εαυτό σας την χάρη και πάρτε το ΕΧΤΕΣ το παιχνίδι, με ευχαριστείτε μετά...
Υ.Γ. Με 2 καφέδες είμαι έτοιμος μιας και έφυγαν τα παιδιά για σχολείο για νέο 5ωρο session.

Το ξενύχτησα εχτές βράδυ, 6 ώρες σερί με μια ώρα ύπνο. Δεν έχω να πω κάτι για το παιχνίδι που δεν έχει γραφτεί σε τόσα reviews, ΕΠΟΣ απλά. Το μόνο που θα γράψω είναι για τα γραφικά που είναι απλά συγκλονιστικά το λιγότερο, σε μια εποχή που τρελαινόμαστε για Tflops επιδόσεις κλπ. η Naughty Dog μας δείχνει για άλλη μια φορά πως παίζεται το παιχνίδι, ξεζουμίζει την κονσόλα και βγάζει αποτέλεσμα που απλά δεν υπάρχει. Δεν χρειαζόμαστε νέες κονσόλες κλπ. μόνο εταιρίες σαν την Naughty Dog η οποία για άλλη μια φορά απέδειξε γιατί είναι το καλύτερο studio παραγωγής παιχνιδιών μαζί με την Rockstar αυτή την στιγμη στον πλανήτη.

Υ.Γ. Αν ενδιαφέρεστε έστω και λίγο για Gaming κάντε στον εαυτό σας την χάρη και πάρτε το ΕΧΤΕΣ το παιχνίδι, με ευχαριστείτε μετά...
Υ.Γ. Με 2 καφέδες είμαι έτοιμος μιας και έφυγαν τα παιδιά για σχολείο για νέο 5ωρο session.

Στο ίντερνετ παραπονιουνται για το flim grain και ότι είναι θολό... Ισχύει;