Sony PlayStation 5

Re: Sony Playstation 5

Τα παιχνίδια προφανώς και δεν είναι specs... αλλιώς δε θα παίζαμε ποτέ pac man , space invaders και Phoenix!

Αυτό ευτυχώς το έχει καταλάβει η Sony ... ελπίζω και Microsoft στο μέλλον!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ακριβώς!!! Ας ελπίσουμε να ξυπνήσει και η Microsoft Και να δούμε κάτι πραγματικά αξιόλογο σε παιχνίδια και όχι το φιάσκο με τα Xbox s/x που πήγαν άκλαυτα, ας αφήσει στην άκρη τα specs, τις υδροψύξεις, τα media Players κλπ. που σχεδόν κανέναν δεν νοιάζουν και να επικεντρωθεί στα παιχνίδια και μόνο στα παιχνίδια, μόνο αυτό μετράει.

Απάντηση: Sony Playstation 5

Εγώ πάντως το xbox s το πήρα για media player και λόγω εξευτελιστικης τιμής. Με το τζάμπα επίσης gamepass παίζω και κανένα pro και 1-2 αλλά παιχνίδια και είμαι κομπλέ.
Υπεραξίες δεν πληρώνω πουθενά.

Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Εγώ πάντως το xbox s το πήρα για media player και λόγω εξευτελιστικης τιμής. Με το τζάμπα επίσης gamepass παίζω και κανένα pro και 1-2 αλλά παιχνίδια και είμαι κομπλέ.
Υπεραξίες δεν πληρώνω πουθενά.

Καλά ναι αν το θέλεις για κανένα Pro Και 1-2 έτσι πρόχειρα παιχνιδάκια είναι μια χαρά το S και με την τιμή που έχει άλλα μέχρι εκει, αν θες κονσόλα όμως να παίζεις αποκλειστικά παιχνίδια και παιχνίδια που θα μείνουν μαζί σου για χρόνια, γενικά είσαι gamer που το ψάχνει, πας σε playstation, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Τώρα το gamepass κλπ. είναι ένας λόγος που κάπως κρατήθηκε στην αγορά, αν δεν είχε και αυτό ούτε συγγενείς και φίλοι δεν θα το αγόραζαν. Σαν media player δεν με απασχολεί καθόλου, με τις smart TV, android box, Media players, Raspberry, HTPC Και ένα σκασμό άλλες συσκευές που έχουμε σπίτι είναι το τελευταίο απασχολεί τους περισσότερους. Είναι σαν να πάρεις φωτογραφική μηχανή και να ζητάς να έχει και Netflix πάνω, και αυτό είναι το πρόβλημα της Microsoft και ο λόγος που οι κονσόλες τις πατώνουν και κάπως σώζεται με τα gamepass και τις τιμές χώμα που τις πουλάει, δίνει σημασία σε άκυρα πράγματα που δεν έχουν σχέση μια τον λόγο ύπαρξης μιας κονσόλας. Βέβαια περί ορέξεως

Υ.Γ. Προσωπικά στο Χβοχ Χ δεν ασχολήθηκα καν να δω ποτέ ταινία (πέρα από λίγο Netflix) Και έχω παίξει 6-7 παιχνίδια εκει που ήθελα και τέλος, και δεν νομίζω να ξαναβγεί κάτι ιδιαίτερο, η κονσόλα έχει πεθάνει, το έχω βάλει πλέον στο δωμάτιο των μικρών να παίζουν crash bandicoot!!!
Y.Γ. Και οι υπεραξίες πάλι είναι σχετικές Παναγιώτη, αν πάρεις μια κονσόλα φτηνή άλλα δεν έχει αυτά που θες και δεν έχει τα ποιοτικά και αποκλειστικά παιχνίδια που έχει ο ανταγωνισμός, αυτομάτως το φτηνό γίνεται ακριβό και ούτε κάθε εξής...είναι σαν τα φωτογραφικά που οι sony crop δίνονται με τον αστείο 16-50, ότι και να κάνει, με τέτοιο φακό δεν πας πουθενά σε σχέση π.χ. με την fuji και τον 18-55 ή τα Android Tablets που είναι μεν φτηνά άλλα ως επί το πλείστον άχρηστα για οτιδήποτε πιο σοβαρό από Youtube Και λίγο browsing......ο καθένας βέβαια τα βλέπει διαφορετικά και ανάλογα τις ανάγκες του.

1) Αποκλειστικά παιχνίδια υπάρχουν και στο Xbox ... ιδιαίτερα αυτά που έχουν αναβαθμιστεί(Xbox X) και είναι απόλαυση με αυτά τα γραφικά να τα παίζεις με την ανάλογη πηγή .(φυσικά oled)

2) Είναι απαράδεκτο με αυτό το hardware ακόμη και στο pro να ακούγεται σαν τρακτέρ αφού έχει μείνει πίσω όσον αφορά το θεμα ψύξης της κονσόλας .

3) Το pro σαν hardware δεν είναι native 4K

4) Δεν υποστηρίζει το ultra blu Ray ούτε φυσικά το Atmos ....Ακόμη και στα παιχνίδια σαν ήχος υστερεί με μεγάλη διαφορά από το xbox.

5)Δεν διαθέτει τους Server στο online παιχνίδι σε σύγκριση με την Microsoft .
6) Σαν χρήση media player δεν διαθέτει kodi.

Για αυτο και δεν το προτιμαει κανεις και στις πωλησεις εχει παει απατο ε ?

Κατι ξερει και ο πελατης.

Όλοι μας είχαμε μάθει το ps3 που ήταν απόλαυση πάντα για την εποχή του .
Λογικό ήταν και η επόμενη γενιά αφού το όνομα κονσόλα από την αρχή είναι συνδεδεμένο με το όνομα sony .

Για όσους όμως ανακάλυψαν το Xbox για το τι μπορείς να κάνεις δεν υπάρχει σύγκριση ιδιαίτερα για αυτά που αναφέρω πιο πάνω ,θα πρόσθετα δε ότι δεν μπορείς να αλλάξεις region (Sony)με ότι συνεπάγεται αυτό ....
Για τους φανατικούς δεν υποστηρίζει free sync .
Δεν υποστηρίζει πληκτρολόγιο για όσους αρέσκονται να παίζουν και με αυτό και γενικότερα με το θέμα streaming έχει μείνει πίσω .

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι αν κόσμος είναι ενημερωμένος ...Κσι ας έχει πουλήσει η τωρινή γενιά .
Σε αυτό φυσικά φταίει η Microsoft που άργησε να πάρει εμπρός .

1) Αποκλειστικά παιχνίδια υπάρχουν και στο Xbox ... ιδιαίτερα αυτά που έχουν αναβαθμιστεί(Xbox X) και είναι απόλαυση με αυτά τα γραφικά να τα παίζεις με την ανάλογη πηγή .(φυσικά oled)

2) Είναι απαράδεκτο με αυτό το hardware ακόμη και στο pro να ακούγεται σαν τρακτέρ αφού έχει μείνει πίσω όσον αφορά το θεμα ψύξης της κονσόλας .

3) Το pro σαν hardware δεν είναι native 4K

4) Δεν υποστηρίζει το ultra blu Ray ούτε φυσικά το Atmos ....Ακόμη και στα παιχνίδια σαν ήχος υστερεί με μεγάλη διαφορά από το xbox.

5)Δεν διαθέτει τους Server στο online παιχνίδι σε σύγκριση με την Microsoft .
6) Σαν χρήση media player δεν διαθέτει kodi.

Φίλε μου το μόνο που έχει σημασία σε μία κονσόλα και το τονίζω το ΜΟΝΟ είναι να έχει μεγάλη και ποιοτική βιβλιοθήκη exclusive όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση και κανέναν δεν νοιάζει πέρα από μερικούς που παίρνουν κονσόλα για να βλέπουν ταινίες κλπ. Στα παιχνίδια λοιπόν το Playstayion είναι αιώνες μπροστά, τα exclusives του χβοχ είναι ελάχιστα, να σου τονίσω πάλι ότι έχω Xbox το X μάλιστα και απλά κάθεται δεν έχει τίποτα καλό να παίξω και πλέον δεν περιμένω και τίποτα καλό να βγει καθώς η κονσόλα πέθανε.

Όλοι μας είχαμε μάθει το ps3 που ήταν απόλαυση πάντα για την εποχή του .
Λογικό ήταν και η επόμενη γενιά αφού το όνομα κονσόλα από την αρχή είναι συνδεδεμένο με το όνομα sony .

Για όσους όμως ανακάλυψαν το Xbox για το τι μπορείς να κάνεις δεν υπάρχει σύγκριση ιδιαίτερα για αυτά που αναφέρω πιο πάνω ,θα πρόσθετα δε ότι δεν μπορείς να αλλάξεις region (Sony)με ότι συνεπάγεται αυτό ....
Για τους φανατικούς δεν υποστηρίζει free sync .
Δεν υποστηρίζει πληκτρολόγιο για όσους αρέσκονται να παίζουν και με αυτό και γενικότερα με το θέμα streaming έχει μείνει πίσω .

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι αν κόσμος είναι ενημερωμένος ...Κσι ας έχει πουλήσει η τωρινή γενιά .
Σε αυτό φυσικά φταίει η Microsoft που άργησε να πάρει εμπρός .

Βασικά με λίγα λόγια μας λες πρόβατα?? σωστά??? Εγώ θα έλεγα το αντίθετο ποιος σοβαρός άνθρωπος υπάρχει που τον ενδιαφέρει το Gaming και σκάει λεφτά για το Xbox?? Ακόμα και στην Αμερική την πατρίδα του Χβοχ πάλι Playstation αγοράζουν και καλά κάνουν. Ο πελάτης φίλε μου ξέρει τι αγοράζει τίποτα δεν είναι τυχαίο, όταν θα παίζω σε λίγο καιρό Last of us και Ghost of tsushima, εσύ μπορείς να κάτσεις με το Atmos και να παίζεις αρχαία παιχνίδια ή παιχνίδια που που τα έχουμε φάει στην μάπα χρόνια στην Oled οθόνη σου.

Υ.Γ. Να το ξαναπώ τα specs κλπ. παίζουν απλά ελάχιστο ρόλο σε μια κονσόλα, μόνο τα παιχνίδια έχουν σημασία και μόνο αυτό μετράει, δες τι γίνεται και με το Switch, μόνο και μόνο για το Zelda αξίζει να το πάρει κάποιος και μόνο και μόνο αυτό το παιχνίδι αξίzει περισσότερο από ότι ''eclusive'' έχει βγάλει η Microsoft στο Xbox S/X. Αν δεν σοβαρευτεί η Microsoft Με πολλά και ποιοτικά παιχνίδια και να αφήσει στην άκρη atmos, blue ray, kodi Και ένα σωρό πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με μια κονσόλα άκλαυτη θα πάει και στην νέα γενιά. Εδω θα είμαστε και θα το δούμε.

Υ.Γ. Επίσης κάνεις λάθος και εδώ, το ps3 είχε σοβαρά προβλήματα εξαρχής και λίγα παιχνίδια καλά στην αρχή, άργησε να πάρει μπρος, το αντίθετο, το ps4 έσπαγε πλάκα εξαρχής με τον ανταγωνισμό και είναι μάλλον μαζί με το ps2 οι καλύτερες σταθερές κονσόλες που έχουν κυκλοφορήσει όσον αφορά την βιβλιοθήκη παιχνιδιών που αυτό όπως είπαμε είναι και το σημαντικότερο. Βασικά είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λες, το ps3 έδιωξε πολύ κόσμο από το Playstation που ήρθαν πίσω με το Ps4 Και την φανταστική βιβλιοθήκη παιχνιδιών του.Δεν είναι τυχαίο ότι το Ps4 πουλάει πολύ περισσότερο από το ps3.

1 Ο σοβαρος gamer δεν παιζει σε κονσολα

2 Μην συγκρινεις το switch με ps και xbox . Ειναι αλλη κατηγορία. Οι αγοραστες του Nintendo συνηθως εχουν και μια απο τις αλλες δυο κονσολες.

3 Μην ξεχναμε οτι για την sony αποκλειστικοτητες μπορει να αφορουν και την νεα παιχνιδομηχανη σε σχεση με τις προηγουμενες δικες της και οχι απλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Θα δουμε πως θα παει το backward compatibility στο ps5 .

Εγω αυτο δεν το χωνευω και ειναι ενας λογος που το xbox παιρνει ενα προβαδισμα συν την δυνατοτητα να παιξω καποιους τιτλους και στο pc .
Και μου αρεσουν και οι Multimedia δυνατοτητες που εχει το xbox .

Κοιτώντας τους τιτλους που με ενδιαφερουν παντως , υπαρχουν και στις δυο πλατφορμες, οποτε η αγορα καποιας εκ των δυο θα κριθει απο την ποιοτητα απεικόνισης και τις ευκολιες που προσφερει η καθε μια.

Ο σοβαρος gamer δεν παιζει σε κονσολα

Σόρρυ αλλά αυτό κάθε φορά που το βλέπω βάζω τα γέλια. Ποιος gamer είναι ο 'σοβαρός' και ποιος ο 'ασόβαρος' δηλαδή;

Εγώ γενικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου 'σοβαρό' gamer, αλλά αυτά τα ελάχιστα παιχνίδια που με κέρδισαν τα τελευταία χρόνια (GoW, Spiderman, Zelda, Detroit, κλπ) τα έπαιξα πάρα πολύ σοβαρά.

To ότι 9 στα 10 απ'αυτά ήταν PS exclusives, μου δείχνει και το προς τα που θα κινηθώ κατά πάσα πιθανότητα στη νέα γενιά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony Playstation 5

Σόρρυ αλλά αυτό κάθε φορά που το βλέπω βάζω τα γέλια. Ποιος gamer είναι ο 'σοβαρός' και ποιος ο 'ασόβαρος' δηλαδή;

Εγώ γενικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου 'σοβαρό' gamer, αλλά αυτά τα ελάχιστα παιχνίδια που με κέρδισαν τα τελευταία χρόνια (GoW, Spiderman, Zelda, Detroit, κλπ) τα έπαιξα πάρα πολύ σοβαρά.

To ότι 9 στα 10 απ'αυτά ήταν PS exclusives, μου δείχνει και το προς τα που θα κινηθώ κατά πάσα πιθανότητα στη νέα γενιά.
Αυτος που θελει την απολυτη ποιοτητα εικονας και επιδοσεων που δεν προσφερουν οι κονσολες και πληρωνει μονο για την καρτα γραφικων οσο κανει μονη της η κονσολα. Δυστυχως ενα παιχνιδι σε μια κονσολα τα ιδια fps θα σου δωσει ειτε το παιξεις σε 4κ ειτε σε 1080 και δεν εχεις και πολλες επιλογες στις ρυθμισεις... Αυτος που θα παιξει sim racing και θα δωσει 500 μονο για την τιμονιερα...
Η κονσολα ειναι συνδεδεμενη με το casual gaming στο σαλονι. Δεν ξερω επαγγελματια παικτη που να δηλωνει οτι παιζει σε κονσολα...

Απλά ξεχνάς κάτι, το gaming δεν είναι μόνο 4Κ και ποιος έχει καλύτερη κάρτα γραφικών, το gaming είναι να παίζεις παιχνίδια που σε εκφράζουν , που μένουν μαζί σου για καιρό και σε εντυπωσιάζουν, τέτοια παιχνίδια είναι τα Gow, spiderman, Zelda, detroit που ανέφερε ο φίλος Maestro όπως τέτοια παιχνίδια είναι και πάρα πολλά άλλα στο ps4, από το Bloodborne και το pernsona 5 έως το Uncharted 4, το Horizon, τo Days gone, το Gravity Rush 2 Και το Last Guardian, κυριολεκτικά δεκάδες φοβερά παιχνίδια στο ps4 (τέτοια παιχνίδια θα είναι και το αναμενόμενο Last of us 2 Και το ghost of tsushima) η απόλαυση που μου πρόσφεραν και τα χαμόγελα που μου έφεραν στο πρόσωπο δεν αντικαθιστούνται από κανένα 4Κ, atmos Και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Τα τελευταία 3-4 χρόνια κυριολεκτικά, ότι παιχνίδια απόλαυσα (και πίστεψε με έχω παίξει πολλά) ήταν σχεδόν αποκλειστικό στο ps4 και 3-4 στo Switch, τα υπόλοιπα τα περισσότερα ήταν μετριότητες και το μόνο που ήταν πραγματικά εντυπωσιακό ήταν το Red Dead Redemption 2 που μόλις κυκλοφόρησε στο pc με ένα σκασμό θέματα. Οπότε για μένα όχι, τι να το κάνω το τούμπανο μηχάνημα και τα 4Κ όταν δεν έχει τα παιχνίδια που θέλω να παίξω, για να παίζω Fortnite, Call of duty, Forza Και Pro?? οχι ευχαριστώ δεν θα πάρω, προτιμώ χίλιες φορές την κονσόλα μου που παίζω παιχνιδάρες και ας κάνει θόρυβο, και ας μην έχει 4Κ και ας μην έχει Atmos και ας μην έχει καλό media player.....τόσο απλά.

Έχουμε διαφορετικά γούστα στα παιχνίδια . Δεν ξέρω αν εκφράζεις την πλειοψηφία που θα ακολουθήσει πάλι το ps αλλά εμένα δεν με συγκινεί . Θα πάω στην κονσόλα που θα παίζει καλύτερα τους τίτλους που μου αρέσουν και ας μην είναι αποκλειστικά. Γιατί προέρχομαι από PC gaming και το Xbox το βλέπω ως μια προέκταση στο σαλόνι από το γραφείο .

Βλέπω δεν αναφέρθηκε καθόλου το game pass στη συζήτηση που κάνετε. Το rdr2 που αναφέρθηκε είναι στο game pass, το fh4, το gears, halo ....αυτό και μόνο είναι λόγος να προτιμήσεις το xbox, έχω βάλει μέχρι τέλη 2022 game pass με 70 κάτι ευρώ και θα παίζω day one τα παιχνίδια της Microsoft για τα επόμενα δυο χρόνια χωρίς να πληρώσω ευρώ παραπάνω. Όταν το ps plus φτάσει το game pass κάνουμε συζήτηση, και ήμουν μεγάλος φαν του gran tourismo. Όσο για τις multimedia δυνατότητες φυσικά μετράνε, αναφέρθηκαν κινέζο κουτιά παραπάνω για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες αλλά όταν δεις εικόνα από το Xbox και από αυτά τα κουτιά σίγουρα αλλάζεις γνώμη άμεσα, ούτε το shield φτάνει την εικόνα του Xbox και έχω το s όχι το x

Παίξαμε Παναγιώτη, καλά ήταν (τα παλιά γιατί το 4 Και 5 ήταν μέτρια) άλλα μέχρι εκει. Καλύτερο παιχνίδι ever ούτε για πλάκα, για το xbox που δεν έχει και πολλά ίσως, για ps θα ήταν απλά άλλο ένα καλό παιχνίδια από τα δεκάδες αποκλειστικά που έχει. Από την άλλη αυτό λέω τόση ώρα, δεν έχει να προσφέρει σχεδόν τίποτα το Xbox από άποψη παιχνιδιών και ακούω για Gamepass, 4k, kodi και ένα σωρό άσχετα πράγματα. Σου χαρίζουν την κονσόλα, σου χαρίζουν και παιχνίδια με το gamepass, μόνο καφέ δεν κάνει Και πάλι άκλαυτη πάει, σκεφτείτε το αυτό, δεν είναι τυχαίο, δεν είναι ο κόσμος πρόβατα, δεν είναι τυχαίο ότι όσοι έχουν και τις 2 κονσόλες συνήθως το Xbox Κάθεται και τρώει σκόνη. Αν δεν θέλετε να το καταλάβετε ή δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τι παιχνίδια προσφέρει το ps4 και για πιο λόγο πουλάει δεν μπορώ να κάνω κάτι, μείνετε με τα Gamepass και τα σχεδόν 0 αποκλειστικά παιχνίδια που βγάζει η Microsoft, θα βγάλει και ένα νέο Halo Και Geras of war και τέλος....για 200 ευρώ που την πήρες και για να σπας πλάκα που και που είναι μια χαρά άλλα μέχρι εκει.

Υ.Γ. Προσθέστε στην εξίσωση ότι και τα ελάχιστα παιχνίδια που βγάζει η Microsoft αποκλειστικά τα παίζεις άνετα και σε pc και με καλύτερα γραφικά.

Y.Γ. Έτσι πρόχειρα μέχρι τώρα το ps4 έχει πουλήσει 111 εκ. και το xbox 48 εκ. Την ξέρετε την παροιμία ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε??? Ε κάπως έτσι...

Y.Γ. Και μια συμβουλή προς όλους, πάρτε ένα Ps4 (έστω και το απλό και σε μεταχειρισμένο) παίξτε παιχνίδια όπως το Gow, Spiderman, Bloodborne, Horizon, Persona 5, Shadow of the colosus, Uncarted 4, Nioh, the last guardian, Detroit (και ένα σκασμό ακόμα) και ελάτε μετά να συζήσουμε για gamepass, Atmos κλπ. Πιστέψτε με θα πάθετε πολιτισμικό σοκ και θα απορείτε μετά τι χάνατε τόσο καιρό, το έχω ζήσει το σενάριο από αρκετά άτομα που έκαναν το βήμα της αλλαγής και δεν ξανακοίταξαν πίσω.......

Έχουμε διαφορετικά γούστα στα παιχνίδια . Δεν ξέρω αν εκφράζεις την πλειοψηφία που θα ακολουθήσει πάλι το ps αλλά εμένα δεν με συγκινεί . Θα πάω στην κονσόλα που θα παίζει καλύτερα τους τίτλους που μου αρέσουν και ας μην είναι αποκλειστικά. Γιατί προέρχομαι από PC gaming και το Xbox το βλέπω ως μια προέκταση στο σαλόνι από το γραφείο .

Διαφορετικά γούστα στα παιχνίδια??? Αν όλα αυτά τα παιχνίδια που αναφέραμε που είναι μάλλον τα καλύτερα τα τελευταία 3-4 χρόνια μαζί με το RDR δεν σου κάνει κανένα πράγματι απέχουμε πάρα πολύ....πάμε παρακάτω γιατί με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα θα μου πέσουν τα μαλλιά...

Υ.Γ.Ετσι από περιέργεια πες μου τι παίζεις στο PC?? Γιατί ακούω για gamepass, 4Κ, mediaplayers Κλπ. άλλα για παιχνίδια που είναι το σημαντικότερο δεν ακούω τίποτα, μόνο το gears of war ανέφερε ο Παναγιώτης που είναι απλός καλά τα 4-5 και μέχρι εκει.

Για αυτο και δεν το προτιμαει κανεις και στις πωλησεις εχει παει απατο ε ?

Κατι ξερει και ο πελατης.

Κάπως έτσι, βέβαια οι xbox users θέλουν να παινέψουν την επένδυσή τους, τους καταλαβαίνω, την ίδια συζήτηση έχω κάνει 100αδες φορές και τα ίδια επιχειρήματα ακούω συνεχώς από τους xboxers, μόλις όμως μιλήσουμε για παιχνίδια ή εξαφανίζονται ή ακούς το κλασικό gears, halo, forza και τέλος. Το κορυφαίο βέβαια είναι ότι μιλάνε για 4Κ, γραφικάρες, δυνατότητες κλπ. άλλα έχουν το σαπάκι xboxS που είναι ερείπιο και στα γραφικά, πέρα από τα ανύπαρκτα ποιοτικά παιχνίδια, να είχαν τουλάχιστον το X να το καταλάβω!!!
Για να το γράψω και πιο απλά το Xbox X που έχω είναι πράγματι η πιο ποιοτική και ισχυρή κονσόλα που υπάρχει, δεν αμφισβητείται αυτό, έχει όμως ένα μειονέκτημα, το γνωστό ανυπαρξία παιχνιδιών πέρα από την μάζα που τα βρίσκεις παντού και αυτό χαλάει όλο το γλυκό....δεν ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί, μακάρι να έπαιζε το Xbox Χ μου το spiderman, gow κλπ....τι φοβερή εμπειρία θα ήταν!!!

Και κάτι τελευταίο για να το κλείσουμε τα του Xbox, αν είναι να πάρει κάποιος Xbox πάει ΜΟΝΟ στο X, δεν έχεις που δεν έχεις πολλά καλά παιχνίδια, ε τουλάχιστον αυτά που έχεις (gears, Forza, RDR Κλπ.) να τα παίξεις με τα καλύτερα δυνατά γραφικά...το S δεν είναι λύση, και μέτρια γραφικά και έλλειψη καλών παιχνιδιών....εκτός αν είναι κάποιος lite παίκτης και απλά παίζει κανένα pro, άντε κανένα gears βαριά βαριά, βλέπει ταινιούλες εκει κλπ.

Υ.Γ. Το RDR στο X ήταν απόλαυση και ήταν λόγος που πήρα το X και πέταξα το S κυριολεκτικά από το παράθυρο καθώς δεν μπορούσε να παίξει το RDR ούτε καν μέτρια.

Εχει μιλησει ο σοφος της παρεας για ολα αυτα που λετε αλλα στου fan την πορτα οσο θελεις βροντα

:ernaehrung004:

Μου αρέσει ρε παιδιά που καθόμαστε και συγκρίνουμε. Η αλήθεια είναι μία. Δεν αλλάζεις ομάδα, ούτε και κονσόλα. Αυτοί που παίρνουν PS θα πάρουν PS, Αυτοί που παίρνουν Xbox, θα πάρουν Xbox. Οι αλλαγές από υπάρχοντες χρήστες θα είναι ελάχιστες.
Από εκεί και πέρα, οι καινούργιοι χρήστες, που είναι κατά κόρον παιδιά, δεν θα κοιτάξουν specs, επ'ουδενί. Τι έχει ο φίλος τους που παίζει το παιχνίδι που τους αρέσει ή πια κονσόλα έχει ένα παιχνίδι που τους έκανε εντύπωση κάπου, απλά.
Και έτσι ερχόμαστε στο μεγαλύτερο και σημαντικότερο spec. Ποιους οίκους και τίτλους αποκλειστικών παιχνιδιών έχεις. Απλά πράγματα.