Sony PlayStation 5

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Δεν σε πιάνει κανείς πουθενά, από την μία σκίζεις τα ιμάτια σου για το πιο δυνατό hardware, από την άλλη οι περισσότεροι δεν χρειάζονται 4Κ κ.τ.λ :flipout:
Βάζω στοίχημα αν η microsoft βγάλει κονσόλα που να παίζει σε 640χ480 το age of empires το 2022, θα βρεις τρόπο να δικαιολογήσεις αυτή της την απόφαση, ο κόσμος χρειαζόταν μία ένεση από το παρελθόν, κάποιοι παίζουν σε CRT, κ.τ.λ.. :flipout:

Καλώς η κακώς πάμε σε νέα γενιά κονσολών μετά από πόσα?5?6 χρόνια?
Είναι αδιανόητο και τεράστιο φάουλ να βγάζεις ως νέας γενιάς κονσόλα μία υποδεέτσερη από την προηγούμενη σου. Πολύ πιο τίμιο και ορθότερο να κράταγε το Χ και να έλεγε θα πωλείται στα 299 και θα υποστηρίζεται σαν νέας γενιάς κονσόλα για αυτούς που δεν έχουν τα 500 της νέας.
ή ακόμα καλύτερα να έκανε ακριβώς ότι έκανε η sony, μία κονσόλα, η καινούργιας γενιάς, σε δυο εκδόσεις.
Εγω αφου θα παρω πρωτη φορα κονσολα η οποια θα με ξαλαφρωσει και απο εναν Media player και ενα Blu Ray player απο το επιπλο , ειναι μια χαρα λογικο να παω για την καλυτερη και εχω και 4Κ TV (sony XF9005) Επαναλαμβανω. Εσυ ειπες οτι τα TF δεν εχουν σημασια. Οταν παρουσιασαν το demo της unreal που ηταν 1440 σκιζατε τα ιματια σας οτι η ποιοτητα μετραει και οχι η αναλυση. Τι εγινε; Με λενε ριζο και τα γυριζω; Και με αυτα που βλεπω στο youtube το series S ειναι δυνατοτερο απο την κονσολα που αντικαθιστα. Την one S. Οχι το One X.

ΥΓ Ναι το Age Of Empires υποστηριζει 4k , αλλα σε 1440 το επαιζα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

....Το X ειναι η δυνατοτερη κονσολα και ως νεος σε κονσολα δεν βρισκω λογο να μην την παρω στα ιδια λεφτα με το πιο αδυναμο Ps5.....

Απομόνωσα αυτή την κουβέντα γιατί μου έκανε φοβερή εντύπωση,αλλά στη συνέχεια όταν την ξαναδιάβασα,κατάλαβα ακριβώς το σκεπτικό σου και τον λόγο που την έγραψες.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

Απομόνωσα αυτή την κουβέντα γιατί μου έκανε φοβερή εντύπωση,αλλά στη συνέχεια όταν την ξαναδιάβασα,κατάλαβα ακριβώς το σκεπτικό σου και τον λόγο που την έγραψες.

Δεν ξέρω αν είναι λάθος σκέψη , αλλά πέρα από τα παιχνίδια , που δεν είναι τόσα στην πλευρά του ps5 για να με πείσουν , το hardware του X είναι καλύτερο και αυτό του δίνει μια μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο . Το ps5 έχει ένα πουσαρισμενο hardware . Αυτά τα 10.3ΤF είναι στα όρια του hardware και όχι σταθερά ίσως για αυτό είναι το μεγάλο σαν συσκευή για να μπορέσει να διαχειριστεί τις θερμοκρασίες αυτού του boost . Με βάση τα CU μιλάμε για ένα υπερχρονισμενο 8TF μηχάνημα . Οπότε γιατί να δώσω 500 για αυτό και όχι για το καθαρό 12TF xbox; Ως hardware επιλογή πάντα . Γιατί κάποιος θα έλεγε "μα για τα αποκλειστικά παιχνίδια" και εγώ για ακόμη μια φορά θα πω ότι η επιλογή να πάρω τώρα κονσόλα είναι για να μην αναβαθμίσω το pc όχι για να παίζω και σε pc και σε κονσόλα και να αντικαταστήσει και τα media players στο σαλόνι .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony PlayStatio

Δεν ξέρω αν είναι λάθος σκέψη , αλλά πέρα από τα παιχνίδια , που δεν είναι τόσα στην πλευρά του ps5 για να με πείσουν , το hardware του X είναι καλύτερο και αυτό του δίνει μια μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο . Το ps5 έχει ένα πουσαρισμενο hardware . Αυτά τα 10.3ΤF είναι στα όρια του hardware και όχι σταθερά ίσως για αυτό είναι το μεγάλο σαν συσκευή για να μπορέσει να διαχειριστεί τις θερμοκρασίες αυτού του boost . Με βάση τα CU μιλάμε για ένα υπερχρονισμενο 8TF μηχάνημα . Οπότε γιατί να δώσω 500 για αυτό και όχι για το καθαρό 12TF xbox; Ως hardware επιλογή πάντα . Γιατί κάποιος θα έλεγε "μα για τα αποκλειστικά παιχνίδια" και εγώ για ακόμη μια φορά θα πω ότι η επιλογή να πάρω τώρα κονσόλα είναι για να μην αναβαθμίσω το pc όχι για να παίζω και σε pc και σε κονσόλα και να αντικαταστήσει και τα media players στο σαλόνι .

Σέβομαι απόλυτα και την επιλογή και το σκεπτικό,αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα. Δεν μιλάμε για επιλογές ζωής,προς θεού για κονσόλες πρόκειται,και ο καθενας επιλέγει αυτό που θέλει.Αυτό που ήθελα να πω είναι,πως δεν είναι αυτοκίνητα ώστε να εξετάζουμε άλογα και κυβικά και αν είναι Τούρμπο η ατμόσφαιρα. Αυτή η λογική δεν είπε ποτε την αλήθεια στον κόσμο του gaming και είναι κατά την άποψη μου λάθος προσέγγιση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony

Σέβομαι απόλυτα και την επιλογή και το σκεπτικό,αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα. Δεν μιλάμε για επιλογές ζωής,προς θεού για κονσόλες πρόκειται,και ο καθενας επιλέγει αυτό που θέλει.Αυτό που ήθελα να πω είναι,πως δεν είναι αυτοκίνητα ώστε να εξετάζουμε άλογα και κυβικά και αν είναι Τούρμπο η ατμόσφαιρα. Αυτή η λογική δεν είπε ποτε την αλήθεια στον κόσμο του gaming και είναι κατά την άποψη μου λάθος προσέγγιση.

Αυτο με την ιπποδυναμη πανω κατω ειναι καταλοιπο απο το χωρο του pc . Εκει επιλεγεις το hardware που θα αναπεξελθει στις αναγκες σου και οσο το δυνατον πιο πολυ σε βαθος χρονου κοιτωντας και το VFM . Εγω αυτη τη στιγμη δεν βλεπω VFM σε καμια digital κονσολα και δεν βλεπω λογικη στο να επιλεξω ps5 στα ιδια χρηματα με το Χ οταν τα παιχνιδια που θα παιξω ειναι στην πλειοψηφια κοινα και κυριως παιχνιδια που επαιζα στο pc, μην πω για την συγκριση των Online υπηρεσιων τους. Αν διαλεγα βαση αποκλειστικοτητων και οχι hardware θα επελεγα nintendo που εχει και το αγαπημενο παιχνιδι του μικρου το Ori (και τα δυο πλεον ) . Αλλα δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια του ουτε μου προσφερει κατι επιπλεον το hardware του...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: S

Αυτο με την ιπποδυναμη πανω κατω ειναι καταλοιπο απο το χωρο του pc . Εκει επιλεγεις το hardware που θα αναπεξελθει στις αναγκες σου και οσο το δυνατον πιο πολυ σε βαθος χρονου κοιτωντας και το VFM . Εγω αυτη τη στιγμη δεν βλεπω VFM σε καμια digital κονσολα και δεν βλεπω λογικη στο να επιλεξω ps5 στα ιδια χρηματα με το Χ οταν τα παιχνιδια που θα παιξω ειναι στην πλειοψηφια κοινα και κυριως παιχνιδια που επαιζα στο pc, μην πω για την συγκριση των Online υπηρεσιων τους. Αν διαλεγα βαση αποκλειστικοτητων και οχι hardware θα επελεγα nintendo που εχει και το αγαπημενο παιχνιδι του μικρου το Ori (και τα δυο πλεον ) . Αλλα δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια του ουτε μου προσφερει κατι επιπλεον το hardware του...

Θα μπορούσες απλά να πεις "εγώ θα πάρω microsoft οτι και να γίνει διότι είμαι fan boy", δεν θα χρειαζοταν η υπόλοιπη ανάλυση. Ακόμα και 20 teraflops να έβγαζε το PS5 θα σου ήταν αδιάφορο αν κρίνω από το "δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια του PS5"...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Θα μπορούσες απλά να πεις "εγώ θα πάρω microsoft οτι και να γίνει διότι είμαι fan boy", δεν θα χρειαζοταν η υπόλοιπη ανάλυση. Ακόμα και 20 teraflops να έβγαζε το PS5 θα σου ήταν αδιάφορο αν κρίνω από το "δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια του PS5"...
Αυτο καταλαβες ; Εγω λεω ξεκαθαρα οτι αν εβγαζε 20TF στα 499 το ps5 και η MS 12TF θα αγοραζα το ps5 γιατι λεω παλι ΞΕΚΑΘΑΡΑ, οτι με ενδιαφερει το Hardware. Και απο την στιγμη που σε αυτες τις γενιες χρησιμοποιουν τα ιδια componets η συγκριση ειναι αντικειμενικα πιο ευκολη. Πως γινετε να ειμαι fan boy της ms χωρις να εχω αποκτησει ουτε μια κονσολα της , ολο το οικογενειακο μου περιβαλλον εχει μονο ps (ατελειωτες οικογενειακες ωρες με το Buzz ) και εγω ειμαι φανατικος σε τηλεορασεις και φωταγραφικες sony ;
Ναι δεν μου αρεσουν τα παιχνιδια του ps5 . Και για 3-4 που μπορει να μου αρεσουν δεν εχει νοημα η υποθαθμιση στην αγορα νεα κονσολας οταν στην ιδια τιμη αγοραζω καλυτερο ΗARDWARE(με κεφαλαια να το δεις καλα το κριτηριο αγορας)... Και στις δυο κονσολες κατα 90% θα παιξω κοινους τιτλους.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: S

Αλλα δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια του ουτε μου προσφερει κατι επιπλεον το hardware του...

Και γιατι χαλας το μελανι σου εδω μεσα τοτε ? :ernaehrung004:

Τα παιχνιδια και η παρεα που παιζει κανεις ειναι ο κυριοτερος λογος αποκτησης μια κονσολας.

Ποιος νοιαζεται για τα χαρακτηριστικα ?

Και γιατι χαλας το μελανι σου εδω μεσα τοτε ? :ernaehrung004:

Τα παιχνιδια και η παρεα που παιζει κανεις ειναι ο κυριοτερος λογος αποκτησης μια κονσολας.

Ποιος νοιαζεται για τα χαρακτηριστικα ?
Εχω κοψει τα παιχνιδια που θελουν παρεα :p Αρκετα χρονια καηκα σε official Lineage για τις παρεες... Και απο τη στιγμη που λειτουργει και το το cross platform σε αρκετα παιχνιδια δεν υπαρχει λογος για αποκλειστικη επιλογη κονσολας για να παιξεις ενα κοινο παιχνιδι. Τουλαχιστον απο οσο θυμαμαι οταν επαιξα fortnite ενας ειχε ps4 . Εμενα η επιλογη για κονσολα ειναι καθαρα οικονομικος λογος. Η αναβαθμιση στο Pc θα μου κοστισει τα διπλα . Και απο τη στιγμη που τα παιχνιδια ειναι κοινα που με ενδιαφερουν ή προερχονται απο το pc , δεν ειναι πρωταρχικος παραγοντας επιλογης οι αποκλειστικοτητες. Ειδικα που τωρα η sony θα αρχιζει να δινει τιτλους και στο pc .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Εχω κοψει τα παιχνιδια που θελουν παρεα :p Αρκετα χρονια καηκα σε official Lineage για τις παρεες... Και απο τη στιγμη που λειτουργει και το το cross platform σε αρκετα παιχνιδια δεν υπαρχει λογος για αποκλειστικη επιλογη κονσολας για να παιξεις ενα κοινο παιχνιδι. Τουλαχιστον απο οσο θυμαμαι οταν επαιξα fortnite ενας ειχε ps4 . Εμενα η επιλογη για κονσολα ειναι καθαρα οικονομικος λογος. Η αναβαθμιση στο Pc θα μου κοστισει τα διπλα . Και απο τη στιγμη που τα παιχνιδια ειναι κοινα που με ενδιαφερουν ή προερχονται απο το pc , δεν ειναι πρωταρχικος παραγοντας επιλογης οι αποκλειστικοτητες. Ειδικα που τωρα η sony θα αρχιζει να δινει τιτλους και στο pc .

Αφού έχεις αποφασίσει εδώ και καιρό πια κονσόλα θα πάρεις για τους δικούς σου λόγους γιατί το αναφέρεις ξανά και ξανά στο νήμα το ps5?? Όλοι το έχουμε μάθει πλέον τι σε ενδιαφέρει εδώ και καιρό και δεν προσφέρει κάτι παραπάνω αν μας τα ξαναπείς άλλη μια φορά. Αν δεν σε ενδιαφέρει το ps5 κανένα θέμα απλά κουράζει να λέμε τα ίδια και τα ίδια όλη την ώρα. Προσωπικα διαφωνώ κάθετα με όλο το σκεπτικό σου και δεν συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο σε αυτά που λες, αλλά κουράζει όλους μας να τα ξανά αναλύσουμε. Πάμε παρακάτω, αν έχεις να προσθέσεις κάτι για το ps5 καλώς αν όχι ας το σταματήσουμε όλοι μας, βάζω και τον εαυτό μου μέσα.

Αφού έχεις αποφασίσει εδώ και καιρό πια κονσόλα θα πάρεις για τους δικούς σου λόγους γιατί το αναφέρεις ξανά και ξανά στο νήμα το ps5?? Όλοι το έχουμε μάθει πλέον τι σε ενδιαφέρει εδώ και καιρό και δεν προσφέρει κάτι παραπάνω αν μας τα ξαναπείς άλλη μια φορά. Αν δεν σε ενδιαφέρει το ps5 κανένα θέμα απλά κουράζει να λέμε τα ίδια και τα ίδια όλη την ώρα. Προσωπικα διαφωνώ κάθετα με όλο το σκεπτικό σου και δεν συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο σε αυτά που λες, αλλά κουράζει όλους μας να τα ξανά αναλύσουμε. Πάμε παρακάτω, αν έχεις να προσθέσεις κάτι για το ps5 καλώς αν όχι ας το σταματήσουμε όλοι μας, βάζω και τον εαυτό μου μέσα.
Η συζήτηση ξεκίνησε για την διαφορά τιμής του digital στα 100 και όχι για τις δικές μου προτιμήσεις . Άλλοι τα γύρισαν εκεί . Αν δεν σηκώνει αντικειμενική συζήτηση το νήμα καντε το κλειστό και λέτε μεταξύ σας πόσο θα σαρώσει το ps5 και ποσα απουλητα x θα μείνουν , αφού. Δεν σας ενδιαφέρει άλλη άποψη με επιχειρήματα . Τέλος και από μένα .

Απάντηση: Sony Playstation 5

Ας περιμένουμε να δούμε στην πράξη τις κονσόλες και την απόδοση τους, συχνά οι αριθμοί δε λένε πολλά ή μια λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά και θετικά και αρνητικά.
Προσωπικά δεν έχω μεγάλες προσδοκίες από αυτά που μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής.
Σε 1-2 χρόνια θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα έχουμε πιο ακριβή εικόνα των επιδόσεων.

Re: Sony Playstation 5

Ας περιμένουμε να δούμε στην πράξη τις κονσόλες και την απόδοση τους, συχνά οι αριθμοί δε λένε πολλά ή μια λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά και θετικά και αρνητικά.
Προσωπικά δεν έχω μεγάλες προσδοκίες από αυτά που μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής.
Σε 1-2 χρόνια θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα έχουμε πιο ακριβή εικόνα των επιδόσεων.

Σωστός!

Η συζήτηση ξεκίνησε για την διαφορά τιμής του digital στα 100 και όχι για τις δικές μου προτιμήσεις . Άλλοι τα γύρισαν εκεί . Αν δεν σηκώνει αντικειμενική συζήτηση το νήμα καντε το κλειστό και λέτε μεταξύ σας πόσο θα σαρώσει το ps5 και ποσα απουλητα x θα μείνουν , αφού. Δεν σας ενδιαφέρει άλλη άποψη με επιχειρήματα . Τέλος και από μένα .

Ευπρόσδεκτες όλες οι γνώμες, άλλα όταν λέμε τα ίδια και τα ίδια κουράζει, η αντικειμενική συζήτηση και τα επιχειρήματα ας τα αφήσουμε στην άκρη και δεν θέλω να επεκταθώ για ευνόητους λόγους.

Last edited by a moderator:

Οταν μιλάμε για hardware που είναι αντικειμενικά μετρήσιμο η συζήτηση εκτροχιάζεται από τα παιχνίδια που είναι υποκειμενικό κριτήριο. Όταν λέει κάποιος ότι προτιμάει να δώσει 400 αντί 300 για να πάρει δυνατότερη κονσόλα , δεν μπορεί να αντιδρά φανατικά όταν ο άλλος του λέει ότι θα κάνει το ίδιο στην ίδια τιμή όχι 100 ακριβότερο ....

Έχω την εντύπωση ότι είμαστε και τεχνικό forum.
Αυτό δεν έχει να κάνει αν αρέσκεσαι μόνο με κάποιους τίτλους παιχνιδιών ... Εξάλλου υπάρχουν αντίστοιχα νήματα .
Το ερώτημα εδώ είναι καθαρά υλοποίησης όχι μόνο του hardware αλλά και της υποστήριξης σε software με ότι έρθει στο μέλλον .
Δηλαδή δεν θα έπρεπε να γράψουμε για την fake υλοποίηση 4K του pro?
Για τους fake τίτλους ακόμη και του HDR? Ακόμη που το pro δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει σε βαριά παιχνίδια .
Και τα πράγματα είναι απλά τα είχα γράψει και στο νήμα του Xbox series X.

Διαλέξτε hardware που μπορεί να ανταπεξέλθει και σε 8K.
Η διαλέξτε hardware -sony που όταν εμφανιστούν τίτλοι με μεγάλες απαιτήσεις θα αναγκαστεί να βγάλει ξανά ένα pro και η απάντηση της Microsoft θα είναι ένα X pro που θα μπορεί να ανταπεξέλθει και στο 10K .
Και μην νομίζεται γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν .

Υ.Σ Αλλά σε υλοποίηση Hardware,server και software τον πρώτο λόγο θα τον έχει η Microsoft λογικό ... Ειδικεύεται σε αυτό .
Σε άλλα ...Καθαρά Sony.

Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Οταν μιλάμε για hardware που είναι αντικειμενικά μετρήσιμο η συζήτηση εκτροχιάζεται από τα παιχνίδια που είναι υποκειμενικό κριτήριο. Όταν λέει κάποιος ότι προτιμάει να δώσει 400 αντί 300 για να πάρει δυνατότερη κονσόλα , δεν μπορεί να αντιδρά φανατικά όταν ο άλλος του λέει ότι θα κάνει το ίδιο στην ίδια τιμή όχι 100 ακριβότερο ....

Οχου, πάλι τα ίδια, αντικειμενικό κριτήριο για κονσόλες είναι, ήταν και θα είναι η ποσότητα και η ποιότητα των παιχνιδιών και ποσό τα in house studio εκμεταλλεύονται και ξεζουμίζουν το hardware, όλα τα αλλά περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Και σε αυτο το κομμάτι η Sony είναι βασιλιάς και για αυτο πουλάει, τόσο απλά ...Πάμε παρακάτω. Κούρασες, κούρασα και κουράζουμε και τον κόσμο που μας διαβάζει....πάρε την πρώτη σου κονσόλα δούλεψε της και ξανασυζητάμε....το έχουμε κάνει Κυπριακό.

Ωραία τότε αντικειμενικά το the last of us είναι χάλια γιατι δεν μου αρέσει ... Τόσο λογική έχει το αντικειμενικό που περιγράφεις όταν μιλάμε για hardware ....

Καλά οκ. Φαίνεται ότι δεν έχεις ξανασχοληθει με κονσόλα και ειδικά ps..στο ξαναγράφω πάρε την πρώτη σου κονσόλα και τα ξανασυζηταμε....βασικό κριτηριο για αγορά κονσόλας είναι το hardware το ακούσαμε και αυτό...οι πωλήσεις βέβαια δείχνουν το ακριβως αντίθετο αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βροντά λεει ο λαός μας. Πάμε παρακατω.

Πάμε άλλο ένα λογικό σφάλμα .

Η καλύτερη κονσόλα αντικειμενικά είναι το switch γιατί έχει πολλά exclusives . ...

Όταν κάποιος σου λέει ότι τα 10 πουσαρισμενα tf είναι καλύτερα από τα 12 ...

Αν δεν είναι αντικειμενική η επιλογή κονσόλας με βάση το hardware για να παίξει τα ΙΔΙΑ παιχνίδια και στις δύο πλατφόρμες τι άλλο μπορεί να είναι αντικειμενικό ; Το χρώμα της κονσόλας;