Sony PlayStation 5

Re: Sony Playstation 5

Σε κανένα κάδο δεν πήγε , όλα τα παιχνίδια που θα βγαίνουν για το XBOX Series X θα βγαίνουν και για το XBOX One ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.

Επίσης θα αναβαθμίζεται κανονικά και θα έχει υποστήριξη τουλάχιστον για τα επόμενα 3-4 χρόνια.

Η Sony αναγκάζει τους κατόχους PS4 να το πετάξουν καθώς τα exclusive παιχνίδια από το 2021 θα βγαίνουν μόνο για την νέα κονσόλα και η υποστήριξη σε software θα σταματήσει.

Στo PS5 θα παίξεις 4-5 exclusive παιχνίδια αλλά το 95% των υπολοίπων παιχνιδιών θα τρέχουν και στις δύο κονσόλες , στην κονσόλα της sony όμως με πολύ υποδεέστερα γραφικά.

Αν εσύ είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις το 95% για το 5 δικαίωμα σου , δεν θα το έλεγα και ότι καλύτερο πάντως.

εντάξει χωρίς πλάκα τώρα 110εκ κονσόλες στα σκουπίδια είναι μεγάλη περιβαλλοντική βόμβα!!!

μέσα σε όλα τα άλλα σε 3 μέρες η MS έχει παρουσίαση για το XsX και δεν ασχολείται κανείς ... :)

και για να μην παρεξηγηθώ συνήθως αγοράζω όλες τις κονσόλες :)

https://www.youtube.com/watch?v=60dYNxqejE0

Μετά το στραπάτσο της αποκάλυψης ότι η GPU του PS5 δεν είναι απλά 20-30% λιγότερο ισχυρή από το XBOX series X αλλά μια γενιά πίσω προσπαθεί τώρα να δημιουργήσει εντυπώσεις αλλά ουσιαστικά απλά επιβεβαιώνει αυτό που ξέρουμε. Το Miles Morales δεν θα τρέχει γενικά στα 4k/60 fps αλλά θα έχει ειδικό mode προφανώς με μειωμένη ποιότητα γραφικών.

Μετά το στραπάτσο της αποκάλυψης ότι η GPU του PS5 δεν είναι απλά 20-30% λιγότερο ισχυρή από το XBOX series X αλλά μια γενιά πίσω

Πρώτοι εδώ, έγκριτα και αμερόληπτα...

προσπαθεί τώρα να δημιουργήσει εντυπώσεις

Ποιος, άραγε;

Το Miles Morales δεν θα τρέχει γενικά στα 4k/60 fps αλλά θα έχει ειδικό mode προφανώς με μειωμένη ποιότητα γραφικών.

Για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις τότε, δύο modes, που να επικεντρώνονται σε ανάλυση και framerate, αντίστοιχα, έχουν πολλά παιχνίδια στην υφιστάμενη γενικά, σε διάφορες πλατφόρμες/κονσόλες. Αν δεν μπορεί το μηχάνημα, για το οποίο γίνεται συζήτηση στο παρόν νήμα, να αποδώσει τα μέγιστα, σε αρχικούς ή μεταγενέστερους τίτλους, είναι άλλη κουβέντα.

Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε, μιλάμε για τον Βασιλιά του τρολαρίσματος, της παραπληροφόρησης και του φανμποισμού. Block Και ησυχάσατε!!!

Αντικειμενικά και μη αμφισβητήσιμα γεγονότα ως τώρα:

XBOX series X vs PS5
12 TFLOPS vs 10 TFLOPS (πραγματικά γύρω στα 9 TFLOPS ίσως και πιο κάτω)
RDNA 2 vs RDNA 1.5
4K/60 fps vs 1440/60 fps
Backwards compatibility 900 games day one vs 100 PS4 games

Λογικό ήταν, το περίεργο είναι ότι θα έχει και 4Κ στο ps4 pro, κονσόλα που ''δεν μπορεί'' να βγάζει 4Κ όπως λένε αρκετοί, ενώ το ps5 μόνο κάτι ενδιάμεσο σε 1080 και 4Κ μπορεί να βγάζει όπως λένε επίσης αρκετοί....βέβαια λίγη σημασία έχουν αυτά, γιατί αν είναι το παιχνίδι άλλο ένα reskin από τα προηγούμενα να τα βράσω τα 4Κ και τα 60fps. Το έχουμε ρίξει στις αναλύσεις και τα fps και ξεχνάμε τα βασικά που είναι η ποιότητα των παιχνιδιών, τα γραφικά, το story, το gameplay κλπ.

Απάντηση: Sony Playstation 5

Αν είναι 4k 60 fps η 4k 30 fps λίγη σημασία έχει για τους περισσοτερους. Αυτά είναι για τα φόρουμ k για να έχουμε να λέμε
Το Ghost of Tsushima ποσο είναι 60 η 30? Γιατί τις πρώτες τρεις μέρες πούλησε 2.5 εκατομμύρια κομμάτια

Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Αν είναι 4k 60 fps η 4k 30 fps λίγη σημασία έχει για τους περισσοτερους. Αυτά είναι για τα φόρουμ k για να έχουμε να λέμε
Το Ghost of Tsushima ποσο είναι 60 η 30? Γιατί τις πρώτες τρεις μέρες πούλησε 2.5 εκατομμύρια κομμάτια

Ούτε ξέρω ούτε με νοιάζει ποσά FPS είναι, αυτο που ξέρω είναι ότι μου έχουν φύγει τα μάτια από τις γραφικαρες και από τον κόσμο που σφύζει από λεπτομέρεια. Τέτοια παιχνίδια θέλω, προσοχή στην λεπτομέρεια, κορυφαίο art, φυσάει ο άνεμος και κουνιούνται μέχρι και τα τελευταία γρασιδια, Απίστευτο....Απόλαυση, όλα τα αλλά είναι να όπως είπες να χούμε να λέμε.

Απάντηση: Sony Playstation 5

Εγώ πάντως χτες που έδειξαν το Ori στα 120fps ήταν αναβάθμιση αντίστοιχη όπως όταν από την Trinitron sony crt πήραμε μετά LCD full hd. Και ο λόγος που δεν βγαίνει το δεύτερο σε switch είναι ότι δεν μπορεί να το τρέξει στα 60fps που απαιτεί και όπως δείχνουν και τα 60 είναι λίγα για αυτό το παιχνίδι .

Εγώ πάντως χτες που έδειξαν το Ori στα 120fps ήταν αναβάθμιση αντίστοιχη όπως όταν από την Trinitron sony crt πήραμε μετά LCD full hd. Και ο λόγος που δεν βγαίνει το δεύτερο σε switch είναι ότι δεν μπορεί να το τρέξει στα 60fps που απαιτεί και όπως δείχνουν και τα 60 είναι λίγα για αυτό το παιχνίδι .

Το ίδιο από την ανάποδη όμως ένιωσα και εγώ εχτές όταν είδα το Halo, ένιωσα σαν να γύρισα 10 χρόνια πίσω στην εποχή του 360/ps3..:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Το ίδιο από την ανάποδη όμως ένιωσα και εγώ εχτές όταν είδα το Halo, ένιωσα σαν να γύρισα 10 χρόνια πίσω στην εποχή του 360/ps3..:flipout:
Γεγονός ότι το halo ήταν άθλιο . ειδικά όταν είδα το φόρτωμα των textures στα βουνά ...

Όμως γεγονός ότι και τα περισσότερα frames επιδρούν στην ποιότητα του παιχνιδιού.

Πολύ καλό παιχνίδι αλλά μετά από 30-40 ώρες παιχνιδιού που θα το τελειώσεις τι θα κάνεις;

To destiny 2 που ακόμη το παίζουν ακόμη 1 εκ παίχτες ταυτόχρονα μετά από 3 χρόνια έρχεται με το Game Pass στο XBOX και μπορείς να το παίζεις και 1-2 χρόνια ακόμη.

https://unboxholics.com/news/gaming...i-sto-xbox-game-pass-me-ola-ta-expansions-tou

Πολύ καλό παιχνίδι αλλά μετά από 30-40 ώρες παιχνιδιού που θα το τελειώσεις τι θα κάνεις;

To destiny 2 που ακόμη το παίζουν ακόμη 1 εκ παίχτες ταυτόχρονα μετά από 3 χρόνια έρχεται με το Game Pass στο XBOX και μπορείς να το παίζεις και 1-2 χρόνια ακόμη.

https://unboxholics.com/news/gaming...i-sto-xbox-game-pass-me-ola-ta-expansions-tou

Συγκρινεις ένα single player game Με multi. Δεν είναι το ίδιο. Το single player εχει Τέλος, το multi δεν έχει... μόνο όταν αποφασίσουν να το κόψουν κια βγει κάποιο νέο.

ειναι θεμα στρατηγικης....και οι 2 παικτες χωρανε μια χαρα στην αγορα.

Η μεν Microsoft θελει να σπρωξει τη συνδρομητικη υπηρεσια με οχι και τοσο καλους / εντυπωσιακους τιτλους ΑΑΑ , η sony θελει αποκλειστικοτητες .

Ο καθενας επιλεγει αναλογα τα γουστα του λοιπον... εγω ηδη εχω κανει την επιλογη μου , ασχετως specs κλπ .

ειναι θεμα στρατηγικης....και οι 2 παικτες χωρανε μια χαρα στην αγορα.

Η μεν Microsoft θελει να σπρωξει τη συνδρομητικη υπηρεσια με οχι και τοσο καλους / εντυπωσιακους τιτλους ΑΑΑ , η sony θελει αποκλειστικοτητες .

Ο καθενας επιλεγει αναλογα τα γουστα του λοιπον... εγω ηδη εχω κανει την επιλογη μου , ασχετως specs κλπ .

Πολύ σωστά εκτός από το σημείο με τους "εντυπωσιακούς τίτλους" γιατί η Microsoft έχει και ΑΑΑ exclusives (όχι όσους η sony όμως).