Sony PlayStation 5

Ναι για μεταχειρισμένο ειδικά αν βρεθεί σε καλή τιμή αξίζει 100%, άλλα μόνο σε καλή τιμή γιατί βλέπω αγγελίες που ψάχνουν κορόιδα, ζητάνε για ξεσκισμένα ps4pro όσο σχεδόν να πάρεις ps5 καινούριο!!
200-260 για ps4 pro είναι οκ θεωρώ.
Και αν δίνουν και 2ο χειριστήριο λίγο παραπάνω.

Μισή τιμή από το ps5 και με τα υπόλοιπα αγοράζεται games τα οποία μπορείτε να ανταλλάσεται.

200-260 για ps4 pro είναι οκ θεωρώ.
Και αν δίνουν και 2ο χειριστήριο λίγο παραπάνω.

Μισή τιμή από το ps5 και με τα υπόλοιπα αγοράζεται games τα οποία μπορείτε να ανταλλάσεται.

Προσωπικά δεν θα έδινα πάνω από 200 ευρώ το πολύ για ps4pro άλλα οκ και στα 250 ειδικά αν έχει και δεύτερο χειριστήριο είναι εντάξει, με τίποτα παραπάνω όμως.

Υ.Γ. Η δυνατότητα ανταλλαγής παιχνιδιών είναι το μεγάλου ατού του PS ειδικά σε όσους μένουν Αθήνα, παίζεις ένα σκασμό παιχνίδια με ελάχιστα χρήματα. Ηδη φίλος θα πάρει το Ratchet and Clank σε λίγες μέρες στο ps5 θα το τελειώσει και παίρνω και εγώ μετά σειρά χωρίς να δώσω ούτε 1 ευρώ!!!

• Like
Reactions: GKalantas
Προσωπικά δεν θα έδινα πάνω από 200 ευρώ το πολύ για ps4pro άλλα οκ και στα 250 ειδικά αν έχει και δεύτερο χειριστήριο είναι εντάξει, με τίποτα παραπάνω όμως.

Υ.Γ. Η δυνατότητα ανταλλαγής παιχνιδιών είναι το μεγάλου ατού του PS ειδικά σε όσους μένουν Αθήνα, παίζεις ένα σκασμό παιχνίδια με ελάχιστα χρήματα. Ηδη φίλος θα πάρει το Ratchet and Clank σε λίγες μέρες στο ps5 θα το τελειώσει και παίρνω και εγώ μετά σειρά χωρίς να δώσω ούτε 1 ευρώ!!!
ετσι κάνουν οι περισσότεροι. αγοράζει ο καθενας απο την παρέα 1 παιχνιδι και τα ανταλλάσουν. μετά αγγελία για να αγοράσουν άλλο.

οταν το ps4 pro καινούργιο εκανε 300 οντως ειναι πολλά τα 250, αλλα αυτη την εποχή, όλα αυτά εχουν ανέβει, οποτε..
κάποιοι έδωσαν 1000+ για ps5 απο scalpers*, με τα οποια έφτιαχνες σουπερ gaming pc με γραφικά και δυνατότητες που δεν μπορείς να έχεις στο ps5.

*δίνουν και εγγύηση οι scalpers απο τα μαγαζιά που τα αγόρασαν ή δεν εχεις και εγγύηση;

Last edited:
Κοτζαμαμ μαντραχαλος δεν ντρέπεσαι να παίζεις τέτοια.

Έτσι θα μ'ελέγε η μητέρα μου αν με έπιανε να παίζω ratchet.

Ratchetακιας;

Τα 3 πρώτα, a crack in time και tools of destruction είναι αγαπημένα. Τα έχω τερματίσει όλα εκτός του secret agent clank.

Πάντως το Rachet για το ps4 δεν άξιζε όσο τα παλιά. Φλωρικο χιούμορ, χωρίς ιδιαίτερες ατάκες και με ξενερωτη συμφωνική μουσική. Μόνο τα γραφικά το έσωζαν αλλά και έτσι πιο πολύ ευχαριστήθηκα τα πρώτα στο PS3 με σαφώς χειρότερα γραφικά.

Ελπίζω να άκουσαν τα σχόλια στα φόρουμ γιατί δεν είμαι ο μόνος που γράφει τα παραπάνω και στο rift apart να επανήλθαν.

Και πολύ καλές κριτικές, την άλλη εβδομάδα θα το έχω για λειώσιμο!! Αντε να βγάζει σιγά σιγά παιχνίδια η Sony να αναστενάξει το ps5!!

Υ.Γ. Ναι το ratchet στο ps4 ήταν μεν καλό άλλα μέχρι εκει, αυτό τώρα δείχνει φοβερό, τα γραφικά ειδικά σαν ταινία της Pixar, τι κάνανε πάλι οι άνθρωποι!!

Και πολύ καλές κριτικές, την άλλη εβδομάδα θα το έχω για λειώσιμο!! Αντε να βγάζει σιγά σιγά παιχνίδια η Sony να αναστενάξει το ps5!!

Υ.Γ. Ναι το ratchet στο ps4 ήταν μεν καλό άλλα μέχρι εκει, αυτό τώρα δείχνει φοβερό, τα γραφικά ειδικά σαν ταινία της Pixar, τι κάνανε πάλι οι άνθρωποι!!
Οι κριτικές πάντα είναι καλές στη αρχή για κάθε παιχνίδι/ταινία (εκτός και αν είναι πολύ κακό) για να πουλήσει το παιχνίδι/ταινία, μετά από λίγους μήνες βάζουν στο μέτρημα του metacritic και τις αρνητικές...

Ειδικά στο IMDb για να προωθήσουν τις ταινίες, για παιχνιδια δεν το έχω ψάξει.

Από γραφικά καλό φαίνεται, αρκεί να έχει και καλή ιστορία και καλο χιούμορ όπως τα πρώτα.

Υπάρχει καποιο κατάστημα στην Αθηνα που να αναλαμβανει να βαψει μαυρα τα πτερυγια του PS5?
Η εστω μεμβράνες.

Δεν θα μυρίζει το spray?
Αυτό δεν το ξέρω. Έχω δει να το βάφουν αρκετοί με αυτό τον τρόπο.

Παρεμπιπτόντως υπάρχει διαθέσιμη για παραγγελία η κονσόλα στο Πλαίσιο μαζί με το Ratchet.

Καλορίζικο, η αλήθεια είναι ότι από παιχνίδια ελάχιστα πραγματα προς το παρών και με την έλλειψη κονσολών δεν βλέπω να στρώνει σύντομα η κατάσταση, θα έλεγα μετά τα μέσα του 2022 θα αρχίσουμε να βλέπουμε τι πραγματικά μπορεί να κάνει η κονσόλα.

Παρέλαβα.

Με την έλλειψη παιχνιδιών, έτσι μου έρχεται να μην το ανοίξω καθόλου και να περιμένω κάποιο jailbreak. :devilish:

Δεν με έχω για άνθρωπο τέτοιας υπομονής όμως. :sneaky:

Ωωωωωω!!! μεγειες !!!

αρχισαν να εμφανιζονται κομματια ή ειχες παλια προπαραγγελια ?

ειδα κομματια ανταλλακτικα παντως σε νορμαλ τιμη μαυρα.

Όντως μεγάλη η συσκευή αλλά την περίμενα μεγαλύτερη.

Το άσπρο χρώμα ωραίο, αλλά δεν το θέλω σε σκοτεινό χώρο.
Κάποια στιγμή θα πάρω μαύρα flaps μου φαίνεται.

Ψιλό ξεφτίλα η στρογγυλή βάση. Σε οριζόντια θέση λίγο να κουνήσεις την κονσόλα μπρος - πίσω θα φύγει από την θέση της.

Το χειριστήριο επιτέλους είναι της προκοπής και κάθεται εξαιρετικά στο χέρι.

Όλο το βράδυ θα κατεβάζει, οπότε gaming εντυπώσεις από αύριο.

To νεο ratchet ειναι ασύλληπτη παιχνιδάρα.Σαν να οριζει το action platform απο την αρχή.
Εξαιρετικά γραφικά επισης.

Αυτο που ομως ειναι next gen εμπειρια ειναι η αναδραση στο νεο gamepad της Sony.
Το dualsense ειναι απλα επος. Η αναδραση στα triggers ειναι κατι που πρεπει να νιώσεις για να το πιστέψεις.
Επιτέλους και με σωστό σχεδιασμό και κράτημα.
Καλή τυχη στις υπολοιπες κονσόλες σε αυτον τον τομέα.

Ναι είναι φανταστικό το ratchet το ξεκίνησα και εγώ προχτές αλλά δεν πρόλαβα να το προχωρησω πολύ, από όσο έπαιξα πάντως είναι τρομερό, ότι καλύτερο έχω παίξει φέτος, τα γραφικά δε σαν ταινία της Pixar…

Υ.Γ. Το χειριστηριο απλά μαγικό, παιξε αν θες και το Astroboy να δεις τι μπορεί να κάνει. Ναι τα αλλά χειριστήρια μοιάζουν απαρχαιωμένα πλέον, πήρα βέβαια το elite στο Xbox series x που είναι αρκετά καλο, καμία σχέση με αυτο που δίνουν με την κονσόλα που πλέον δειχνει τα χρονάκια του, θέλει επειγόντως αλλαγή.

Έχω ένα Playstasion 5 με Ratchet και με περιμένει στη Γενική ταχυδρομική αλλά διστάζω να προχωρήσω στην αγορά.
Πανάκριβα τα παιχνίδια τα Next Gen , όσα τέλος πάντων υπάρχουν.
Μήπως να πάω σε ένα Xbox Series X που δείχνει πιο φιλόδοξο στην παρούσα φάση και πιο συμφέρον λόγω gamepass και brazil store.
Θα το σκεφτώ μέχρι την Τρίτη και θα αποφασίσω.

• Like
Reactions: Lobo10
Έχω ένα Playstasion 5 με Ratchet και με περιμένει στη Γενική ταχυδρομική αλλά διστάζω να προχωρήσω στην αγορά.
Πανάκριβα τα παιχνίδια τα Next Gen , όσα τέλος πάντων υπάρχουν.
Μήπως να πάω σε ένα Xbox Series X που δείχνει πιο φιλόδοξο στην παρούσα φάση και πιο συμφέρον λόγω gamepass και brazil store.
Θα το σκεφτώ μέχρι την Τρίτη και θα αποφασίσω.
Αν το θες για 2η κονσόλα ( να πάρεις αργότερα Series X επειδή έχεις ήδη XBOX) για 2 exclusives το χρόνο και το patch στο PES προχωράς άφοβα.

• Like
Reactions: tiniakos