Sony PlayStation 5

Re: Sony Playstation 5

Η παρουσίαση ήταν όπως έπρεπε να ήταν πολλά παιχνίδια με κανονικό gameplay και όχι τρέιλερ και πολύ μπλα μπλα όπως κάποιοι άλλοι. Στα παιχνίδια υπήρχε μεγάλη ποικιλία αλλά με εξαίρεση το Horizon 2 (όταν είδα την Aloy κόντεψα να ούρλιαξω από χαρά, αναμένω πως και πως) και Demon souls τίποτα συγκλονιστικό από άποψη γραφικών και περιεχομένου. Αναμενόμενο βέβαια σε αυτο το στάδιο. Η Sony με το καλημέρα εδειξε ότι θα έχουμε βουνό παιχνίδια για όλα τα γούστα, και μπόλικα νέα IP, σημαντικό ότι είδαμε και πολλά platform games για το μικρό ηλικιακό κοινό και για τους φαν της Νιντεντο. Για μένα day one αγορά όπως πάντα.

Υ.Γ. Η κονσόλα απλά πανέμορφη, αν και λίγο με απασχολεί αυτο, τα παιχνίδια μετράνε, στέκεται και οριζόντια για όσους αναρωτιούνται.

Υ.Γ. Περίμενα να δείξει και τα αποκλειστικά Silent Hill και Spider-Man 2 που ήδη δουλεύονται, κρίμα. Next time

Υ.Γ. Αρνητικό επίσης ότι πολλά παιχνίδια που είδαμε ήταν απλά indies που μικρό ρόλο θα παίξουν στο μέλλον, ήθελα πιο πολλά ΑΑΑ, αλλά και μόνο για το Horizon 2 τους συγχωρώ προς το παρών.

Δεν ξέρω από παιχνίδια, από εμφάνιση πάντως χάλι μαύρο...
Τι κουμούτσα ασύμμετρη είναι αυτή?απογοήτευση...

Δεν ξέρω από παιχνίδια, από εμφάνιση πάντως χάλι μαύρο...
Τι κουμούτσα ασύμμετρη είναι αυτή?απογοήτευση...

Έχει ιδιαίτερη σχεδίαση, από πρώτες αντιδράσεις που διαβάζω κάποιοι θεωρούν ότι είναι ότι πιο όμορφο έχει βγει σε κονσόλα κάποιοι άλλοι το αντίθετο, προσωπικά πιστεύω μικρό ρόλο παίζει, είναι απλά το περιτύλιγμα, σίγουρα θα βγει και σε μαύρο χρώμα αν και προσωπικά κουραστικά με την μαυρίλα και τα τετράγωνα κουτιά, επιτέλους κάτι διαφορετικό και φρέσκο.

...σημαντικό ότι είδαμε και πολλά platform games για το μικρό ηλικιακό κοινό...

Δηλαδή, με platformers ασχολούνται μόνο παιδιά. Ωραία... θεώρηση.

Απάντηση: Sony Playstation 5

Θυμίζει το ξενοδοχείο στο Ντουμπάι αλλά σε χειρότερη υλοποίηση.
Το all digital πιο μαζεμένο και ωραίο από το άλλο με το πρησμένο μάγουλο.
Λες πάντως σαν να το έβαλαν πείσμα η Sony με τη Microsoft ποιος θα βγάλει την πιο άσχημη κονσόλα.
Ελπίζω να έχει σωστούς αεραγωγούς αυτή τη φορά και να μη βαράνε υπερωρίες τα ανεμιστήρια.

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

Δηλαδή, με platformers ασχολούνται μόνο παιδιά. Ωραία... θεώρηση.

Προσωπικά λατρεύω τα platforms, απλά γενικά το μεγάλο κοινό τους είναι τα παιδιά, δεν το έγραψα ρατσιστικά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

"Ρατσιστικά" σίγουρα δεν το έγραψες. :flipout:Όμως, καλό είναι να μην υπάρχει η παρανόηση πως όλα τα platformers είναι μόνο για παιδιά. Για αυτό έγινε η πιο πάνω "παρέμβαση". :music-smiley-004:

Για όσους το πρόσεξαν στο φοβερό ratchet and clank μας έδειξαν και τις δυνατότητες του SSD, δυνατότητα να πηδάς άμεσα χωρίς φόρτωμα από πίστα σε πίστα, ενδιαφέρον και θα δούμε πολλά αν αξιοποιηθεί σωστά, το loading πάντως νομίζω θα εξαφανιστεί σε αυτή την γενιά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

"Ρατσιστικά" σίγουρα δεν το έγραψες. :flipout: Όμως, καλό είναι να μην υπάρχει παρανόηση πως όλα τα platformers είναι μόνο για παιδιά. Για αυτό έγινε η πιο πάνω "παρέμβαση". :music-smiley-004:

Κάθε άλλο, προσωπικά είμαι σούπερ φαν της Νιντεντο και των platform games της, και χάρηκα παρά πολύ που έδειξαν τόσα platform games σημερα, αρκετά από αυτά με πολύ ωραίο art.

Έως ότου εμφανιστεί σχετική καταχώρηση στο ενοποιημένο, πλέον PlayStation Blog, μερικές εικόνες από το Eurogamer:

https://www.eurogamer.net/articles/2020-06-11-heres-your-first-look-at-the-playstation-5-console

Για την τιμολόγηση, αν η έκδοση χωρίς Blu-ray είναι φθηνότερη, να αναμένετε 399/449 (ευρώ/δολάρια) ή 449/499 (ευρώ/δολάρια) για τα δύο μοντέλα.

https://blog.playstation.com/2020/06/11/ps5-showcase-recap-everything-you-need-to-know/

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

Έως ότου εμφανιστεί σχετική καταχώρηση στο ενοποιημένο, πλέον PlayStation Blog, μερικές εικόνες από το Digital Foundry στο Eurogamer:

https://www.eurogamer.net/articles/2020-06-11-heres-your-first-look-at-the-playstation-5-console

Για την τιμολόγηση, αν η έκδοση χωρίς Blu-ray είναι φθηνότερη, να αναμένετε 399/449 (ευρώ/δολάρια) ή 449/499 (ευρώ/δολάρια) για τα δύο μοντέλα.

https://blog.playstation.com/2020/06/11/ps5-showcase-recap-everything-you-need-to-know/

Δεν ξέρω πολύ χαμηλές τιμές μου φαίνονται για λανσάρισμα, ειδικά τα 399/449. Μακάρι μεν αλλά δεν το πιστεύω..αναμένουμε...αν ισχύουν πάντως αυτές οι τιμές θα ξεπουλήσει.

Απάντηση: Sony Playstation 5

Αν και σουλουπωμενη η digital αν έχει μόνο 50 διαφορά δεν αξίζει . Εδώ το all digital Xbox έφτασε να έχει 150 στις γιορτές με παιχνίδια και είχε διαφορά 100 από το s. Κάτι είναι λάθος στις τιμές του ps5 .
Όσο την βλέπω πάντως όλο και πιο άσχημη την βρίσκω....

Να προσθέσουμε επίσης ότι και τα 2 παιχνίδια της Bethesda (Deathloop και Ghostwire) είναι console exclusives και θα βγουν και τα 2 σχεδόν από την αρχή της κυκλοφορίας της κονσόλας.

Υ.Γ. Όχι άλλο Gtav, ήμαρτον....το λατρέψαμε το λειωσαμε, αλλά φτάνει πια.

Αν και σουλουπωμενη η digital αν έχει μόνο 50 διαφορά δεν αξίζει . Εδώ το all digital Xbox έφτασε να έχει 150 στις γιορτές με παιχνίδια και είχε διαφορά 100 από το s. Κάτι είναι λάθος στις τιμές του ps5 .
Όσο την βλέπω πάντως όλο και πιο άσχημη την βρίσκω....

Θα αξίζει για αγορά, αν ένα άτομο δεν αγοράζει retail παιχνίδια ή/και θέλει να γλιτώσει το επιπρόσθετο κόστος. Το οποίο επιπλέον κόστος θα είναι μάλλον 50 ευρώ/δολάρια. Δηλαδή, θα είναι στα 399 ή 449 (ευρώ/δολάρια) το αντίτιμο για την έκδοση χωρίς Blu-ray, με την προϋπόθεση ότι θα είναι φθηνότερη, ενώ 449 ή 499 (ευρώ/δολάρια) θα στοιχίζει η κανονική/πλήρης έκδοση. Χωρίς να υπολογίζονται άλλα SKUs ή bundles, με διαφορές στον αποθηκευτικό χώρο (με τουλάχιστον έναν custom SSD).

Απάντηση: Re: Sony Playstation 5

Πανέμορφη η κονσόλα για μένα τουλάχιστον. Τώρα να ακούσω gta6 περιμένω....λεμε τώρα...όποτε.
Από την ώρα που μου μπήκε στο μυαλό η εικόνα ότι μοιάζει σαν να πήραν την κονσόλα και την έκαναν πιτογυρο , δεν μπορώ να την δω όμορφη...

Πανέμορφη η κονσόλα για μένα τουλάχιστον. Τώρα να ακούσω gta6 περιμένω....λεμε τώρα...όποτε.

Χαλαρά μετα απο 3 χρόνια το gta6...αχ πως θα περάσει ο καιρός..χαχα

Θα αξίζει για αγορά, αν ένα άτομο δεν αγοράζει retail παιχνίδια ή/και θέλει να γλιτώσει το επιπρόσθετο κόστος. Το οποίο επιπλέον κόστος θα είναι μάλλον 50 ευρώ/δολάρια. Δηλαδή, θα είναι στα 399 ή 449 (ευρώ/δολάρια) το αντίτιμο για την έκδοση χωρίς Blu-ray, με την προϋπόθεση ότι θα είναι φθηνότερη, ενώ 449 ή 499 (ευρώ/δολάρια) θα στοιχίζει η κανονική/πλήρης έκδοση. Χωρίς να υπολογίζονται άλλα SKUs ή bundles, με διαφορές στον αποθηκευτικό χώρο (με τουλάχιστον έναν custom SSD).

Ισχύει αυτο που λες, πολύς κόσμος δεν ενδιαφέρεται για δισκάκια, όποτε και 50 ευρώ να γλιτώσει γιατί όχι. Από την άλλη μου φαίνονται πολύ καλές οι τιμές που βάζεις για να είναι αληθινές...άμα κάνει τόσο θα πάρω 2 κονσόλες εξαρχής, μια για το σαλόνι και μια για το υπνοδωμάτιο!!!!

Last edited by a moderator:

Από την ώρα που μου μπήκε στο μυαλό η εικόνα ότι μοιάζει σαν να πήραν την κονσόλα και την έκαναν πιτογυρο , δεν μπορώ να την δω όμορφη...

Interior design έχω σπουδάσει, αυτό δεν σημαίνει οτι ξέρω απαραίτητα τι είναι πιο όμορφο, αλλά σίγουρα ξέρω οτι είναι άσκοπο να προσπαθείς να πείσεις κάποιον για οτιδήποτε έχει να κάνει με αισθητική.

Χαλαρά μετα απο 3 χρόνια το gta6...αχ πως θα περάσει ο καιρός..χαχα

3 χρόνια??? Γυρίζω κλαμένος πίσω στην σπηλιά μου.

Last edited: