Sony PlayStation 5

Re: Sony Playstation 5

Ναι αυτό που κατάλαβα ειναι οτι θα πρέπει να εχεις συνδρομή ενεργή.

Ναι το απλό plus που λίγο πολλή έχουμε όλοι έτσι και αλλιώς για online με 5 ευρώ τον μήνα και τώρα θα έχεις και μια ποιοτική βιβλιοθήκη παιχνιδιών χωρίς να δώσεις κάτι παραπάνω.

https://www.gamespot.com/articles/n...e-library-of-the-best-ps4-games/1100-6482274/

Με 399 ευρώ του digital (που είναι "κανονική" PS5 κονσόλα, και όχι υποδεέστερη) προβλέπω το μικρό XBOX να πηγαίνει άκλαφτο...οχι ότι το μεγάλο θα την γλυτώσει δηλαδή. Σχεδόν λυπάμαι την microsoft...σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της...

Με 399 ευρώ του digital (που είναι "κανονική" PS5 κονσόλα, και όχι υποδεέστερη) προβλέπω το μικρό XBOX να πηγαίνει άκλαφτο...οχι ότι το μεγάλο θα την γλυτώσει δηλαδή. Σχεδόν λυπάμαι την microsoft...σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της...

Έτσι το βλέπω και εγώ...
Στο BF του 2021 το βλεπω για 199 :p

Το έγραψα και πριν νομίζω σήμερα τελείωσε το όλο πανηγύρι, έβγαλε και την λίστα με καλά παιχνίδια για το plus και έδεσε το γλυκό...Στα 399 το ps5 digital απλά θα σαρώσει.

Τι να πει και Microsoft... Θα τα βγάλει από τα xcloud.

Απάντηση: Re: Sony Playstation 5

Νομίζω ότι η sony χάνει τρέλα.λεφτα από αυτές τις τιμές ενω η ms νοιάζεται να πουλήσει συνδρομές και όχι κονσόλες . Δηλαδή η sony θα πρέπει να πουλήσει όσο δεν πούλησε ποτέ για να βγάλει κέρδος . Δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλει το digital 399 αν δεν φοβόταν τα 299 του series S.

Re: Απάντηση: Re: Sony Playstation 5

Νομίζω ότι η sony χάνει τρέλα.λεφτα από αυτές τις τιμές ενω η ms νοιάζεται να πουλήσει συνδρομές και όχι κονσόλες . Δηλαδή η sony θα πρέπει να πουλήσει όσο δεν πούλησε ποτέ για να βγάλει κέρδος . Δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλει το digital 399 αν δεν φοβόταν τα 299 του series S.

Συμφωνώ, όπως και αν έχει όμως εμείς βγαίνουμε κερδισμένοι και ουσιαστικά τερματίζει πριν καν βγει στην αγορά το project Xbox S, εκτός και αν το πάει στα 199 ευρώ όπως Ακουγόταν στην αρχή η Microsoft.

Η επίσημη, αναλυτική ενημέρωση: https://blog.playstation.com/2020/0...499-for-ps5-with-ultra-hd-blu-ray-disc-drive/

Μερικά σημαντικά σημεία:

Πλέον, η μέγιστη προτεινόμενη τιμή πώλησης για τα (first party) αποκλειστικά παιχνίδια αυξάνεται, από τα 60 ευρώ/δολάρια στα 70 ευρώ/δολάρια.
Στην ίδια τιμή και το DualSense χειριστήριο.
Horizon: Forbiden West, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales και Sackboy: A Big Adventure θα διατεθούν και στο PlayStation 4, ενώ οι κάτοχοί τους θα έχουν πρόσβαση στις αναβαθμισμένες εκδόσεις για PlayStation 5.
Ομοίως, οι κάτοχοι PlayStation 4 και ενεργοί συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus θα έχουν πρόσβαση στην PlayStation Plus Collection, η οποία ανακοινώθηκε για το PlayStation 5.

Απάντηση: Sony Playstation 5

Στα 399 ευρώ το digital είναι σούπερ τιμή και δεν νομίζω να ήταν στην αρχική σκέψη της Sony αυτή η τιμή αλλά η φαγωμάρα και το κρυφτούλι με τη Microsoft μάλλον και τους δύο τους έβγαλε χαμένους.

Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Στα 399 ευρώ το digital είναι σούπερ τιμή και δεν νομίζω να ήταν στην αρχική σκέψη της Sony αυτή η τιμή αλλά η φαγωμάρα και το κρυφτούλι με τη Microsoft μάλλον και τους δύο τους έβγαλε χαμένους.

Και εμάς κερδισμένους οποία κονσόλα και να επιλέξει κάποιος, πάντα ο ανταγωνισμός κάνει καλο.

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

Η επίσημη, αναλυτική ενημέρωση: https://blog.playstation.com/2020/0...499-for-ps5-with-ultra-hd-blu-ray-disc-drive/

Μερικά σημαντικά σημεία:

Πλέον, η μέγιστη προτεινόμενη τιμή πώλησης για τα (first party) αποκλειστικά παιχνίδια αυξάνεται, από τα 60 ευρώ/δολάρια στα 70 ευρώ/δολάρια.
Στην ίδια τιμή και το DualSense χειριστήριο.
Horizon: Forbiden West, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales και Sackboy: A Big Adventure θα διατεθούν και στο PlayStation 4, ενώ οι κάτοχοί τους θα έχουν πρόσβαση στις αναβαθμισμένες εκδόσεις για PlayStation 5.
Ομοίως, οι κάτοχοι PlayStation 4 και ενεργοί συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus θα έχουν πρόσβαση στην PlayStation Plus Collection, η οποία ανακοινώθηκε για το PlayStation 5.

Μμμμμμ καλο για όσους έχουν PS4 ότι θα βγουν αυτοί οι τίτλοι και εκεί κακό όμως για τις πωλήσεις του ps5 και κακό καθώς πιο πολύ θα είναι με γραφικά επιπέδου PS4 μπουσταρισμενα για το ps5 παρά γραφικά εξαρχής επιπέδου ps5.

Απολύτως εξαιρετικό το τυράκι...
Ολα είναι ένα και ένα...

God of War
Bloodborne
Monster Hunter World
Final Fantasy XV
Fallout 4
Mortal Kombat X
Uncharted 4: A Thief's End
Ratchet & Clank
Days Gone
Until Dawn
Detroit: Become Human
Battlefield 1
inFAMOUS Second Son
Batman Arkham Knight
The Last Guardian
The Last of Us Remastered
Persona 5

Με την συνδρομή ps plus που έχεις ήδη μπορείς άμεσα να κατεβάσεις δωρεάν την λίστα παιχνιδιών που μας έδωσε

Mπορουμε δηλαδη να τα βαλουμε στην λιστα μας των σε αναμονη games για download οσοι εχουμε ενεργο λογαριασμο ? ? ή μονον αν εχουμε παρει το ps5?

Mπορουμε δηλαδη να τα βαλουμε στην λιστα μας των σε αναμονη games για download οσοι εχουμε ενεργο λογαριασμο ? ? ή μονον αν εχουμε παρει το ps5?

Λογικα θα μπορούμε και εμείς απο Νοέμβριο.
Δεν εχει ξεκαθαριστεί...

Από όσο έχω καταλάβει μόνο αν έχεις ps5 θα γίνεται αυτό, θα δείξει τον Νοέμβριο....πάντως πολύ σημαντική κίνηση αυτό που έκανε, ουσιαστικά χωρίς να σε χρεώνει κάτι έχτρα (καθώς plus έχουμε έτσι και αλλιώς για το online) σου δίνει δωρεάν μια πολύ καλή και ποιοτική λίστα παιχνιδιών, ότι πρέπει για αρχή της νέας κονσόλας χωρίς να ξοδευτεί κάποιος, προσωπικά βέβαια τα έχω παίξει κυριολεκτικά όλα όσα δίνει άλλα anyway!!!

Μμμμμμ καλο για όσους έχουν PS4 ότι θα βγουν αυτοί οι τίτλοι και εκεί κακό όμως για τις πωλήσεις του ps5 και κακό καθώς πιο πολύ θα είναι με γραφικά επιπέδου PS4 μπουσταρισμενα για το ps5 παρά γραφικά εξαρχής επιπέδου ps5.

Δεν νομίζω ότι θα κάνει κακό στις πωλήσεις. Όποιος παίρνει ps5 το κάνει για να παίξει τα νέα παιχνίδια. Απλά bonus για να πουλήσουν συνδρομές!

Απάντηση: Sony Playstation 5

Καλημέρα.
Ουσιαστικό λόγο μετάβασης στη νέα γενιά δεν έδωσε ακόμη η Sony.
Εκτός του DS τα υπόλοιπα παιχνίδια θα βγουν και στο Ps4 άρα θα είναι cross Gen.
Τα 80αρια στα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι μεγάλο φάουλ και ακυρώνει την αγορά του Digital γιατί θα σε δεσμεύσει στο store της με τις πάντα ακριβές τιμές σε σχέση με copies ή μεταχειρισμένα.
Καλοδεχούμενο τα έξτρα παιχνίδια του plus αλλά είναι gamepass από τα lidl όμως παράλληλα το λες και μια καλή αρχή και αν τα παίζεις και με το ps4 τότε αν βγει ps4 απλό κάτω από τα 150 ευρώ στην BF το πήρα.
Φάνηκε από την παρουσίαση ότι υπήρχε προχειρότητα και δεν ήταν για αυτές τις τιμές η κονσόλα αλλά για παραπάνω μάλλον θα πάει από τις τιμές των παιχνιδιών να βγάλει τη χασούρα.

Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Καλημέρα.
Ουσιαστικό λόγο μετάβασης στη νέα γενιά δεν έδωσε ακόμη η Sony.
Εκτός του DS τα υπόλοιπα παιχνίδια θα βγουν και στο Ps4 άρα θα είναι cross Gen.
Τα 80αρια στα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι μεγάλο φάουλ και ακυρώνει την αγορά του Digital γιατί θα σε δεσμεύσει στο store της με τις πάντα ακριβές τιμές σε σχέση με copies ή μεταχειρισμένα.
Καλοδεχούμενο τα έξτρα παιχνίδια του plus αλλά είναι gamepass από τα lidl όμως παράλληλα το λες και μια καλή αρχή και αν τα παίζεις και με το ps4 τότε αν βγει ps4 απλό κάτω από τα 150 ευρώ στην BF το πήρα.
Φάνηκε από την παρουσίαση ότι υπήρχε προχειρότητα και δεν ήταν για αυτές τις τιμές η κονσόλα αλλά για παραπάνω μάλλον θα πάει από τις τιμές των παιχνιδιών να βγάλει τη χασούρα.

Το έγραψα και πιο πάνω από την στιγμή που κάποια βαριά χαρτιά της (παιχνίδια) θα τα βγάλει και στο ps4, καλό μεν για χρήστες ps4, άλλα κάνει ζημιά στο ps5 με το καλημέρα. Οι τιμές προφανώς πέσανε λόγω ανταγωνισμού. Για την κονσόλα για αυτό γράφω μόνο με Drive, σιγά μην δώσω 80 ευρώ για παιχνίδι και μετά να μην μπορώ να το πουλήσω, και να είναι και μάπα, ούτε για αστείο, μόνο με 2 παιχνίδια έχεις βγάλει το κόστος της ακριβότερης έκδοσης. Με τα δισκάκια, βρίσκεις μεταχειρισμένα, κάνεις ανταλλαγές, τα πουλάς μετά κλπ, και εξοικονομείς πολύ χρήμα!!

Υ.Γ. Θα έχει και στο λανσάρισμα το νέο Ratchet & Clank, το Godfall και το νέο GT7 που δεν θα υπάρχουν στο ps4, πέρα από το DS.

Y.Γ. Υπάρχει η φήμη ότι και το νέο GOW θα βγει και στο ps4!!! Αν ισχύει κάτι τέτοιο βλέπω το ps4 Να πουλάει για καμιά 3ετία ακόμα!!!

Υ.Γ. Τα παιχνίδια που σου δίνει δωρεάν δεν είναι gamepass καθώς στα δίνει δωρεάν με το onine που αγοράζεις, είναι σαν να έχεις δωρεάν λίστα με παιχνίδια στο Xbox Gold, πέρα από αυτά που δίνουν και οι 2 κάθε μήνα σαν παιχνίδια του μήνα, είναι πολύ σημαντική κίνηση αυτό που έκανε η Sony.