Sony PlayStation 5

Re: Sony Playstation 5

Γιατι υπαρχει καποιος που θα πει α το xbox εχει 100ε φθηνοτερα αρα παω εκει; Ίσως θα μου πεις, για μενα πχ το xbox δεν υπαρχει καν σαν επιλογη, ή ps5 ή τίποτα.

Σωστός! PS5 περιμένω πως και πως να το πάρω το 2021. Να βγουν και τα πρωτα παιχνιδια,αλλα και τα πρωτα bugs ! Στο επομενο revision του HW! :)

εγω ειχα και τις 3 κονσολες, σχεδον παντα.... το xbox ηταν το λιγοτερο σημαντικο για μενα, επειδη εχω και καλο PC.

Wii kai PS3-4 (μαζι με το PS VR) ηταν η προτιμηση μου.

Απάντηση: Re: Sony Playstation 5

δ
Aν εμενα το PS5 μου δωσει τετοιου επιπεδου παιχνιδια, χεστη#!$#!@κα για τα specs του!!!

Ακριβώς !!

Σχετικά με την τιμή εδώ που τα λέμε τι 500 τι 600; εκεί είναι το θέμα; Τσάμπα είναι σε σχέση με PC (aka τρύπιος κουμπαράς) .

Απάντηση: Sony Playstation 5

Τα ίδια ίσως και καλύτερα όπως συμβαίνει και στα xbox ONE, ps4.
Βέβαια το xbox ONE x στην τωρινή γενιά τα multiplatform τα παίζει καλύτερα λόγω πιο δυνατών χαρακτηριστικών.
Πιστεύω ότι το Xbox το καινούργιο θα πάει εξίσου καλά με το ps5 λόγω gamepass και πιο τίμιας τιμολόγησης στα παιχνίδια.
Λογικά και τα 2 θα είναι στο 500ρικο.
Δε βιαζόμαστε όπως σε κάθε τεχνολογικό νέο προϊόν.
Ειδικά στις κονσόλες για να βγουν τα παιχνίδια που πρέπει θέλει τουλάχιστον ένα χρόνο και οι πρώτες κονσόλες πάντα έχουν παιδικές ασθένειες.

Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Αν κυκλοφορήσει το παιχνίδι και στο xbox, τα ίδια γραφικά θα είναι ;

Λογικά ιδια εντελώς ανάπτυξη με πιθανές αυτοματες (με αναγνώριση της καθε κονσόλας) αλλαγές ρυθμίσεων σε καποιους τομείς των γραφικών (υπερ της πιο δυνατής εκδοσης του Xbox).

βλεπω τα 2 τελευταια παιχνιδια που πηρε ο μικρος μου.
nbak20 και το call of duty warzone.
τρεχουνε σε pc με μια ταπεινη ati 570 στα 1080p,ολα στο full και ultrawide μονιτορ.
στο nba εισαι στο γηπεδο,στο call of duty ειναι σαν να βλεπεις ταινια.
το θεμα gaming εχει αλλαξει εντελως επιπεδο σε ολες τις πλατφορμες,και πια εχουμε παει ουσιαστικα οχι σε γραφικα αλλα σε πραγματικη εικονα..

Τα ίδια γραφικά πάνω κάτω.... αλλά το θέμα είναι οι αποκλειστικοί τίτλοι.
Εκεί στηρίζεται η επιτυχία του PlayStation...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αυτο Δημητρη συμβαινει παντου. Εχει δοκιμασει κανεις μετα το Ps4 να παιξει αλλη κονσολα παλιοτερης γενιας ?

Ή στην ιδια κονσολα αλλα προηγουμενης εκδοσης παιχνιδι ? Σχεδον δεν βλεπεται ( ειδικα στην πρωτη περιπτωση)

Εγω παντως ψαρωσα πολυ ασχημα με το δειγμα της Unreal Μα πολυ ασχημα.

Αν και δεν ενδιαφερομαι για παιχνιδια βασισμενα στην μηχανη της (προσωπικα τσεκαρω τακτικα την DICE και τις εξελιξεις στο Battlefield.) σιγουρα θα ειναι παραγοντας αποκτησης της κονσολας (ακομα και αν περιμενω να βγει το BF6 το 2021 οπως εχει ανακοινωθει)

Αυτο Δημητρη συμβαινει παντου. Εχει δοκιμασει κανεις μετα το Ps4 να παιξει αλλη κονσολα παλιοτερης γενιας ?

Ή στην ιδια κονσολα αλλα προηγουμενης εκδοσης παιχνιδι ? Σχεδον δεν βλεπεται ( ειδικα στην πρωτη περιπτωση)

Εγω παντως ψαρωσα πολυ ασχημα με το δειγμα της Unreal Μα πολυ ασχημα.

Αν και δεν ενδιαφερομαι για παιχνιδια βασισμενα στην μηχανη της (προσωπικα τσεκαρω τακτικα την DICE και τις εξελιξεις στο Battlefield.) σιγουρα θα ειναι παραγοντας αποκτησης της κονσολας (ακομα και αν περιμενω να βγει το BF6 το 2021 οπως εχει ανακοινωθει)

αλλα μιλαμε και για παιχνιδι 100gb....

Sony Playstation 5

I CEO της EPIC δήλωσε ...

https://www.enternity.gr/Article/Ga...-αρχιτεκτονική-των-μελλοντικών-PCs/59722.html

Ο CEO της Epic Games, Tim Sweeney δήλωσε ότι οι κονσόλες επόμενης γενιάς θα φέρουν ριζικές αλλαγές στην ανάπτυξη παιχνιδιών. Μάλιστα χαρακτήρισε το PlayStation 5 ως μία άκρως ισορροπημένη συσκευή.

Ο Sweeney εστίασε ιδιαίτερα στο M.2 SSD με το οποίο θα είναι εφοδιασμένο η κονσόλα της Sony, λέγοντας ότι η αρχιτεκτονική του PlayStation 5 στον τομέα των μέσων αποθήκευσης είναι κάτι που δεν βρίσκει κανείς στα σύγχρονα PC, όσα χρήματα και αν ξοδέψει. Προχωρώντας ακόμα παρακάτω, ο Sweeney τόνισε ότι η τεχνολογία της Sony θα καθοδηγήσει την κατασκευή των μελλοντικών PCs. Με το M.2 SSD όχι μόνο τα παιχνίδια θα φορτώνουν ταχύτατα αλλά και οι developers θα έχουν σχεδόν άμεση πρόσβαση σε τεράστιο όγκο δεδομένων. Το αποτέλεσμα είναι παιχνίδια με αχανείς χάρτες, που θα φορτώνουν πιο γρήγορα από ποτέ και αυτό προφανώς θα αλλάξει τον τρόπο προσέγγισης του level design.

Όχι πως δεν μπορεί κάποιος να προσθέσει στο PC του ένα αντίστοιχο M.2 drive, απλά όπως λέει και ο CEO της Epic Games είναι ο τρόπος που έχει δημιουργήσει η Sony το όλο σύστημα, που το κάνουν εντυπωσιακό και πρωτοποριακό.

Επιπλέον η συνεργασία ανάμεσα σε Sony και Epic για την ανάπτυξη της Unreal Engine 5 και του PlayStation 5 ήταν πολύ στενή. Τα πρώτα αποτελέσματα αντικατοπτρίζονται με τον καλύτερο τρόπο στο tech demo που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest. - See more at: http://www.enternity.gr/Article/Gam...2.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Θα υπαρχει σιγουρα μια βασικη εκδοση (πιστευω με 1ΤΒ) και μετα θα βαζεις expansion disk ή θα το αγοραζεις εξαρχης με μεγαλυτερο δισκο.