Δεν ξέρω από παιχνίδια, από εμφάνιση πάντως χάλι μαύρο...
Τι κουμούτσα ασύμμετρη είναι αυτή?απογοήτευση...
...σημαντικό ότι είδαμε και πολλά platform games για το μικρό ηλικιακό κοινό...
Δηλαδή, με platformers ασχολούνται μόνο παιδιά. Ωραία... θεώρηση.
"Ρατσιστικά" σίγουρα δεν το έγραψες.Όμως, καλό είναι να μην υπάρχει παρανόηση πως όλα τα platformers είναι μόνο για παιδιά. Για αυτό έγινε η πιο πάνω "παρέμβαση". :music-smiley-004:
Έως ότου εμφανιστεί σχετική καταχώρηση στο ενοποιημένο, πλέον PlayStation Blog, μερικές εικόνες από το Digital Foundry στο Eurogamer:
https://www.eurogamer.net/articles/2020-06-11-heres-your-first-look-at-the-playstation-5-console
Για την τιμολόγηση, αν η έκδοση χωρίς Blu-ray είναι φθηνότερη, να αναμένετε 399/449 (ευρώ/δολάρια) ή 449/499 (ευρώ/δολάρια) για τα δύο μοντέλα.
https://blog.playstation.com/2020/06/11/ps5-showcase-recap-everything-you-need-to-know/
Αν και σουλουπωμενη η digital αν έχει μόνο 50 διαφορά δεν αξίζει . Εδώ το all digital Xbox έφτασε να έχει 150 στις γιορτές με παιχνίδια και είχε διαφορά 100 από το s. Κάτι είναι λάθος στις τιμές του ps5 .
Όσο την βλέπω πάντως όλο και πιο άσχημη την βρίσκω....
Από την ώρα που μου μπήκε στο μυαλό η εικόνα ότι μοιάζει σαν να πήραν την κονσόλα και την έκαναν πιτογυρο , δεν μπορώ να την δω όμορφη...Πανέμορφη η κονσόλα για μένα τουλάχιστον. Τώρα να ακούσω gta6 περιμένω....λεμε τώρα...όποτε.
Πανέμορφη η κονσόλα για μένα τουλάχιστον. Τώρα να ακούσω gta6 περιμένω....λεμε τώρα...όποτε.
Θα αξίζει για αγορά, αν ένα άτομο δεν αγοράζει retail παιχνίδια ή/και θέλει να γλιτώσει το επιπρόσθετο κόστος. Το οποίο επιπλέον κόστος θα είναι μάλλον 50 ευρώ/δολάρια. Δηλαδή, θα είναι στα 399 ή 449 (ευρώ/δολάρια) το αντίτιμο για την έκδοση χωρίς Blu-ray, με την προϋπόθεση ότι θα είναι φθηνότερη, ενώ 449 ή 499 (ευρώ/δολάρια) θα στοιχίζει η κανονική/πλήρης έκδοση. Χωρίς να υπολογίζονται άλλα SKUs ή bundles, με διαφορές στον αποθηκευτικό χώρο (με τουλάχιστον έναν custom SSD).
Από την ώρα που μου μπήκε στο μυαλό η εικόνα ότι μοιάζει σαν να πήραν την κονσόλα και την έκαναν πιτογυρο , δεν μπορώ να την δω όμορφη...
Χαλαρά μετα απο 3 χρόνια το gta6...αχ πως θα περάσει ο καιρός..χαχα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.